2017 de İkiz Annesi Olucaklar

kizlar 2 gundur cok başim agrio herhalde artan hormonlardan bu halsizlik nezaman bitecek cok halsizim kanim cekilmiş gibi
Canım progestoron hormonu baş ağrısı yapıyor yapacak birşey yok benimde zonkluyor resmen. Havluyu soğuk suyla ıslat başına koy rahatlatıyor cnm

Selam kızlar yediğiniz içtiğinize dikkat ediyor musunuz bugün diyetisyene gittim çift kese olduğu için daha çok kilo alacagimi söyledi tuzu azaltmami bazı meyveler deki şeker oranı yüzünden tuketmememi önerdi muz üzüm karpuz kavun gibi beyaz ekmekten uzak dur dedi 9 haftayı kilo almadan geçtik ama tahlil sonucuna göre şeker sorunu yaşamamak için dikkat etmeliymisim

Merhaba ikiz anneleri betanız normal çıkıpta sonradan ikiz olan var mı çok merak ediyorum. Daha kese görmedik

bende 9 haftayi kg almadan gecirdim ztn 70 kgyum almak istemiyorum hic

Merhaba ikiz anneleri betanız normal çıkıpta sonradan ikiz olan var mı çok merak ediyorum. Daha kese görmedik[/QUOT
Merhaba ikiz anneleri betanız normal çıkıpta sonradan ikiz olan var mı çok merak ediyorum. Daha kese görmedik
canim beta hcg 12 gun 190 veya 200 olanlar var ikiz olup beta hcg alakasi yok bunun

canim beta hcg 12 gun 190 veya 200 olanlar var ikiz olup beta hcg alakasi yok bunun

Benim transferden sonraki 9. Gün 236 çıktı ikiz herhalde dedik zaten çok istiyodum ama 11. Günü. Baktım 485 olmuş normal seyrinde olunca ümitlerim hayallerim suya düştü. Ama tabiki her zaman sağlıklı ve hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama içinden geçen de ikiz ne yaşan söyliyim :)

rabbim hakkinda hayirlisini versin benim hep 2bucuk kat artmisti artis olarak

Benim de çift kese fazla kilo alma dedi. En fazla 15 kg almalısın dedi doğuma bu kiloyla girmen gerek dedi. Simdi 3.ayım bitiyor işte daha hiç kilo almadım

Merhabalar... Ben de ikiz beklediğimi dün öğrendim 6+5ti kalp atışlarını duyduk. Tek kese vardı , tek yumurta ikiziymiş. Kanamam oldumdün hep yatıyorum

Kan değerlerin kaçtı Canm biz daha kese göremedikde merak ediyorum. Bu arada benim tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…