- 23 Ekim 2016
- 156
- 83
- 18
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.321
Tesekkurler canim,senin en son kacinci haftada lekelenmen oldu? risk ne zaman azalir ki? resmen gun sayiyorum.Bu arada sen okula gidiyor musun?gecmis olsun meslektaşım..
bnm de ara ara kanamalarim oldu hala da olmamasi icin igne jel vs kullaniyorum.cok sukur simdilik bisey yok,bahsettigin durum bnde yok, drum icerde kanama gozukmuyor deyip gonderdi her seferinde,hatta eşimin gozunde bebekleri gormek icin uydurdugum pembe yalan gibi bile geldi :) cok dusunmemeye calis drun verdigi tavsiyelere uy inşallah gececektir.
En son gecen hafta oldu,10tane progesteron igne oldum,gecti.Bnm dr um ikizlerde kanama sık karşılaştığımız bir durum taze kan olmadigi surece telaslanma demisti,yani adet kanamasi gibi..Tesekkurler canim,senin en son kacinci haftada lekelenmen oldu? risk ne zaman azalir ki? resmen gun sayiyorum.Bu arada sen okula gidiyor musun?
evet pıt pıt yapar kayar gibi olur :)) maşallah. amin canım cümlemize.Bir de ben galiba hareketlerini hissettimbirkac kez oldu pit pit bisey dalgalanir gibiydi. Farklıydı. Ablama sordum oyle oluyor dedi:) cok erken ama bazilari erken de hissediyormus galiba.harika bi his Allah saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize
bir kiz bir erkek olursa profildeki isimleri koymak istiyorum ben ama nasip bakalim,8.haftadan beri gitmedik dr a.bu hafta gidicez belki birseyler soylerMrs-cicek cinsiyetleri henuz ogrenmedim kesin olarak ama bu cuma gidicez en son iki kiz olabilir net degil demisti. Kiloya dikkat etmeye calisiyorum tatliya hic duskunlugum yok ama borek simit vs. Hamur yemek istiyorum onuda kabizlik sorunum oldugu icin ayarli yemege calisiyorum. Kabizliga bi care bulamadim malesef. Havalar sogudugu icin yuruyuste yapamiyorum zaten isten gelince hava kararmis oluyor. Bu arada iki kiz olursa ipek ve begüm istiyoruz erkekte hic bi fikir olusmadi sizlerin belli oldumu koymak istediginiz isimler?
o endişe bnde de varTekrar merhaba herkese kolay hamilelikler inşallah löp löp kiloları almadan fit ve sağlıklı hamile oluruz inşallah . Bende 70 kiloyla kaldım 10. Haftadayım kilom aynı boydan kurtarıyorum şimdilik. bulantı her zaman var ama hafif çoğunu geçiştiriyorum ama bazen ille geliyorYen'i gittik doktora ikizleri tasdikledik :) hareket hissetmediğimiz için bazen endişe ediyorum yaşadıklarına folbiol kullanıyordum bitince bırak dedi gyneferon verdi sadece şimdilik böyle. 3 hafta sonra kontrolde cinsiyet belli olur dedi . İlk oğlumda 16. Haftada hissetmiştim ilk hareketi bunda daha erken hissederiz diye düşünüyorum ama iki tane daha hareketli olur sanki.
Bendede varGuzel anneler gobegim acayip tuylenmissarışınim, tuysuz biriyim genel olarak ama gobekteki killar siyah ve uzun uzun sizde de var mi ? dökülür diyor annem ama cok sinir bozucu..
Guzel anneler gobegim acayip tuylenmissarışınim, tuysuz biriyim genel olarak ama gobekteki killar siyah ve uzun uzun sizde de var mi ? dökülür diyor annem ama cok sinir bozucu..
Merhaba benım 8 haftamda estrofemi Dr kestı sizler ne Zaman kestınız acaba ?
bnm de o zmn kesildi sanirim.daha erken de olabilir.Merhaba benım 8 haftamda estrofemi Dr kestı sizler ne Zaman kestınız acaba ?
neyle aliyosun cnm ?Bende farkli çıkmadı eskisi gibi cok az oluyor onlari da aliyorum
Benim doktorum ağda yapabilirsin demişti bikini bölgesi içinneyle aliyosun cnm ?
agdayla bikini bolgesini almayin tehlikeli diyorlar,karnini nsl yapiyosun sen
Bende gidiyorum agdaya canim dun gttim hatta.neyle aliyosun cnm ?
agdayla bikini bolgesini almayin tehlikeli diyorlar,karnini nsl yapiyosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?