- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Birde ben nesquik ictim 1 hafta geriydiler haftalarina yetistiler. 6 gun ictim gttgm.kontrolde haftalarini yakalamislardi. Bir dene istersen yarari olur belki. Banada bir arkds soylemisti gelisimleri icin cok iyiyms nesquikTakip edelim bekleyelim diyorlar ve amniosentez önerdiler
Masallah cinsiyetiniz bellimiMrh benim deAllah o günleri gösterirse ikizlerim olacak 14.hafta bitiyor Herkes sağlıkla huzurla kucağına alsın bebeklerini
Evt inşallah bir kız bir erkek olacaklarMasallah cinsiyetiniz bellimi
Oy masallah ne kdr guzelll cok sevindim. Ne kadarlikken ogrendnEvt inşallah bir kız bir erkek olacaklar
13.hatftadaOy masallah ne kdr guzelll cok sevindim. Ne kadarlikken ogrendn
Peki siz de mi ikiz hamilesiniz13.hatftada
Sizin de mi ikizOy masallah ne kdr guzelll cok sevindim. Ne kadarlikken ogrendn
EvetSizin de mi ikiz
Denicem canim insallh faydasi olur cok tsk ederimMrh benim deAllah o günleri gösterirse ikizlerim olacak 14.hafta bitiyor Herkes sağlıkla huzurla kucağına alsın bebeklerini
Sağol cnm sorucam mutlakaBnm.arkdsm 6.ayina kadar her ay adet kanamasi gbi kanama gormus ama doktoruna sor bi cnm
özel bir sey yaptınız mı merak ediyorum.hayırlı olsun....bu arada.. :)Ultrsonda çıktı iki kese hiç beklemiyordum ama nasip iki gün önce öğrendim ben.24 haziran da oldum asilamami hiç umidim yoktu Rabbim nasip etti biraz zor bi hamilelik olucak ve ilk hamileligim
Bende boyleyim grip salgini var dikkat etkizlar 2 gundur cok başim agrio herhalde artan hormonlardan bu halsizlik nezaman bitecek cok halsizim kanim cekilmiş gibi
Canım Allah sağlıcakla kucağına aldırsın.Canım biz keseyi görmeye gittiğimizde iki tane kese olduğunu gördük ki zaten beklediğimiz birşey di tüp bebek benimkiler
Amin Canım hepimizinkini insallahCanım Allah sağlıcakla kucağına aldırsın.
Maşallah:) ne zaman öğrendiniz cinsiyetlerini?Evt inşallah bir kız bir erkek olacaklar
Sağol cnm bugün gittim benim de kanama alanı vardı iki tane biri rahim ağzına yakin yerde olduğu icin kaniyormuş su an n ilaçlarımı değiştirdi dr.hergün progestan iğne vurucam. Bebekler Allaha şükür sağlıklıydı bir de şu kanama olmasa. Allahım inşallah biter çok stresliyimbenim 6 haftanin sonu 7 haftanin başinda cok fena bi kanama gecirdim bardaktan boşalircasina kanama oldu ama allaha sükür bebeklerim benimle hala kanama alanim var duruyor ama bnim sadece ogun kanamam oldu igne vurundum bitti ama yinede kanama alanim var aktif değiş aktif olsa kanamam gelirdi doktor ya rahim kani cekicek dedi yada bişekilde kani aticakmişim kanaman olursa korkma demişti o kani atmasi yada emesi lazim dddi
Cinsiyet tahmini yapmadimiSağol cnm bugün gittim benim de kanama alanı vardı iki tane biri rahim ağzına yakin yerde olduğu icin kaniyormuş su an n ilaçlarımı değiştirdi dr.hergün progestan iğne vurucam. Bebekler Allaha şükür sağlıklıydı bir de şu kanama olmasa. Allahım inşallah biter çok stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?