2017 de İkiz Annesi Olucaklar

biri uzun zamandır gittiğim kendi dr. araş. hast. de prof. hamileliktede devam etmek istedim çok iyi hemde alışık olduğum dr ama üni. hastanesinde yeni doğan yok o yüzden doğumu orda istemiyorum gittiğim dr. da çok iyi özel onun dpğumları yaptığı özel hastanede yeni doğan var ama tam kapsamlı değil en iyi yeni doğan 3. derece devlet hastanesi ama ordaki doktorlarada gitmek istemiyorum çok karışığım anlıycanız

Hanımlar, 16. haftada filan baskı hissediyordum altta. dr'a sorduğumda "normal iki vatandaş birden taşıyosun" dedi. "istersen hamilelik korseleri var onlardan kullan biraz rahatlatır seni" dedi. ama bu söylediği zamanın da henüz çok erken olduğunu da eklemişti. şimdi yürümekte filan hafiften zorlanıyorum. korseyi almayı düşünüyorum ama aranızda kullanan var mı? varsa eğer faydasını gördü mü? benim karnım bi de çok aşağıda olduğunu söylüyo millet. dr' a kalsa bişi yok. endişeleniyorum sizlerin de düşük mü karnınız?

Bende 2 haftada bir gidiyorum dr. Ayda 1 de olur ama sen cok merak ediosun 2 haftada bir gel dedi bazen o bile cok uzun geliyo arada baska dr.a gitsemmi diorum esim engelliyor hayirlisiyla hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz inşallah

Ya aynen yuruyusumu gorseniz 8 aylik sanacaklar beni valla. Normal demisti doktorum. Tehlikelk degildir ama iki tane diyedir herhalde. Sonra yukari cikarlar. Benim de asagida top gibi. Erkek karnı tam:) seninkilerin cinsiyeti belli mi?

Senin haftan ilerdeymis zaten yanlis anlamisim:) tekrar sor istersen ama doktoruna endiseleniyorsan. Sorun yoktur ama bence. Ikiz hamilelik kolay degil :/

Senin haftan ilerdeymis zaten yanlis anlamisim:) tekrar sor istersen ama doktoruna endiseleniyorsan. Sorun yoktur ama bence. Ikiz hamilelik kolay degil :/
Biri kız biri erkek. gece de çok sıkıntı oluyo. sağa sola dönemiyom. Dedim gün içinde korse belki hafifletir. ama kullanan varsa yorumları nedir diye sorayım dedim.

Haram. Eşim razı değil ama şöyle süşününce devledin ayıbı.. çoğul gebeliğe daha fazla izin verilmeli yani biz haklıyız
Canım yanlış anlama da zaten keyfi olarak almıyorsun raporu rahatsız olduğun icin alıyorsun öyle düşünme bence. Hem simdi de mesleğini hakkiyla yerine getiremeyebiliyorsun belki hamilelikten dolayı performansin daha az böyle de çalışmak maas almak haram olmuyor mu? Bence devletin sana verdigi hakları kullanmalısın

Merhaba ben de sizin gibi öğretmenim ve ikiz hamileyim 30.haftadayım izne ayrıldım bugün .Aslında kendimi çok iyi hissediyorum ama riskleri göze alamadım. Bence siz de ayrılın 4 hafta daha çalışmak ikiz gebelik olduğu için sakıncalı olabilir. Keşke devlet bu konuda bize daha çok izin verse. Malesef herkesin şartları da aynı değil ki ücretsiz izin alalım ben ücretsiz izin almadan başlayacağım çocuklar çok küçük olacaklar bu durum beni üzüyor ama herkesin şartları aynı değil malesef. Eğer branş öğretmeniyseniz ikinci dönem için ders saatlerinizi ayarlatın yarımşar gün gitseniz çok sıkıntı olmaz 2 ay öyle idare edersiniz eylülde de ücretsiz izin alırsınız. Ben nisanda tekrar başlayacağım Allah'ın izniyle okulda ders programı yapılırken çocuk durumu göz önünde bulunduruluyor. Çocuklara annem bakacak inşallah. Çocuklar sağlıklı doğsunlar da hocam gerisi hallolur inanın. Eğer bakacak biri de varsa izninize hemen ayrılın biliyorsunuz ikizler her an sürpriz yapabilirler

Son düzenleme:

Ben evdeyim tabi söylemesi kolay ama bir sorun yoksa çalışmaya devam ederdim ben olsam hem hareket olur yürüyüş olur çok da ağır değilmiş göreviniz ama eşinizi annenizi ikna etmeniz Lazım tabi

Rabbim yardımcınız olsun gelen bebek rızkıyla gelir der annem bir tek ben varken yiyecek ekmekleri yokmuş yedi kardeşiz biz şimdi çok şükür herşeyimiz var . Ben de öyle hemen devam edin dedim ama ikizleri unuttum çoğu zaman kendimde de unutuyorum normal sıradan hamile gibi düşünüyorum bazen 32 33 de geldiklerini unuttum inşallah gönlünüze göre olur risk durumu olmaz rahat rahat çalışabileceğiniz bir ayınız olur sık sık kontrole gidin bence her hafta başı

2 ser kilolar canim gayt iyi dio doktor ama bnce zayiflar :) aksi gibi hic daha kilim.degismedi karnim top gibi ikiz deyince sasiriyo herkes aaa die bide cok assada midem komple bosta canm arkdn felan hic kilom yok odemimde ama agri cok :)
Maşallah kiloları çok iyi 2 3 haftada en az 2500 olurlar herhalde artık daha fazla kilo alacaklar gün geçtikçe . 2500 2600 olsalar iyi bence kendim icin de öyle düşünüyorum . Tek bebeklerde 2800 2900 olabiliyor

Süpermiş ya böyle süprizler çok hoş biz de meraktan ölüyoruz bu cuma öğrenicez inşallah 13+1 olucaz belli olur demişti doktorum

Gerçekten peygamberimin soyu bile kızından devam etmişken bizimkiler hala erkek de erkek diyor Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah en önemlisi . Benim bir oğlum var şimdi bakalım ne gelir biri kıza benziyor diğeri benzemiyor dedi ama cumaya öğrenicez inşallah hayırlısı olsun

Aynı durumdayız bende iki doktora gidiyorum . Birinin makinasına ve öngörülerine düşüncelerine güveniyorum . Ama doğumu onda yapmak istemiyorum nedense derken bu hafta arkadaşım onda Doğum yaptı sıkıntı yaşadı azda olsa . Diğer doktorum da hastanede makinalar çok iyi değil hani bir durum olsa görebilir mi bilmiyorum ama o da çok iyi doktor ve normal Doğum yapma ihtimalin olan tek doktor . Bende geçende 1.5 hafta arayla girmek zorunda kaldım usg ye çok üzüldüm . Ama burdan bir arkadaş yazmış hem hemde netten de baktım hiç bir zararı olmaz diyor kardeşim de derdi sizin şu telefonlardaki kadar radyasyon onlarda diye :) inşallah bir problem olmaz

Kızlar iliski konusunda ne yapıyorsunuz? Doktorunuz bir sey dedi mi? Bana yapmayin demedi hic ama biz biraz cekiniyoruz artik 17. Haftaya girdim.

bizim dr her firsatta yasak diyor esime kalsa ohoo ama ben korkuyorum ve bnm lekelerim hala oluyor o yuzden unuttuk o işi

Hmm ya bizimki demedi lekelenme falan da olmayinca herhalde. Ama esim de cekiniyor karnim büyüdü diye :) sorun olmaz diyenler cok son aya kadar devam eden ikiz gebeler okumustum. Insan riske atmak istemiyor tabi. Sorayım ben doktoruma en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…