- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.681
Ben kullaniyorum her wc gittigimde pecetem islak ...araştırmalarıma göre bu progestan kullanımından kaynaklanabiliyormuş. Varmı progestan kullanıp bu durumu yaşayan?
Bende 2 haftada bir gidiyorum dr. Ayda 1 de olur ama sen cok merak ediosun 2 haftada bir gel dedi bazen o bile cok uzun geliyo arada baska dr.a gitsemmi diorum esim engelliyor hayirlisiyla hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz inşallahndn 2 cnm ?
bn birine gidiyorum,perinotologa gitmeyi dusundum,dr um onun yaptigi her islemi bnde yapiyorum, gidip hem kafani karistiracaksin hem bir suru para dokeceksin dedi..
vazgectim bn de.Ve gercekten de burda alaninda en iyisi diyebilirim,herkes onu önerir.gitmek icin bi 15gun onceden randevu alman lazim falan yani..
esime bazen kontrole cok var (3haftada 1çağırır) baska birine gitsek mi iyi midir bebekler falan diyorum,frenliyor beni vazgeciyorum yine.
Yani bnce 1tane olsun guvendigin olsun.
Hanımlar, 16. haftada filan baskı hissediyordum altta. dr'a sorduğumda "normal iki vatandaş birden taşıyosun" dedi. "istersen hamilelik korseleri var onlardan kullan biraz rahatlatır seni" dedi. ama bu söylediği zamanın da henüz çok erken olduğunu da eklemişti. şimdi yürümekte filan hafiften zorlanıyorum. korseyi almayı düşünüyorum ama aranızda kullanan var mı? varsa eğer faydasını gördü mü? benim karnım bi de çok aşağıda olduğunu söylüyo millet. dr' a kalsa bişi yok. endişeleniyorumsizlerin de düşük mü karnınız?
Hanımlar, 16. haftada filan baskı hissediyordum altta. dr'a sorduğumda "normal iki vatandaş birden taşıyosun" dedi. "istersen hamilelik korseleri var onlardan kullan biraz rahatlatır seni" dedi. ama bu söylediği zamanın da henüz çok erken olduğunu da eklemişti. şimdi yürümekte filan hafiften zorlanıyorum. korseyi almayı düşünüyorum ama aranızda kullanan var mı? varsa eğer faydasını gördü mü? benim karnım bi de çok aşağıda olduğunu söylüyo millet. dr' a kalsa bişi yok. endişeleniyorumsizlerin de düşük mü karnınız?
Biri kız biri erkek. gece de çok sıkıntı oluyo. sağa sola dönemiyom. Dedim gün içinde korse belki hafifletir. ama kullanan varsa yorumları nedir diye sorayım dedim.Senin haftan ilerdeymis zaten yanlis anlamisim:) tekrar sor istersen ama doktoruna endiseleniyorsan. Sorun yoktur ama bence. Ikiz hamilelik kolay degil :/
Canım yanlış anlama da zaten keyfi olarak almıyorsun raporu rahatsız olduğun icin alıyorsun öyle düşünme bence. Hem simdi de mesleğini hakkiyla yerine getiremeyebiliyorsun belki hamilelikten dolayı performansin daha az böyle de çalışmak maas almak haram olmuyor mu? Bence devletin sana verdigi hakları kullanmalısınHaram. Eşim razı değil ama şöyle süşününce devledin ayıbı.. çoğul gebeliğe daha fazla izin verilmeli yani biz haklıyız
Merhaba ben de sizin gibi öğretmenim ve ikiz hamileyim 30.haftadayım izne ayrıldım bugün .Aslında kendimi çok iyi hissediyorum ama riskleri göze alamadım. Bence siz de ayrılın 4 hafta daha çalışmak ikiz gebelik olduğu için sakıncalı olabilir. Keşke devlet bu konuda bize daha çok izin verse. Malesef herkesin şartları da aynı değil ki ücretsiz izin alalım ben ücretsiz izin almadan başlayacağım çocuklar çok küçük olacaklar bu durum beni üzüyor ama herkesin şartları aynı değil malesef. Eğer branş öğretmeniyseniz ikinci dönem için ders saatlerinizi ayarlatın yarımşar gün gitseniz çok sıkıntı olmaz 2 ay öyle idare edersiniz eylülde de ücretsiz izin alırsınız. Ben nisanda tekrar başlayacağım Allah'ın izniyle okulda ders programı yapılırken çocuk durumu göz önünde bulunduruluyor. Çocuklara annem bakacak inşallah. Çocuklar sağlıklı doğsunlar da hocam gerisi hallolur inanın. Eğer bakacak biri de varsa izninize hemen ayrılın biliyorsunuz ikizler her an sürpriz yapabilirlerayrılırım
Mrb arkadaşlar gwçen gün bebekler çok aşağı inmiş diye hastanede yatış yaptrdı dr. Serum progestan magnezyum tedavisi gördüm evde devam ediyorum. 10gün rapor yazdı. Bol dinlenmeliymşm. Bir anda ağırlaştığımı hissediyorum. Ama şuan çok daha iyiym. Dünde acile gttm kasılma sertleşme çoktu. Sonuç temiz çıktı. Bol su içmeliymşm. Kasılmayı engellermş zaten 2gündr azaltmştm su içmeyi.herhalde ondan sertleşmeler çoğaldı. Ve çocuklar aşağıda durmuyomuş öyle dedi.Artık daha dikkatlym. Eşim ve annem okula gitme diyolar. Okuka gitmezsem mayıs haziran kapatamıyorum :-( 4hafta aktarym diyorum bana çok kızıyolar. Sanki çok zenginiz. Ders programm inanın çok hafif. Olsn diyo eşim.20saat derse gryom. Yazılılarla bi şekilde geçiştrrm. Fazla ayakta durmadan ders anlatrm.zaten eylülde ücretsz izin alcam şimdiden almk istemiyom.eşimin maaşı bize yetmiyo. Ve zaten masraflar çifter çifter... 34.haftaya kadar çalşyım diyorum :-( off müdürde zaten gitmemi istyo. Anszn öğretmensz kalmaktansa hemen birini arayıp bulmk istyo. Üzülüyorum napcamı şaşırdım. Okul beni çok yormuyo. Sadece 2gün 5saat dersm var. Diğer günler hafif.. offf yaa.. ne yapmalı bilmiyorum ama haftaya tekrar gtcem aşağıda değiller derse çalışıcam ne dersnz?
Ben evdeyim tabi söylemesi kolay ama bir sorun yoksa çalışmaya devam ederdim ben olsam hem hareket olur yürüyüş olur çok da ağır değilmiş göreviniz ama eşinizi annenizi ikna etmeniz Lazım tabiMrb arkadaşlar gwçen gün bebekler çok aşağı inmiş diye hastanede yatış yaptrdı dr. Serum progestan magnezyum tedavisi gördüm evde devam ediyorum. 10gün rapor yazdı. Bol dinlenmeliymşm. Bir anda ağırlaştığımı hissediyorum. Ama şuan çok daha iyiym. Dünde acile gttm kasılma sertleşme çoktu. Sonuç temiz çıktı. Bol su içmeliymşm. Kasılmayı engellermş zaten 2gündr azaltmştm su içmeyi.herhalde ondan sertleşmeler çoğaldı. Ve çocuklar aşağıda durmuyomuş öyle dedi.Artık daha dikkatlym. Eşim ve annem okula gitme diyolar. Okuka gitmezsem mayıs haziran kapatamıyorum :-( 4hafta aktarym diyorum bana çok kızıyolar. Sanki çok zenginiz. Ders programm inanın çok hafif. Olsn diyo eşim.20saat derse gryom. Yazılılarla bi şekilde geçiştrrm. Fazla ayakta durmadan ders anlatrm.zaten eylülde ücretsz izin alcam şimdiden almk istemiyom.eşimin maaşı bize yetmiyo. Ve zaten masraflar çifter çifter... 34.haftaya kadar çalşyım diyorum :-( off müdürde zaten gitmemi istyo. Anszn öğretmensz kalmaktansa hemen birini arayıp bulmk istyo. Üzülüyorum napcamı şaşırdım. Okul beni çok yormuyo. Sadece 2gün 5saat dersm var. Diğer günler hafif.. offf yaa.. ne yapmalı bilmiyorum ama haftaya tekrar gtcem aşağıda değiller derse çalışıcam ne dersnz?
Rabbim yardımcınız olsun gelen bebek rızkıyla gelir der annem bir tek ben varken yiyecek ekmekleri yokmuş yedi kardeşiz biz şimdi çok şükür herşeyimiz var . Ben de öyle hemen devam edin dedim ama ikizleri unuttum çoğu zaman kendimde de unutuyorum normal sıradan hamile gibi düşünüyorum bazen 32 33 de geldiklerini unuttum inşallah gönlünüze göre olur risk durumu olmaz rahat rahat çalışabileceğiniz bir ayınız olur sık sık kontrole gidin bence her hafta başıVermezler şekwrim. Çalışamaz raporu aldırırlar. Birde öğrencilrrin dersi boş geçmez mi? Olmaz yani. Kör topal gtcez okula da konularda müthiş geriyim. Oturarak ders işlemem lazm ama ünite başlarındaym mecbur ayakta yazı yazcam.. var mı benm durumda olan? O dwğilde daha 1hafta öncesine zor gelmiyodu bu durum. Niye bi anda böyle oldum anlamıyorum. Gitmekte ısrarlym. 4hafta çalışıp aktarcam. 1maaş kurtarmam lazm. Zaten 9ay daha maaş alıp 2yıl ücretsz alcam. Eşim doktor moktor olsa hiç düşünmem ayrılırım ama o da öğretmen ve maaşı bizm 3kişilik ailemze yetmiyo. Birde 2 daha eklenecek. Nasıl olacaksa artık...
Maşallah kiloları çok iyi 2 3 haftada en az 2500 olurlar herhalde artık daha fazla kilo alacaklar gün geçtikçe . 2500 2600 olsalar iyi bence kendim icin de öyle düşünüyorum . Tek bebeklerde 2800 2900 olabiliyor2 ser kilolar canim gayt iyi dio doktor ama bnce zayiflar :) aksi gibi hic daha kilim.degismedi karnim top gibi ikiz deyince sasiriyo herkes aaa die bide cok assada midem komple bosta canm arkdn felan hic kilom yok odemimde ama agri cok :)
Süpermiş ya böyle süprizler çok hoş biz de meraktan ölüyoruz bu cuma öğrenicez inşallah 13+1 olucaz belli olur demişti doktorum20 haftadan beri iki kiz dendi simdi ise bi kiz bi erkek deniyo cozemedik ama aldiklarim herseyimiz ikiz kiz malzemeleri hyrlisi artk :) erkektw olsa kizda olsa giycek leoparli leoparli :) doktorumu degistum ben 1 ay once buda erkek kiz dedi ne cikcak bekliyoz cnm :)
Gerçekten peygamberimin soyu bile kızından devam etmişken bizimkiler hala erkek de erkek diyor Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah en önemlisi . Benim bir oğlum var şimdi bakalım ne gelir biri kıza benziyor diğeri benzemiyor dedi ama cumaya öğrenicez inşallah hayırlısı olsunbence en mantiklisi canm valla ben hep pembe sari beyaz aldim bakalim hyrlisi :) benim 6 yasinda bi kizm daha var minnakim uclersem kizlari kayin babamin soyunu kurutcam oyle diom guluyolar nedir bu buyuklerdeki erkek torun meraki bilemedm kizlar daha tatli prensesim benim her yonden destek bana su an valla besikte yatacam ben demelerimiz olmasa bide acilis yapti bile park besik aldm iki tane kirmizi ve lila lilaya el koydu arada uyyo kiskaniyo galiba kuzum ya ben dogumdayken napcaksa cok uzuluyorum
Aynı durumdayız bende iki doktora gidiyorum . Birinin makinasına ve öngörülerine düşüncelerine güveniyorum . Ama doğumu onda yapmak istemiyorum nedense derken bu hafta arkadaşım onda Doğum yaptı sıkıntı yaşadı azda olsa . Diğer doktorum da hastanede makinalar çok iyi değil hani bir durum olsa görebilir mi bilmiyorum ama o da çok iyi doktor ve normal Doğum yapma ihtimalin olan tek doktor . Bende geçende 1.5 hafta arayla girmek zorunda kaldım usg ye çok üzüldüm . Ama burdan bir arkadaş yazmış hem hemde netten de baktım hiç bir zararı olmaz diyor kardeşim de derdi sizin şu telefonlardaki kadar radyasyon onlarda diye :) inşallah bir problem olmazarkadaşlar ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz ben iki doktora devam ediyorum biri 3 haftada bir çağırıyor biri 4 ama geçen hafta çok telaş ettim ve devlete gittim bebeklerimi görmeye yrn yine kontrolum var her hafta girmiş gibi olucam doktorların birini bıraksam mı bilemedim 17 haftadayım
bizim dr her firsatta yasak diyorKızlar iliski konusunda ne yapıyorsunuz? Doktorunuz bir sey dedi mi? Bana yapmayin demedi hic ama biz biraz cekiniyoruz artik 17. Haftaya girdim.
bizim dr her firsatta yasak diyoresime kalsa ohoo ama ben korkuyorum ve bnm lekelerim hala oluyor o yuzden unuttuk o işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?