2017 de İkiz Annesi Olucaklar

kızlar günaydın sizin de midenize taş oturmuş hissi var mı? karnım sert ve ağrıyor
gunaydin cnm..
bnm oyle bir sıkıntım yok da,hamile oldugumu ogrendim ogreneli,gece lavaboya kalktiktan sonra kesinlikle bi daha uyuyamiyorum bi agrim oldugundan degil ama anlamadim,heyecandan ve hayal kurmaktan diyor eşim ama yok oyle hergun de hayal mi kurulur cnm

günaydın, benim iş yeri için acilen kumaş pantolonu almam gerekiyor, hafta sonu bütün mağazaları dolaştık, kumaş pantolon veya kumaş etek bulamadık, nerden alacağımıda bilmiyorum, internetten alsam bedenimi bilemediğim için cesaret edemiyorum

ya bende 12+2 yim 62 kilo ile başladım, şuan 64.5 kiloyum, anlamıyorum neden bu kadar hızlı kilo aldığımı, günlük hayatımdaki gibi yemeye devam ediyorum, ekstra düzenli yediğim meyve oldu sadece

çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla devam eder, kanamaların biter

acaba kendi etek yada pantolonlarından birinin önünü lastiklesen mi, terzi öndeki düğme kısmını iptal edip lastik koyuyormuş diye duydum.

ben de gece uyanınca uyuyamıyorum kolay kolay hormonlar ne ettiniz bize

biz de lcw defacto koton vs bir suru yer gezdik haftasonu ama duzgun bir pantolon bulamadim en son ablam onerdi kendi pantolonlarini lastikle dedi bn de oyle yaptim cokta ii oldu cnm :)
bende ayı şekilde girmediğim mağaza kalmadı, nasıl yapacağımı bilmiyorum, terziye götüreceğim, bu hafta sonu emiönüne gideceğim belki orda bulurum

bende ayı şekilde girmediğim mağaza kalmadı, nasıl yapacağımı bilmiyorum, terziye götüreceğim, bu hafta sonu emiönüne gideceğim belki orda bulurum

kumaş pantolon görünümünde taytlar var ben onlardan aldım pazarda bile var bi süre idare ediyo. idare etmediği yerde belini kesip kalın siyah lastik taktım bir süre de o şekilde idare etti diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…