2017 de İkiz Annesi Olucaklar

asiri tuz tuketimi ve hareketsizlikten olurmuş,tuz tuketmemeye calisiyorum ama hareketsizlik Allahin emri oldu :)) siniftan cay icin olmasa cikmiyorum,evde yine oyle..cok tembel bişey oldum benki temizlik delisiydim.
ben de tuzu kestim zaten tuzlu istemiyor canım hiç. ben de okuldan eve gelip tembel tembel yatıyorum bütün gün. ah bu halimiz nolcak

Merhabalar benım ikizleri bugün gördüm biri 8 hafta 1 gün çıktı diğeri 8hafta 2 gün arada 1 günlük fark varmış Dr gayet iyiler dedi ayrıca 12 aralık perinatalog randevu aldım ... O zaman cinsiyetleride belli olur sanırım .. Sizler nasılsınız hanımlar...bide aranızda perinatoluga gitmiş olanız var mı ? Ne Dedi ya da ne yapıyor faklı olan nedır ?

Canım sen normal yolla mi ikiz bebis lere hamile kaldın . Acaba benim değerleri nasıl buldun senin değerler de böyle yüksek mi çıktı haftasına göre

Can'ım benım tüp bebek senin değerler nedir ?

Kasım8: 49.1(adet 4 gün kala )
Kasım14: 2007.4 (6 gün sonra )
Kasım 16:>1000 (2 gün sonra )
Kasım 18 : 11792.3 (2 gün sonra ) 4+5 haftalgim. 16 ekim.son adet . Değerlerim canım ijiz olabilir mi . Normal gebelik benim ki

Pantalon bedenleri denedim rahat olacak sekilde aldim cokta bol almadım ben. Bugun 15. Hafta oldu 2 kilo aldım hizli mi oldu acaba bilmiyorum ama cok dikkat edemiyorum

Pantalon bedenleri denedim rahat olacak sekilde aldim cokta bol almadım ben. Bugun 15. Hafta oldu 2 kilo aldım hizli mi oldu acaba bilmiyorum ama cok dikkat edemiyorum
Bn 26.haftadayim 3 kilo aldm dha. Bunyeyle akalali bir durum sanirim bn hic hic dikkt etmedm hep yiyorum cok yiyorum sık yiyorum ama ndn almyrm bilmyrm

Bn 26.haftadayim 3 kilo aldm dha. Bunyeyle akalali bir durum sanirim bn hic hic dikkt etmedm hep yiyorum cok yiyorum sık yiyorum ama ndn almyrm bilmyrm
masallah:) az almışsın ne guzel..bebegin alsin sen alma, inan bn az da yiyorum,kokusu olan ne varsa midemi bulandiriyor yemiyorum mesela ve bu yuzden genel olarak acim..
ya taze yada kuru meyvelerle gunum bitiyor ama aliyorum da 3hafta oldu dra gitmeyeli ve bnce artmistir.

Zayif hamile kaldysan zayflr daha cok aliyo genelde ben 65le kaldm braa kilolu kaldm yani :) 68 69 gzkuyo simdilik. Arkdsm 55le kaldi ayni haftlrmz o 8 9 kilo aldi. Onemli olan doktrunun ne dedigi cok alirsan o sana bi dur der zaten

Zayif hamile kaldysan zayflr daha cok aliyo genelde ben 65le kaldm braa kilolu kaldm yani :) 68 69 gzkuyo simdilik. Arkdsm 55le kaldi ayni haftlrmz o 8 9 kilo aldi. Onemli olan doktrunun ne dedigi cok alirsan o sana bi dur der zaten
bn de 54le kaldim 58dim en son.
umarim cosmam onceden okuldan gelip kitliktan cikmis gibi yer de yerdim simdi bircok yemegin tadini unuttum ama aliyorum iste
Bebisler iyi olsun da...

Merhaba arkadaslar,topiginizi uzun suredir takipteyim.Ben de soyle gonul rahatliyiyla ikizlerime hamileyim diyemiyorum bugun 8 haftalik olduk.Ama 5 haftadan itibaren 2 defa yogun kanamayla acile gittim.Ara kanamalari saymiyorum bile..keselerin dibinde hematom var,dusuk tehlikem varmis.ogretmenim 30 gundur raporluyum,yatiyorum.Hematomu olup duzelen var mi?

gecmis olsun meslektaşım..
bnm de ara ara kanamalarim oldu hala da olmamasi icin igne jel vs kullaniyorum.cok sukur simdilik bisey yok,bahsettigin durum bnde yok, drum icerde kanama gozukmuyor deyip gonderdi her seferinde,hatta eşimin gozunde bebekleri gormek icin uydurdugum pembe yalan gibi bile geldi :) cok dusunmemeye calis drun verdigi tavsiyelere uy inşallah gececektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…