- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.661
Ayy bnm k.peder degil de k.validem cok dile getiriyor,erkekmis gibi muhabbetler falan..sorunca da fark eder mi diye,yok da iste oyle hissediyorum diyorbizde.sok valla ama ne cikarsa bahdimizia kiz olr insllh soy kurutucam daha :)
iki ince battaniye iki hastane cikisi iki citcitli bady uzun kollu iki zibin takimi 4 cift corap iki polystet battaniye 4 agiz mendili 15 tane bez bi islak mendil biberon emzik 4 sapka bunlarfa benim gogus pedi hasta bezi orkid bi pijama takimi bi esofman takimi iki atlet emzirme sutyeni terlik bir corap ic camasir yelek lohusa tacim :) bide humananin sut yapici cayi bu kdr cnmYaaaa bunlar cokkk guzellll... Cnm dogum cantana neler koydun
amin insllh cnm hyrlisi olsun evwt bide erkek diolr sonra allah hayrlisini versin yahu kadin acikca erkek olsn demiyoda :) cok fenalar aslinda kvler :)masallah canim hayirlisiyla kullansinlar insallah,darisi bizlerin basina
amin insllh cnm hyrlisi olsun evwt bide erkek diolr sonra allah hayrlisini versin yahu kadin acikca erkek olsn demiyoda :) cok fenalar aslinda kvler :)
Bir bucuk aya yakin hic bir ise yeltenmedim...hic bise kullanmadim....suan.magnezyum ve progestan.suan.erken.doguma.karsi.kullaniyorum kilo aldikca cikiyolar icini ferah tut annesi :)CnM kaç gün yattın çocuklar yukarı çıksn diye? Ayrıca magnezyum progestan da kullandn mı? Çocukların çıkabileceğine dair Ümit verdn bana sağol.. gerçi dün acildeki dr da aşağıda değiller dedi demekki 3günde toparlandılar. Ben yinede salı bidaha gtcm dra..
araştırmalarıma göre bu progestan kullanımından kaynaklanabiliyormuş. Varmı progestan kullanıp bu durumu yaşayan?Demin çorba yaparken vajinamn gevşekliğini hissettim. Dünde oldu. Nasıl anlatsam sanki su yada idrar gelyomuş ta tutamıyomşm gibi. Wcye gttm. Islaklık vardı kilodumda su gibi ama mutfak mermerine göbeğim deyiyor ya zaten pantolonum buluzm ıslanıyo.onun ıslaklığı mı yoksa hafif amniyon sıvısı mı bilemedim.arada ıslaklık oluyo çamaşrmda buna akıntımda eşlik ediyor. Ama amniyon suyumda bir problem yok. Acaba yinede bu durum problem teşkil eder mi?
ben fitil kullaniyorum aksamlari bitane koyuyorum benimde islaklik oluyoraraştırmalarıma göre bu progestan kullanımından kaynaklanabiliyormuş. Varmı progestan kullanıp bu durumu yaşayan?
bn de vajinal jelini kullaniyorum,islaklik oluyor evet.araştırmalarıma göre bu progestan kullanımından kaynaklanabiliyormuş. Varmı progestan kullanıp bu durumu yaşayan?
20 haftadan beri iki kiz dendi simdi ise bi kiz bi erkek deniyo cozemedik ama aldiklarim herseyimiz ikiz kiz malzemeleri hyrlisi artk :) erkektw olsa kizda olsa giycek leoparli leoparli :) doktorumu degistum ben 1 ay once buda erkek kiz dedi ne cikcak bekliyoz cnm :)
cnm snn jelin ndn hala devam ediyr ki ? bnm 12.haftada kesildi,bi ara kahve leke gorunce bi 4 hafta daha kullan dedi drum.ben fitil kullaniyorum aksamlari bitane koyuyorum benimde islaklik oluyor
canim yeni basladik 25 haftada tedbir amacli kullaniyoruz aksamlari bitane :) ztn haftanin bir gunu ignem var purolton depot onuda vurunuyorz oda tedbir amacli erken dogumu onlemek icincnm snn jelin ndn hala devam ediyr ki ? bnm 12.haftada kesildi,bi ara kahve leke gorunce bi 4 hafta daha kullan dedi drum.
28 hafta cok fazla,midem bulaniyor,kurtulmak istiyorum artik bu jelden
ben mide bulantisi cok fazla yasamadim toplam 10 kere flncnm snn jelin ndn hala devam ediyr ki ? bnm 12.haftada kesildi,bi ara kahve leke gorunce bi 4 hafta daha kullan dedi drum.
28 hafta cok fazla,midem bulaniyor,kurtulmak istiyorum artik bu jelden
ayy cok sukur bn de 1kere tek attim
ben mide bulantisi cok fazla yasamadim toplam 10 kere flncikarmisimdir bende istah yoktu hic 19 haftaya gelene kdr 2 kg almistim ama snr hopp geldi kglar suanda 9 kg almisim bakalim artik bu haftalarda alirim sanirim ama doktorun maksimun 13 kg almam gerektigini vurguluyor her defasinada
ndn 2 cnm ?arkadaşlar ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz ben iki doktora devam ediyorum biri 3 haftada bir çağırıyor biri 4 ama geçen hafta çok telaş ettim ve devlete gittim bebeklerimi görmeye yrn yine kontrolum var her hafta girmiş gibi olucam doktorların birini bıraksam mı bilemedim 17 haftadayım
arkadaşlar ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz ben iki doktora devam ediyorum biri 3 haftada bir çağırıyor biri 4 ama geçen hafta çok telaş ettim ve devlete gittim bebeklerimi görmeye yrn yine kontrolum var her hafta girmiş gibi olucam doktorların birini bıraksam mı bilemedim 17 haftadayım
arkadaşlar ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz ben iki doktora devam ediyorum biri 3 haftada bir çağırıyor biri 4 ama geçen hafta çok telaş ettim ve devlete gittim bebeklerimi görmeye yrn yine kontrolum var her hafta girmiş gibi olucam doktorların birini bıraksam mı bilemedim 17 haftadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?