- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.281
Merhabalar sizinle aynı haftalarımız . Bulantı çok olmuyor bende şimdilik haftada 1-2 diyebilirim çoğu zaman engellemeye çalışıyorum tabi. Ama şunu farkettim sabah direk su içince olduğu gibi çıkıyor su bulantımı artırıyor aç karına olunca . Ama fazla olunca vitamin takviyesi alabilirsiniz belkimerhabalar ben de 9 haftalık ikizlere hamileyim. bulantılarım kusmalarım cok şiddetli. bu durumda olup serum takviyesi alan var mı?
Merhaba bizimde 14. Hafta bugun bitti neredeyse ayniyiz. Cok şükür benimde bu gune kadar bi şikayetim olmadi artik karnimda cikmaya basladi son iki haftadir saklamasi zor oldu hamile pantalonlarina gectim dunya varmis
Zannetmiyorum ben o kadar cok su iciyorum ki bnmde oldu hatta gecmedi 24 saat siddetli agri sonucu acile gitmistim parol disindada bise vermedilerKizlar aranizda bobrek agrisi yasayan oldu mu? Sanirim urolojiden randevu almam gerekecek haftaicine. Iki gündür zorluyor beni. Belki suyu az ictigim icindir diyorum
cok gecmis olsun canim rahim agzi uzunlugunu olcmuyormu doktor ?Kizlar benim bugun kanamam oldu doktoru aradm hemen dogumhaneye gel deyince cok korktum. Muayne etti kanamam yoktu ama haftada bir prltn ignee ve progestan verdi bide fitil nstde sancilarim cikti biraz cok fazla beklicekmisim gibi hissetmiyorum nedense.
Olcuyo her seferinde 30 mmcok gecmis olsun canim rahim agzi uzunlugunu olcmuyormu doktor ?
hayirli olsn cnm :)Merhaba güzel anneler. Bende 5 haftalk ikiz hamileym yeni. Takviye vitamin vs ne kullaniyosnz. Dr gerek yokdedi geçiştirdi. Omega d vitamini kullanmak gereklimu yada neler tavsiye etti doktorunuz. Kanamam oldu duplon igne vuruldum durdu çok şükür kalkmadan yatiyorm. Kanama yeri yok dedi doktorum. Beta hcg de iyi cikti
Oo bayag iyiymis benim 4+5 teCanım bende şu an tam 4+6 haftalik hamileyim. 4+5 de bhcg 11792.3 çıktı yüksek geldi bana haftaya göre senin 5 haftalik değerin kaçtı açaba
Yani benimki çok mu yüksek canım anlamdim niye böyle oldu cuma günü kontrolum var sonuçları mi gostermedim doktoruma internete baktım çok yüksek geldi bana bilemedim bendeOo bayag iyiymis benim 4+5 te
Yaptridk 67oo çıktı keseleride gördük. Şu an 5 haftaya girdm
ben normal pantalonlarıma giremiyorum artık lcwden hamileler için kot pantalon aldım normalde 40 bedenim ama 44 aldım şimdi bol geliyor bel kısmı ama kıvırıp giyiyorum bir daha masraf yapmaktansa böylesini tercih ettim.Benim de 14 bugün bitti, aynen artik zorlasmaya basladi pantalonlara girmek:) ama kendime uygun bir hamile pantalonu bulamadim ben maalesef siz nereden aldiniz? Normalde 38 giyiyorum kac almam lazim? 40 i cok buyuk duruyordu ama karin kismi icin de buyuk beden almak lazim sanirim
kiz erken degil mi ? bn 4 kilo aldim birdenben normal pantalonlarıma giremiyorum artık lcwden hamileler için kot pantalon aldım normalde 40 bedenim ama 44 aldım şimdi bol geliyor bel kısmı ama kıvırıp giyiyorum bir daha masraf yapmaktansa böylesini tercih ettim.
Ben de 2,5 kilo aldım ama çok ödem var herhalde göbeğim de öne doğru bir çıktı sanırsın 5 aylık oldum :)kiz erken degil mi ? bn 4 kilo aldim birdenkendi pantolonlarimi hala giyiyorum ama sıkıyorlar,simdiden o pantolonlara bakmak icin cesaretim yok daha
o neyden oluyor acabaBen de 2,5 kilo aldım ama çok ödem var herhalde göbeğim de öne doğru bir çıktı sanırsın 5 aylık oldum :)
ödem mi acabao neyden oluyor acabacunku bnde aksama dogru 6aylik gibi geziyorum,sabah uyaninca aksine hamis demeye bin sahit lazim
asiri tuz tuketimi ve hareketsizlikten olurmuş,tuz tuketmemeye calisiyorum ama hareketsizlik Allahin emri oldu :)) siniftan cay icin olmasa cikmiyorum,evde yine oyle..cok tembel bişey oldumödem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?