2017 de İkiz Annesi Olucaklar

normal dogumdu ewet cnm bunlr sezeryan ben genel anestezi olsn diom ama dur bakalim cunku baya korkuyom ay kiyamam kuzuya tabiki cocugumsun deseydin kiyamam ayyy icim sizladi

canim biri 1900 digeri 1500 olmus pazartesiye alcak nasl olcak bilemiyom bi heycan bi korku

Kizlar merhaba birsey sormak istiyorum dr. Ayrintili ile gormek istermisin genelde bir baska dr.a hastalar gorunur bence hersey normal ama dedi 18. Haftaya girdim 20. Haftada gittigimde konusalim bunu dedi allah korusun ama ayrintilida bir sorun gorunurse buna mudahale edilebiliyormu tedavi vs. Oyle birsey yoksa geriden geldigini yada sorun oldugunu ogrenmenin ne faydasi oluyor huzursuz olmaktan baska bilmemek daha stressiz gecirmek ve birazda allaha birakmak daha dogru geliyor sanki ne dersiniz??

Tek yumurta miydi senin de? Bence de tevekkul en iyisi, sanirim transfuzyon oldugunda lazer gibi bir secenek var Allah korusun tabi. Onun dışında bilemiyorum ama doktorlarin bir bildigi var bence. Mesela ben ense kalinligini olcturmeyecektim gerek görmediğim icin. Doktorum israr etti şaşırdım ama yaptirdim. Sorun cikmadi cok rahatladim dedi doktorum da. Megerse ense kalinligi olcumu tek yumurta ikizlerinde erken transfuzyin suphesi icin önemliymiş. Yuksekse risk varmis vs. İnternette okudum bunu. Doktorum soylemedi bana gerekmedikce belli etmiyor bir sey bu da hosuma gidiyor acikcasi. Moralimi yuksek tutuyorum bu sayede şükür. Allah a emanet evlatlarimizi bizim elimizden gelen bir yere kadar

Cift yumurta benimkiler. Ense kalinligi normal ama yinede dr. 2li test istedi kan verdim ve hersey iyi gorunuyo dedi rahat bi dr. Bende rahatim bu sayede siyah beyaz ultrasonla bakti hep bu gune kadar bana gore hersey normal ama yinede biri daha görsün dersen bi sonraki muayene de konusurz dedi kararsız kaldım fazla detay bilmek huzursuz eder die

Kizlarr bse sorcam sacma olcak ama :) simdi ben gecen hafta doktora gittim. 30.haftanda gel dedi 2 hafta snra dedi yani kontrol sureside 10 gun 10 gun icinde gidersem ucret odemiyorum cumartesi gunude tam 10.gunu kontrolu . Pzrtesi 30.haftaya baslicam. Cumartesi 29+5im arada 1 gun var yani. 1 gun icin bidaha muayne ucreti vermek istemedim yanlismi yapmisim. Yada doktor niye geldin der mi derse ne diyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…