- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.301
ben de tuzu kestim zaten tuzlu istemiyor canım hiç. ben de okuldan eve gelip tembel tembel yatıyorum bütün gün. ah bu halimiz nolcakasiri tuz tuketimi ve hareketsizlikten olurmuş,tuz tuketmemeye calisiyorum ama hareketsizlik Allahin emri oldu :)) siniftan cay icin olmasa cikmiyorum,evde yine oyle..cok tembel bişey oldumbenki temizlik delisiydim.
saglikli olsunlar da..ben de tuzu kestim zaten tuzlu istemiyor canım hiç. ben de okuldan eve gelip tembel tembel yatıyorum bütün gün. ah bu halimiz nolcak
Bende bilmiyorum inan kiz bebeklerde yüksek olurmus die duymuştumYani benimki çok mu yüksek canım anlamdim niye böyle oldu cuma günü kontrolum var sonuçları mi gostermedim doktoruma internete baktım çok yüksek geldi bana bilemedim bende
kaç kilosun? ben 76 :))saglikli olsunlar da..
şu bikac haftayi atlatayim,biraz hareketlencem yoksa 100kiloyla bitircem hamileligi :)
ben 54tum hamile kalirken, en son tartildigimda 58olmustumkaç kilosun? ben 76 :))
iyi iyi en azından benim gibi kilolu başlamamışsın, benim boyum uzun o sayede biraz idare ediyorum. yoksa ben 100 olacağım kesin :))ben 54tum hamile kalirken, en son tartildigimda 58olmustumbnce su an 60da olmusumdur.
Bende tam tersi canım erkek bebeklerde kız bebeğe oranla daha fazla artış olurmuş diye duymuştum .. benim 2 bcuk yasina girceek kızım var ama onun değerleri böyle hiç artış olmamıştıBende bilmiyorum inan kiz bebeklerde yüksek olurmus die duymuştum
Canım sen normal yolla mi ikiz bebis lere hamile kaldın . Acaba benim değerleri nasıl buldun senin değerler de böyle yüksek mi çıktı haftasına göreMerhabalar benım ikizleri bugün gördüm biri 8 hafta 1 gün çıktı diğeri 8hafta 2 gün arada 1 günlük fark varmış Dr gayet iyiler dedi ayrıca 12 aralık perinatalog randevu aldım ... O zaman cinsiyetleride belli olur sanırım .. Sizler nasılsınız hanımlar...bide aranızda perinatoluga gitmiş olanız var mı ? Ne Dedi ya da ne yapıyor faklı olan nedır ?
Can'ım benım tüp bebek senin değerler nedir ?Canım sen normal yolla mi ikiz bebis lere hamile kaldın . Acaba benim değerleri nasıl buldun senin değerler de böyle yüksek mi çıktı haftasına göre
Can'ım benım tüp bebek senin değerler nedir ?
hizli miPantalon bedenleri denedim rahat olacak sekilde aldim cokta bol almadım ben. Bugun 15. Hafta oldu 2 kilo aldım hizli mi oldu acaba bilmiyorum ama cok dikkat edemiyorum
Bn 26.haftadayim 3 kilo aldm dha. Bunyeyle akalali bir durum sanirim bn hic hic dikkt etmedm hep yiyorum cok yiyorum sık yiyorum ama ndn almyrm bilmyrmPantalon bedenleri denedim rahat olacak sekilde aldim cokta bol almadım ben. Bugun 15. Hafta oldu 2 kilo aldım hizli mi oldu acaba bilmiyorum ama cok dikkat edemiyorum
masallah:) az almışsın ne guzel..bebegin alsin sen alma, inan bn az da yiyorum,kokusu olan ne varsa midemi bulandiriyor yemiyorum mesela ve bu yuzden genel olarak acim..Bn 26.haftadayim 3 kilo aldm dha. Bunyeyle akalali bir durum sanirim bn hic hic dikkt etmedm hep yiyorum cok yiyorum sık yiyorum ama ndn almyrm bilmyrm
Zayif hamile kaldysan zayflr daha cok aliyo genelde ben 65le kaldm braa kilolu kaldm yani :) 68 69 gzkuyo simdilik. Arkdsm 55le kaldi ayni haftlrmz o 8 9 kilo aldi. Onemli olan doktrunun ne dedigi cok alirsan o sana bi dur der zatenmasallah:) az almışsın ne guzel..bebegin alsin sen alma, inan bn az da yiyorum,kokusu olan ne varsa midemi bulandiriyor yemiyorum mesela ve bu yuzden genel olarak acim..
ya taze yada kuru meyvelerle gunum bitiyorama aliyorum da 3hafta oldu dra gitmeyeli ve bnce artmistir.
bn de 54le kaldim 58dim en son.Zayif hamile kaldysan zayflr daha cok aliyo genelde ben 65le kaldm braa kilolu kaldm yani :) 68 69 gzkuyo simdilik. Arkdsm 55le kaldi ayni haftlrmz o 8 9 kilo aldi. Onemli olan doktrunun ne dedigi cok alirsan o sana bi dur der zaten
Bak tahmin ettgm gbi zayf kalmissin :) iyidir bebeklerin annesi merak etmebn de 54le kaldim 58dim en son.
umarim cosmamonceden okuldan gelip kitliktan cikmis gibi yer de yerdim simdi bircok yemegin tadini unuttum ama aliyorum iste
Bebisler iyi olsun da...
gecmis olsun meslektaşım..Merhaba arkadaslar,topiginizi uzun suredir takipteyim.Ben de soyle gonul rahatliyiyla ikizlerime hamileyim diyemiyorumbugun 8 haftalik olduk.Ama 5 haftadan itibaren 2 defa yogun kanamayla acile gittim.Ara kanamalari saymiyorum bile..keselerin dibinde hematom var,dusuk tehlikem varmis.ogretmenim 30 gundur raporluyum,yatiyorum.Hematomu olup duzelen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?