- 12 Mayıs 2015
- 535
- 291
- 53
- 29
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.381
ya valla cnm bn kas sac disinda hic bugune kadar gitmedim kuaforlere,cekinirim senin dedigin gibi.Ama sanirim mecbur gidicem,cunku hic jilet kullanmadim bugune kadar,sert ve daha gur gelir deniliyor diyeyani sanirim gidicem
Cok geçmiş olsunKizlar lutfen dualariniza ihtiyacm var. Bugun preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi ile hastaneye yattim. Tansiyon böyle devam ederse acil sezeryan a alacklar. Daha cok kucuk bebelerim ama oncelik seni kurtarmak dediler.
Allah yardimciniz olsnKizlar lutfen dualariniza ihtiyacm var. Bugun preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi ile hastaneye yattim. Tansiyon böyle devam ederse acil sezeryan a alacklar. Daha cok kucuk bebelerim ama oncelik seni kurtarmak dediler.
Insallah cnmDoktor bana 35. haftaya kadar dogum yapmasan kuvez ihtiyaci olmaz.dedi Rabbim yar ve yardmcimiz olsn gunlerini tamamlasin.kuzularimiz saglikla.grlsinler insAllah
Çok geçmiş olsun ins hersey yolunda gider ve bebekler vakti geldiginde saglikla doğarlarKizlar lutfen dualariniza ihtiyacm var. Bugun preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi ile hastaneye yattim. Tansiyon böyle devam ederse acil sezeryan a alacklar. Daha cok kucuk bebelerim ama oncelik seni kurtarmak dediler.
çok geçmiş olsun, inşallah bebeişleri sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın,Kizlar lutfen dualariniza ihtiyacm var. Bugun preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi ile hastaneye yattim. Tansiyon böyle devam ederse acil sezeryan a alacklar. Daha cok kucuk bebelerim ama oncelik seni kurtarmak dediler.
Kizlar lutfen dualariniza ihtiyacm var. Bugun preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi ile hastaneye yattim. Tansiyon böyle devam ederse acil sezeryan a alacklar. Daha cok kucuk bebelerim ama oncelik seni kurtarmak dediler.
Cok geçmis olsunKizlar lutfen dualariniza ihtiyacm var. Bugun preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi ile hastaneye yattim. Tansiyon böyle devam ederse acil sezeryan a alacklar. Daha cok kucuk bebelerim ama oncelik seni kurtarmak dediler.
canım işyerim esnek değil, kumaş pantolon almam gerekiyor, lcw gittik kalmamıştı, günlük kıyafet çoğu yerde var ama klasik yokİnternette bel Çevresi falan yazıyor ya varsa mezure falan ölç canım
Umarım doğru yazmışımdır
İşyerin esnek değil mi kumaşa yakın pantolonlar lc de var kalem etekler gördüm ben
Kizlar lutfen dualariniza ihtiyacm var. Bugun preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi ile hastaneye yattim. Tansiyon böyle devam ederse acil sezeryan a alacklar. Daha cok kucuk bebelerim ama oncelik seni kurtarmak dediler.
Merhaba arkadaşlar bende ikiz annesi olacağım Allah nasip ederse inşallah. Sizlere bir kaç sorum var kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
İkiz gebelikler de 2'li tarama testi yapılmıyormus ense kalınlığına bakiliyormus . Doğru mu acaba? Siz yaptırdınız mi ?
Birde kaçıncı haftanızda yaptırılması gerekiyor ? Şimdiden endişelerim var normal mi acaba . Şimdiden teşekkürler kızlar
Merhaba arkadaşlar bende ikiz annesi olacağım Allah nasip ederse inşallah. Sizlere bir kaç sorum var kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
İkiz gebelikler de 2'li tarama testi yapılmıyormus ense kalınlığına bakiliyormus . Doğru mu acaba? Siz yaptırdınız mi ?
Birde kaçıncı haftanızda yaptırılması gerekiyor ? Şimdiden endişelerim var normal mi acaba . Şimdiden teşekkürler kızlar
Cok teşekkür ederim canım.Ikili testte kan alindigi icin doğrulugundan emin olunamiyor o yüzden yapılmıyor ikiz bebeklere. Ense kalinligi ölçülüyor sadece bizim de öyle oldu.
Daha cok kucukler canim arada dollenme zamani farki vardir benimde oyleydi sonra o fark kapaniyorSlm 5+3 ikiz gebelik. Biri normal boyutunda kalpatisi görüldü. Digeri yarisi kadar. Dr gidebilirde büyüyebilirde dedi. Böyle birseyle karşilaşan varmi arkadaşlar. Büyüyüp devam edermikj
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inşallah inşallah saglikla zamanında dogsunlar bebislerinKizlar lutfen dualariniza ihtiyacm var. Bugun preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi ile hastaneye yattim. Tansiyon böyle devam ederse acil sezeryan a alacklar. Daha cok kucuk bebelerim ama oncelik seni kurtarmak dediler.
İnşallah sağsağlim bebişlerini alacaksın kucağına. dualarımdasın.Kizlar lutfen dualariniza ihtiyacm var. Bugun preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi ile hastaneye yattim. Tansiyon böyle devam ederse acil sezeryan a alacklar. Daha cok kucuk bebelerim ama oncelik seni kurtarmak dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?