2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bunu ben de cok düşünürdüm evlenmeden önce. Sonra dedim ki biz dogurup büyütecegiz ki bütün kötülerin kökü kazinacak. Allahin izniyle bizimkiler büyüyüp hayırlı isler yapacaklar. Dilerim herkes evlatlarini bilincle büyütür,ilk olarak insanlara ve insan hayatina saygi duymasi gerektiğini öğretir. Sevgiyi asilamak mesele bence onu basarirsak gerisi de gelir

Iyi akşamlar arkadaşlar kantahmininde trombositim çok düşük çıktı dr.um hemotolojiye gitmelisin dedi çok endiselendim bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Günaydın, benimde trombositim düşük çıktı, ama normal değere yakın, doktorum takibe alacağız, ara ara kan tahlili vereceksin dedi,

Ben sukur toparladim. Kizlarimi bekliyorum. Biri 1300 digeri 1700gr oldular teyzesi. 2 kiloya ulasinca verecekler. Buyuk kizima yani Ela'ya biberon basladilar. Kucugu yorulmasin diye hala og ile besleniyor. Sukur sknti yok ama bazen sabrim tukeniyor.
Masallah kuzulara Rabbim saglikla evinize donmeyi nasip etsin insAllah...sabir canim

Bende ayniyim canim nefes hic alamiyorum,ama uyuyamiyrmda ne yesem sanci yapiyo surekli masaj istyrm.sirtima birak evi ne gotururse gotursun cocuklardan onemli degil yatip dinlnmene bak,ben hic bir sey yapmiyrm onemli haftalardayiz vijdan azabi cekmemek icin otur tatlim

Aynı şeyleri ben de düşünüyorum ve çok endişeleniyorum zaman zaman.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın,çocuklarımızı korusun.

allah hayrlı evlatlar nasıp etsın ınsllh kırlı ınsanların ıcınde nasıl buyuycekler merak edılıyo ama bızler nasıl buyuduk kızlar ana baba olmak boyle bısymıs sımdı ınsan daha ıyı anlıyo anasını babasını dımı

Günaydın, benimde trombositim düşük çıktı, ama normal değere yakın, doktorum takibe alacağız, ara ara kan tahlili vereceksin dedi,
Geçmiş olsun benimki baya düşük çıkmıştı dr. Beni baya korkurttu evime yakın bir kadın dogumcuya daha gidiyorum gece kaygıdan uyuyamadim ona gittim sabah bebekler iyi dedi birde biz kan sayımı yapalım dedi orada normal çıktı trombositim çok şükür hemotologa gitmeme gerek kalmadı

çok sevindim, inşallah hep normal değerlerde çıkar

Kizlar hastanede dagitmak icin foto cercevesi aldim. Ama isimlerimiz net olmadigi icin birde dogum tarihlerimiz belli olmadigi icin. Etikete dualariniz bizi meleklerimiz sizi korusun.
Hosgeldiniz ikizler yaziyim diyorum ne diyosunuz.

Ayy kizlar ikizlere hamile oldugumu ogrendim ogreneli ikizlerle ilgili kotu hikayeler duyuyorum halbuki ailemizde fazlasiyla ikiz var ,hepsi de vaktinde dogdu ve cok sagliklilar..
Genelde is yerinde muhabbeti geciyor tesadufen,hani bilincli yapiyorlar diyecegim bir durum yok,cunku bnm ikizlere hamile oldugumu aileler disinda kimse bilmiyor henuz,hatta sadece anneler..

evet malesef benim de başıma geldi ama takma dünyada birçok sağlıklı doğmuş ikiz var :) inşallah biz de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız.

Bana da daha cok 'Allah yardimcin olsun cok zor' modunda tepki verenler geliyor:) aile disindakiler tanidiklardan. Yoksa herkes cok cok sevindi ve herkesin tek dilegi saglikla en iyi vakitte gelmeleri. Hiic dinleme onlari sen bebeklerine saglikla kavusacaksin buna inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…