- 13 Haziran 2015
- 1.864
- 894
- 73
- Konu Sahibi Minikkk001
-
12 haftada yaptiricam belki 11 yaptircak doktor ztn 3 hafta snr geliomuş sonuclarYaptrdin mi. Ben doktoruma sordum ense kalinligina bakmamz yeterli en onemlsi detayli ultrason zaten dedi
Katiliyorum doktorum 32.haftada ikizler genelde cikmak.isterler dedi. Ama biz 34 35.haftayi gecirmek isteriz. Eger 37 olursa zaten bizim icin 40 haftalik sayilir dedi. Net tarihleri yokyani istedikleri zaman gelebilirler ve baktimda 34 35.haftada dogsalar bile premature kiyafetler oluyomus sanirim yenidogan olmuyomus diye okudum.Ya hep erken doğum olur premature olir diyorlar. Ne kadar erken dogacaklar. Bide normal doğum şansı çok azmis süt geç gelirmiş falan hep negatif şeyler
23.haftada dogan.ikizler bile var. Normal dogum.icin doktor eger ikiside bas ustu geliyosa olur o onlara bagli nasil gelirlerse oyle ama sen szryn dersen oylede olur fakat hastaneye gelene kadar yoluna girmislerse normal olur dedi. Ben szryan istydumda. Sut konusunda sut gelsede yetersiz oluyomus diye duydum 1 ogunde mama veriliyomus sanirimYa hep erken doğum olur premature olir diyorlar. Ne kadar erken dogacaklar. Bide normal doğum şansı çok azmis süt geç gelirmiş falan hep negatif şeyler
InsallahO zaman bu da bizim sinavimiz ne diyelim o günleri hayirlisiyla kolaylıkla çabucak atlatiriz inşallah
3.gün vermiş oluyorum yani ilk değr salı akşam, ikinci değer cuma sabah 2,5 gün sayılıyor, hiç aklıma gelmedi ikiz olabileceği değerden ama doktor ultrason baktıktan sonra ikiz olabilir diyince aklıma düştü, 10gün sonra netleşir sanıyorum kalp atışını duymaya gittiğimizdebaya yuksek cikmis 2 gunde birmi verdin eger oyleyse ikiz olablir
Doktorun deyimiyle 2 günde bir vermiş oluyorumbaya yuksek cikmis 2 gunde birmi verdin eger oyleyse ikiz olablir
Neye dayanarak coklu dediki tek kese gorunduyseMerhaba ben de tedavi sonucunda hamile kaldım,doktorum çoklu gebelik olduğunu söyledi ama birtane kese göründü.
Rabbim evlatlarına bağışlasın seni inşallah bisey çıkmaz moralini yüksek tut canımVi gelişme yok cnm henüz sürekli serum takılıyor bulantı ağrı kesici katılıyor ara ara boş serum da takıılar çünki ben hiç ağızdan beslenemyrm mide felci nden dolayı bide şikayetlerim den dolayı bağırsak kanseri den şüphelenyrz inşşşALLAH yoktur çok endişelenyrm dua dua bekliyoruz ikizlerimle zor günler geçiriyrz....
Canim,cok geçmiş olsun,kotu şeyler dusunme,rabbim çocuklarına bagislasin seni.Vi gelişme yok cnm henüz sürekli serum takılıyor bulantı ağrı kesici katılıyor ara ara boş serum da takıılar çünki ben hiç ağızdan beslenemyrm mide felci nden dolayı bide şikayetlerim den dolayı bağırsak kanseri den şüphelenyrz inşşşALLAH yoktur çok endişelenyrm dua dua bekliyoruz ikizlerimle zor günler geçiriyrz....
Kese gorunmeden,tahlil sonuçlarına göre tekli gebelik değil dedi,bakalim pazartesi tekrar kontrole gidicez o zaman belli olur herhalde.[/QUOTE][QUOTktemmuzaski, post: 47459759, member: 698720"]Neye dayanarak coklu dediki tek kese gorunduyse
Merhaba, benmde henüz tek kese göründü, haftaya cumartesi kalp atışı için gidicez o zmaan netleşir sanıyorum. İlk öğrendiğinizde kan değeriniz kaç çıktı 2 gün sonra kaç oldu?Merhaba ben de tedavi sonucunda hamile kaldım,doktorum çoklu gebelik olduğunu söyledi ama birtane kese göründü.
Hayirlisi olsun ama benim degerlerim yuksek olmasina ragmen 2 embryo transfer edildi onu dememe ragmen doktor tek kese gordu. Tek ikiz degil dedi 7.haftada iki kese gordugunde artk ikiz annesisin dedi. Sizin icinde hayirlisi olsun. Gec gozukebiliyo sakliyo kendini minikler[/QUOTE]Kese gorunmeden,tahlil sonuçlarına göre tekli gebelik değil dedi,bakalim pazartesi tekrar kontrole gidicez o zaman belli olur herhalde.
Merhaba, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bir mahsuru yoksa ilk öğrendiğinizde değerniz kaçtı? 2 gün sonra ne kadar arttı? Doktor banada ikiz olabilir diyince heyecanlandım birden martta tüp bebekte 2 embriyo transfer edilmişti bana ne yazıkkı tutmadı. Bu sefer normal yolla olmasına rağmen dr ikiz olabilir diyince heyecanlandıkHayirlisi olsun ama benim degerlerim yuksek olmasina ragmen 2 embryo transfer edildi onu dememe ragmen doktor tek kese gordu. Tek ikiz degil dedi 7.haftada iki kese gordugunde artk ikiz annesisin dedi. Sizin icinde hayirlisi olsun. Gec gozukebiliyo sakliyo kendini minikler
Birde benm kese 7.haftada kalp atisi icin gittgimde gozuktu kendini saklayabiliyor:)Merhaba, benmde henüz tek kese göründü, haftaya cumartesi kalp atışı için gidicez o zmaan netleşir sanıyorum. İlk öğrendiğinizde kan değeriniz kaç çıktı 2 gün sonra kaç oldu?
Bende bir de sicaklar basinca daha fena oluyo insan. Gobek ciktimi snnde bna herkes gobegn ckms diyo. 2 aylk bebegn gobegi olmaz ama insn yinede mutlu oluyo. Bide 2017nin ilk annelerinden olcaz heralde insallah. :) aylar ilerledikce cogalir buralarkizceler napiyosunuzz halsizim ben cok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?