2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Rabbim bebeklerine hayırlısı ile kavismani nasip etsin inşaallah ya dr. Hemotolojiye gitmelisin doğumu araştırma hastahanesinde planla kan iliği ile ilgili bir durum filan deyince beynimden vurulmusa döndüm cevap için çok teşekkür ederim. Inşaallah hayırlısı ile atlatır bebeklerime kavusurum 7. Tüp bebek denememde gebe kaldım ve suan çok korkuyorum ama içime su serptiniz

Bibuklee bana da ilik vs denmişti.ne kadar doğru bilmiyorum ama yesil mercimek,muz iyi geliyor diye bazı doktorlar diyor.o dönem çok arastirmistim.benim de 12.haftalarda çıkmıştı.hematoloji takip etsin.Ozelde doğuma da geliyor.ins bir şey olmaz.
Rabbim hayırlısı ile kucaklarimiza almayı nasip etsin.

Amin inşaallah siz bana bu akşam çok moral verdiniz Rabbimde sizi sevindirsin o kadar uzgundum ki anlatamam amin inşaallah dileyen bekleyen herkeste bizde evlatlarimiza sağlıkla kavusalim ❤❤❤

canım benimmm. nasılsınız bende seni merak ediyodum bebişler nasıllar annesi.
Ben sukur toparladim. Kizlarimi bekliyorum. Biri 1300 digeri 1700gr oldular teyzesi. 2 kiloya ulasinca verecekler. Buyuk kizima yani Ela'ya biberon basladilar. Kucugu yorulmasin diye hala og ile besleniyor. Sukur sknti yok ama bazen sabrim tukeniyor.

Ben sukur toparladim. Kizlarimi bekliyorum. Biri 1300 digeri 1700gr oldular teyzesi. 2 kiloya ulasinca verecekler. Buyuk kizima yani Ela'ya biberon basladilar. Kucugu yorulmasin diye hala og ile besleniyor. Sukur sknti yok ama bazen sabrim tukeniyor.
Cok sevindim cnm bi skntlri olmamasina. Kizinin birine kavusmana cok az kalmis sukur sabrn sonu selamettir. Az kaldi. Sen nasilsin.

30+2 de aldidar. Kuveze girdiker cunku kilolari cok dusuk. Cok sukur baska skntimiz yok. 2 kilo olmalarini bekliyoruz. Bugun 19. Gun gecmiyor.
oyyy gecer kuzum ınsllh hyrlısıyla sut verıyomusun mamamı yıyolar suan kac kılolar kac kılo dogdular kuzular canım

Maşallah Allah bağışlasın canım :) Bulantıların azalır inşallah, biz 22. haftamıza giricez nerdeyse ben ilk günkü gibi acılar içindeyim mideden yana (

kizlar bisey sorcam,renkli ultrasonla ayrintili ultrason ayni sey mi ?
bi de hangi haftalarda girilir , hastanenin ayrica bir ucreti oluyor mu ?

kizlar bisey sorcam,renkli ultrasonla ayrintili ultrason ayni sey mi ?
bi de hangi haftalarda girilir , hastanenin ayrica bir ucreti oluyor mu ?
Renkli kahverengi oluyo cnm bebegn yuzunu fln gosteriyo her kontrolde gosteriyo bize foto veriyo onunla incelemiyo yani. Ayrintili siyah beyaz oluyo normal ultrason gibi uzun suruyo biraz sdce 350 lira vermistik biz ordada renkli olsrak gosterip fotosunu veriyo ama incelemiyo renkli sekilde. Siyah beyazda inceleniyo ayrintili. Ben 19.haftamda girsim

Kızlar bambaşka bir soru; 21. haftamdayım, iki haftadır korkunç bi kalp çarpıntım var. İkiz bebeklerde böyle çarpıntı normal mi sizde de oluyor mu, paldır küldür atıyor gece gündüz sürekli ritmim değişti resmen. Korkmalı mıyım

basindan beri mi renkli bakiliyor cnm yoksa o da 19.haftadan beri mi ?

hastaneye git istersen,bnm baslarda olmustu 1 2 defa.tansiyondanmis meger.
Daha once oyle bisey yasamadigim icin cok korkmustum..
Snn baska sebepten olabilir,git bence dra.

benim gebeligin basindan beri 110 115 bazen 105 :))

Ben ayrıntılı ultrasona 2 gün önce girdim. Birinin haftası normal ama biri bir hafta geride çıktı önceleri normaldi. Haftaya tekrar detaylı bakılacak. Kilolarında da fark fazla çıktı. İnşallah normale döner diye dua ediyorum şuan. Tek yumurta ikizlerim. Büyük 420 gr küçük 340 gr farkın artması kötü etkilemez inşallah

Cok degil gibi farklari bence canim haftana gore de tehlike olusturcak gibi durmuyor. Doktorun ne dedi? Benim de tek yumurta ikizi ben de simdi beslenebildigim kadar beslenip dua ediyorum fark acilmamasi icin. Insallah seninkiler de yaklasirlar

kızlar merhaba
haftamız yakın olanlara acil bir sorum var
kasık ağrım çok fazla ama daha geçen hafta doktordaydım kontrolde zırt pırt gitmek istemiyorum
ara ara adet sancısı gibi bir ağrı
ve idrar yaparken klozette otururken falan hep bir baskı sanki vajinamı biri ikiye ayırıyor normal mi?
yoksa doktora gideyim mi
eğer kötüleşirsem gidicem de çok korkuyorum siz nasıl hissediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…