- 11 Ağustos 2015
- 65
- 43
- 8
- 49
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Aksam yatmadan tuzlu suyu denedim ama ise yaramadi maselsefKullanmadım ama tuzlu suyla yapsan olmaz mıymış canım?
Gecmis olsun canim ,Ihlamur tavuk suyu corba bol meyva eksik etmiyorum. Daha ciddi sorun yasamamak icin yaptim gargarayiBende oldum gecen gun bogazimin sistigini farkettigim an ihlamur ve balli limonata yaptm bol bol tukettim ertesi sbh kalktigimda daha iyiydim hala bogazimin sol tarafi agriyo yutkunurken ama siddetli degil. Balli limon ve ihlamur oneririm. Bende antibiyotik kullanmistim 2 hafta once b grubu. Enfeksiyon gecirdim doktor kullanmazsan bebeklere dahada zararli dedi bence sende doktorunu dinle dahada ilerlerse pisman olma kullanmadigina
Orası da öyle ama erken çağırınca da riskli birşey mi var diyor insan. Herşeye kıllanıyorum :)) Benim kanamam oluyor arada ama kanama alanım yok neden bilmem.Sanirim.o tek yumurta ikizlerinde oluyo benim cift bilmiyorum :) evet ikizler daha sık takip ediliyor benide doktorum 2 haftada bir cagiriyordu gecen hafta gittigimde artik 3 haftada bir gel dedi git gide ayda bire dusecek :) bana her gun gel dese giderim insan gormeyince merak ediyorr:)
Iyi yapmissin. Doktorlar bebeklerimiz ve bizim icin iyi olanlari oneriyorlar zaten. Dikkat et meyveni eksik etme gecmis olsun cnmGecmis olsun canim ,Ihlamur tavuk suyu corba bol meyva eksik etmiyorum. Daha ciddi sorun yasamamak icin yaptim gargarayi
Benimde kanamam yok ama kanama alanım var :) bir kere basta oldu gecti simdi tekrarladi ve gecmiyor nedense. Insallh bebeklerimize bisey olmadan atlatirizOrası da öyle ama erken çağırınca da riskli birşey mi var diyor insan. Herşeye kıllanıyorum :)) Benim kanamam oluyor arada ama kanama alanım yok neden bilmem.
Birde tuzlu su degilde limonlu tuzla gargara dene istersen benim bogazimi yumusatiyordu. Belki iyi gelirGecmis olsun canim ,Ihlamur tavuk suyu corba bol meyva eksik etmiyorum. Daha ciddi sorun yasamamak icin yaptim gargarayi
Hayirlisi olsun cnm.Merhaba arkadaslar. Ben de Allah nasip ederse ikiz annesi olacagimtup bebek tedavisi sonucu iki embriyo transfer edildi. Sukurler olsun ki ikisi de tuttu.Mide bulantisi var ama kendime kondurmuyorum, elim ayagim gucsuz. Yatiyorum surekli. Daha cok yeniler. Kalp atislarini once gorduk dr umuz daha cok minikler doppler acmayalim dedi. 9gun once de kalp atislarini duyduk
Doğru soluyosun ama o kadar yoruyolarki annelerini fark ediyorsun seninle olduklarını beni biraksalar hiç uyanmicam.bi benmi böyleyim acabaOyle canim yeterki saglikli olsunlar ama insanda gormeden bilemiyo nasil olduklarini merak ediyosun hareketlerinide hissetmiyoruz ya daha
Maşallah canm saglikla al kucagina insallahMerhaba arkadaslar. Ben de Allah nasip ederse ikiz annesi olacagimtup bebek tedavisi sonucu iki embriyo transfer edildi. Sukurler olsun ki ikisi de tuttu.Mide bulantisi var ama kendime kondurmuyorum, elim ayagim gucsuz. Yatiyorum surekli. Daha cok yeniler. Kalp atislarini once gorduk dr umuz daha cok minikler doppler acmayalim dedi. 9gun once de kalp atislarini duyduk
Bende oyleydim ama azaldi gecti artikDoğru soluyosun ama o kadar yoruyolarki annelerini fark ediyorsun seninle olduklarını beni biraksalar hiç uyanmicam.bi benmi böyleyim acaba
Günaydın buradaki herkes benimkilerden büyük maşallah :) inşallah biz de ilerleriz sağlıkla. İkiz olunca daha sık takip ediyorlar galiba. Dünden beri ikiz gebeliklerle alakalı şeyler okuyorum. Bu monokromniyotik diamniyotik tarzi şeyler ne zaman belli oluyor ki. Yanlis yazmis olabilirim :)) Benimkiler. Tek kesenin içindeler ama daha plesenta oluşmadı galiba, oluşunca mu anlicam ?
Evet hakkimizda hayirlisi olsun. Doktor bana tek yumurta ikizi dedi fakat kafam karisti internetten okudukça , plesanta ne zaman oluşuyor biliyor musun?Merhaba
Seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bende 14+ 5 günlük hamileyim doktorum ilk başta tek kese tek kalp atışı dinlettiği halde 9. Hafta da tek kese içinde 2 Bebek gösterip iki kalp atılı dinletti tabi ki büyük şok yaşadık En son geçen hafta gittim kontrole ve halen tek yumurtamı çift yumurta mı belli değil dedi cinsiyetleri Hakkı'nda da hiçbirşey söylemedi internette çok araştırdım ama hepsi muamma tek kese içinde olup çift yumurta olanda var çift kese de görünüp tek yumurta ikizi olanda . Mühim olan bebeklerin tek plesenta mı çift plesenta ya mı sahip oldukları en azından şimdilik bunu öğrenebildim. Haftaya gene kontrol var herşeyin hayırlısı inşaallah ne diyelim
Cift kese gorunup tek yumurta ikizi mi kim dedi doktorun mu benim.doktorum gordugu gibi cift yumurta yani iki farklo kardes dedi. Tek yumurta ikizleride cinsiyetleri renkleri herseyleri ayni olmak zorunda daha dun arastirdim bunu. Bununla ilgili bi yazi bulursan gondersene bi. Soylediklerin cunku cok cok farkli seylerMerhaba
Seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bende 14+ 5 günlük hamileyim doktorum ilk başta tek kese tek kalp atışı dinlettiği halde 9. Hafta da tek kese içinde 2 Bebek gösterip iki kalp atılı dinletti tabi ki büyük şok yaşadık En son geçen hafta gittim kontrole ve halen tek yumurtamı çift yumurta mı belli değil dedi cinsiyetleri Hakkı'nda da hiçbirşey söylemedi internette çok araştırdım ama hepsi muamma tek kese içinde olup çift yumurta olanda var çift kese de görünüp tek yumurta ikizi olanda . Mühim olan bebeklerin tek plesenta mı çift plesenta ya mı sahip oldukları en azından şimdilik bunu öğrenebildim. Haftaya gene kontrol var herşeyin hayırlısı inşaallah ne diyelim
Yoktur tatlim hadi bakalim sonucu bizlerlede paylasmayi unutmasali günü tarama testimiz yapilcak nifty 3 hafta snr gelicek sonuclarimiz inşallah bi sorunumuz yoktur
tamam tatlim şişlik varmi sendede aşiri şiş karnim ya su iciyorum şişiyorumYoktur tatlim hadi bakalim sonucu bizlerlede paylasmayi unutma
Bende 11.haftada öğrendim benimkiler dikaryonik diamniyotik. Belki daha önce den de belli olurdu ama eski dr.um hiç bilgi vermiyordu değiştirdim yeni dr.um herşeyde bilgilendiriyor sağolsunKalp atışlarını duyduk 2 hafta sonra tekrar çağırdı beni ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?