- 23 Aralık 2014
- 782
- 716
- 103
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Canım progestoron hormonu baş ağrısı yapıyor yapacak birşey yok benimde zonkluyor resmen. Havluyu soğuk suyla ıslat başına koy rahatlatıyor cnmkizlar 2 gundur cok başim agrio herhalde artan hormonlardan bu halsizlik nezaman bitecek cok halsizim kanim cekilmiş gibi
4 boyutlu ultrasonla baktı cnm ama daha belli değil dedi 9 gün sonra yine gidicem belki o zaman söylerCinsiyet tahmini yapmadimi
Soyler o zmn bence4 boyutlu ultrasonla baktı cnm ama daha belli değil dedi 9 gün sonra yine gidicem belki o zaman söyler
Ben çok önemsemiyorum aslinda yeter ki saglikli olsunlar. 2 li testi de önermedi yaptırmıcamSoyler o zmn bence
Banada onermedi. Ense kalinligina bakilir dediBen çok önemsemiyorum aslinda yeter ki saglikli olsunlar. 2 li testi de önermedi yaptırmıcam
Canım biz keseyi görmeye gittiğimizde iki tane kese olduğunu gördük ki zaten beklediğimiz birşey di tüp bebek benimkiler
bende 9 haftayi kg almadan gecirdim ztn 70 kgyum almak istemiyorum hicSelam kızlar yediğiniz içtiğinize dikkat ediyor musunuz bugün diyetisyene gittim çift kese olduğu için daha çok kilo alacagimi söyledi tuzu azaltmami bazı meyveler deki şeker oranı yüzünden tuketmememi önerdi muz üzüm karpuz kavun gibi beyaz ekmekten uzak dur dedi 9 haftayı kilo almadan geçtik ama tahlil sonucuna göre şeker sorunu yaşamamak için dikkat etmeliymisim
Merhaba ikiz anneleri betanız normal çıkıpta sonradan ikiz olan var mı çok merak ediyorum. Daha kese görmedik[/QUOT
canim beta hcg 12 gun 190 veya 200 olanlar var ikiz olup beta hcg alakasi yok bununMerhaba ikiz anneleri betanız normal çıkıpta sonradan ikiz olan var mı çok merak ediyorum. Daha kese görmedik
canim beta hcg 12 gun 190 veya 200 olanlar var ikiz olup beta hcg alakasi yok bunun
rabbim hakkinda hayirlisini versin benim hep 2bucuk kat artmisti artis olarakBenim transferden sonraki 9. Gün 236 çıktı ikiz herhalde dedik zaten çok istiyodum ama 11. Günü. Baktım 485 olmuş normal seyrinde olunca ümitlerim hayallerim suya düştü. Ama tabiki her zaman sağlıklı ve hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama içinden geçen de ikiz ne yaşan söyliyim :)
Benim de çift kese fazla kilo alma dedi. En fazla 15 kg almalısın dedi doğuma bu kiloyla girmen gerek dedi. Simdi 3.ayım bitiyor işte daha hiç kilo almadımSelam kızlar yediğiniz içtiğinize dikkat ediyor musunuz bugün diyetisyene gittim çift kese olduğu için daha çok kilo alacagimi söyledi tuzu azaltmami bazı meyveler deki şeker oranı yüzünden tuketmememi önerdi muz üzüm karpuz kavun gibi beyaz ekmekten uzak dur dedi 9 haftayı kilo almadan geçtik ama tahlil sonucuna göre şeker sorunu yaşamamak için dikkat etmeliymisim
Benim 12.gün 286 14.gün 638 çıktı 2 katından fazla artması gerek demek kiBenimde tüp bebek transferimin 11. Günü bugün ama beta değerim 2 katı olarak arttığı için tek diye düşündüm sizin nasıldı betanız
Benim 12.gün 286 14.gün 638 çıktı 2 katından fazla artması gerek demek ki
Hiç belli olmaz ama bakarsın ikiz olur Allah büyükEvet ümidim kalmadı zaten allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
40 haftayi dolduramıyoruz zaten cnm 34 den sonra gelmek istiyorlar geliyorlar :) hayırlısı sağlıklı büyüsünler de o günler de gelsinbian önce kiş gelsin bebeklerimiz saglikli gelsin annelerine
Merhabalar... Ben de ikiz beklediğimi dün öğrendim 6+5ti kalp atışlarını duyduk. Tek kese vardı , tek yumurta ikiziymiş. Kanamam oldumdün hep yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?