2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Insallah cnm sen nasil oldun
ıyyım canım sukur ıgnelerın son dozunu yaptırdık bugun bır saat kıpırdamadılar sımdı ıyyız ama kasılma var oda normal zaten persembeyı beklıyoruz bakalım ınsllh normale doner bebecgım bırı ıyıde ıste makat gelısı olana kan dırencı az gıdıyo o sorun kılo almıyo galıba takıp bu hafta alırsa kalcaklar yoksa 33 sezeryan kesınlestı

sağlıklı olsunlar inşallah. valla ben sizleri okuyup okuyup herbirinizi merak eder oldum haftalar yakın olunca size olan şey sanki bana olmuş gibi geliyo kötü oluyorum onun dışında bizde şimdilik bir sorun görünmüyo ama ben çok zorlanır oldum 14 kilo oldu aldığım kilo midem azıcık yesem sıkıştırıyo, karnım sürekli taş gibi sancılanıyorum falan idare ediyoruz çok şükür. yarın çalışamaz raporu almak için doktora gidicem bakalım belki bebekleri de görürürüm.

Gerekli bnce ya sut pompasi iki bebek yetisemedgimiz durumlar olacak illaki ciger gelistirici igne her ihtimalle karsi dedi erken.dogarsa solunum skntisi olmasn dedi...

Bende arastirayim ozaman canm...

Gerekli bnce ya sut pompasi iki bebek yetisemedgimiz durumlar olacak illaki ciger gelistirici igne her ihtimalle karsi dedi erken.dogarsa solunum skntisi olmasn dedi...

bir de sütü sağıp biriktirirseniz eğer gece beslemesini baba da yapabilir diyodu bi sitede buda hoşuma gitmedi değil. bana vurulmayacak muhtemelen çünkü kendi doktorumla bir sonraki kontrolüm ayın 31 inde o zaman da 33 haftalık falan oluyolar.

Ignelerinide oldun biraz olsun rahatla cnm. Bak arkadasin bebegi solunum skintisi cekmemis igneler sayesinde snnkilerde cekmicek insallah. Tabi oncelik biraz dhaa durmalari

Benimde aynı sorun var bebislerden biri gelişimi geride perşembe ye kadar bekleyecez degisiklik olmazsa banada doğum yolu görünüyor inşallah sağlıkla gelir bebisler sıkıntı çekmeden kuveze fakan gerek kalmadan sağlıkla hayirla

Canım makinalar ölçümler de farkedebiliyor inşallah eksik ölçümdür 2 nin üstündedir 2 haftaya kadar da daha toparlarlar inşallah sen moralini bozma iyi düşün iyi olsun

Iyi akşamlar arkadaşlar kantahmininde trombositim çok düşük çıktı dr.um hemotolojiye gitmelisin dedi çok endiselendim bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

hoşgeldin canım ben ve B belovedone tek kese ikizlerine hamileyiz. ama o benden daha kıdemli
iyi düşünmek en önemlisi, stres yapmıyoruz ve sevgimize sevgi katıyoruz

İyi akşamlar hatunlar . Bugün kontrole gittik cinsiyetleri öğrendik iki kız geliyor inşallah çok şaşırdık hiç düşünmediğimiz bir kombindi :) oğlum çok üzüldü ama hep erkek istiyordu :) Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasibetsin . 2. Doktorum normali deneriz dedi herşey yolunda giderse çok sevindim. Ayrıca testlere hiç gerek yok dedi . Ensesine baktı down sendromu yok dedi çok rahatladım şükür . Bakalım neler olacak mide bulantısı 3 4 gün önce had safhadaydı 2 gündür hafifledi sanki yada telaşeden fırsat olmuyor ona :)

seninkiler kac kilolar canim gercwkten mi ay bu gelisim geriligi nerden ciktiysa haftan bi hafta onde.canim senin bende persembe gidicem kismet bakalim ne kqdr geri senin bebis canim benim nerdeyse 3 hafta oynuyo aralarinda sata gore

snn kacinci haftandi cnm ?
bnm haftaya kontrolum var,cinsiyeti ogrenirmiyiz acaba diye soruyorum :) kizlarin da saglikla hayirla gelsinler:)

Ignelerinide oldun biraz olsun rahatla cnm. Bak arkadasin bebegi solunum skintisi cekmemis igneler sayesinde snnkilerde cekmicek insallah. Tabi oncelik biraz dhaa durmalari
insllh cnm kilo sorun degil yetrki saglikli plsnlar bekliycez artk persembeyi bak hallyde benimle.ayni onun bebislerin biride geroymis persembeye oda kontrolmus bi hafta onde hamisligi onunda hayrlisi bakalim insllh iyi plrda biraz daha dururuz

gorursun insllh cnm duygulandim valla evet haftalar yakin plunca insan telaslaniyo kismette ne varsa o ciger gelistriciyi sanada yaparlr cnm ikizde genellikle yapiyplr riske atmiyolr sende soyle doktoruna saglikli olsnlar kilo onemli degil ama 2 kilo civarida fena olmaz ben korktum vlla bide dogum derse die dusunuyom hmn olmm 33 hafta plcaz persemve tam olrk hafta icine kdr bekleyelim derim bari 34 e yakin olsn tabi izin verirse doktor anca hayal kuruyom ben :)

Merhaba hanımlar araniza yeni katıldım.epeydir takipteyim.29+0 ikizlere hamileydim.bbeklerimden birinin kan akımı yavaş kilosu az dua edelim.
Bibukle arkadaşım foruma senin için katıldım.ilk gebeliğimde benim de trombosit lerimde dusuktu.57 bine doğuma girdim.tuplerle kan alınıyor du.gebelige bağlı olduğu ve trombositlerin kümelenmiş olduğu soylendi sonuç olarak.ankarada tam teşekküllü özel bir hastanede doğum yaptım.trombosit suspansiyonu hazırlandı.ancak gerek kalmadi.5 0 bin in altı riskli dediler.
İnsan korkuyor ama çözümsüz değil.ben o dönem çok sıkıntı yaşadım.seni anlıyorum ve okuyunca hemen yazmak için istedim.

seninkiler kac kilolar canim gercwkten mi ay bu gelisim geriligi nerden ciktiysa haftan bi hafta onde.canim senin bende persembe gidicem kismet bakalim ne kqdr geri senin bebis canim benim nerdeyse 3 hafta oynuyo aralarinda sata gore
Benimkilerin arasında da iki hafta var canım soluna yat bol su ic dinlen dedi drum aralarında da 400 gram var halbuki önceleri o önde gidiyordu nolduda böyle oldu bilemiyoruz inşallah düzelir ama duzelmezse de sagliklari ile ilgili problem yoktur inşallah azıcık fazla besleyip kilo aldiruruz inşallah

insllh canim ayni benimkilerde kilolar ayniydi bi anda bu cikti haftalar oldu normalde 1 hafta felan oluyodu 2 3 hafta denince endiseleniyo insan ama hayrlisi bakalim bilgilendirelim meraklandirmayalim birbirmizi inan korkularim baslafi sezeryan frlan deyince hayrlisi artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…