2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Yaaaa bunlar cokkk guzellll... Cnm dogum cantana neler koydun
iki ince battaniye iki hastane cikisi iki citcitli bady uzun kollu iki zibin takimi 4 cift corap iki polystet battaniye 4 agiz mendili 15 tane bez bi islak mendil biberon emzik 4 sapka bunlarfa benim gogus pedi hasta bezi orkid bi pijama takimi bi esofman takimi iki atlet emzirme sutyeni terlik bir corap ic camasir yelek lohusa tacim :) bide humananin sut yapici cayi bu kdr cnm

bide garmastan gogus kremi kizimdada diguma 1 ay kala kullnmistim yara olmasini engelliyo cok iyi tavsiye yani zaten 1 aydan snra yara olasiligi kalmiyo bitkisel oldugu icin silip emzirebiliniyo memnundum ben

Bir bucuk aya yakin hic bir ise yeltenmedim...hic bise kullanmadim....suan.magnezyum ve progestan.suan.erken.doguma.karsi.kullaniyorum kilo aldikca cikiyolar icini ferah tut annesi :)

Demin çorba yaparken vajinamn gevşekliğini hissettim. Dünde oldu. Nasıl anlatsam sanki su yada idrar gelyomuş ta tutamıyomşm gibi. Wcye gttm. Islaklık vardı kilodumda su gibi ama mutfak mermerine göbeğim deyiyor ya zaten pantolonum buluzm ıslanıyo.onun ıslaklığı mı yoksa hafif amniyon sıvısı mı bilemedim.arada ıslaklık oluyo çamaşrmda buna akıntımda eşlik ediyor. Ama amniyon suyumda bir problem yok. Acaba yinede bu durum problem teşkil eder mi?

araştırmalarıma göre bu progestan kullanımından kaynaklanabiliyormuş. Varmı progestan kullanıp bu durumu yaşayan?

aaaaaaaa :))))))) inanmıyorum. hayırlısı olsun bakalım sürpriz bebek. erkek anası olarak söyleyebilirim ki erkek çocukta ayrı bir tatlı oluyo bence. allah onu da tattırsın sana. bildiğin anne aşığı küçük bir erkeğin oluyo harika bişi. benim ki bide yengeç erkeği :))) tam anacı deli oluyorum ona.

ben fitil kullaniyorum aksamlari bitane koyuyorum benimde islaklik oluyor
cnm snn jelin ndn hala devam ediyr ki ? bnm 12.haftada kesildi,bi ara kahve leke gorunce bi 4 hafta daha kullan dedi drum.
28 hafta cok fazla,midem bulaniyor,kurtulmak istiyorum artik bu jelden

cnm snn jelin ndn hala devam ediyr ki ? bnm 12.haftada kesildi,bi ara kahve leke gorunce bi 4 hafta daha kullan dedi drum.
canim yeni basladik 25 haftada tedbir amacli kullaniyoruz aksamlari bitane :) ztn haftanin bir gunu ignem var purolton depot onuda vurunuyorz oda tedbir amacli erken dogumu onlemek icin

ben mide bulantisi cok fazla yasamadim toplam 10 kere fln cikarmisimdir bende istah yoktu hic 19 haftaya gelene kdr 2 kg almistim ama snr hopp geldi kglar suanda 9 kg almisim bakalim artik bu haftalarda alirim sanirim ama doktorun maksimun 13 kg almam gerektigini vurguluyor her defasinada

arkadaşlar ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz ben iki doktora devam ediyorum biri 3 haftada bir çağırıyor biri 4 ama geçen hafta çok telaş ettim ve devlete gittim bebeklerimi görmeye yrn yine kontrolum var her hafta girmiş gibi olucam doktorların birini bıraksam mı bilemedim 17 haftadayım

ayy cok sukur bn de 1kere tek attim kastettigim görüntüsü kokusu igrenc bu jelin ya da cok sukur midem iyi simdilik

ndn 2 cnm ?
bn birine gidiyorum,perinotologa gitmeyi dusundum,dr um onun yaptigi her islemi bnde yapiyorum, gidip hem kafani karistiracaksin hem bir suru para dokeceksin dedi..
vazgectim bn de.Ve gercekten de burda alaninda en iyisi diyebilirim,herkes onu önerir.gitmek icin bi 15gun onceden randevu alman lazim falan yani..
esime bazen kontrole cok var (3haftada 1çağırır) baska birine gitsek mi iyi midir bebekler falan diyorum,frenliyor beni vazgeciyorum yine.
Yani bnce 1tane olsun guvendigin olsun.

Ben de 17 haftadayim. Doktorum ayda bir çağırıyor. 20. Haftadan sonra sıklasacak. Ayrintiliya her ay gireceğim. Bence o kadar sık gitmemeye çalış canım

ben hala ayda bir kez gidiyorum. gerçi benim ikinci doğumum olacağı için deneyimlisin gerek yok diyo ama 34-34. haftadaki kontrolden sonra 15 e düşecek. eğer doğurmazsam :). o kadar sık gitmene ve iki doktora birden gitmene gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…