2017 de İkiz Annesi Olucaklar

2 ser kilolar canim gayt iyi dio doktor ama bnce zayiflar :) aksi gibi hic daha kilim.degismedi karnim top gibi ikiz deyince sasiriyo herkes aaa die bide cok assada midem komple bosta canm arkdn felan hic kilom yok odemimde ama agri cok :)
Kiko ve odem olarak bende oyleyim cnm ayni tepkiyi banada veriyolar:) 2ser kilolar ve sen az mi diyosunnn:) kiz daha ne olck :) masallahlari var annesiii oh mis gibi 2 kiloyu gecmisler haftalarida guzel gidiyo. Beklerler birazck daha insallah canim 2 haftacik daha bekleseler hic degilse

cinsiyetleri neydi cnm ?
20 haftadan beri iki kiz dendi simdi ise bi kiz bi erkek deniyo cozemedik ama aldiklarim herseyimiz ikiz kiz malzemeleri hyrlisi artk :) erkektw olsa kizda olsa giycek leoparli leoparli :) doktorumu degistum ben 1 ay once buda erkek kiz dedi ne cikcak bekliyoz cnm :)

Aaa ciddimisin bi tane pasa mi geliyo acaba. Aaa bende merak ettim. Ne cikcak bakalim

canim iyimi cidden kac haftadan snra puremature olmuyolardi acaba bu arada benimkuler cinsiyet degismis hahyyy cok guldum bu doktorlar beni siniyo galiba bu gittgm doktorda bi kiz bi erkek dio ne cikcak acaba :)

cok cici ya ben alisverisi sanirim bu yuzden unisex tarzinda yaparim

cok cici ya ben alisverisi sanirim bu yuzden unisex tarzinda yaparim
bence en mantiklisi canm valla ben hep pembe sari beyaz aldim bakalim hyrlisi :) benim 6 yasinda bi kizm daha var minnakim uclersem kizlari kayin babamin soyunu kurutcam oyle diom guluyolar nedir bu buyuklerdeki erkek torun meraki bilemedm kizlar daha tatli prensesim benim her yonden destek bana su an valla besikte yatacam ben demelerimiz olmasa bide acilis yapti bile park besik aldm iki tane kirmizi ve lila lilaya el koydu arada uyyo kiskaniyo galiba kuzum ya ben dogumdayken napcaksa cok uzuluyorum

canim iyimi cidden kac haftadan snra puremature olmuyolardi acaba bu arada benimkuler cinsiyet degismis hahyyy cok guldum bu doktorlar beni siniyo galiba bu gittgm doktorda bi kiz bi erkek dio ne cikcak acaba :)
Cnm 37den sonra premature olmuyolar sanirim 24 37 premature sayiliyo ama benm doktorum 32den sonra onemli degil 34u zaten icerde gecerse yeterli demisti. 2 kiloda tabiki iyiiii 2016 ikiz annelerine baksana orda 1600 1700 fln dogum yapmislar 36.haftalarda senin haftana gore kilon cok cok iyiii. Bendee cok merak ediyorum suan ne cikcaklarini supriz mi yapcak bi bebegn yoksa sana :)

yok cnm ya,cok merak ediyorum :) herkesin ruyalarinda iki erkekler,bnm ruyalarda ise iki kiz dra 15inde gidicez bakalim artik,belli olur herhalde o zmn.Saglikli ve hayirli olsunlar once ama merak iste
Olur heralde cnmmm. Aynisi banada oldu biliyomusun herkes iki erkek iki erkek dedi ben hep iki kiz hissettm bi kiz bi erkek cikti :) Allah gonlune gore versin cnm

Yerim ben o minigiii yaaa. Kiskaniyodur tabi daha kucuk cunku bide onlarin hazirliklari ya simdi kendi papucu dama saniyo onlara yeni seyler aliniyo falan kiskaniyodur:) birak yatsin birazcik annesi hevesini alsin :)

aldiklarimiz dogum cantamiz herseyimiz cift vift ve kiz valla karisiklikli bilemedik ama rabbim hyrlisini versin ne cikarsa :) evet teyzesi kizim kiskaniyo ama onada aliypruz her defasinda ama besik meraki oldu yatti arada yatsin kuzum

aldiklarimiz dogum cantamiz herseyimiz cift vift ve kiz valla karisiklikli bilemedik ama rabbim hyrlisini versin ne cikarsa :) evet teyzesi kizim kiskaniyo ama onada aliypruz her defasinda ama besik meraki oldu yatti arada yatsin kuzum
Yaaaa bunlar cokkk guzellll... Cnm dogum cantana neler koydun

Olur heralde cnmmm. Aynisi banada oldu biliyomusun herkes iki erkek iki erkek dedi ben hep iki kiz hissettm bi kiz bi erkek cikti :) Allah gonlune gore versin cnm
Amin cnm hepimizin :)
Saglikli olsunlar da gonlumden gecen 1kiz 1erkek,tek seferde kurtulayim diyorum kismet artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…