- 14 Mayıs 2014
- 349
- 222
- 103
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Bugun 1 haftayi daha bitirmenin mutlulugunu yasiyorum ve 2 hafta gecsin diye bekliyorum ramdevum.icin :) sennn nasilsin :)Merhabaaaa güzel ikiz anne adayları bugün nasılsinizz bakalmm
Bende bebekleri hissdiyorum sanırım pıt pıt yapiyorlar sanki :) bende 15. Haftay bekliyorum kontrl icin bakalm 16 da cinsiyet ogrencem insallah :) gösterirlerseBugun 1 haftayi daha bitirmenin mutlulugunu yasiyorum ve 2 hafta gecsin diye bekliyorum ramdevum.icin :) sennn nasilsin :)
11De ogrenenler var ama.ya. 12de benim.randevum.soyler belkii diyorumBende bebekleri hissdiyorum sanırım pıt pıt yapiyorlar sanki :) bende 15. Haftay bekliyorum kontrl icin bakalm 16 da cinsiyet ogrencem insallah :) gösterirlerse
Ben bebegimin 12. Haftasinda ogrendim ikiz oldugunuMerhabalar, ben 6+2 haftalık hamileyim. Ben bebişlerimin ikiz olmasını çok istedim. Ama dr tek kese olduğunu söyledi. Siz ikiz olduğunu ne zaman öğrendiniz ? ( Tabi Sağlıklı sıhatli olması en önemlisi)
Benimde bebeklerim 1 hafta geriden geliyordu sonra aradaki.farkli kapayip haftasina.uyumlu hale geldiler sdce iksiinin arasinda 1 gun var. Biz hareketlerini ikisininde 8.haftanin sonunda gorduk 15 haftalik olmussunuz bence bir arastirilmasi lazimMerhaba arkadaslar ben 15+2 gunluk ikiz hamileyim ama ikizlerden birini diherine gore 2 hafta geriden geliyor ve hic hareket etmiyor doktorda ayni seyi diyor kalbi calisiyor ama bu yavru hic hareket etmiyor diyor aranizda ayni olayi yasayan varmi yada bu o bebegin bi anamolisi oldugunumu gosterir acaba bilgisi olan acil cvp verirse sevinirim
ne yapmam gerekiyor anlamadim ki daha sonradan hareketlenirmi acaba diye bekliyorum insallah kotu bisey cikmazBenimde bebeklerim 1 hafta geriden geliyordu sonra aradaki.farkli kapayip haftasina.uyumlu hale geldiler sdce iksiinin arasinda 1 gun var. Biz hareketlerini ikisininde 8.haftanin sonunda gorduk 15 haftalik olmussunuz bence bir arastirilmasi lazim
Canım biz keseyi görmeye gittiğimizde iki tane kese olduğunu gördük ki zaten beklediğimiz birşey di tüp bebek benimkilerMerhabalar, ben 6+2 haftalık hamileyim. Ben bebişlerimin ikiz olmasını çok istedim. Ama dr tek kese olduğunu söyledi. Siz ikiz olduğunu ne zaman öğrendiniz ? ( Tabi Sağlıklı sıhatli olması en önemlisi)
. Ultrasyona giderken çikolata yiyebilirsin eğr kan falan istemezlerse hareketlendryomus cikolata benimlierinde biri 30 dieri 40Merhaba arkadaslar ben 15+2 gunluk ikiz hamileyim ama ikizlerden birini diherine gore 2 hafta geriden geliyor ve hic hareket etmiyor doktorda ayni seyi diyor kalbi calisiyor ama bu yavru hic hareket etmiyor diyor aranizda ayni olayi yasayan varmi yada bu o bebegin bi anamolisi oldugunumu gosterir acaba bilgisi olan acil cvp verirse sevinirim
Doktorlar ne yapman gerektigini soyluyorne yapmam gerekiyor anlamadim ki daha sonradan hareketlenirmi acaba diye bekliyorum insallah kotu bisey cikmaz
Bnm.arkdsm 6.ayina kadar her ay adet kanamasi gbi kanama gormus ama doktoruna sor bi cnmArkadaşlar bir sorum olacak benim 7n haftamda ve 11.haftamda kanamam oldu ilki yoğundu 1 gün sürdü 2.si 1 ped bile doldurmadi azdi hemen bitti. Yani ben 4 haftada bir yani ayda bir bu kanamayi yaşıyorum. Acaba adet günüm olduğu için mi her ay bu kanama oluyor? Böyle birsey yaşayan var mı aranızda?
benim 6 haftanin sonu 7 haftanin başinda cok fena bi kanama gecirdim bardaktan boşalircasina kanama oldu ama allaha sükür bebeklerim benimle hala kanama alanim var duruyor ama bnim sadece ogun kanamam oldu igne vurundum bitti ama yinede kanama alanim var aktif değiş aktif olsa kanamam gelirdi doktor ya rahim kani cekicek dedi yada bişekilde kani aticakmişim kanaman olursa korkma demişti o kani atmasi yada emesi lazim dddiArkadaşlar bir sorum olacak benim 7n haftamda ve 11.haftamda kanamam oldu ilki yoğundu 1 gün sürdü 2.si 1 ped bile doldurmadi azdi hemen bitti. Yani ben 4 haftada bir yani ayda bir bu kanamayi yaşıyorum. Acaba adet günüm olduğu için mi her ay bu kanama oluyor? Böyle birsey yaşayan var mı aranızda?
nifty diye bi test var eger maddi imkaniz varsa yaptirin amnisentez riskli birazBiri cok guzel hareket ediyor ama digeri hic hareket etmiyor ama yasiyor ne yapcagimi sasirdim bi suru dr gittimamniosentez tstini yaptirsammi acaba.
O test hakkinda bilgi verirmisiniz biraz ve ucreti ne kadarnifty diye bi test var eger maddi imkaniz varsa yaptirin amnisentez riskli biraz
Takip edelim bekleyelim diyorlar ve amniosentez önerdilerDoktorlar ne yapman gerektigini soyluyor
Faydasi olurmu acaba cok korkuyorum bisey olacak diye. Ultrasyona giderken çikolata yiyebilirsin eğr kan falan istemezlerse hareketlendryomus cikolata benimlierinde biri 30 dieri 40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?