2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Hastanen gelismis bi hastane degil mi cnm yogun bakimina guvenmedigi icin mi almiyo acaba cunku haftan kotu degil ki 24.hafta yasam siniri zaten sanslari var tabiki. Premature bolumune bak 24te doganlar bile var.

Merhaba bende 17. Haftadayim sanirim sizinle ayni, bebeginizin kilolariyla ilgili bilginiz varmı ben hic sormadim dr.da henüz birsey soylemedi erken mi acaba henüz takip için? Birde hareketlerini hissetmeye başladınız mı?

16 arti 2 gunlukken gittik, gecen hafta. Ilk kez ozaman bakti gramlarina. Birisi 143 gram 16+2 digeri 171 gram 17+1 gunluktu.
Hareketlerini 15. Haftanin basinda hissetmeye basladim. Gun icinde birkac kez hissediyorum:)

canım benim allah sana sabır bebeklerine de güç versin. allahın izniyle inş. kucağına da alırsın. sakin olmaya çalış stres ne sana ne de onlara faydalı değil. bol dua et nasipleri varsa her türlü her şartta yaşarlar merak etme. dualarım seninle ve bebeklerinle.

Rabbim miniklere saglik sihhat versin..sen de guclu olmaya calis,bol bol dua et,yoksa sen gucten dusersen onlar da senden etkilenebilir..
Guzel haberlerini bekliyoruz insallah

Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın

dualarımız seninle arkadaş sağlıcakla rabbim bağışlasın sana bebişlerini.

Kaderde bize yazili ne varsa onu yasiyacagiz dua etmekten baska care yok ne mucizeler gorduk, duyduk gecen bir tanidigim soyledi medikal malzeme vs satan bir firmada calisiyor suan o kuvezlerin, yogun bakimlarin anne karnından hiçbir farki yok oyle cihazlar geldiki dedi. once allaha sonra dr.a inan guzel dusun hepimizin dualari seninle arkadasim yavrularini saglikla kucaklayacaksin ins buna inan...

Merhaba kızlar, bi şey sorucam. 21 haftalık ikizlerime hamileyim. Doktorum Ferro kan+vitamin demir folik asit hapı kapsül vermişti ve ben bunu bir hafta kullandım mide kanaması geçiriyordum nerdeyse sürekli kan kustum, bırakınca geçti. Şimdi de bi benzeri ginoferro verdi o da aynısını yaptı, kullanamıyorum ama kullanman gerek diyor. Napıcamı şaşırdım, bunlardan kullanmayan var mı, acaba çok mu zarar veriyorum kullanmayarak bebeklerime.

B
Bende o kan hapini kullanmaiyodum kullanmadimda ac karna oldugu icin ondan sonra tbi gecen 24.haftamdaki kontrllerimde kanimin epey dustugunu gordu doktor 2ye cikardi kan hapini tok iciyorum valla ben ac icemiyorum baskada bse yapamam.

B

Bende o kan hapini kullanmaiyodum kullanmadimda ac karna oldugu icin ondan sonra tbi gecen 24.haftamdaki kontrllerimde kanimin epey dustugunu gordu doktor 2ye cikardi kan hapini tok iciyorum valla ben ac icemiyorum baskada bse yapamam.
Aynen benim de çok kötü yaptı, tok içince dokunmuyor mu ki, öyle de dokuncak gibi geliyor bana.

canım o dediğin 2 hapı da ben kullanamıyorum resmen deliriyorum içince. aynıyız..
bunları kullanamadığını söyle vişneli şurup ya da çikolatalı çiğneme tabletleri vermişti allah razı olsun öyle bitti sorun

ama şimdi küçük draje gibi demir kullanıyorum 16.haftadan beri ismini vermiyim de doktorun söylesin
sen alternatifleri sor ama mutlaka demir al.

Canım çok sağol gidince hemen sorucam, gerçekten mahvediyor beni. Kaç haftalık senin miniklerin şu an?

kizlar biz bugun doktora gittik bebeklerin gelisimi yavaslamis iki doz ciger gelistrici yapti ikide yarin yapilcak bebegin birine az kan gidiyomus tam beslemiyomus kilolari az suyunda az haftaya tekrar gel bakalim kilo alimi nasil yoksa haftaya alalim dedi hep gittgm doktor iki kilo derken bu doktor 1669 ve 1459 dedi sasirdik sata gorrde iki 3 hafta gerilermis bekliycekmisiz insllh normale donerlerde almaz insllh

Insallah saglikla en iyi zamanda gelsinler canim, Allah yardimcin olsun sonuna gelmissin

bugüne kadar bir sorun yoktu dimi sanki alla alla. kendi doktorun değilmi gittiğin. inşallah sıkıntısız alırsın canım kucağına. haber ver olurmu.

Kızlar vajinaya arada bir gelen yanma,batma gibi tarif edebilecegim biseyler oluyor. Yasayan var mi? Her seyde doktoru aramak istemiyorum bilemedim.

Yaaa demek oyle insallah toparlarlar haftaya kadar ya. bizimde kiz biraz geri bizede 2 hafta sonra ciger gelistirici yapcak 32de dogabilirler diye. Doktorlar biliyo demekki bak sende 32desin baslams dogum seyleri demekki doktorlar biliyo biseyler insallah biraz daha beklerler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…