2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar bir de bi şey sorucam, 21. haftada 4 kilo alımı çok mu sizce Kaldı ki hiç bir şey yiyemiyorum midemden dolayı...

Bence cok normal almışsın. Ben de 17. Hafta icindeyim 2 kilo aldim
Sevindim o zaman, son haftalarda çok alınıyor deniyor ama bilemiyorum tabi, nefes alamayan bi panda gibi gezmek istemiyorum Miniklerimiz sağlıklı olsun yeter ki tabi ki ama fazla kilo doğum için de sıkıntı olabilir sonuçta... Teşekkür ederim :*

Benim de korkum aynisi, asiri büyüyüp hareket edememek. Bazilari korkutuyor. Ama ben yapisal oldugunu düşünüyorum kilonun cok hizli kilo alan biri değilim. Insallah bebekler saglikli olup guzelce buyusunler de kilo da verilir zaten:)

Kizlar ben biberon aldmda bebedorun 60mllik olan en kucugunu nekdr. Kullanisli olur ki yani ne zamana kdr kullanabilirim. Bide bsey dahasorcam bu baska biberonlarin uclari ayri satilanlar var yani ondn aldm diyelim benm biberonuma olurmu

selam bayanlar öncelikle hepinizi tebrik ederim, dilerim sağ salim alabilirsiniz bebişlerinizi kucağınıza.
ben de tek yumurta ikizi hamilesiyim, sizlerden öneri rica edecektim. nelere dikkat etmem gerekir, sanırım en büyük sorun erken doğum ve ikizlerin kilosu bunlarla ilgili önerilerinizi paylaşabilir misiniz? bir de ben daha çok yeniyim, 8 haftam yeni bitiyor, çok endişeliyim iyiler mi diye. ikizlerde düşük ya da ölüm gibi durumları nasıl anlayabilirim, belirtileri nelerdir

Merhaba canlar nasilsiniz....bugun ciger gelistirici igne olduk her ihtimale karsi...hazirliklari naptiniz? sut pompasi alacakmisiniz?

canim ciger gelistiriciler onemliymis. Ben tesadufen dogumdan 4 gun once yaptirdim. Son gece de kutarici doz yapilip 24 saat sonra alsilar. Bebeklerim solunum skntsi yasamadi hic cok sukur.

Hosgeldin canim. Benimkiler de tek yumurta ikizi, 17. Haftadayiz. Tek yumurta ikizilerinde transfuzyon denilen kan geçişi durumu gorulebiliyor. Ama illa herkeste olacak veya geri dondurelemez sekildr sonuclara yol açacak değil. Oncelikle cok fazla saglikla dogum yapan tek yumurta ikizi gebesi oldugunu unutma:) ben kendime hep onlari hatırlatıyorum. Bebeklerine bir sey olmaz Allahin izniyle sen kendine dikkat et simdi ilk uc aylik donemdesin agir kaldirma cok yorulma. 3 ayin gecince bir rahatlayacaksin zaten. Kilo farklari da hep takip edilecek. Simdilik yapman gereken dinlenmek ve tadini cikarmak bence:) sakin kendini strese sokma. Bebekler cok etkilenir. Olumlu düşün, ben nasil 17. Haftaya geldigimi anlamadim bile :) geciyor bir sekilde. Sormak istedigin her seyi sorabilirsin mesaj da atabilirsin canim

Merhaba canlar nasilsiniz....bugun ciger gelistirici igne olduk her ihtimale karsi...hazirliklari naptiniz? sut pompasi alacakmisiniz?

Ben süt pompasi almayi düşünüyorum. Ne olur ne olmaz gerekli olursa diye. Oncelikle hedefim ikisini bir arada emzirmek olacak reddetmezlerse insallah. Ama bebekler uzun süre emmeyince sut pompasi kalani sagmak yeni süt olusmasi icin iyiymis okudugum kadariyla. Onun icin alirim herhalde marka da lansinoh olur ablam cok memnun

canim ciger gelistiriciler onemliymis. Ben tesadufen dogumdan 4 gun once yaptirdim. Son gece de kutarici doz yapilip 24 saat sonra alsilar. Bebeklerim solunum skntsi yasamadi hic cok sukur.
senın bebekler nasıllar canım kac haftalık aldılar unuttum kuvoze gırdılermı bana haftaya olmazsa alcaz dedıler

Kizlar ben biberon aldmda bebedorun 60mllik olan en kucugunu nekdr. Kullanisli olur ki yani ne zamana kdr kullanabilirim. Bide bsey dahasorcam bu baska biberonlarin uclari ayri satilanlar var yani ondn aldm diyelim benm biberonuma olurmu
yeter canım 3 aya kadar ıdare ıyo 60mm sonra 120lık alırsın baslıklarda olur o kapak kısmı varya memenın oldugu kapak ha ona gore baslıklar var her yerde alırken bıde yedek alsaydın ama gerek yok annesı o eskımeden yetmemye baslıyo zaten :9 gule gule kullan ınsllh kuzular hayrla gelsınler

canım benimmm. nasılsınız bende seni merak ediyodum bebişler nasıllar annesi.

Insallah cnm sen nasil oldun

canım benimmm. nasılsınız bende seni merak ediyodum bebişler nasıllar annesi.
valla canım ıyyım sorun yok ıgnelerın son dozunu yaptırdık bı saat kıpırdamadılar sımdı ıyı gıbıler persembeyı beklıyoruz bakalım hyrlısıyla sen nasılsın tsklr dusundugun ıcın canım benım

ben süt pompası aldım daha doğrusu arkadaşım verdi. emzirdikten sonra memeyi boşaltmak için sağmak gerekir dediler. oğlumda hiç gerek duymamıştım sürekli memedeydi çünkü ama sanırım iki bebek olunca ihtiyaç olacak bir de bebekleri bırakmak gerektiğinde sağıp süt bırakmak için iyi bir yol sanki. bu arada benim doktor ciğer geliştiricinin lafını bile etmedi bugüne kadar :/ bende hiç sormadım sanırım vurmayacak bilmiyorum sorsammı ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…