- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sağlık ocağı 3 defadır msj çekiyor gebelik kaydı için bekliyoruz diye aç mı gitmem gerek tahlil falan mı yapacaklar daha hic gitmedim saglik ocagına 12+5 im
Ben aç gitmedim canım tansiyon kilo ölçüyolar.bilgilerini alıyolar.testlerin yapıldıysa yapmıyolar bir daha
Bana rutin gebelik tahlilleri hic yapılmadı doktorum her gittigimde idrar ve hemogram bakıyor sadeceBen aç gitmedim canım tansiyon kilo ölçüyolar.bilgilerini alıyolar.testlerin yapıldıysa yapmıyolar bir daha
Bana rutin gebelik tahlilleri hic yapılmadı doktorum her gittigimde idrar ve hemogram bakıyor sadece
Tamm canım sağolO zaman yaparlar birde ben toktum testler yapılırken
Cnm ben live clean adında şampuan kullanıyorum parabensiz sülfat yok Bi sürü sey yok Watsonstan aldımKizlar kullandiginiz sampuan, vucut kremi falan gibi urunlerde paraben,sulfat falan olup olmadigna dikkat ediyormusunuz acaba?
Dikkat eden varsa eger onerebileceginiz urun varmi ?
Kizlar bir sey soracagim; catlaklar yaklasik kacinci haftada basliyor?
Kızlar bugun doktora gittim kontrole
16+1 görünüyor Bebek dedi
4 boyutlu da gösterdi uyuyordu sıpa
%100 erkek dedi
Her sey normal cok şükür
20. Haftada ayrıntılı ultrason yaptır mutlaka dedi
He sey yolunda cok şükür
Maşallah hayırlı olsun canım :)Ben de doktordan geldim şimdi 4 boyutluda baktık her şey yolunda çok şükür. 11. Haftada erkeğe benziyor demişti bugün kesinleşti erkek bebeğim olacak nasipse. Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:))
Kızlar sizde de ara ara rahim bölgesinde ani batma lar yada vajina bölgesinde ani batma lar oluyor mu böyle ince bi sizi şeklinde
Ben de doktordan geldim şimdi 4 boyutluda baktık her şey yolunda çok şükür. 11. Haftada erkeğe benziyor demişti bugün kesinleşti erkek bebeğim olacak nasipse. Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:))
Bilemedim ya benimde kafama takildidetaylı ultrason mu zararlıymış?
yaptıracağımız en önemli test o diye biliyorum ben. nasıl istemez doktorunuz ilk defa duyuyorum istemeyeni.
Evet canim en iyisi doktoru dinlemek temmuz 2de cinsiyeti oyrenicez bir tek bakalim hayirlisi InwAllahBen de ultrasonu zararlı sanıyordum ama iki farklı doktora sordum ki birine sonsuz güveniyorum kesinlikle bir zararı yok dedi. Yani radyasyon gibi bi şey yaymadigi için bebeğin gelişimine etki etmez zaten mantıken de. Ama sadece muayene esnasında hareket ettirmek için biraz baskı yapıyor ya doktor belki bebek rahatsız olabilir bu durumdan. En fazla bu olur yani. Ama tabi doktorun iki ay dediyse bi bildiği vardır
Gözünaydın canım..Rabbim sonuna kadar hep hayırlı haberler almayı nasip etsinikili test sonucum çıktı,
down riski 1:17800
trizomi 18/13 riski: 1:67100
yaşa bağlı risk: 1:1150
Allah'ıma binlerce şükür bu da geçti gitti selametle