- 23 Mayıs 2016
- 456
- 859
- 33
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.781
ıyyım canım sukur ıgnelerın son dozunu yaptırdık bugun bır saat kıpırdamadılar sımdı ıyyız ama kasılma var oda normal zaten persembeyı beklıyoruz bakalım ınsllh normale doner bebecgım bırı ıyıde ıste makat gelısı olana kan dırencı az gıdıyo o sorun kılo almıyo galıba takıp bu hafta alırsa kalcaklar yoksa 33 sezeryan kesınlestıInsallah cnm sen nasil oldun
valla canım ıyyım sorun yok ıgnelerın son dozunu yaptırdık bı saat kıpırdamadılar sımdı ıyı gıbıler persembeyı beklıyoruz bakalım hyrlısıyla sen nasılsın tsklr dusundugun ıcın canım benım
Gerekli bnce ya sut pompasi iki bebek yetisemedgimiz durumlar olacak illaki ciger gelistirici igne her ihtimalle karsi dedi erken.dogarsa solunum skntisi olmasn dedi...ben süt pompası aldım daha doğrusu arkadaşım verdi. emzirdikten sonra memeyi boşaltmak için sağmak gerekir dediler. oğlumda hiç gerek duymamıştım sürekli memedeydi çünkü ama sanırım iki bebek olunca ihtiyaç olacak bir de bebekleri bırakmak gerektiğinde sağıp süt bırakmak için iyi bir yol sanki. bu arada benim doktor ciğer geliştiricinin lafını bile etmedi bugüne kadar :/ bende hiç sormadım sanırım vurmayacak bilmiyorum sorsammı ki acaba
Bende arastirayim ozaman canm...Ben süt pompasi almayi düşünüyorum. Ne olur ne olmaz gerekli olursa diye. Oncelikle hedefim ikisini bir arada emzirmek olacak reddetmezlerse insallah. Ama bebekler uzun süre emmeyince sut pompasi kalani sagmak yeni süt olusmasi icin iyiymis okudugum kadariyla. Onun icin alirim herhalde marka da lansinoh olur ablam cok memnun
Gerekli bnce ya sut pompasi iki bebek yetisemedgimiz durumlar olacak illaki ciger gelistirici igne her ihtimalle karsi dedi erken.dogarsa solunum skntisi olmasn dedi...
Ignelerinide oldun biraz olsun rahatla cnm. Bak arkadasin bebegi solunum skintisi cekmemis igneler sayesinde snnkilerde cekmicek insallah. Tabi oncelik biraz dhaa durmalariıyyım canım sukur ıgnelerın son dozunu yaptırdık bugun bır saat kıpırdamadılar sımdı ıyyız ama kasılma var oda normal zaten persembeyı beklıyoruz bakalım ınsllh normale doner bebecgım bırı ıyıde ıste makat gelısı olana kan dırencı az gıdıyo o sorun kılo almıyo galıba takıp bu hafta alırsa kalcaklar yoksa 33 sezeryan kesınlestı
Benimde aynı sorun var bebislerden biri gelişimi geride perşembe ye kadar bekleyecez degisiklik olmazsa banada doğum yolu görünüyor inşallah sağlıkla gelir bebisler sıkıntı çekmeden kuveze fakan gerek kalmadan sağlıkla hayirlaıyyım canım sukur ıgnelerın son dozunu yaptırdık bugun bır saat kıpırdamadılar sımdı ıyyız ama kasılma var oda normal zaten persembeyı beklıyoruz bakalım ınsllh normale doner bebecgım bırı ıyıde ıste makat gelısı olana kan dırencı az gıdıyo o sorun kılo almıyo galıba takıp bu hafta alırsa kalcaklar yoksa 33 sezeryan kesınlestı
Canım makinalar ölçümler de farkedebiliyor inşallah eksik ölçümdür 2 nin üstündedir 2 haftaya kadar da daha toparlarlar inşallah sen moralini bozma iyi düşün iyi olsunkasinti akimnti basa bela valla kizlar benimde cok asiri akintim var.sirilsiklam oluyo camasirim su gibi yesilimsi sari cok gittm ama bisey yapamiyolar gebelikte peynir kesigi gibi hemde dua edin kuzular bari 34 hafta olalim kilo alsinlarda hep gittgm doktor degildi bu tavsiyeyle gittim bu dr cok iyi dogumda onda yapcam insllh haftaya persembe eger azda olsa kilo artisi olursa bekliycez yarin iki doz daha ciger ignesi yaptrcam cok yakiyo valla bide bas agrisi yapiyo bebek icin cok onemli dedi en azindan solunum sorunlari olmaz dedi 34 gorursek dogumdan 3gun once iki doz daha yapilcakmis kixlar cok dikkt edin valla bu gerilik kordondan geliyomus kan akimi yavas oldugundan tam beslenemiyomus bebisler zaten biri dogum kqnalindaymis dgeri makat gelis kuzularm saglikli olsnlarda kuvozude goze aldm artk ama insllh olmaz sizce 2haftada iki kiloya yaklasirlarmi gaftaya tam bilgi almis olcaz cok uzuldum ama rabbim veren ne gelirse raziyiz hqyrlisi olsn hepimixin hakkinda insllh sag salim dogumlar olsn hepimiz icin dua edelim insllh
hoşgeldin canım ben ve B belovedone tek kese ikizlerine hamileyiz. ama o benden daha kıdemliselam bayanlar öncelikle hepinizi tebrik ederim, dilerim sağ salim alabilirsiniz bebişlerinizi kucağınıza.
ben de tek yumurta ikizi hamilesiyim, sizlerden öneri rica edecektim. nelere dikkat etmem gerekir, sanırım en büyük sorun erken doğum ve ikizlerin kilosu bunlarla ilgili önerilerinizi paylaşabilir misiniz? bir de ben daha çok yeniyim, 8 haftam yeni bitiyor, çok endişeliyim iyiler mi diye. ikizlerde düşük ya da ölüm gibi durumları nasıl anlayabilirim, belirtileri nelerdir
seninkiler kac kilolar canim gercwkten mi ay bu gelisim geriligi nerden ciktiysa haftan bi hafta onde.canim senin bende persembe gidicem kismet bakalim ne kqdr geri senin bebis canim benim nerdeyse 3 hafta oynuyo aralarinda sata goreBenimde aynı sorun var bebislerden biri gelişimi geride perşembe ye kadar bekleyecez degisiklik olmazsa banada doğum yolu görünüyor inşallah sağlıkla gelir bebisler sıkıntı çekmeden kuveze fakan gerek kalmadan sağlıkla hayirla
snn kacinci haftandi cnm ?İyi akşamlar hatunlar . Bugün kontrole gittik cinsiyetleri öğrendik iki kız geliyor inşallah çok şaşırdık hiç düşünmediğimiz bir kombindi :) oğlum çok üzüldü ama hep erkek istiyordu :) Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasibetsin . 2. Doktorum normali deneriz dedi herşey yolunda giderse çok sevindim. Ayrıca testlere hiç gerek yok dedi . Ensesine baktı down sendromu yok dedi çok rahatladım şükür . Bakalım neler olacak mide bulantısı 3 4 gün önce had safhadaydı 2 gündür hafifledi sanki yada telaşeden fırsat olmuyor ona :)
insllh cnm kilo sorun degil yetrki saglikli plsnlar bekliycez artk persembeyi bak hallyde benimle.ayni onun bebislerin biride geroymis persembeye oda kontrolmus bi hafta onde hamisligi onunda hayrlisi bakalim insllh iyi plrda biraz daha dururuzIgnelerinide oldun biraz olsun rahatla cnm. Bak arkadasin bebegi solunum skintisi cekmemis igneler sayesinde snnkilerde cekmicek insallah. Tabi oncelik biraz dhaa durmalari
sağlıklı olsunlar inşallah. valla ben sizleri okuyup okuyup herbirinizi merak eder oldum haftalar yakın olunca size olan şey sanki bana olmuş gibi geliyo kötü oluyorum onun dışında bizde şimdilik bir sorun görünmüyo ama ben çok zorlanır oldum 14 kilo oldu aldığım kilo midem azıcık yesem sıkıştırıyo, karnım sürekli taş gibi sancılanıyorum falan idare ediyoruz çok şükür. yarın çalışamaz raporu almak için doktora gidicem bakalım belki bebekleri de görürürüm.
gorursun insllh cnm duygulandim valla evet haftalar yakin plunca insan telaslaniyo kismette ne varsa o ciger gelistriciyi sanada yaparlr cnm ikizde genellikle yapiyplr riske atmiyolr sende soyle doktoruna saglikli olsnlar kilo onemli degil ama 2 kilo civarida fena olmaz ben korktum vlla bide dogum derse die dusunuyom hmn olmm 33 hafta plcaz persemve tam olrk hafta icine kdr bekleyelim derim bari 34 e yakin olsn tabi izin verirse doktor anca hayal kuruyom ben :)sağlıklı olsunlar inşallah. valla ben sizleri okuyup okuyup herbirinizi merak eder oldum haftalar yakın olunca size olan şey sanki bana olmuş gibi geliyo kötü oluyorum onun dışında bizde şimdilik bir sorun görünmüyo ama ben çok zorlanır oldum 14 kilo oldu aldığım kilo midem azıcık yesem sıkıştırıyo, karnım sürekli taş gibi sancılanıyorum falan idare ediyoruz çok şükür. yarın çalışamaz raporu almak için doktora gidicem bakalım belki bebekleri de görürürüm.
Benimkilerin arasında da iki hafta var canım soluna yat bol su ic dinlen dedi drum aralarında da 400 gram var halbuki önceleri o önde gidiyordu nolduda böyle oldu bilemiyoruz inşallah düzelir ama duzelmezse de sagliklari ile ilgili problem yoktur inşallah azıcık fazla besleyip kilo aldiruruz inşallahseninkiler kac kilolar canim gercwkten mi ay bu gelisim geriligi nerden ciktiysa haftan bi hafta onde.canim senin bende persembe gidicem kismet bakalim ne kqdr geri senin bebis canim benim nerdeyse 3 hafta oynuyo aralarinda sata gore
insllh canim ayni benimkilerde kilolar ayniydi bi anda bu cikti haftalar oldu normalde 1 hafta felan oluyodu 2 3 hafta denince endiseleniyo insan ama hayrlisi bakalim bilgilendirelim meraklandirmayalim birbirmizi inan korkularim baslafi sezeryan frlan deyince hayrlisi artkBenimkilerin arasında da iki hafta var canım soluna yat bol su ic dinlen dedi drum aralarında da 400 gram var halbuki önceleri o önde gidiyordu nolduda böyle oldu bilemiyoruz inşallah düzelir ama duzelmezse de sagliklari ile ilgili problem yoktur inşallah azıcık fazla besleyip kilo aldiruruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?