2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bende bir de sicaklar basinca daha fena oluyo insan. Gobek ciktimi snnde bna herkes gobegn ckms diyo. 2 aylk bebegn gobegi olmaz ama insn yinede mutlu oluyo. Bide 2017nin ilk annelerinden olcaz heralde insallah. :) aylar ilerledikce cogalir buralar
ben kntorlde hic kg almamişim ama benimde karnim cikti ya şiş gibi karnim zaman gecmek bilmiyo biz 2017 ilk anneleri olcaz büyük ihtimal ikiz olarak heheh dolar burasi yakinda

ben kntorlde hic kg almamişim ama benimde karnim cikti ya şiş gibi karnim zaman gecmek bilmiyo biz 2017 ilk anneleri olcaz büyük ihtimal ikiz olarak heheh dolar burasi yakinda

Aynı durum bende de var kilo sabit 52, ama karnım sis göbek var resmen erken değil mi çıkması için

Kese gorunmeden,tahlil sonuçlarına göre tekli gebelik değil dedi,bakalim pazartesi tekrar kontrole gidicez o zaman belli olur herhalde.
Hayirlisi olsun ama benim degerlerim yuksek olmasina ragmen 2 embryo transfer edildi onu dememe ragmen doktor tek kese gordu. Tek ikiz degil dedi 7.haftada iki kese gordugunde artk ikiz annesisin dedi. Sizin icinde hayirlisi olsun. Gec gozukebiliyo sakliyo kendini minikler[/QUOTE]
Bizede doktorum aynısını söyledi daha sonra ki haftalarda diğer kese görünebilir diye söyledi.

[QUOTE
Merhaba, benmde henüz tek kese göründü, haftaya cumartesi kalp atışı için gidicez o zmaan netleşir sanıyorum. İlk öğrendiğinizde kan değeriniz kaç çıktı 2 gün sonra kaç oldu?
Merhaba, benmde henüz tek kese göründü, haftaya cumartesi kalp atışı için gidicez o zmaan netleşir sanıyorum. İlk öğrendiğinizde kan değeriniz kaç çıktı 2 gün sonra kaç oldu?

usticelight, post: 47461383, member: 630382"]Merhaba, benmde henüz tek kese göründü, haftaya cumartesi kalp atışı için gidicez o zmaan netleşir sanıyorum. İlk öğrendiğinizde kan değeriniz kaç çıktı 2 gün sonra kaç oldu?[/QUOTE]
Benim cok

Bizede doktorum aynısını söyledi daha sonra ki haftalarda diğer kese görünebilir diye söyledi.[/QUOTE]
Evet cnm hayirlisi olsun insallah bizide haberdar edersin

Bana iki embriyo transfer edilmişti kan değerlerini öğrendikten sonra içimden hep ikiz geçti. Kese gormeye doktora gittiğimiz de tek gördü annem yanımdaydı bi tane daha yok mu diye ısrar edince biraz daha inceledi ikinciyi gördü daha minik bi keseydi çok şükür pazartesi her iki kesede de kalp atışını duyduk :) şimdi sıra gelişimleri nasıl cinsiyetlerini 25 gün sonra öğrenebilirsiniz dedi ama o zaman 11 - 12 haftalık olacaklar erken değil mi cinsiyet icin ? Bir de ense kalınlıklarına bakıp ikili test hakkında konuşacağız dedi kimine göre ikili test yapılmamalı kararsızim

Bizim.doktor yapmaya gerek yok dedi. Ikizlerde belli olmuyomus. Ikili testte ense kalinligi daha onemli bzm.icin dedi

"birbuyuktemmuzaski, post: 47462909, member: 698720"]Bizede doktorum aynısını söyledi daha sonra ki haftalarda diğer kese görünebilir diye söyledi.[/QUOTE]
Evet cnm hayirlisi olsun insallah bizide haberdar edersin[/QUOTE]
Bakalim pazartesi kontrole gidicez o zaman belli olur artık insallah

herkese merhaba :). bende şubat başında inşallah ikiz annesi olacağım. beş yaşında bir de oğlum var. bu arada oğlumda yaşamadığım halsizlik, yorgunluk, sinir stres, hayattan bezmişlik hepsini yaşıyorum malesef, delirmek üzereyim. bugünde kasıklarım korkunç ağrıyor . allah hepimizin yardımcısı olsun.

benimde agiriyor canim özellikle sol kasigimda batma var

benimde özellikle sol kasığım zonkluyor resmen. durup durup batıyor. biraz endişe yapmadım desem yalan olur artık 11 haftaya girdik bunların azalması gerekmiyormu yaw.

benim ilk zamanlar çok sık oldu ama son zamanlarda azalmaya başlamıştı. neyse hayırlısı olsun bakalım. allaha emanetlerr...

E="Elisya13, post: 47459999, member: 766499"]Rabbim evlatlarına bağışlasın seni inşallah bisey çıkmaz moralini yüksek tut canım

Canim,cok geçmiş olsun,kotu şeyler dusunme,rabbim çocuklarına bagislasin seni.[/QUOTE]
Aminn.. Kızlar sizdede kasıkda sağda da solda da ağrı varmı oluyormu bide kaburgaların bitiminde ağrı oluyormu çok ağrı oluyor ikiz

benim dr ikili test yaptırdı ilkönce ense kalınlığını falan ölçtü sonrada ikili tarama yapıldı sonucumuda aldım birsey çıkmadı şükürler olsun şimdi heyecanla cinsiyetlerini bekliyorum

Birde benm kese 7.haftada kalp atisi icin gittgimde gozuktu kendini saklayabiliyor:)
Teşekkürler canım, seninde artışlar iki katından fazla olmuş ben adet olcağım gün 1501 2 gün sonra 4585 kese öğrendiğim gün göründü drda süpriz olabilir dedi ultrasonda da 2.bir gölge gibi kese var ama 7.hafta kalp atışını dinlemeye gidicez o zmaan netleşir inşallah allah sağ salim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Merhaba ikiz anneleri size bi sorum olacak ben tüp bebek yaptırdım bugün 9. Günüm normalde yarın baktırmam gerekiyordu ama ben dayanamadım bugün baktırdım sonuç 236,6 çıktı. İkiz olabilir dedi biri ama sizin nasıldı özellikle tüp bebek yapanlar daha iyi bilir. Cevap verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…