2017 de İkiz Annesi Olucaklar

biz öğrendikten sonra eşim saolsun herkese hem hamile olduğumu hemde ikiz olduğunu söyledi, durduramadım, erken söyleme dedim ama
Bnm esime kalsa o da oyle de bn biraz cekiniyorum bu konularda.Gecen bi akrabasi bana ayakustu " bide dusunsene ikizmis,esin seni prensesler gibi yasatir" snki adam simdiye kadar surunduruyordu
yani bu tuhaf kisilikler yuzundn erken soyleme taraftarı degilim, kafalarinda evliliginle ilgili milyon fesatlik kuruyorlar..
belki bu ay soyleriz artik.

Günaydın kızlar ben de ikizlere hamileyim şimdilik yorgunluk dışında bir sıkıntım yok yalnız nabzım sanki biraz hızlı atıyor bu durumu yaşayan var mı?

tabi ki de var benim arkadaşım 40. haftada doğurdu hemde tek yumurta :) normal istiyordu ama bebekler gelmeyince sezeryan oldu

Hay masaAllah ya ciddi misin? :) doktoru da iyi beklemis ne güzel. Benim de tek yumurta hayalim 38 i görmek Allah nasip ederse bir de normal dogurmak tabi bakalım

Ben yaptirmadim.iki prof a gidiyordum o dönem biri küçük diye.onlarin demesini bekledim.demeyince yaptirmadim.bilmiyorum tabi ne kadar doğru yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…