- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.901
profilinde kisisel bilgiler yazan kısımdan cnm :)Bir de imza alanına nasıl gebelik takvimi eklediniz :/ Deniyorum sürekli portal sayfasına atıyor beni.
Kizlar doktordan geldik pazartesiye sezeryani gunu belirlendi kuzlarm pazartesi alincak hayrlisiyla insllh
banada aynı dedi insallah birsey olmaz sagol canımBenim 12.haftaya kadar sürdü kahverengi lekeler..giderek rengi açığa döndü ve bitti.benim Dr um da kırrmizi olursa kork demişti.
İnş bir şey olmaz..
canım sagol cevabın icin bende pregostan fitil kullanıyorum gunde 3 kez ona ragmen geliyor kahverengi demek ki normalmiş icim rahatladı bebeklerin arasındaki farkda normal dedi ultrasyonda 3gün yanılma payı var dedi ne bileyimMerhaba, ben de çok yaşadım kahverengi lekelenmeyi, hem de günde 3 kez vajinal progestan kullanmama rağmen. Başlarda her lekelenmede panik olup doktora gidiyorduk, sonra doktorum endişelenecek bir şey olmadığını, kırmızı gelirse tehlikeli olduğunu söyledi. Benim de sanırım 13'e kadar filan sürdü sonra geçti kendiliğinden. Aradaki gün farkı için doktorun ne diyor, normal veya fazla dedi mi?
Banada taze kan olmadıkca korkma dedi ama elde degil ne zaman gelse aklım çıkıyor resmenbenim de arada oluyor,vajinal jel kullaniyorum,gunluk 1tane.
drum taze kan olmadikca sorun degil dedi.Ama sn yine de kendi drunla paylas.
Gun farki bizde de var,biri gununde digeri 2gun buyuk gorunuyor :) dr ikizlerde oluyor bikac hafta farki olmadikca sıkıntı degil demisti.
canim gelismemis durmasina gerwk yok dedi pazartesi alalim dedi 34+3oluyo pazartesiye kismetse yetr zaten disaeda olmasi daha iyi zaten bi hafta snra alcaktm bi hafta erken olsn sorun yok dedihayırlısı olsun canım. allah yardımcınız olsun. nasıl olmuş bebekler büyümüşler mi biraz. p.tesi ne kadarlık oluyosunuz şimdi.
canim gelismemis durmasina gerwk yok dedi pazartesi alalim dedi 34+3oluyo pazartesiye kismetse yetr zaten disaeda olmasi daha iyi zaten bi hafta snra alcaktm bi hafta erken olsn sorun yok dedi
biri normal zaten ikinci xayif ama alir korkma dedi ciger gelistricide olmstyk zaten solnmda problem olmaz dedi insllhhayırlısı olsun canım. allah yardımcınız olsun. nasıl olmuş bebekler büyümüşler mi biraz. p.tesi ne kadarlık oluyosunuz şimdi.
evet canm insllh zaten 9 ayin icine girmisiz ha bi hafta erken ha gec bisey olmaz dedi sezeryandan korkuyom sadece nasl olcak die hszr gel deyince doktor beni bi urperti sardi :)çok küçük değiller moralini bozma sakın. inşallah bol bol sütün olsun tosun gibi olsunlar :) dışarda daha güzel bakarsın sen onlara hadi bakalım.
Evet canim tamda oyle demistim :)birbuyuktemmuzaski sagolsun gecen gun anlattı,bn de ayni soruyu sormustum.
Detayli siyah beyaz olanmis,renkli kahverengi olan..renkliyle 17den itibaren bakildi ama ayrintili 20li haftalarda bakildi demisti sanirim
evet canm insllh zaten 9 ayin icine girmisiz ha bi hafta erken ha gec bisey olmaz dedi sezeryandan korkuyom sadece nasl olcak die hszr gel deyince doktor beni bi urperti sardi :)
Canim hayirlisi olsun insallah kilolari ne kdrKizlar doktordan geldik pazartesiye sezeryani gunu belirlendi kuzlarm pazartesi alincak hayrlisiyla insllh
canim gelismemis durmasina gerwk yok dedi pazartesi alalim dedi 34+3oluyo pazartesiye kismetse yetr zaten disaeda olmasi daha iyi zaten bi hafta snra alcaktm bi hafta erken olsn sorun yok dedi
ayy beni heyecan basti birden :) cok guzel ya.Darisi bizlerin basina :)Kizlar doktordan geldik pazartesiye sezeryani gunu belirlendi kuzlarm pazartesi alincak hayrlisiyla insllh
Hmm tamam tatlım çok sağol :)profilinde kisisel bilgiler yazan kısımdan cnm :)
Canım merhaba, bebeklerini sağlıkla sar kucakla inşallah :) Epidural ikizlerde olmuyor dimi?ilk doğumun normalmiydi ki senin. benim ilk doğumum sezaryendi bende baya korkuyodum sakinleştirici yaptılar, epidural oldum zaten kafamda leyla gibiydi :)))) zaten bebeğin heyecanından hiç bişi anlamıyosunki, dikiş atarkende hadi sen uyu diyolar. korkulacak bişi yok allahın izniyle yani. epiduralde taburcu olana kadar kalırsa hiç korkma ağrı bile olmuyo eve döndüğümde de günde iki üç tane parol alıyodum doktor ısrarla al ağrın olmasa da demişti toparlanıp gidiyosun yani. keyfini çıkar. oyyy bende koklamak için sabırsızlanıyorum ama oğlum için üzülüyorum yazık dün bana bebeklerin olunca ben hala senin çocuğun mu olcam dedi içim acıdı.
evet canm insllh zaten 9 ayin icine girmisiz ha bi hafta erken ha gec bisey olmaz dedi sezeryandan korkuyom sadece nasl olcak die hszr gel deyince doktor beni bi urperti sardi :)
Canım merhaba, bebeklerini sağlıkla sar kucakla inşallah :) Epidural ikizlerde olmuyor dimi?
Aynı durumdayım, çok kararsızım açıkçası, ben iki tane büyüyen yani sonradan yatak olandan mı alsam diyprum, çünkü bi daha almaya gerek kalmayacak öyle olduğunda. Hangi şehirdesin sen nerelere baktın acaba?Daha cok var doguma evet ama bisey cok merak ediyorum,beşik işini nasil yapacaksiniz ? saticilar iki mobilya sallanan ve buyuyen satmaya calisiyor,aileler bir tane olsun oyunparki olsun diyor,ben hem odalarini kurup yani mobilya alip hem de portatif hamak seklinde 2tane ayrica almak istiyorum..
Hangisi mantikli bilmiyorum ama karar vermem lazim,taksitle alacagimiz icin cok gec kalmamaliyiz,cunku dogum itibariyle ucretsiz izin alicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?