- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.861
Amin inşaallah her ay kan tahlili yaptiracaz artık inşaallah Rabbim hepimize yavrularina sağlıkla kavuştursun ❤çok sevindim, inşallah hep normal değerlerde çıkar
bnm poncikler 3hafta once snnkiler kadardi soylemedi,persembe gunune randevum var o zmn ogrenicez sanirim :)Ben 12 haftama girdim hanımlar bebeklerin cinsiyetlerini ne Zaman öğrenicez ? 12 haftada öğrenen oldumu aranızda ?
cnm snn de tup bebek degil miydi ?Amin inşaallah her ay kan tahlili yaptiracaz artık inşaallah Rabbim hepimize yavrularina sağlıkla kavuştursun ❤
hayirli olsun :) 36 38leri de gorelim hep beraber insallahKizlarr gunaydin biz yeni bir haftaya basladkkk:)
Amin amin insllh gerci 37 son bzm 38e cikmicazda 36da yeter bze :)hayirli olsun :) 36 38leri de gorelim hep beraber insallah
biz öğrendikten sonra eşim saolsun herkese hem hamile olduğumu hemde ikiz olduğunu söyledi, durduramadım, erken söyleme dedim amainsallah cnm.
buarada sizler herkese ikiz olduğunu söylediniz mi ? ne zmn soylediniz ?
ikizlerde 38 hic mi yok acabaAmin amin insllh gerci 37 son bzm 38e cikmicazda 36da yeter bze :)
ben cinsiyetleri 12+3 de öğrendimBen 12 haftama girdim hanımlar bebeklerin cinsiyetlerini ne Zaman öğrenicez ? 12 haftada öğrenen oldumu aranızda ?
Ahayirli olsun :) 36 38leri de gorelim hep beraber insallah
Bnmkiler icin dedim cnm dktr en gec 37 dedi bana dha fazla tutmam dediikizlerde 38 hic mi yok acabasnnkiler icin mi diyosun ?
Bnm esime kalsa o da oyle de bn biraz cekiniyorum bu konularda.Gecen bi akrabasi bana ayakustu " bide dusunsene ikizmis,esin seni prensesler gibi yasatir"biz öğrendikten sonra eşim saolsun herkese hem hamile olduğumu hemde ikiz olduğunu söyledi, durduramadım, erken söyleme dedim ama
snnkiler neydi cnm ?ben cinsiyetleri 12+3 de öğrendim
bana cinsiyetleri bir erkek biri kız dedi, kesin gibi konuştu, umarım ,ilerde farklılık olmazsnnkiler neydi cnm ?
yok daha dgl,persembe belli olck ins :) bn de bir kiz bir erkek olsun istiyorum da bakalim,hayirlisi hakkimizda :)bana cinsiyetleri bir erkek biri kız dedi, kesin gibi konuştu, umarım ,ilerde farklılık olmazsenin belli mi
tabi ki de var benim arkadaşım 40. haftada doğurdu hemde tek yumurta :) normal istiyordu ama bebekler gelmeyince sezeryan olduikizlerde 38 hic mi yok acabasnnkiler icin mi diyosun ?
tabi ki de var benim arkadaşım 40. haftada doğurdu hemde tek yumurta :) normal istiyordu ama bebekler gelmeyince sezeryan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?