- 23 Ekim 2016
- 156
- 83
- 18
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.621
Haram mi!! iyi de burda hastalik ve ozur durumu var.Okulda zaten cok verimli olamazsiniz.ve erken dogum riskiniz var.keyfi bir sekilde almiyoruz ki..hea dogum yaptiktan sonra heyet raporu alip seneyi kapatanlar tabi ki haram para kazaniyor.mazert yok cunku.ortada ozur durumu olmasi gerek.ucretsiz izin almak gibi bir secenek var.yonetmelikte hangi durumlarda heyet raporu alinacagini okursaniz belki icinize siner.tabi bu benim nacizane dusuncem..Haram. Eşim razı değil ama şöyle süşününce devledin ayıbı.. çoğul gebeliğe daha fazla izin verilmeli yani biz haklıyız
Canim gecmis olsun,benimde bebisler 22 hafta asagida ve plesantalar rahime yakindi...yatarak simdi yukari cikti esin ve annen dogru soyluyorlar cogu gitti azi.kaldi riske atma.benceMerhabalar hanımlar günler hiç geçmiyor küçükkenbenim ilk Doğumum 5 yıl önce sezeryandı.2. De hep normal istedim ama şimdi ikiz diye hiçbirdoktor onay vermiyor yapma ihtimali olan iki doktora birden gidiyorum bu sefer de 1.5 haftada bir girmiş oldum usg ye geçen hafta inşallah bir zararı olmaz ayrıca bir sürü ilaç verdi son gittiğim doktor . Megabone kasılmaları engellemek için miymiş ne . Ne kasılması daha ki 12 haftada. megabone kullanan var mı ve kaçıncı haftalarda verdi doktorunuz. Ayrıca idrar yolları iltihabı yarısı idrarı yanlış vermekten yarısı da makattan geçer dedi . Baticon sprey verdi wc den sonra kullanmak için aklınızda olsun onu gönül rahatlığıyla kullanıyorum :)
Cnm ben sonrası için diyorsunuz sandm ama öncesindede olmaz . Çünkü 30.haftam giriyo ve bana heyet vermezler çalışamaz raporu verirler. Birde heyet verseler bile çocklarn dersi boş geçer. Hoş olmaz. Kör topal gitmeyi düşünüyorum da niye böyle bi anda ağırlaştm? Daha 1hafta öncesine lay lay lomdu hayat.. 4hafta dayanyım diyom yoksa 1maaş gtcek. Zaten eylülde ücretsz alcam... keşke devlet doğum sonramzada verseydi 2haftaHaram mi!! iyi de burda hastalik ve ozur durumu var.Okulda zaten cok verimli olamazsiniz.ve erken dogum riskiniz var.keyfi bir sekilde almiyoruz ki..hea dogum yaptiktan sonra heyet raporu alip seneyi kapatanlar tabi ki haram para kazaniyor.mazert yok cunku.ortada ozur durumu olmasi gerek.ucretsiz izin almak gibi bir secenek var.yonetmelikte hangi durumlarda heyet raporu alinacagini okursaniz belki icinize siner.tabi bu benim nacizane dusuncem..
Bunu bana yazdnz galiba. Yanlış alıntılamşsnz.. yazılılarla dersi geçiştrsem diye düşünyom. Bi deneyim zorlanrsam yine alırım iznimi çünkü daha 1hafta öncesine kadar hiç bşy böyle zor gelmiyodu.Canim gecmis olsun,benimde bebisler 22 hafta asagida ve plesantalar rahime yakindi...yatarak simdi yukari cikti esin ve annen dogru soyluyorlar cogu gitti azi.kaldi riske atma.bence
Evet canim yanlis alinti olmus :) insAllah hayirlisi ile atlatirsin Rabbim yar ve yardmcn olsnBunu bana yazdnz galiba. Yanlış alıntılamşsnz.. yazılılarla dersi geçiştrsem diye düşünyom. Bi deneyim zorlanrsam yine alırım iznimi çünkü daha 1hafta öncesine kadar hiç bşy böyle zor gelmiyodu.
kasılmaları ıhmal etme canım sancı cıkıyo bız bılmıyoruz kactır benım yuzde 40 yuzde 50lerde sancılarım cıkıyo dınlenmek hıc kalkmıyom nerdeyse ama faydasız valla su cok onemlı kasılmalarda bol bol ıc canım alırz 34 35 de demıstı ınsllh 36 37 bulur beklıyorum bel agrısıda bu haftalarda cok fena oluyo ılık dus cok ıyı gelıyo vajınal akıntı artıyo su gıbı ozellıkle ondan korkma canım dıkkt et sende kendıne hayrlısıyla gunlerınde dogsunlarDemek doktrlar bosuna 32den sonra dogarlar demiyo. Korkuttun benide cnm.benim kasilmalarm cok oluyo ya bu ara kontrolede bir dahaki hafta gidicem. Gerci duzensiz kasilmalar ama sonucta kasilma. 34 35te mi alcak aa 36da alir seni diye dusunuyodum ben bizi mutlaka haberdar et merak ediyorum seni cok. Dinlen bol bol. Sonuna geldin artik 32yide gectin bebeklerin cok buyuk sorunlari olcagini dusunmuyorum doktor oyle demisti bana.
aynen canım normal dıolar ama sancı cıkması ıyı olmuyo nstde ben ıkı hatada bı kontrole gıdıyom acıllere gıttgmıde hıc saymıyom ıkı uc aksamda bı acıle kosuyoz sancı olunca rabbım hepımıze hyrlı dogumlar nasıp etsınhaftalarımız aynı değil ama o ağrıyı biliyorum benimde dönerken yatarken kalkarken fazlaca oluyo. bebeklerin ayakları aşağıda olduğu için tekmelerde aynen söylediğin yerde. bugün doktora gittik doktor tüm bunların normal olduğunu söyledi bende saatte iki kasılma falan yaşıyorum karnım taş gibi oluyo ve nefes aldırmıyo. akşama kadar hesapla korkunç bir sayı çıkıyo ama buna eşlik eden düzenli vajina sancısı olması gerekiyomuş tehlikeli demek için. mide bulantısı, yanması, kasılma, ağrı hepsine normal diyo.
kalcamda da hıssedıyom hıslerımı yazmıssın valla sankıı cıkacak yakında bıraz daha dıretse ayaklarını bazen dıreyınce dıom ha gayret cıkacan az kaldı vur vur dıom :)Kesinlikle ben... resmen ayakları vajinamda hatta kalçamda. Tek hamilelkte yaşamamaştm bunu
CnM kaç gün yattın çocuklar yukarı çıksn diye? Ümit verdn bana sağol.. gerçi dün acildeki dr da aşağıda değiller dedi demekki 3günde toparlandılar. Ben yinede salı bidaha gtcm dra..Evet canim yanlis alinti olmus :) insAllah hayirlisi ile atlatirsin Rabbim yar ve yardmcn olsn
CnM kaç gün yattın çocuklar yukarı çıksn diye? Ümit verdn bana sağol.. gerçi dün acildeki dr da aşağıda değiller dedi demekki 3günde toparlandılar. Ben yinede salı bidaha gtcm dra..Evet canim yanlis alinti olmus :) insAllah hayirlisi ile atlatirsin Rabbim yar ve yardmcn olsn
valla canım benım bu hafalarda oldu once zaten 16 ya kadar kusmalar felan bılemedım 21 de harektlerını hıssetım bu haftalar cok zor vajına agrısı bel kasık tekmeler can yakıyo ama olsun dıom gununde dogsunlar tek ıstegım bu benım 6 yasında kızım gununde dogmasına ragmen 1 hafta kuvozde kaldı nefesten dolayı saglık olsun yetrkıCanim ben 16 haftadayim ama benim de vajinaya dogru agrim oluyor gece donerken yururken falan agirlik hissediyorum. Normal midir? Sende oluyor muydu?
CnM kaç gün yattın çocuklar yukarı çıksn diye? Ayrıca magnezyum progestan da kullandn mı? Çocukların çıkabileceğine dair Ümit verdn bana sağol.. gerçi dün acildeki dr da aşağıda değiller dedi demekki 3günde toparlandılar. Ben yinede salı bidaha gtcm dra..Evet canim yanlis alinti olmus :) insAllah hayirlisi ile atlatirsin Rabbim yar ve yardmcn olsn
Cnm kilolari ne kdr.kasılmaları ıhmal etme canım sancı cıkıyo bız bılmıyoruz kactır benım yuzde 40 yuzde 50lerde sancılarım cıkıyo dınlenmek hıc kalkmıyom nerdeyse ama faydasız valla su cok onemlı kasılmalarda bol bol ıc canım alırz 34 35 de demıstı ınsllh 36 37 bulur beklıyorum bel agrısıda bu haftalarda cok fena oluyo ılık dus cok ıyı gelıyo vajınal akıntı artıyo su gıbı ozellıkle ondan korkma canım dıkkt et sende kendıne hayrlısıyla gunlerınde dogsunlar
birşey dicem cnm,kilolari ultrason kağıdında yazar mi ?Cnm kilolari ne kdr.
Bnmkinde yaziyo cnm ama ne diye yaziyo onu bilmiyorum yaninda gr. Yaziyo ztn ordan anlarsin yaziyosa. Bana 16dan once bakmadi kilolarinabirşey dicem cnm,kilolari ultrason kağıdında yazar mi ?
Dr bakarken o anda soyluyor ama mumkun degil o detaylar aklimda kalmıyor,heyecandan..
boylari CRL kisaltmasiyla yazar biliyorum ama kilo nerde yazar ya da yazar mi bilmiyrm
hmm demek ki yazmiyor,cunku yok kagitta :) tesekkurler.Bnmkinde yaziyo cnm ama ne diye yaziyo onu bilmiyorum yaninda gr. Yaziyo ztn ordan anlarsin yaziyosa. Bana 16dan once bakmadi kilolarina
ben olsam gitmez evde dinlenirdim canım riske atmamak gerek diye düşünüyorum. Ben de öğretmenim hesabını kitabını çok iyi anlıyorum. Acaba süt izinlerini toptan verseler mayısı kapatamaz mısın öyle?Mrb arkadaşlar gwçen gün bebekler çok aşağı inmiş diye hastanede yatış yaptrdı dr. Serum progestan magnezyum tedavisi gördüm evde devam ediyorum. 10gün rapor yazdı. Bol dinlenmeliymşm. Bir anda ağırlaştığımı hissediyorum. Ama şuan çok daha iyiym. Dünde acile gttm kasılma sertleşme çoktu. Sonuç temiz çıktı. Bol su içmeliymşm. Kasılmayı engellermş zaten 2gündr azaltmştm su içmeyi.herhalde ondan sertleşmeler çoğaldı. Ve çocuklar aşağıda durmuyomuş öyle dedi.Artık daha dikkatlym. Eşim ve annem okula gitme diyolar. Okuka gitmezsem mayıs haziran kapatamıyorum :-( 4hafta aktarym diyorum bana çok kızıyolar. Sanki çok zenginiz. Ders programm inanın çok hafif. Olsn diyo eşim.20saat derse gryom. Yazılılarla bi şekilde geçiştrrm. Fazla ayakta durmadan ders anlatrm.zaten eylülde ücretsz izin alcam şimdiden almk istemiyom.eşimin maaşı bize yetmiyo. Ve zaten masraflar çifter çifter... 34.haftaya kadar çalşyım diyorum :-( off müdürde zaten gitmemi istyo. Anszn öğretmensz kalmaktansa hemen birini arayıp bulmk istyo. Üzülüyorum napcamı şaşırdım. Okul beni çok yormuyo. Sadece 2gün 5saat dersm var. Diğer günler hafif.. offf yaa.. ne yapmalı bilmiyorum ama haftaya tekrar gtcem aşağıda değiller derse çalışıcam ne dersnz?
Vermezler şekwrim. Çalışamaz raporu aldırırlar. Birde öğrencilrrin dersi boş geçmez mi? Olmaz yani. Kör topal gtcez okula da konularda müthiş geriyim. Oturarak ders işlemem lazm ama ünite başlarındaym mecbur ayakta yazı yazcam.. var mı benm durumda olan? O dwğilde daha 1hafta öncesine zor gelmiyodu bu durum. Niye bi anda böyle oldum anlamıyorum. Gitmekte ısrarlym. 4hafta çalışıp aktarcam. 1maaş kurtarmam lazm. Zaten 9ay daha maaş alıp 2yıl ücretsz alcam. Eşim doktor moktor olsa hiç düşünmem ayrılırım ama o da öğretmen ve maaşı bizm 3kişilik ailemze yetmiyo. Birde 2 daha eklenecek. Nasıl olacaksa artık...Canim neden heyet raporu almiyorsun,maasinda kesilmez hem?
Cnm vermezler süt izni.. bi kaç gündr dinleniyorum bugün gayet iyiym. Progestanlar sersemlk yapıyo ama şuan içmedim henüz. O yüzden iyiym. Beni bu hale getren gezme merakım. Saatlerce avmlerde gezip dra gttm ondan hastanelk oldk. Eşim gezmeme izin vermiyor artık :-( ve daha bir sürü eksik var. Evdede çok dolanıyorum. Yani sadece okula bağlamamak lazm. İşte dr dediğinden beri dinleniyorum geçen acile gttk aşağıda değiller dedi. Demekki fayda etmş. İnş tabi. Yine salı tekrar gtcm dra. Zaten 2sene ücretsz alcam. Eylüle kadar almak iatemiyorum o yüzden.. 20saat dersm var. Çok değil yani. Denycem gtmeyi. Pişman olmak isyemiyorum. Zaten kar yağar tatil falanda olur.bakalımben olsam gitmez evde dinlenirdim canım riske atmamak gerek diye düşünüyorum. Ben de öğretmenim hesabını kitabını çok iyi anlıyorum. Acaba süt izinlerini toptan verseler mayısı kapatamaz mısın öyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?