- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.841
Cok isteyerek yaptik cocugumuzu,cok bekledik bugunleri..
Ama bazen de cocugumuzun gunahina mi giriyoruz boyle kotu bir dunyaya getirerek diye de soruyorum kendimebencillik mi acaba bizimki,kendi annelik babalik hevesimiz icin boyle lanet insanlarin icine nasil salacagiz onlari
Günaydın, benimde trombositim düşük çıktı, ama normal değere yakın, doktorum takibe alacağız, ara ara kan tahlili vereceksin dedi,Iyi akşamlar arkadaşlar kantahmininde trombositim çok düşük çıktı dr.um hemotolojiye gitmelisin dedi çok endiselendim bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Masallah kuzulara Rabbim saglikla evinize donmeyi nasip etsin insAllah...sabir canimBen sukur toparladim. Kizlarimi bekliyorum. Biri 1300 digeri 1700gr oldular teyzesi. 2 kiloya ulasinca verecekler. Buyuk kizima yani Ela'ya biberon basladilar. Kucugu yorulmasin diye hala og ile besleniyor. Sukur sknti yok ama bazen sabrim tukeniyor.
Bende ayniyim canim nefes hic alamiyorum,ama uyuyamiyrmda ne yesem sanci yapiyo surekli masaj istyrm.sirtima birak evi ne gotururse gotursun cocuklardan onemli degil yatip dinlnmene bak,ben hic bir sey yapmiyrm onemli haftalardayiz vijdan azabi cekmemek icin otur tatlimArkadaşlar hamileliğim artık zorlaşmaya başladı. Nefes darlığı yaşıyorum. Çok ağırlaştım ve nefesi ağızdan alıyorum. Çok uykum geliyor ve hep uyuyorum. Yinede yetmiyor gecede erken yatıyorum. Evimin işlerini hiç göremiyorum. Evi b.. götürüyor. Temzlikçi çağrsam onla birlikte bende yorulduğum için çağıramıyorum. Tuvaletim çok sık geliyor. Günde 2çamaşır değiştrmk zorunda kalıyorum akıntılardan. Ve yüzümde bitkinlik var. İnş dahada ağırlaşmam
Aynı şeyleri ben de düşünüyorum ve çok endişeleniyorum zaman zaman.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın,çocuklarımızı korusun.Cok isteyerek yaptik cocugumuzu,cok bekledik bugunleri..
Ama bazen de cocugumuzun gunahina mi giriyoruz boyle kotu bir dunyaya getirerek diye de soruyorum kendimebencillik mi acaba bizimki,kendi annelik babalik hevesimiz icin boyle lanet insanlarin icine nasil salacagiz onlari
Geçmiş olsun benimki baya düşük çıkmıştı dr. Beni baya korkurttu evime yakın bir kadın dogumcuya daha gidiyorum gece kaygıdan uyuyamadim ona gittim sabah bebekler iyi dedi birde biz kan sayımı yapalım dedi orada normal çıktı trombositim çok şükür hemotologa gitmeme gerek kalmadıGünaydın, benimde trombositim düşük çıktı, ama normal değere yakın, doktorum takibe alacağız, ara ara kan tahlili vereceksin dedi,
çok sevindim, inşallah hep normal değerlerde çıkarGeçmiş olsun benimki baya düşük çıkmıştı dr. Beni baya korkurttu evime yakın bir kadın dogumcuya daha gidiyorum gece kaygıdan uyuyamadim ona gittim sabah bebekler iyi dedi birde biz kan sayımı yapalım dedi orada normal çıktı trombositim çok şükür hemotologa gitmeme gerek kalmadı
pıt pıtlarını yesinler bebişlerininGünaydın herkese, biz bugün itibariyle 18 haftalik olduk. Birkac gündür kelebek kipirtisindan ziyade minik pit pitlar oluyor. Galiba tekmeler basladi henüz cok hafif olsa da :)
nsl bi cerceve anlamadim bnKizlar hastanede dagitmak icin foto cercevesi aldim. Ama isimlerimiz net olmadigi icin birde dogum tarihlerimiz belli olmadigi icin. Etikete dualariniz bizi meleklerimiz sizi korusun.
Hosgeldiniz ikizler yaziyim diyorum ne diyosunuz.
evet malesef benim de başıma geldi ama takma dünyada birçok sağlıklı doğmuş ikiz var :) inşallah biz de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız.Ayy kizlar ikizlere hamile oldugumu ogrendim ogreneli ikizlerle ilgili kotu hikayeler duyuyorumhalbuki ailemizde fazlasiyla ikiz var ,hepsi de vaktinde dogdu ve cok sagliklilar..
Genelde is yerinde muhabbeti geciyor tesadufen,hani bilincli yapiyorlar diyecegim bir durum yok,cunku bnm ikizlere hamile oldugumu aileler disinda kimse bilmiyor henuz,hatta sadece anneler..
insallah cnm.evet malesef benim de başıma geldi ama takma dünyada birçok sağlıklı doğmuş ikiz var :) inşallah biz de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız.
benim çevremdeki yakın tanıdıklarım ve aileler biliyor. 3 ay tamamlanınca söyledik çevreye.insallah cnm.
buarada sizler herkese ikiz olduğunu söylediniz mi ? ne zmn soylediniz ?
bnm hala dusuk tehlikem var diye korkuyorum söylemeyebenim çevremdeki yakın tanıdıklarım ve aileler biliyor. 3 ay tamamlanınca söyledik çevreye.
canım riskler her zaman var ana mutluluğu paylaşmak da güzel :) sevdiğin insanlarla paylaşabilirsin bence.bnm hala dusuk tehlikem var diye korkuyorum söylemeye
Evet cnmnsl bi cerceve anlamadim bnresim yerinde yazi mi olck ?
Ayy kizlar ikizlere hamile oldugumu ogrendim ogreneli ikizlerle ilgili kotu hikayeler duyuyorumhalbuki ailemizde fazlasiyla ikiz var ,hepsi de vaktinde dogdu ve cok sagliklilar..
Genelde is yerinde muhabbeti geciyor tesadufen,hani bilincli yapiyorlar diyecegim bir durum yok,cunku bnm ikizlere hamile oldugumu aileler disinda kimse bilmiyor henuz,hatta sadece anneler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?