2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Hay masaAllah ya ciddi misin? :) doktoru da iyi beklemis ne güzel. Benim de tek yumurta hayalim 38 i görmek Allah nasip ederse bir de normal dogurmak tabi bakalım
çocukları görsen 3 kilodan fazla doğdular zaten normal istiyordu ama artık 40ta çocuklardan biri tam kafa yerleşmeyince sezeryana karar verdiler Allahım inşallah bizede 37-38-39-40 ları gösterir ve en önemlisi bebekleimiz sağlıkla doğar sağlıkla büyürler :)

Kızlar 6 ve 7.haftada kanamam oldu gecti cok sükür ama ama bu kahverengi lekeler geliyor korkuyorum dr normal dedi kırmızı olursa kork dedi ama tedirginim ne zaman geçer acaba birde benim bebislerin arasında 4 gün var normal mi

Ben bebeğim deki diostalik akım kaybı nedeniyle iki prof a gidiyordum.ve her hafta gidiyorum.kan tahlili de istemediler.ben de zaten çok üzgündüm.yaptirmadim.seni etkilemek istemem.dr una itimat ediyorsan tavsiyesi ne uy derim

Benim 12.haftaya kadar sürdü kahverengi lekeler..giderek rengi açığa döndü ve bitti.benim Dr um da kırrmizi olursa kork demişti.
İnş bir şey olmaz..

insallah cnm.
buarada sizler herkese ikiz olduğunu söylediniz mi ? ne zmn soylediniz ?
Ben kendi anneme bile 3 ayları bitince söyledim hem hamile olduğumu hem ikiz olduğunu, kadın şoklara girdi Nasıl tuttum içimde bilmiyorum, bir tek eşim biliyordu. Hayırlı, sağlıklı olsun bu arada inşallah evlatların <3

Günaydın kızlar ben de ikizlere hamileyim şimdilik yorgunluk dışında bir sıkıntım yok yalnız nabzım sanki biraz hızlı atıyor bu durumu yaşayan var mı?
Ben hamileliğimin başından beri yaşıyorum kalbim çıkacakmış gibi çarpıntı yapıyor. Kaç kez ekg baktılar bi şey çıkmadı, doktorum hamilelikten olabileceğini söyledi, ikiz olduğu için daha fazla olurmuş. Ama mutlaka doktoruna söyle bu durumu.

Merhaba, ben de çok yaşadım kahverengi lekelenmeyi, hem de günde 3 kez vajinal progestan kullanmama rağmen. Başlarda her lekelenmede panik olup doktora gidiyorduk, sonra doktorum endişelenecek bir şey olmadığını, kırmızı gelirse tehlikeli olduğunu söyledi. Benim de sanırım 13'e kadar filan sürdü sonra geçti kendiliğinden. Aradaki gün farkı için doktorun ne diyor, normal veya fazla dedi mi?

hey masallah sabrina biz pozitifi alir almaz aradik tum yakinlari ama ikiz oldugunu sadece anneler biliyor.
Amin insallah,Allah razi olsn, hepimiz saglikla kucagimiza alalim onlari

benim de arada oluyor,vajinal jel kullaniyorum,gunluk 1tane.
drum taze kan olmadikca sorun degil dedi.Ama sn yine de kendi drunla paylas.
Gun farki bizde de var,biri gununde digeri 2gun buyuk gorunuyor :) dr ikizlerde oluyor bikac hafta farki olmadikca sıkıntı degil demisti.

snn su an kacinci haftan cnm ?

snn su an kacinci haftan cnm ?
Ben 22. haftadayım şu an canım. Bu hafta hatta yarın ikinci detaylı ultrasona giricem bakalım çok heyecanlıyım inşallah bir sorun çıkmaz da rahat nefes alırım. İlk detaylımı da 15 civarı yaptırmıştım sanırım. Senden istemiş miydi doktorun ?

masallah yok hayir ayrintili da renkli de hic gormedik daha. perşembe gidicem bakalim belki bakar ya da gun verir.Sen de detayli icin ayrica ucret verdin mi ?

masallah yok hayir ayrintili da renkli de hic gormedik daha. perşembe gidicem bakalim belki bakar ya da gun verir.Sen de detayli icin ayrica ucret verdin mi ?
Ayrıntılıda renkli de bakıyor zaten. Şöyle oldu benim, malesef evime yakın bir hastane var oraya gidiyorum hep kontrollerime. Özel ama sigorta üzerinden veriyorum muayene paramı. Ama bu detaylı ultrasonu ssk karşılamıyor, devlette de sıra gelmedi malesef o yüzden her bir aşamaya 600 TL ödedim. İkincisi için de yarın aynı ücreti alıyorlar. Zaten hastanem yapmıyor onu da, doktorum şu haftalarda yapmamız gerekli demişti, ben de bir görüntüleme merkezinden randevu almıştım. Çok uzun sürüyor zaten, yarım saatten fazla inceliyor perinatolog, tüm iç ve dış organlarına bakıyorlar. Gün verir sana da gibime geliyor benim, ilk aşamada çok fazla organları oluşmadığı için daha çok ense kalınlığına, down sendromu riskine, kalplere, böbreklere filan bakıyorlar. İkincide artık her şey neredeyse oluşmuş oluyor (22 hafta ) tümden inceliyorlar.
Benim miniklerimden erkek olanın böbreğinde çok küçük genişlemeler görmüştü doktorum, o yüzden yarın için çok endişeliyim aslında. Doktorum %99,9 kendiliğinden geçiyor bunlar gebelikte endişelenme dedi ama elimde değil tabi ki, rüyalarıma giriyor hep.
Ne çok yazmışım kusura bakma :))

Kizlar detayli ve renkli ayni sey degil galiba di mi? Doppler ayrintili olan mi oluyor?
Doppler renkli ultrason canım. Ayrıntılı ultrason hazal21umutmirza'ya da bahsettiğim gibi yarım saatten fazla sürüyor, her şeyini inceliyorlar. Şart mı bilmiyorum ama yapılmasında fayda var diye düşünüyorum. Doktoruna danış istersen.

Olur mu estağfurullah:) ne guzel bilgirlendirmissin iste,Allah razi olsun.
Gönlünü ferah tut bisey cikmayacak ins.ve darisi bizlerin de basina,sorunsuz sıkıntısız muayeneler haftalar aylar gecirelim insallah :)

Bir de imza alanına nasıl gebelik takvimi eklediniz :/ Deniyorum sürekli portal sayfasına atıyor beni.

Doktorum 20. Haftadan itibaren her ay doppler dedi de. Ayrintili olan galiba ben oyle anladim. Transfuzyon riskini takip etmek icinmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…