2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhabalar... Ben de ikiz beklediğimi dün öğrendim 6+5ti kalp atışlarını duyduk. Tek kese vardı , tek yumurta ikiziymiş. Kanamam oldumdün hep yatıyorum
Ahh bu kanamalar bıktım artık ya benim de bu 2.kanamam 4 gündür devam ediyor adet oluyorum gibi. Yatmaktan ve ilaclari düzenli kullanmaktan başka çaremiz yok canım Allahım acil şifalar versin ikimizi de

Kan değerlerin kaçtı Canm biz daha kese göremedikde merak ediyorum. Bu arada benim tüp bebek
Ben sadece bir kere baktırdım 1945 gibi birşeydi ertesi gün kese göründü. Benim kese tekti ama dün kalp atışı için gidince kesenin içinde iki minik gördük :) hcg de pek yüksek değildi gördüğün gibi bir daha da baktırmadım ben sonra kaça katladı bilmem.
Ahh bu kanamalar bıktım artık ya benim de bu 2.kanamam 4 gündür devam ediyor adet oluyorum gibi. Yatmaktan ve ilaclari düzenli kullanmaktan başka çaremiz yok canım Allahım acil şifalar versin ikimizi de
Amin canım inşallah gebeliklerimiz sağlıklı devam eder seninkiler bayağı da büyümüşler maşallah ilk 3 Aydan sonra biraz rahatlarız diye düşünüyorum. Sen 3 ayı bitiriyorsun bak iyi haberlerini bekliyorum

özel bir sey yaptınız mı merak ediyorum.hayırlı olsun....bu arada.. :)
Nasıl özel birsey manevi destek gibi mi bitkisel hiç bişey yapmadim.ama QENZİM 10 kullandım bi kutu ve üç dört ay önce 41 Meryem süresi okuyup 600 adet benim niyetim için Yasini Şerif dağıttim ve hayırlısıni istedim sadece bu kadar Rabbim de asilamayi vesile kıldı nasıl etti umarım yardimci olabilmisimdir

Kızlar dün kontrole gittim biri 20 mm diğeri 10mm bebislerimin İkizlerde hep böyle olurmus sizlerin nasıl ben bi ay sonra tekrar gidicem ense kalinligina bakilcak sizler ne alemdesinizzz

Nerdeee canım rahimde kanama alanı var akıyor şuan bilmiyorum artık 3 aylik olduk ama bitmiyor sorunlar cnm

Kızlar dün kontrole gittim biri 20 mm diğeri 10mm bebislerimin İkizlerde hep böyle olurmus sizlerin nasıl ben bi ay sonra tekrar gidicem ense kalinligina bakilcak sizler ne alemdesinizzz
Bnm en son 2 cm olmuslar dedi doktor hareketleri fln gorduk kipirdiyolardi minikler

Günaydın buradaki herkes benimkilerden büyük maşallah :) inşallah biz de ilerleriz sağlıkla. İkiz olunca daha sık takip ediyorlar galiba. Dünden beri ikiz gebeliklerle alakalı şeyler okuyorum. Bu monokromniyotik diamniyotik tarzi şeyler ne zaman belli oluyor ki. Yanlis yazmis olabilirim :)) Benimkiler. Tek kesenin içindeler ama daha plesenta oluşmadı galiba, oluşunca mu anlicam ?

beninkilerde monokoryonik diamniyotik cnm bu haftadan sonra belli olr galiba aydan aya cağryolar bni

Kac gundur hapsirip duruyordum olay nezleye donustu bogazimim sag tarafi sis oksurukte var dr sadece gargara yap dedi bu gargarada b grubuna giriyormus kararsiz kaldim kullanip kullanmamakta nisan ayinda zaturre gecirmistim ilerlerse gene sorun yasamaktan korkuyorum

Var mi gargara kullanmak zorunda kalaniniz ?

Kullanmadım ama tuzlu suyla yapsan olmaz mıymış canım?

Bende oldum gecen gun bogazimin sistigini farkettigim an ihlamur ve balli limonata yaptm bol bol tukettim ertesi sbh kalktigimda daha iyiydim hala bogazimin sol tarafi agriyo yutkunurken ama siddetli degil. Balli limon ve ihlamur oneririm. Bende antibiyotik kullanmistim 2 hafta once b grubu. Enfeksiyon gecirdim doktor kullanmazsan bebeklere dahada zararli dedi bence sende doktorunu dinle dahada ilerlerse pisman olma kullanmadigina

Sanirim.o tek yumurta ikizlerinde oluyo benim cift bilmiyorum :) evet ikizler daha sık takip ediliyor benide doktorum 2 haftada bir cagiriyordu gecen hafta gittigimde artik 3 haftada bir gel dedi git gide ayda bire dusecek :) bana her gun gel dese giderim insan gormeyince merak ediyorr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…