2017 de İkiz Annesi Olucaklar

cvp icin sgl cnm.
bazen bu kadar bilmek de iyi degil gibi.bos veren ilgisiz alakasiz olanlarin bebisleri daha saglikli..stres sıkıntı oluyor bunlar bize de bebege de..
ama perinatolog diye biseyin varligini bildikten sonra durur muyum,hyr tabii ki

aynen öyle valla kuş gibi çırpınıyorum kaç gündür nereye gitsem ne yapsam diye şükür buldum.illa özel olması gerekmiyor ona para yetiştiremezdim açıkçası
inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

ben de 27yi tamamladım. 2 hafta sonra ciğer geliştirici yapalım tedbirden dedi. 1kg olmuşlar artık hızla kg alırlar heralde :)

sancılar artık normal değil mi peki. kızlarına da maşallah annesi :). benimde karnım sürekli taş gibi oluyo sancı dediğin o mu yoksa bildiğin alttan vuran bir sancıyı mı kastediyosun.
Belimde simseklenme, kasiklarda sanci, kalca ve alt kisim kemiklerim ayrilmis gibi sizliyor. Bide bugn tansiyonum 14 cikti ilk kez. Yanlistir diye dusundum eve geldim 16 cikti. Tedirginim acikcasi.

Canım ben takibimi prof perinatologa yaptırıyorum 2 seferdir
Daha Ayrıntılı inceliyorlar ama parayı da alıyorlar
Fetal kardyografi çekti bize geçen hafta
Normal kadın doğumcudan daha bir üstüne düşücü
Ben fark bunu gördüm
Heeee ama doğumda da sigortanın ödediği para dışında bizden de 4500 fark istiyor doğuma gidemem sanırım daha uygun bir yer bakacağım
Ama takipte iyi

Olumlu düşün canım
Zamanında gelecek onlar inşallah
Sıkma Can'ını stres de etkiler farketmeden
Kendini yoruyor musun

Temizlik de zor geliyor bana yavaştan belim tutuluyor resmen

Cnm hastane kabul etcek mi yani hep baskadoktra git git dogum olck hic seni blmyen doktr dogum yaptrsin kabul edermi ki doktor yada hastane

Olumlu düşün canım
Zamanında gelecek onlar inşallah
Sıkma Can'ını stres de etkiler farketmeden
Kendini yoruyor musun

Temizlik de zor geliyor bana yavaştan belim tutuluyor resmen
Cnm yormuyorum ki temzlge annm glyo bi ymk ypyrm bugun hele hic bise ypmadm otrydm battaniye oruyodum durup dururkn oldu

ooo cok fazla. o dogum parasiyla besiklerini alirim ben
Dr umuz onerirse mecbur gideriz artik buarada sen oneriyle mi gittin kendin mi istedin ?

sanırım ben sadece 12. haftada ve 20. haftada gideceğim o kadar. pişt hiç söylemiyorsun ne dedi doktor bebişler nasıl bakim

evet çok haklısın ben mesela şu anda takmış durumdayım biri ötekinden küçük diye. okudum okudum her bir tehlikeyi öğrendim şimdi kurup duruyorum hiç bilmemek en iyisi sanırım.

Cnm hastane kabul etcek mi yani hep baskadoktra git git dogum olck hic seni blmyen doktr dogum yaptrsin kabul edermi ki doktor yada hastane

Canım bu hafta başka doktordan randevu aldım
Artık perinatologla ayrıntılılarım bitti
Bir şeker yüklemem kaldı
Kabul eder mi konusuna gelince eder tabii ama ne kadar erken Başkasına gitmek o kadar iyi tabii
Ben perinatolog + normal doğumcuyla devam edicem

Geçmiş olsun çok ama sen yine de stres yapma
Yapacak bir ton şey görüyorum internette televizyonda orda burda bende bazen
İlaçların iyi gelir inşallah
Haber et bizi

günaydın,
bende 12.haftamı bitirmek üzereyim, benim göbeğim çıktı, acaba ikiz olduğundan mı bu kadar erken çıktı, ben 22 kasımda randevum var detaylı ultrasona gireceğim, doktorum cinsiyetleri o zaman görürüz dedi, sağlıkla ve zamanında gelirler inşallah yavrularımız

Günaydın canım,
bende şu ayrıntılı ultrasonu bitirdikten sonra uzman dr. bulup ona devam edeceğim, ara ara perinataloga gideceğim, çünkü nasıl olsa sezeryan olacağız, tabi herşey yolunda gider risk olmaz ise

sanırım ben sadece 12. haftada ve 20. haftada gideceğim o kadar. pişt hiç söylemiyorsun ne dedi doktor bebişler nasıl bakim
cnm ya gitsem soylemem mi dun aradim randevu icin, drumuz sehir disina cikmis kongresi mi ne var dedi en erken ptesi bi daha arayin,bilgi veririz dediler,cok uzuldum..
oysa bebislerimi ne cok ozledim ve merak ediyorum

acaba hangi aylarda perinatologa gitsek iyi olur..
bide şu ayrintili ultrason her dr da var midir acaba? bnm gittigim dr merkezin en kaliteli ve populer dru,bu yuzden ucreti de uçuk..
vardir herhalde diyorum ama hicte bahsetmedi.

acaba hangi aylarda perinatologa gitsek iyi olur..
bide şu ayrintili ultrason her dr da var midir acaba? bnm gittigim dr merkezin en kaliteli ve populer dru,bu yuzden ucreti de uçuk..
vardir herhalde diyorum ama hicte bahsetmedi.
benim 12+3 de ayrıntılı ultrasona gireceğim, sonra ne zaman oluyor bilmiyorum, evet gerçekten çok pahalılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…