- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.261
cvp icin sgl cnm.bana da dr um geçen hafta perinatoloğa git dedi bir de isim verdi ama sadece muaynesi 450 lira gerek görülürse kan alınıp yurtdışına gönderiliyormuş bir nevi amniyosentez gibi bir şey olsa gerek onun fiyatı da 2200 tl üstelik ikisinin de cinsiyeti aynı olursa herhangi bir sorun varsa bile hangisinde olduğu anlaşılamıyormuş
araştırdım cerrahpaşa hastanesinde perinatoloji bölümü varmış bugün gebe polikliniğine gittim ense kalınlığını ölçtüler bir sıkıntı görülmedi daha sonra aradılar yarın gel perinatoloji bölümüne muayne edecekler diye bakalım neler olacak
aynen öyle valla kuş gibi çırpınıyorum kaç gündür nereye gitsem ne yapsam diye şükür buldum.illa özel olması gerekmiyor ona para yetiştiremezdim açıkçasıcvp icin sgl cnm.
bazen bu kadar bilmek de iyi degil gibi.bos veren ilgisiz alakasiz olanlarin bebisleri daha saglikli..stres sıkıntı oluyor bunlar bize de bebege de..
ama perinatolog diye biseyin varligini bildikten sonra durur muyum,hyr tabii ki
Belimde simseklenme, kasiklarda sanci, kalca ve alt kisim kemiklerim ayrilmis gibi sizliyor. Bide bugn tansiyonum 14 cikti ilk kez. Yanlistir diye dusundum eve geldim 16 cikti. Tedirginim acikcasi.sancılar artık normal değil mi peki. kızlarına da maşallah annesi :). benimde karnım sürekli taş gibi oluyo sancı dediğin o mu yoksa bildiğin alttan vuran bir sancıyı mı kastediyosun.
ahh umut oldun bana 12 de erkek gösterdi diğerini henüz göremedik saklıyor hep kendini :)
hep edepli kızım benim yine göstermedi diye seviyorum onu inşallah dediğim gibi olur bir kız bir erkek
tabi herşeyden evvel sağlıklı olsunlarda
cvp icin sgl cnm.
bazen bu kadar bilmek de iyi degil gibi.bos veren ilgisiz alakasiz olanlarin bebisleri daha saglikli..stres sıkıntı oluyor bunlar bize de bebege de..
Kizlar benim bugun kanamam oldu doktoru aradm hemen dogumhaneye gel deyince cok korktum. Muayne etti kanamam yoktu ama haftada bir prltn ignee ve progestan verdi bide fitil nstde sancilarim cikti biraz cok fazla beklicekmisim gibi hissetmiyorum nedense.
Cnm hastane kabul etcek mi yani hep baskadoktra git git dogum olck hic seni blmyen doktr dogum yaptrsin kabul edermi ki doktor yada hastaneCanım ben takibimi prof perinatologa yaptırıyorum 2 seferdir
Daha Ayrıntılı inceliyorlar ama parayı da alıyorlar
Fetal kardyografi çekti bize geçen hafta
Normal kadın doğumcudan daha bir üstüne düşücü
Ben fark bunu gördüm
Heeee ama doğumda da sigortanın ödediği para dışında bizden de 4500 fark istiyor doğuma gidemem sanırım daha uygun bir yer bakacağım
Ama takipte iyi
Cnm yormuyorum ki temzlge annm glyo bi ymk ypyrm bugun hele hic bise ypmadm otrydm battaniye oruyodum durup dururkn olduOlumlu düşün canım
Zamanında gelecek onlar inşallah
Sıkma Can'ını stres de etkiler farketmeden
Kendini yoruyor musun
Temizlik de zor geliyor bana yavaştan belim tutuluyor resmen
ooo cok fazla.Canım ben takibimi prof perinatologa yaptırıyorum 2 seferdir
Daha Ayrıntılı inceliyorlar ama parayı da alıyorlar
Fetal kardyografi çekti bize geçen hafta
Normal kadın doğumcudan daha bir üstüne düşücü
Ben fark bunu gördüm
Heeee ama doğumda da sigortanın ödediği para dışında bizden de 4500 fark istiyor doğuma gidemem sanırım daha uygun bir yer bakacağım
Ama takipte iyi
sanırım ben sadece 12. haftada ve 20. haftada gideceğim o kadar. pişt hiç söylemiyorsun ne dedi doktor bebişler nasıl bakimmerhaba perinatologa giden hamiş bayanlar,bulundugum yerde perinatolog muayene fiyati 500tl.tlfnda konustum oyle dediler.
Ancak giden arkadaslar buna neler dahil veya degil bilmiyorum,detayli ultrason vs deyip kesti sekreter bozuntusu.
siz perinatologa gidince neler yaptırdınız bi de her ay ona mi gidiyosunuz ?
evet çok haklısın ben mesela şu anda takmış durumdayım biri ötekinden küçük diye. okudum okudum her bir tehlikeyi öğrendim şimdi kurup duruyorumcvp icin sgl cnm.
Tedavimi yapan doktorum önerdi. Biraz da ben istedim. 16.haftadan beri ona gidiyorumooo cok fazla.o dogum parasiyla besiklerini alirim ben
Dr umuz onerirse mecbur gideriz artikbuarada sen oneriyle mi gittin kendin mi istedin ?
Cnm hastane kabul etcek mi yani hep baskadoktra git git dogum olck hic seni blmyen doktr dogum yaptrsin kabul edermi ki doktor yada hastane
günaydın,Merhaba hanımlar nasılsınız bende 14.haftanın içerisindeyim çok şükür mide bulantısı kusma falan hiç yaşamadım çok şükür sadece tavuktan tiksindim o kadar rahat geçiriyorum şimdilik 12.haftada gittiğim kontrolde 1 erkek diyeride tam belli değil demişti bu gitmem de öğrene bilirmiyiz acaba tam olarak cinsiyetlerini bide göbüşleriniz çok büyüdümü bu hafta da bide
Günaydın canım,Canım bu hafta başka doktordan randevu aldım
Artık perinatologla ayrıntılılarım bitti
Bir şeker yüklemem kaldı
Kabul eder mi konusuna gelince eder tabii ama ne kadar erken Başkasına gitmek o kadar iyi tabii
Ben perinatolog + normal doğumcuyla devam edicem
Geçmiş olsun çok ama sen yine de stres yapma
Yapacak bir ton şey görüyorum internette televizyonda orda burda bende bazen
İlaçların iyi gelir inşallah
Haber et bizi
cnm ya gitsem soylemem misanırım ben sadece 12. haftada ve 20. haftada gideceğim o kadar. pişt hiç söylemiyorsun ne dedi doktor bebişler nasıl bakim
acaba hangi aylarda perinatologa gitsek iyi olur..Günaydın canım,
bende şu ayrıntılı ultrasonu bitirdikten sonra uzman dr. bulup ona devam edeceğim, ara ara perinataloga gideceğim, çünkü nasıl olsa sezeryan olacağız, tabi herşey yolunda gider risk olmaz ise
benim 12+3 de ayrıntılı ultrasona gireceğim, sonra ne zaman oluyor bilmiyorum, evet gerçekten çok pahalılaracaba hangi aylarda perinatologa gitsek iyi olur..
bide şu ayrintili ultrason her dr da var midir acaba? bnm gittigim dr merkezin en kaliteli ve populer dru,bu yuzden ucreti de uçuk..
vardir herhalde diyorum ama hicte bahsetmedi.
peki sen ense kalinligina burun kemigine baktin mi cnm ?benim 12+3 de ayrıntılı ultrasona gireceğim, sonra ne zaman oluyor bilmiyorum, evet gerçekten çok pahalılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?