2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ya benim burnum cok tikaniyo geniz akintim var nefes zor aliyorum buda agiz kurulugu yapiyo cok su icip duruyorum offf napcam beb

Ya benim burnum cok tikaniyo geniz akintim var nefes zor aliyorum buda agiz kurulugu yapiyo cok su icip duruyorum offf napcam beb

grip mi oluyosun acaba. tu ve karbonatı karıştırıp kafanı yan yatırıp burun deliğinden dökersen, diğer delikten çıkması gerekiyo ama. bu işlem geniz akıntısını ve sinüsleri temizliyo. yapabilirsen tabi :/ ben yapamıyorum ama oğlumda çok işe yarıyo. bol su iç geniz akıntısına o da iyi geliyo. geçmiş olsun.

Cnm 1 aydir boyleyim grip olcaktm olamadim.ondan yapti galiba. Evet doktorda onu dedide hic denemedim denicem heralde

Cnm 1 aydir boyleyim grip olcaktm olamadim.ondan yapti galiba. Evet doktorda onu dedide hic denemedim denicem heralde

çok berbat bişi o burun tıkanıklığı bende de var. evde okula giden bir çocuk olunca malesef evden grip nezle vs eksik olmuyo ama dediğim gibi çok işe yarayan bir yol dene derim.

benim daha 27 haftada oglum 1160 kizim 1007 bnmn bebekler iri galba

benim daha 27 haftada oglum 1160 kizim 1007 bnmn bebekler iri galba
:) ne güzel işte sağlıklı olduktan sonra iri olmalarının nesi kötü. ben oğlumu 37+4 de 3.910 doğurdum ve inanılmaz kolay büyüttüm bu yüzden. bir defa daha güçlü oluyorlar bu yüzden de gaz çıkarma ve emme kuvvetleri daha iyi oluyo.

olabilir canim biraz genetikmiş sanirim ben 3800 dogmusum eşim 3900 dogmuş doktor geneitkle alakali dedi

Mrb arkadaşlar bebişler aşağıfa diye geçen hafta hastanede yatmştm.bugün tekrar drdaydm. İyi görünüyorlarmş. Şükür..progestan magnezyum kullanıyorum günde 2şer defa.ama progestan vajina kaslarımı mahvetti. Sürekli idrar hissi geliyor. Vajinamn gevşediğini hissediyorum. O kadar yük binmş zaten birde çocukların hareketleri vajinamda kalçamın en uç noktalarında hissediyorum.bununla birlikte birde bu gevşeme ve idrar hissi öldürüyor. Çok kötü bişy..sürekli wcdeym. Offfg progestan kullananlar sizdede aynısı oluyo mu?

ignesi mi jeli mi ?
bn jelini kullaniyorum cnm.

bende oyle bi etki olmadi cnm

ben kullanmadığım halde saatte 1 wcdeyim
çok mu su içiyorum acaba diyorum 2 lt sadece ama gece özellikler 2 3 kez kalkardım
şimdi 5 6 oldu
gevşeklik gibi değil de idrar yaparken ayrılıyor gibi tövbe tuhaf bir his

o baskıdan oluyo yaw :)))) sanki içerden bişi çıkacakmış gibi şişer. kazara alaturkaya oturmayı dene bide :)))))))

Kızlar iliski konusunda ne yapıyorsunuz? Doktorunuz bir sey dedi mi? Bana yapmayin demedi hic ama biz biraz cekiniyoruz artik 17. Haftaya girdim.
Merhaba bende 17. Haftadayim sanirim sizinle ayni, bebeginizin kilolariyla ilgili bilginiz varmı ben hic sormadim dr.da henüz birsey soylemedi erken mi acaba henüz takip için? Birde hareketlerini hissetmeye başladınız mı?

Arkadaslar cok kotuyum egitim arastirma hastanesinde gozetim altndaym bebeklerimden zayif olan kalbi akim bozuklugu cikiyo diger bebgide etkileyebilir bebekleri almiyor doktor cok kucukler diyor biri 1090 grm digeri 668 grm alirsak yasamayblrler diyo kuvezde 29 haftaya girdk ama bebkeler biri 27 digeri 24 haftayla uyumlu haftaya kadar bekliycez eger kucuk bebek kalbi durursa onu bekletirz anne karninda diger bebegi durdumaya calisr haftasini tamamlaya calisrz eger haftaya kadr kilo alirsa kuck bebek ona gorede bi karar vercek bebekleri suan almaktan yana degil bilmiyorum nedn kuvezde yasmayblrler diyo iki doz ciger gelistirici oldum ve surekli doplr ve ultatsn cekiliyor inaninki canimdan can gidiyor dayammiyorum bu aciya Allahim sabir ver diyorum ama yuregim dayanimiyor napcagmi sasrdm nolur Allah rizasi icin bebeklerim icin dua edin..bide doktr bebekelri alsa ikiside yasmazmi Allahim surekli dopllerde kalbim yerinden firlycak gibi oluyor yurgim yaniyor nolur cok dua edin hu acinin tarifi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…