- 12 Mayıs 2015
- 535
- 291
- 53
- 29
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.761
Canım çok sağol gidince hemen sorucam, gerçekten mahvediyor beni. Kaç haftalık senin miniklerin şu an?
Ya öyle bi şey varsa müthiş olur ben mutlaka sorayım haftaya gidicem zaten, süpersin :))Bu kan ilacının igneside var cnm olmazsa onuda sor druna birkaç güne bir vuruluyormussun
Kızlar bir de bi şey sorucam, 21. haftada 4 kilo alımı çok mu sizceKaldı ki hiç bir şey yiyemiyorum midemden dolayı...
Sevindim o zaman, son haftalarda çok alınıyor deniyor ama bilemiyorum tabi, nefes alamayan bi panda gibi gezmek istemiyorumBence cok normal almışsın. Ben de 17. Hafta icindeyim 2 kilo aldim
Sevindim o zaman, son haftalarda çok alınıyor deniyor ama bilemiyorum tabi, nefes alamayan bi panda gibi gezmek istemiyorumMiniklerimiz sağlıklı olsun yeter ki tabi ki ama fazla kilo doğum için de sıkıntı olabilir sonuçta... Teşekkür ederim :*
Var cnm var kullanan arkadaşım vardı ondan biliyorumYa öyle bi şey varsa müthiş olur ben mutlaka sorayım haftaya gidicem zaten, süpersin :))
canim ciger gelistiriciler onemliymis. Ben tesadufen dogumdan 4 gun once yaptirdim. Son gece de kutarici doz yapilip 24 saat sonra alsilar. Bebeklerim solunum skntsi yasamadi hic cok sukur.kasinti akimnti basa bela valla kizlar benimde cok asiri akintim var.sirilsiklam oluyo camasirim su gibi yesilimsi sari cok gittm ama bisey yapamiyolar gebelikte peynir kesigi gibi hemde dua edin kuzular bari 34 hafta olalim kilo alsinlarda hep gittgm doktor degildi bu tavsiyeyle gittim bu dr cok iyi dogumda onda yapcam insllh haftaya persembe eger azda olsa kilo artisi olursa bekliycez yarin iki doz daha ciger ignesi yaptrcam cok yakiyo valla bide bas agrisi yapiyo bebek icin cok onemli dedi en azindan solunum sorunlari olmaz dedi 34 gorursek dogumdan 3gun once iki doz daha yapilcakmis kixlar cok dikkt edin valla bu gerilik kordondan geliyomus kan akimi yavas oldugundan tam beslenemiyomus bebisler zaten biri dogum kqnalindaymis dgeri makat gelis kuzularm saglikli olsnlarda kuvozude goze aldm artk ama insllh olmaz sizce 2haftada iki kiloya yaklasirlarmi gaftaya tam bilgi almis olcaz cok uzuldum ama rabbim veren ne gelirse raziyiz hqyrlisi olsn hepimixin hakkinda insllh sag salim dogumlar olsn hepimiz icin dua edelim insllh
selam bayanlar öncelikle hepinizi tebrik ederim, dilerim sağ salim alabilirsiniz bebişlerinizi kucağınıza.
ben de tek yumurta ikizi hamilesiyim, sizlerden öneri rica edecektim. nelere dikkat etmem gerekir, sanırım en büyük sorun erken doğum ve ikizlerin kilosu bunlarla ilgili önerilerinizi paylaşabilir misiniz? bir de ben daha çok yeniyim, 8 haftam yeni bitiyor, çok endişeliyim iyiler mi diye. ikizlerde düşük ya da ölüm gibi durumları nasıl anlayabilirim, belirtileri nelerdir
Merhaba canlar nasilsiniz....bugun ciger gelistirici igne olduk her ihtimale karsi...hazirliklari naptiniz? sut pompasi alacakmisiniz?
senın bebekler nasıllar canım kac haftalık aldılar unuttum kuvoze gırdılermı bana haftaya olmazsa alcaz dedılercanim ciger gelistiriciler onemliymis. Ben tesadufen dogumdan 4 gun once yaptirdim. Son gece de kutarici doz yapilip 24 saat sonra alsilar. Bebeklerim solunum skntsi yasamadi hic cok sukur.
aynen canım kolaymı hele bıde ıkızlere sahıpolunca :):) analık zor vesselam. hayırlısı olsun sen o söylenenleri yapmaya devam et bakalım. gün ola hayr ola.
yeter canım 3 aya kadar ıdare ıyo 60mm sonra 120lık alırsın baslıklarda olur o kapak kısmı varya memenın oldugu kapak ha ona gore baslıklar var her yerde alırken bıde yedek alsaydın ama gerek yok annesı o eskımeden yetmemye baslıyo zaten :9 gule gule kullan ınsllh kuzular hayrla gelsınlerKizlar ben biberon aldmda bebedorun 60mllik olan en kucugunu nekdr. Kullanisli olur ki yani ne zamana kdr kullanabilirim. Bide bsey dahasorcam bu baska biberonlarin uclari ayri satilanlar var yani ondn aldm diyelim benm biberonuma olurmu
canim ciger gelistiriciler onemliymis. Ben tesadufen dogumdan 4 gun once yaptirdim. Son gece de kutarici doz yapilip 24 saat sonra alsilar. Bebeklerim solunum skntsi yasamadi hic cok sukur.
Insallah cnm sen nasil oldunyeter canım 3 aya kadar ıdare ıyo 60mm sonra 120lık alırsın baslıklarda olur o kapak kısmı varya memenın oldugu kapak ha ona gore baslıklar var her yerde alırken bıde yedek alsaydın ama gerek yok annesı o eskımeden yetmemye baslıyo zaten :9 gule gule kullan ınsllh kuzular hayrla gelsınler
valla canım ıyyım sorun yok ıgnelerın son dozunu yaptırdık bı saat kıpırdamadılar sımdı ıyı gıbıler persembeyı beklıyoruz bakalım hyrlısıyla sen nasılsın tsklr dusundugun ıcın canım benımcanım benimmm. nasılsınız bende seni merak ediyodum bebişler nasıllar annesi.
Merhaba canlar nasilsiniz....bugun ciger gelistirici igne olduk her ihtimale karsi...hazirliklari naptiniz? sut pompasi alacakmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?