- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.361
yüzde yüz gaz, çünkü kurbağaya döndüm zaten afferdersinizne yapmak gerek off ya
Insallah bizimkiler de dururlar. Benim dr.um 36 da alacağız dedi. Küvözde kalmalarını hiç istemiyorum benimle kalsınlar 3 hafta daha beklerim vallabenim ablam ikizlerini 38 de sezaryenle doğum yaptı. doktoru dursa duracaktı sıpalar :) o yüzden çok fazla tedirgin olmayın.
Ahhh o acı yok mu o acı çok fena. Hamileliğimin 4.ayindan beri çekiyorum hala daha var. Doğumakadar da geçmicek sanırım. Rahim büyüdüğü için kaburgaya baskı yapıyormuş. Simdi bir de bebeğin tekmeleri iyice fena oluyorKızlar sizinde de sağ kaburganızda acı ya da ağrı oluyor mu... ben ölücem bu acıdan. Ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum. Yaşayan var mı çözümü var mı.
zaten doğrudüzgün birşey yiyemiyorum kiNe gaz yapiyor dikkat edip yememek lazim sanırım nane cayi icebilirsin rahatlatir:)
Insallah bizimkiler de dururlar. Benim dr.um 36 da alacağız dedi. Küvözde kalmalarını hiç istemiyorum benimle kalsınlar 3 hafta daha beklerim valla
zaten doğrudüzgün birşey yiyemiyorum kine yesem gaz yapıyor. öyle idare edeceğim artık bebişlerim iyi olsun da.
zaten doğrudüzgün birşey yiyemiyorum kine yesem gaz yapıyor. öyle idare edeceğim artık bebişlerim iyi olsun da.
sanırım doktor bana da yazmıştı onu. olmadı alayım gidip.ben gaviscon şurup içiyorum o bi nebze rahatlatıyo mideyi.
benim bir ayım var daha deseneCanim ya oyle oluyor gerçekten. Ben yeni yeni atlattim o dönemi sanırım 15 haftaya girdik şükür. Istahim da açılıyor yavaştan
O haftalarda benimde oyleydi canim,yemegi fazla kacirma ve yemekten sonra yatma hemen halen.arada oluyorMerhabalar benim karnım arrık baya belli şekilde çıktı, ama genelde akşamları daha çık şişip çok sertleşiyor rahat uyuyamıyorum bu gerilme sertleşme normal mi acaba.
Doktor bana 35. haftaya kadar dogum yapmasan kuvez ihtiyaci olmaz.dedi Rabbim yar ve yardmcimiz olsn gunlerini tamamlasin.kuzularimiz saglikla.grlsinler insAllahInsallah bizimkiler de dururlar. Benim dr.um 36 da alacağız dedi. Küvözde kalmalarını hiç istemiyorum benimle kalsınlar 3 hafta daha beklerim valla
Gebelik haftan ilerledikce dokulecek canim merak etme ben.resmen erkege donmustum taranacak.vaziyette gelmistiGuzel anneler gobegim acayip tuylenmissarışınim, tuysuz biriyim genel olarak ama gobekteki killar siyah ve uzun uzun sizde de var mi ? dökülür diyor annem ama cok sinir bozucu..
eski pantolonlarına hamileler için belini kesip lastik takıyorlar bilgin olsungünaydın, benim iş yeri için acilen kumaş pantolonu almam gerekiyor, hafta sonu bütün mağazaları dolaştık, kumaş pantolon veya kumaş etek bulamadık, nerden alacağımıda bilmiyorum, internetten alsam bedenimi bilemediğim için cesaret edemiyorum
peki snnkilerin cinsiyeti ne cnm.? killari cinsiyete yoranlar var ondan merak ettimGebelik haftan ilerledikce dokulecek canim merak etme ben.resmen erkege donmustum taranacak.vaziyette gelmistisimdii eser yok dokuldu hepsi
Canım yıllarca ağda Yaptım kendim ama tüp bebek tedavi sürecinde kolay şeylere alıştım traş falan çünkü sürekli kontrol vsHerkes agda kullaniyormus burda,bana soyleyenler bilmiyor demekbir arkadaş yaptiktan sonra kanamam oldu deyince korktum aslinda.
günaydın, benim iş yeri için acilen kumaş pantolonu almam gerekiyor, hafta sonu bütün mağazaları dolaştık, kumaş pantolon veya kumaş etek bulamadık, nerden alacağımıda bilmiyorum, internetten alsam bedenimi bilemediğim için cesaret edemiyorum
ya valla cnm bn kas sac disinda hic bugune kadar gitmedim kuaforlere,cekinirim senin dedigin gibi.Ama sanirim mecbur gidicem,cunku hic jilet kullanmadim bugune kadar,sert ve daha gur gelir deniliyor diyeCanım yıllarca ağda Yaptım kendim ama tüp bebek tedavi sürecinde kolay şeylere alıştım traş falan çünkü sürekli kontrol vs
Şimdi göbişten göremiyorum haftada 1 vur jileti:)
Ben kuaföre yaptıramıyorum hem temizlik açısından hem de çekinme işte
Yalnız değilsin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?