2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Tesekkurler canim,senin en son kacinci haftada lekelenmen oldu? risk ne zaman azalir ki? resmen gun sayiyorum.Bu arada sen okula gidiyor musun?

Tesekkurler canim,senin en son kacinci haftada lekelenmen oldu? risk ne zaman azalir ki? resmen gun sayiyorum.Bu arada sen okula gidiyor musun?
En son gecen hafta oldu,10tane progesteron igne oldum,gecti.Bnm dr um ikizlerde kanama sık karşılaştığımız bir durum taze kan olmadigi surece telaslanma demisti,yani adet kanamasi gibi..
evet okula gidiyorum,ilk 1,5ay evde yattım ve evde yatarken kanamam daha sıktı,drum da stres yapiyor olabilirsin,işe git dedi,ancak cok yorulmadan...
Ayrica drum 12.haftayi atlatinca bir ohh cekebiliriz demisti, bu genel bir durum diye biliyorum yani ilk 3ay riskli herkes icin..
12.haftaya kadar dikkat et sonrasi insallah sıkıntısız gecer.

Kizlar ben 15. Haftaya girdim ama henüz kilom degismedi 57 yim hamile kaldigimdan beri. Istahim hala yerine geldi diyemem.yine kustugum da oluyor. Asiri yasamadim gerci kusmalari, yasasam herhalde kilo verirdim. Ama insan telaslaniyor bebekler zayif kalmasin

Bir de ben galiba hareketlerini hissettim birkac kez oldu pit pit bisey dalgalanir gibiydi. Farklıydı. Ablama sordum oyle oluyor dedi:) cok erken ama bazilari erken de hissediyormus galiba.harika bi his Allah saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize

Mrs-cicek cinsiyetleri henuz ogrenmedim kesin olarak ama bu cuma gidicez en son iki kiz olabilir net degil demisti. Kiloya dikkat etmeye calisiyorum tatliya hic duskunlugum yok ama borek simit vs. Hamur yemek istiyorum onuda kabizlik sorunum oldugu icin ayarli yemege calisiyorum. Kabizliga bi care bulamadim malesef. Havalar sogudugu icin yuruyuste yapamiyorum zaten isten gelince hava kararmis oluyor. Bu arada iki kiz olursa ipek ve begüm istiyoruz erkekte hic bi fikir olusmadi sizlerin belli oldumu koymak istediginiz isimler?

evet pıt pıt yapar kayar gibi olur :)) maşallah. amin canım cümlemize.

bir kiz bir erkek olursa profildeki isimleri koymak istiyorum ben ama nasip bakalim,8.haftadan beri gitmedik dr a.bu hafta gidicez belki birseyler soyler begum ismini esim cok seviyor hazali da ben.Osman efe ismi de cepte,annem ruyasinda gormus illa koyun diyor,iki erkek olursa belki koyabilirim

Tekrar merhaba herkese kolay hamilelikler inşallah löp löp kiloları almadan fit ve sağlıklı hamile oluruz inşallah . Bende 70 kiloyla kaldım 10. Haftadayım kilom aynı boydan kurtarıyorum şimdilik. bulantı her zaman var ama hafif çoğunu geçiştiriyorum ama bazen ille geliyor Yen'i gittik doktora ikizleri tasdikledik :) hareket hissetmediğimiz için bazen endişe ediyorum yaşadıklarına folbiol kullanıyordum bitince bırak dedi gyneferon verdi sadece şimdilik böyle. 3 hafta sonra kontrolde cinsiyet belli olur dedi . İlk oğlumda 16. Haftada hissetmiştim ilk hareketi bunda daha erken hissederiz diye düşünüyorum ama iki tane daha hareketli olur sanki.

o endişe bnde de var

Guzel anneler gobegim acayip tuylenmis sarışınim, tuysuz biriyim genel olarak ama gobekteki killar siyah ve uzun uzun sizde de var mi ? dökülür diyor annem ama cok sinir bozucu..

Benim gobegimin rengi koyulasti,bir ben de mi boyle sorun var:s beyaz sayilirim ama karnim esmerlesti,cok garibime gidiyor.Belki de bana oyle geliyor :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…