- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.741
Enfeksiyon mantar olabilir cnmKızlar vajinaya arada bir gelen yanma,batma gibi tarif edebilecegim biseyler oluyor. Yasayan var mi? Her seyde doktoru aramak istemiyorum bilemedim.
Enfeksiyon mantar olabilir cnm
Yok cnm benm olmuyo mantarm oluyo ama kasintim oluyo. Ikiside var bende. Hafifte olsa yanma fln yapiyo vebde bugun verdim aradm ckms sonuc az bse enfeksiyon varms toz verdi icmelik 2 gun snra kultur icin ara dedi.Idrar enfeksiyonu vardi, antibiyotik kullandim bugun de idrar kulturu verdim ama sonucu daha almadik. Ondan belki de. Mantar olsa surekli kasinti olurdu di mi?
Yok cnm benm olmuyo mantarm oluyo ama kasintim oluyo. Ikiside var bende. Hafifte olsa yanma fln yapiyo vebde bugun verdim aradm ckms sonuc az bse enfeksiyon varms toz verdi icmelik 2 gun snra kultur icin ara dedi.
Yok mantar doktor alttn muayne ediyo. Bide peynir kesigi gbi beyaz yada yesil akinti fln oluyoAnladiim canim. peki mantar oldugu kulturde cikar mi?
bn de daha ilk haftalarda dr un onerisiyle hem idrar tahlili hem kulturu verdim,tahlil sonucum temizdi,kulturde ecoli cikti hem de 80bin tane.Anladiim canim. peki mantar oldugu kulturde cikar mi?
Cnm benim 1 milyon koloni sdce e.coli vardi bide 200 binlerde bask bi bkteri:) korkma geciyo yani bnm kanima kadar gectiler o kandan bide cocuklar besleniyo dusun bise olmadi gelisimleri bile onde. Hatta benm her ay kultur ve normal tahlil yapiyo her tahlilimdede var bir suru ekstra mantarimda var vajina girisinde yarada varbn de daha ilk haftalarda dr un onerisiyle hem idrar tahlili hem kulturu verdim,tahlil sonucum temizdi,kulturde ecoli cikti hem de 80bin tane.
dr biraz korkuttu sonra tekrarla dedi,hatali olabilir falan diye..Cok su icmen lazim ilac vermem vs de deyince gunde 2lt su icmeye basladim ve kulturu korkudan tekrarlamadiminsallah duzelmistir ya da hatalidir gercekten..
Mantigi ne acaba,tahlilde olmayip kulturde cikmasi mantiksiz degil mi ?
adam bize erken dogum ve dusuk sebebi demistiCnm benim 1 milyon koloni sdce e.coli vardi bide 200 binlerde bask bi bkteri:) korkma geciyo yani bnm kanima kadar gectiler o kandan bide cocuklar besleniyo dusun bise olmadi gelisimleri bile onde. Hatta benm her ay kultur ve normal tahlil yapiyo her tahlilimdede var bir suru ekstra mantarimda var vajina girisinde yarada var
Banada dedi halada var bende enfeksiyon hic gecmediki benm hep var ama smdlk dogum tehlikemde yok.adam bize erken dogum ve dusuk sebebi demistibn de korktum tekrarlamaya..
ayy insallah cnm.Banada dedi halada var bende enfeksiyon hic gecmediki benm hep var ama smdlk dogum tehlikemde yok.
kasinti akimnti basa bela valla kizlar benimde cok asiri akintim var.sirilsiklam oluyo camasirim su gibi yesilimsi sari cok gittm ama bisey yapamiyolar gebelikte peynir kesigi gibi hemde dua edin kuzular bari 34 hafta olalim kilo alsinlarda hep gittgm doktor degildi bu tavsiyeyle gittim bu dr cok iyi dogumda onda yapcam insllh haftaya persembe eger azda olsa kilo artisi olursa bekliycez yarin iki doz daha ciger ignesi yaptrcam cok yakiyo valla bide bas agrisi yapiyo bebek icin cok onemli dedi en azindan solunum sorunlari olmaz dedi 34 gorursek dogumdan 3gun once iki doz daha yapilcakmis kixlar cok dikkt edin valla bu gerilik kordondan geliyomus kan akimi yavas oldugundan tam beslenemiyomus bebisler zaten biri dogum kqnalindaymis dgeri makat gelis kuzularm saglikli olsnlarda kuvozude goze aldm artk ama insllh olmaz sizce 2haftada iki kiloya yaklasirlarmi gaftaya tam bilgi almis olcaz cok uzuldum ama rabbim veren ne gelirse raziyiz hqyrlisi olsn hepimixin hakkinda insllh sag salim dogumlar olsn hepimiz icin dua edelim insllh
kasinti akimnti basa bela valla kizlar benimde cok asiri akintim var.sirilsiklam oluyo camasirim su gibi yesilimsi sari cok gittm ama bisey yapamiyolar gebelikte peynir kesigi gibi hemde dua edin kuzular bari 34 hafta olalim kilo alsinlarda hep gittgm doktor degildi bu tavsiyeyle gittim bu dr cok iyi dogumda onda yapcam insllh haftaya persembe eger azda olsa kilo artisi olursa bekliycez yarin iki doz daha ciger ignesi yaptrcam cok yakiyo valla bide bas agrisi yapiyo bebek icin cok onemli dedi en azindan solunum sorunlari olmaz dedi 34 gorursek dogumdan 3gun once iki doz daha yapilcakmis kixlar cok dikkt edin valla bu gerilik kordondan geliyomus kan akimi yavas oldugundan tam beslenemiyomus bebisler zaten biri dogum kqnalindaymis dgeri makat gelis kuzularm saglikli olsnlarda kuvozude goze aldm artk ama insllh olmaz sizce 2haftada iki kiloya yaklasirlarmi gaftaya tam bilgi almis olcaz cok uzuldum ama rabbim veren ne gelirse raziyiz hqyrlisi olsn hepimixin hakkinda insllh sag salim dogumlar olsn hepimiz icin dua edelim insllh
ınsllh canım yedıklerım nerye gıdıyosa ay neler yıyom bu saydıkların dahıl fazla fazla ama gene elden bırakmayıp devam edeyım dımı hayrlısıyla canım ınsllh allh razı olsun hepınızdenMuz ye bol bol, tahin pekmez ye, sut ic. Bunlarin cok kilo aldirdigini biliyorum insallah faydasi olur bebislere
canım 1 hafta gerı dıodu sureklı doktorlar ama sımdı baya gerı cıkınca ıster ıstemex korktuk ama ınsllh dedıgın gıbı olumlu seyler soyler gercı dogsalarda sıkıntı olmaz dedı 33 hafta olcaz persembeye tam olarak bıraz daha bekletıp alcakmıs zaten 34 35 te alıyo cogu doktorlarda ınlshh faydası olur cıger dozlarınındainşallah canım inşallah sen gönlünü ferah tut. allahın izniyle toparlanırlar merak etme. benim bir arkadaşımın kız kardeşine de gelişimi yavaşlamış vs. demişti doktor hemde çok iyi bir doktor ama meğerse ölçümde hata olmuş kız bir hafta kendini perişan etti. daha sonraki kontrolde herşey yolunda ölçüm hatalı olmuş demişti. şimdi benim doktor da sürekli bu ölçüme pek güven olmaz hatalı olabilir deyip duruyo her muayene de. bekle bakalım. inşallah 36 ı da görürsün zaten ne kaldı şunun şurasında.
evet meyve cok faydalı yesılık felanda aynı bana ekmegı azalt yemek porsıyonu meyve felan artsın ddı ekmek faydasız sana yarar dedı ıkı dılımı gecme her yemekte dedı valla ben nerdeyse bu aksam hıc yemedım ekmem azcık gerısı emek kasıkladım durdum :)bu arada meyve çok kilo aldıran bişi bence de bmeyve ol bol meyve ye. birisinden de nesguikli süt diye duydum ama bana pek mantıklı gelmemişti ama denemekle bişi kaybedilmez heralde.
ınsllh canım yedıklerım nerye gıdıyosa ay neler yıyom bu saydıkların dahıl fazla fazla ama gene elden bırakmayıp devam edeyım dımı hayrlısıyla canım ınsllh allh razı olsun hepınızden
evet meyve cok faydalı yesılık felanda aynı bana ekmegı azalt yemek porsıyonu meyve felan artsın ddı ekmek faydasız sana yarar dedı ıkı dılımı gecme her yemekte dedı valla ben nerdeyse bu aksam hıc yemedım ekmem azcık gerısı emek kasıkladım durdum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?