2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Gecmis olsun canim ,Ihlamur tavuk suyu corba bol meyva eksik etmiyorum. Daha ciddi sorun yasamamak icin yaptim gargarayi

Orası da öyle ama erken çağırınca da riskli birşey mi var diyor insan. Herşeye kıllanıyorum :)) Benim kanamam oluyor arada ama kanama alanım yok neden bilmem.

Orası da öyle ama erken çağırınca da riskli birşey mi var diyor insan. Herşeye kıllanıyorum :)) Benim kanamam oluyor arada ama kanama alanım yok neden bilmem.
Benimde kanamam yok ama kanama alanım var :) bir kere basta oldu gecti simdi tekrarladi ve gecmiyor nedense. Insallh bebeklerimize bisey olmadan atlatiriz

Merhaba arkadaslar. Ben de Allah nasip ederse ikiz annesi olacagim tup bebek tedavisi sonucu iki embriyo transfer edildi. Sukurler olsun ki ikisi de tuttu.Mide bulantisi var ama kendime kondurmuyorum, elim ayagim gucsuz. Yatiyorum surekli. Daha cok yeniler. Kalp atislarini once gorduk dr umuz daha cok minikler doppler acmayalim dedi. 9gun once de kalp atislarini duyduk

Hayirlisi olsun cnm.

Maşallah canm saglikla al kucagina insallah

arkadaşlar herkese günaydınlar nılsınız? benim bacak ağrım ve bel ağrım dışında iyiyim çok şükür

selam arkadaşlar ben daha ultrasona girmedim hamileleğimi adetime 5 gün kala öğrendm değerim 72 di bi gün durup bi gün sonra öğrendim 145 di bi hafta sonrda 2155 oldu 2,5 kat artttı acaba diyorum olabilirmi çoğul gebelik??

Merhaba
Seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bende 14+ 5 günlük hamileyim doktorum ilk başta tek kese tek kalp atışı dinlettiği halde 9. Hafta da tek kese içinde 2 Bebek gösterip iki kalp atılı dinletti tabi ki büyük şok yaşadık En son geçen hafta gittim kontrole ve halen tek yumurtamı çift yumurta mı belli değil dedi cinsiyetleri Hakkı'nda da hiçbirşey söylemedi internette çok araştırdım ama hepsi muamma tek kese içinde olup çift yumurta olanda var çift kese de görünüp tek yumurta ikizi olanda . Mühim olan bebeklerin tek plesenta mı çift plesenta ya mı sahip oldukları en azından şimdilik bunu öğrenebildim. Haftaya gene kontrol var herşeyin hayırlısı inşaallah ne diyelim

Evet hakkimizda hayirlisi olsun. Doktor bana tek yumurta ikizi dedi fakat kafam karisti internetten okudukça , plesanta ne zaman oluşuyor biliyor musun?

Cift kese gorunup tek yumurta ikizi mi kim dedi doktorun mu benim.doktorum gordugu gibi cift yumurta yani iki farklo kardes dedi. Tek yumurta ikizleride cinsiyetleri renkleri herseyleri ayni olmak zorunda daha dun arastirdim bunu. Bununla ilgili bi yazi bulursan gondersene bi. Soylediklerin cunku cok cok farkli seyler

Kalp atışlarını duyduk 2 hafta sonra tekrar çağırdı beni ondan sordum
Bende 11.haftada öğrendim benimkiler dikaryonik diamniyotik. Belki daha önce den de belli olurdu ama eski dr.um hiç bilgi vermiyordu değiştirdim yeni dr.um herşeyde bilgilendiriyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…