- 15 Ağustos 2016
- 623
- 598
- 23
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.821
İlk defa olduğunda çok korkmuştum acile gitmiştim takip altında tuttular bir şey çıkmamıştı. Ama Sonuçta sürekli oluyor sürekli gidemem ki doktora anlam veremiyorum o yüzdenhastaneye git istersen,bnm baslarda olmustu 1 2 defa.tansiyondanmis meger.
Daha once oyle bisey yasamadigim icin cok korkmustum..
Snn baska sebepten olabilir,git bence dra.
Canım bence normaldir ama tabi ki de doktoruna sor mutlaka. İkiz bebek taşıyoruz ve haftalar ilerledikçe daha da zorlaşıyor. Kanaman olmadığı sürece korkma demişti bana doktorum o sancılardan. Progestana devam ediyor musun? Ya da kullandın mı ?kızlar merhaba
haftamız yakın olanlara acil bir sorum var
kasık ağrım çok fazla ama daha geçen hafta doktordaydım kontrolde zırt pırt gitmek istemiyorum
ara ara adet sancısı gibi bir ağrı
ve idrar yaparken klozette otururken falan hep bir baskı sanki vajinamı biri ikiye ayırıyor normal mi?
yoksa doktora gideyim mi
eğer kötüleşirsem gidicem de çok korkuyorum siz nasıl hissediyorsunuz
Hadi yaa bi tek bende değil demek ki :) Peki çarpıntı sırasında ara sıra göğsünde ağrı ya da koluna vuran bir ağrı oluyor mu??benim gebeligin basindan beri 110 115 bazen 105 :))
Cnm bende adet ağrıdı gibi çok hafif ağrı ile gttm dra hastanede yattm. Bebekler çokn aşağı inmiş. Dr ağrılara dikkat et dedi. İyiki geldin ağrın dahada şiddetlenrse doğumu durduramayız dedi.kızlar merhaba
kasık ağrım çok fazla ama daha geçen hafta doktordaydım kontrolde zırt pırt gitmek istemiyorum
ve idrar yaparken klozette otururken falan hep bir baskı sanki vajinamı biri ikiye ayırıyor normal mi?
yoksa doktora gideyim mi
Evet sut veriyorum. Cok az yedikleri icin sumdilik yetiyor. Mama almiyorlar. 1200 ve 1600 gr dogdular. Onceleri farkinda degildim cunku ben cok hastaydim. Simdi cok zor geliyor dayanamiyorum. Vicdan azabi cekiyorum. Karnimda olmalari gerekirken camekandan gormek zoruma gidiyor.oyyy gecer kuzum ınsllh hyrlısıyla sut verıyomusun mamamı yıyolar suan kac kılolar kac kılo dogdular kuzular canım
Evet sut veriyorum. Cok az yedikleri icin sumdilik yetiyor. Mama almiyorlar. 1200 ve 1600 gr dogdular. Onceleri farkinda degildim cunku ben cok hastaydim. Simdi cok zor geliyor dayanamiyorum. Vicdan azabi cekiyorum. Karnimda olmalari gerekirken camekandan gormek zoruma gidiyor.
Şimdilik takibi yapılacak 22. Haftada tekrar kontrol olacağım haftaya o da bakalım. Haftası kilosu gününden öndeydi geriledi o yüzden takib edelim dedi.Cok degil gibi farklari bence canim haftana gore de tehlike olusturcak gibi durmuyor. Doktorun ne dedi? Benim de tek yumurta ikizi ben de simdi beslenebildigim kadar beslenip dua ediyorum fark acilmamasi icin. Insallah seninkiler de yaklasirlar
tek kese ikizleri için 12. hafta ve 21 hafta kesin. perinatologuma göre 15. haftadan 28. haftaya kadarda her iki haftada bir gidilmeli. ona para mı dayanır bir detaylısı 800 TL. Çift yumurta ikizlerinde bu riskler yok herhalde sadece 21. hafta yeterlidir.kizlar bisey sorcam,renkli ultrasonla ayrintili ultrason ayni sey mi ?
bi de hangi haftalarda girilir , hastanenin ayrica bir ucreti oluyor mu ?
Canım bence normaldir ama tabi ki de doktoruna sor mutlaka. İkiz bebek taşıyoruz ve haftalar ilerledikçe daha da zorlaşıyor. Kanaman olmadığı sürece korkma demişti bana doktorum o sancılardan. Progestana devam ediyor musun? Ya da kullandın mı ?
Cnm bende adet ağrıdı gibi çok hafif ağrı ile gttm dra hastanede yattm. Bebekler çokn aşağı inmiş. Dr ağrılara dikkat et dedi. İyiki geldin ağrın dahada şiddetlenrse doğumu durduramayız dedi.
Arkadaşlar hamileliğim artık zorlaşmaya başladı. Nefes darlığı yaşıyorum. Çok ağırlaştım ve nefesi ağızdan alıyorum. Çok uykum geliyor ve hep uyuyorum. Yinede yetmiyor gecede erken yatıyorum. Evimin işlerini hiç göremiyorum. Evi b.. götürüyor. Temzlikçi çağrsam onla birlikte bende yorulduğum için çağıramıyorum. Tuvaletim çok sık geliyor. Günde 2çamaşır değiştrmk zorunda kalıyorum akıntılardan. Ve yüzümde bitkinlik var. İnş dahada ağırlaşmam
bu arada istanbul anadolu yakasında uygun fiyata detaylı bakan makinesi iyi olan perinatalog var mı bildiğiniz?
sağolasın canım, ben 12. haftada avrupa yakasında perinatolog Prof. Cihat Şene gittim gerçekten çok pahalıydı ve iki haftada bir gel dedi riskler büyük tek kesede dedi, anlattı da anlattı. Benim özel sigortam yok devlet çalışanıyım. şu an takibe gittiğin doktorun kim peki, onun makinesi, fiyatı nasıl, bir de doğum yaptırıyor mu? istersen özelden de yazabilirsin ayrıntıları, çok sevinirim. benim acilen iyi bir doktor bulmam gerek tercihen kadıköyde.Canım ben kadıköy Acıbadem de Prof Melih güven Atalay a gittim 17de Ayrıntılı 21 de fetal kardiyografi çekti
Fiyat da sigortana göre Değişiyor arayıp bilgi al istersen veriyorlar fiyat
Bize biraz pahalıya patladı sigortadan ötürü senin özel sigortan falan varsa konuşursun
Anadolu'da biz çok Seçenek bulamadığımızdan gittik. Şu an takibe gittiğim perinatolog değil ama daha memnunum.
Dün doktor kontrulum vardı.doktor eger böyle sancilarin olursa ara dedi.ona göre davranırız dedi.istersen bi telefon açıp sor hem için rahatlar.kızlar merhaba
yoksa doktora gideyim mi
Amin inşallah, her acıyı iki katı yaşıyoruz ama mutluluğumuz da iki katı olacak inşallah :)kullandım bayağı. 16. haftada falan bıraktım jel de kullandım öncesinde. şimdi biraz hafifledi gibi
bugün ilk defa ikiz gebe olduğumu anladım
allah yardımcımız olsun
Hayirli kandiller herkese..
Rabbim nice kandiller gormeyi bizlere,ummeti muhammede nasip etsin,vatanimizi milletimizi askerimizi polisimizi de her turlu şerden korusun.
Cok isteyerek yaptik cocugumuzu,cok bekledik bugunleri..Aminn amin.. Evlatlarimiz huzurlu guzel bir gelecekte yasasinlar. Kötü gün görmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?