- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Bnm 9.gun 92ydi ikiz benimkiMerhaba ikiz anneleri size bi sorum olacak ben tüp bebek yaptırdım bugün 9. Günüm normalde yarın baktırmam gerekiyordu ama ben dayanamadım bugün baktırdım sonuç 236,6 çıktı. İkiz olabilir dedi biri ama sizin nasıldı özellikle tüp bebek yapanlar daha iyi bilir. Cevap verirseniz sevinirim
inşallah canım sen kaçıncı haftadasınGözün aydın :) inşallah ben de sorunsuz anlatırım
benim 8 gun 105 ti 12 gun 1017 diMerhaba ikiz anneleri size bi sorum olacak ben tüp bebek yaptırdım bugün 9. Günüm normalde yarın baktırmam gerekiyordu ama ben dayanamadım bugün baktırdım sonuç 236,6 çıktı. İkiz olabilir dedi biri ama sizin nasıldı özellikle tüp bebek yapanlar daha iyi bilir. Cevap verirseniz sevinirim
inşallah canım sen kaçıncı haftadasın
bende 8+6 dayim benide 15 cagirdi doktor8+5 deyim normalde 15 ağustos gibi çağırdı ense kalınlığı ve ikili test için
Merhaba ikiz anneleri size bi sorum olacak ben tüp bebek yaptırdım bugün 9. Günüm normalde yarın baktırmam gerekiyordu ama ben dayanamadım bugün baktırdım sonuç 236,6 çıktı. İkiz olabilir dedi biri ama sizin nasıldı özellikle tüp bebek yapanlar daha iyi bilir. Cevap verirseniz sevinirim
Bu hafta başı duyduk kalp atışlarını ama bi lekelenme yasadim haftaya kontrole çağirdi doktorum ama kararsız kaldım bir yandan devamlı ulturasona girmek ne kadar sağlıklı diye dusunuyorm bir yandan gelişimlerini öğrenmiş olurum diyorumbende 8+6 dayim benide 15 cagirdi doktor
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Kaç embiryo koydular?
Bana iki yerleştirildi 12. Gün 856 çıktı 14. Gün 1961 çıktı
benim 8 gun 105 ti 12 gun 1017 di
Aslında illa çok yüksek değerle ikiz olacak diye bir garanti yok daha dusuk beta degerlelede ikiz olabiliyor :)2 embriyo konuldu ama 5. Gün embriyosu konuldu bana belki de tektir sizinkine göre düşük benim bakalım hayırlısı
Aslında illa çok yüksek değerle ikiz olacak diye bir garanti yok daha dusuk beta degerlelede ikiz olabiliyor :)
İnşallah kalbinden gecen olur :)Tabi ki her Zaman hayırlı ve sağlıklı olsun diyorum ama içimden geçende ikiz
Allah tamamına erdirsin :)Selam arkadaşlar bende varım Allahım nasip ederse ikiz bebeklerim olacak :)
ben 9 haftalik hamişim ikiz daha hic sabah bulantim olmadi :) yani belirti olarak bitek halsizlik varMerhabalar hamilelikten önce belirtileriniz nasıldı acaba? Normal gebelikten daha fazlamı belirti oluyor acaba??
Kişiye göre değişiyor belirtiler bende pek belirti yok mesela sadece ara ara uykum geliyor bir de acikiyorum :)Merhabalar hamilelikten önce belirtileriniz nasıldı acaba? Normal gebelikten daha fazlamı belirti oluyor acaba??
Anladım canım çok teşekkür ederim. Ben bu ay korunmayı bıraktım. Çok ikiz istiyorum. Tabi nasip Rabbim sağlıcakla nasip etsin de ikiz tekiz kız erkek önemli değil. :)ben 9 haftalik hamişim ikiz daha hic sabah bulantim olmadi :) yani belirti olarak bitek halsizlik var
Teşekkür ederim canım benim daha bişey yok ortada bata 4 günüm var inşallah Rabbim bana da nasip eder o günleriKişiye göre değişiyor belirtiler bende pek belirti yok mesela sadece ara ara uykum geliyor bir de acikiyorum :)
Amin hepimizinkiniAllah tamamına erdirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?