2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canim benim sancim cikiyo nstde zaten. Agrim oluyo benim karnim sertlesiyo bildigin tas gibi oluyo. Bi kac dakika suruyo geciyo yumusuyo yine ama gun icinde bi kac kez oluyo. Sanirim cok fazla vakit kalmadi cunku cok sklasti artik ve bebekleri asagida hissediyorum

ben hic nstye girmedim. Ciğer geliştirici oldum 27 haftalıkken . Önümüzdeki hafta kontrolüm var bakalım bekli bende nstye girerim. Sen.oldun mu iğne falan

ben hic nstye girmedim. Ciğer geliştirici oldum 27 haftalıkken . Önümüzdeki hafta kontrolüm var bakalım bekli bende nstye girerim. Sen.oldun mu iğne falan
Cnm her kontrolde beni nstye sokuyo 18den beri. O yuzden sanirim daha igne olmadik ama gerci ondan oncede 30larda yapcam diyodu. 29da kontrolum var ya 32de yapar heralde yada 30da 32de yapcagini zannetmiyorum 30da yapcak bence ama bilmiyorum

Ikili test yaptrim.canim ben.ama.dogruluk.payi yokmus o.yuzden ayrintili ultrsnu.penimotoligta yaptrdm

Cnm her kontrolde beni nstye sokuyo 18den beri. O yuzden sanirim daha igne olmadik ama gerci ondan oncede 30larda yapcam diyodu. 29da kontrolum var ya 32de yapar heralde yada 30da 32de yapcagini zannetmiyorum 30da yapcak bence ama bilmiyorum
anladım canım. Benim bide 33.de yapacak sanırım. O zamana kadar kalırsa yaramazlar

Merhabalar hanımlar günler hiç geçmiyor küçükken benim ilk Doğumum 5 yıl önce sezeryandı.2. De hep normal istedim ama şimdi ikiz diye hiçbirdoktor onay vermiyor yapma ihtimali olan iki doktora birden gidiyorum bu sefer de 1.5 haftada bir girmiş oldum usg ye geçen hafta inşallah bir zararı olmaz ayrıca bir sürü ilaç verdi son gittiğim doktor . Megabone kasılmaları engellemek için miymiş ne . Ne kasılması daha ki 12 haftada. megabone kullanan var mı ve kaçıncı haftalarda verdi doktorunuz. Ayrıca idrar yolları iltihabı yarısı idrarı yanlış vermekten yarısı da makattan geçer dedi . Baticon sprey verdi wc den sonra kullanmak için aklınızda olsun onu gönül rahatlığıyla kullanıyorum :)

Mrb arkadaşlar gwçen gün bebekler çok aşağı inmiş diye hastanede yatış yaptrdı dr. Serum progestan magnezyum tedavisi gördüm evde devam ediyorum. 10gün rapor yazdı. Bol dinlenmeliymşm. Bir anda ağırlaştığımı hissediyorum. Ama şuan çok daha iyiym. Dünde acile gttm kasılma sertleşme çoktu. Sonuç temiz çıktı. Bol su içmeliymşm. Kasılmayı engellermş zaten 2gündr azaltmştm su içmeyi.herhalde ondan sertleşmeler çoğaldı. Ve çocuklar aşağıda durmuyomuş öyle dedi.Artık daha dikkatlym. Eşim ve annem okula gitme diyolar. Okuka gitmezsem mayıs haziran kapatamıyorum :-( 4hafta aktarym diyorum bana çok kızıyolar. Sanki çok zenginiz. Ders programm inanın çok hafif. Olsn diyo eşim.20saat derse gryom. Yazılılarla bi şekilde geçiştrrm. Fazla ayakta durmadan ders anlatrm.zaten eylülde ücretsz izin alcam şimdiden almk istemiyom.eşimin maaşı bize yetmiyo. Ve zaten masraflar çifter çifter... 34.haftaya kadar çalşyım diyorum :-( off müdürde zaten gitmemi istyo. Anszn öğretmensz kalmaktansa hemen birini arayıp bulmk istyo. Üzülüyorum napcamı şaşırdım. Okul beni çok yormuyo. Sadece 2gün 5saat dersm var. Diğer günler hafif.. offf yaa.. ne yapmalı bilmiyorum ama haftaya tekrar gtcem aşağıda değiller derse çalışıcam ne dersnz?

kizlar benimle qyni haftalarda olanlar benim geceleri ozellikle donerken felan vajina uzerinde fena halde agri oluyo bide bebegimin birinin ayaklarini resmen vajinamin tuylenmeye baslayan yerinde hissediyom varmi boyle yasayan

kizlar benimle qyni haftalarda olanlar benim geceleri ozellikle donerken felan vajina uzerinde fena halde agri oluyo bide bebegimin birinin ayaklarini resmen vajinamin tuylenmeye baslayan yerinde hissediyom varmi boyle yasayan
Cnm doktor bana pozisyonuyla alakali demisti ama senin haftan daha ileride asagiya inmislerdir belki bilemicem kontrolun ne zmn

Cnm doktor bana pozisyonuyla alakali demisti ama senin haftan daha ileride asagiya inmislerdir belki bilemicem kontrolun ne zmn
canim iki haftada bi gidiyorum nstde surekli sancim cikiyo bebislerin biri donmus digeri makat gelisi karnim o kadar buyuk olmamasina ragmen artk tasiyamiyorum inan cok agir oluyo bu aylar donmek icin kalkmak icin destek aliyorum kontrolde sorucam bu vajina agrisini dayanilmiyo bazen kasilmalarim gecti biraz bu hafta sanki hic kasilmadi ama kasik agrisi ve yururken uyurken donerkwn vajina agrim fena oluyo hyrlisi bakalim yakin galiba doktor 34 35 de alabiliriz diodu iki hafta once

Ben bir de iki yerde çalışıyorum. Hafta içi stresli evrak işleri,oturarak çalışıyorum ama yine de stresi yetiyo. Hafta sonu da dershanede öğretmenlik... onu da oturarak yapmaya çalışıyorum. Fotokopi hazırlayıp geliyorum artık. Tahtayı mümkün olduğunca kullanmıyorum. Verimli değil ama yapabileceğim bişi yok 30. Haftada çalışabilir almak istiyorum inşallah.

Canim neden heyet raporu almiyorsun,maasinda kesilmez hem?

Canim ultrasonun zarari yok ki,hem megabone vitamin ilaci.icinde magnezyum ve cinko oldugu icin kasilmalari onluyor.Birde kabizliga iyi gelir.doktorunun wc onerisi cok hosuma gitti..

Kesinlikle ben... resmen ayakları vajinamda hatta kalçamda. Tek hamilelkte yaşamamaştm bunu

haftalarımız aynı değil ama o ağrıyı biliyorum benimde dönerken yatarken kalkarken fazlaca oluyo. bebeklerin ayakları aşağıda olduğu için tekmelerde aynen söylediğin yerde. bugün doktora gittik doktor tüm bunların normal olduğunu söyledi bende saatte iki kasılma falan yaşıyorum karnım taş gibi oluyo ve nefes aldırmıyo. akşama kadar hesapla korkunç bir sayı çıkıyo ama buna eşlik eden düzenli vajina sancısı olması gerekiyomuş tehlikeli demek için. mide bulantısı, yanması, kasılma, ağrı hepsine normal diyo.

Demek doktrlar bosuna 32den sonra dogarlar demiyo. Korkuttun benide cnm.benim kasilmalarm cok oluyo ya bu ara kontrolede bir dahaki hafta gidicem. Gerci duzensiz kasilmalar ama sonucta kasilma. 34 35te mi alcak aa 36da alir seni diye dusunuyodum ben bizi mutlaka haberdar et merak ediyorum seni cok. Dinlen bol bol. Sonuna geldin artik 32yide gectin bebeklerin cok buyuk sorunlari olcagini dusunmuyorum doktor oyle demisti bana.

Canim ben 16 haftadayim ama benim de vajinaya dogru agrim oluyor gece donerken yururken falan agirlik hissediyorum. Normal midir? Sende oluyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…