2017 de İkiz Annesi Olucaklar

benim ablam ikizlerini 38 de sezaryenle doğum yaptı. doktoru dursa duracaktı sıpalar :) o yüzden çok fazla tedirgin olmayın.
Insallah bizimkiler de dururlar. Benim dr.um 36 da alacağız dedi. Küvözde kalmalarını hiç istemiyorum benimle kalsınlar 3 hafta daha beklerim valla

Kızlar sizinde de sağ kaburganızda acı ya da ağrı oluyor mu... ben ölücem bu acıdan. Ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum. Yaşayan var mı çözümü var mı.
Ahhh o acı yok mu o acı çok fena. Hamileliğimin 4.ayindan beri çekiyorum hala daha var. Doğumakadar da geçmicek sanırım. Rahim büyüdüğü için kaburgaya baskı yapıyormuş. Simdi bir de bebeğin tekmeleri iyice fena oluyor

Insallah bizimkiler de dururlar. Benim dr.um 36 da alacağız dedi. Küvözde kalmalarını hiç istemiyorum benimle kalsınlar 3 hafta daha beklerim valla

amin. benim doktorda 36 diyo ama ben sıkıntı yoksa eğer 38 e kadar beklemek istiyorum bakalım ikna edebilirsem. 36 her şeyi yolunda olan bir gebelik için erken geliyo bana. sonuçta ne kalırlarsa o kadar iyi.

Merhabalar benim karnım arrık baya belli şekilde çıktı, ama genelde akşamları daha çık şişip çok sertleşiyor rahat uyuyamıyorum bu gerilme sertleşme normal mi acaba.

Merhabalar benim karnım arrık baya belli şekilde çıktı, ama genelde akşamları daha çık şişip çok sertleşiyor rahat uyuyamıyorum bu gerilme sertleşme normal mi acaba.
O haftalarda benimde oyleydi canim,yemegi fazla kacirma ve yemekten sonra yatma hemen halen.arada oluyor

Doktor bana 35. haftaya kadar dogum yapmasan kuvez ihtiyaci olmaz.dedi Rabbim yar ve yardmcimiz olsn gunlerini tamamlasin.kuzularimiz saglikla.grlsinler insAllah

Guzel anneler gobegim acayip tuylenmis sarışınim, tuysuz biriyim genel olarak ama gobekteki killar siyah ve uzun uzun sizde de var mi ? dökülür diyor annem ama cok sinir bozucu..
Gebelik haftan ilerledikce dokulecek canim merak etme ben.resmen erkege donmustum taranacak.vaziyette gelmistisimdii eser yok dokuldu hepsi

eski pantolonlarına hamileler için belini kesip lastik takıyorlar bilgin olsun

Herkes agda kullaniyormus burda,bana soyleyenler bilmiyor demek bir arkadaş yaptiktan sonra kanamam oldu deyince korktum aslinda.
Canım yıllarca ağda Yaptım kendim ama tüp bebek tedavi sürecinde kolay şeylere alıştım traş falan çünkü sürekli kontrol vs
Şimdi göbişten göremiyorum haftada 1 vur jileti:)
Ben kuaföre yaptıramıyorum hem temizlik açısından hem de çekinme işte
Yalnız değilsin)

İnternette bel Çevresi falan yazıyor ya varsa mezure falan ölç canım
Umarım doğru yazmışımdır
İşyerin esnek değil mi kumaşa yakın pantolonlar lc de var kalem etekler gördüm ben

Kızlar miniklerimi gördüm haftasonu çok şükür
Uzman bir doktora başladım şimdilik beğendik eşimle (Prof.a gidiyordum doğumiçin ekstra Ücret istediler diye )

Benim haftamda olanlarrrrrrrr veya yakın olanlar
Bebişlerinin kaç gram
Acaba az mı besleniyorum ben doktor sıkıntı yok diyor ama annelik içgüdüsü MÜ ne

Sırt ve bel ağrım için kalsiyuma başladık
30dan sonra balık Yağı alıcaz dedi
Multivitamin e gerek yok diyor tanıştığım 3.doktor da..
Ve idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamıyorum bende
Haftamız yakın olanlar siz nasılsınız???

ya valla cnm bn kas sac disinda hic bugune kadar gitmedim kuaforlere,cekinirim senin dedigin gibi.Ama sanirim mecbur gidicem,cunku hic jilet kullanmadim bugune kadar,sert ve daha gur gelir deniliyor diye yani sanirim gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…