2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Çok üzüldüm geçmiş olsun canım. Inşaallah atlatirsin. Bende öğretmenim benim kanamam olmadı ancak dr. Rahim içinde kanama odakların var dinlenmelisin dedi önce 10 gün diğer kontrolde ise aynı durum devam ettiği için 15 gün rapor verdi. Istirat ediyorum 10+6 olduk bugün okul müdürü böyle hep rapor mu alacaksın cocuklar madur oluyor dogum iznine kadar heyet raporu al diyor. Kendi stresim üzüntüm yetmiyormuş gibi. Iğne ve fitil kullanıyorum tedbir amaçlı sen ne kullanıyorsun

Bende sizinle aynı durumdayım rahim içi kanama odaklarını görünce rapor verdi dr istirat et dedi ilk zaman 10 gün ikincide 15 gün verdi okul ve veliler sorun çıkarıyor anasinifi ogretmeniyim 3 aylık kurul raporu al diyor okul dr. Bir dahaki kontrolden önce buna karar veremem dedi canım çok sıkıldı

Canim benim 40 gunluk rapor hakkim dolmak uzere oldugundan en son 20 gunluk heyet raporu aldim.su an toplamda 30 gundur raporluyum.mudurum yerime baskasini ayarladi.o yuzden velilerce pek sikinti olmadi.tek sorun herkesin arayip sormasi :s hele bi de dusuk falan yaparsam okulda herkes bu durumu hatirlatacak :s
Benim kahverengili,kirli kirmizi kanli her gun lekelenmelerim devam ediyor.progestan igne ve fitil kullaniyorum.BIr de kasilmalari onlemesi icin buscopan,antibiyotik ve decavit kullaniyorum.rahimdeki hematom kanimda iltihap yapmis.senin hematomlarin keseye uzak mi? Rabbim sifa versin insallah

Çok çok geçmiş olsun benim keseden biraz yukarıda inşaallah 3.Ayın dolması ile bu sıkıntılar geçecek sen sürekli yat ayaklarının altına yastık koy öyle istirat et dualarimda olacaksın güzel şeyler düşün bebeklerin seni birakmaz üzülme.

Insallah canim,Rabbim hayirlisini versin

cok gecmiş olsun canim burdaki cogu insan kanama yaşadi yani ikiz gebelik yaşayip kanamasi olmayan az insan vardir benimde 7 ve 8 haftada bardaktan boşalircasina kanamam oldu igne ve istrat verdi düşük tehlikem vardi dinlendim ignemi oldum yattim 15 gün fln doktorum kahverengi leke gelenilir korkma demişti ztn zamanla o kanama alani gecti gittğ sana tavsiyem ayakşarin altina yastik koy wc haric kalkma yat bi süre gecicek inşalalh

Insallah canim,cok sagol moral oldu..

taramali kan testleri yapilmadi ama ense kalinliklarina burım kemiklerine bakildi 12 hafta perintlog yapti ayrinti bakti yani bide 19 hafta ayritli ultrsona giryosun

Kizlar lutfen dualariniza ihtiyacm var. Bugun preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi ile hastaneye yattim. Tansiyon böyle devam ederse acil sezeryan a alacklar. Daha cok kucuk bebelerim ama oncelik seni kurtarmak dediler.
Rabbim yar ve yardmcin.olsun canimm,safi ismiylr sifa versin saglikla.bebislerinle.evine don insAllah

gecmis olsn cnm,bn 8hafta kadar evdeydim sonrasinda ise basladim ama isimde cok hareket halinde degilim,hatta aralarda uzanabiliyorum,isitme engelliler ogretmenligi yapiyorum,bireysel bir egitim var okulda,gunluk maks. 6 öğrencim oluyor onun disinda dinlenebiliyorum,sn de dinlenebileceksen calismak daha ii geliyor,stresten uzaksin en azindan.

Senin adına çok sevindim benim 20 öğrencim var onlarda 4-5 yaslarindalar haliyle hareketli çocuklar dinlenme şansı yok malesef . Teşekkür ederim artık dr. Durumuma göre ne derse ona göre hareket edeceğim.

ben ikizlerden alt solda olanın hareketlerini çok nadir hissedebiliyorum. ultrasonda hareket ediyor gözüküyor ma üstte olanın hareketleri daha net. sizde böyle bir durum var mı?

ben ikizlerden alt solda olanın hareketlerini çok nadir hissedebiliyorum. ultrasonda hareket ediyor gözüküyor ma üstte olanın hareketleri daha net. sizde böyle bir durum var mı?
Her bebek bir olmuyo cnm benimde kizim ultrasonda cok hareketli hatta doktor dogunca nasil bisey cikcak cok merak ediyorum diyo olcumlerini bile zor yapiyo hareketli olmasindan dolayi ama ben oglumun hareketlerini daha cok hissediyorum.kziminkileri cok nadir.

aymen canim bemimde öyle sag taraftimi daha cok hissediyorum soldakini cok az hissediyorum bende sorucam doktora diyorum unutuyorum sagdaki kiz soldaki oglan bnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…