- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.941
ikeanin sitesinde de cok uygun besikler var ama snn fikrinde kafama yatti..
montessori yatagini esime gosterdim netten,kafes bu dedihevesimi kursagimda birakti
normal dogumdu ewet cnm bunlr sezeryan ben genel anestezi olsn diom ama dur bakalim cunku baya korkuyom ay kiyamam kuzuya tabiki cocugumsun deseydin kiyamam ayyy icim sizladiilk doğumun normalmiydi ki senin. benim ilk doğumum sezaryendi bende baya korkuyodum sakinleştirici yaptılar, epidural oldum zaten kafamda leyla gibiydi :)))) zaten bebeğin heyecanından hiç bişi anlamıyosunki, dikiş atarkende hadi sen uyu diyolar. korkulacak bişi yok allahın izniyle yani. epiduralde taburcu olana kadar kalırsa hiç korkma ağrı bile olmuyo eve döndüğümde de günde iki üç tane parol alıyodum doktor ısrarla al ağrın olmasa da demişti toparlanıp gidiyosun yani. keyfini çıkar. oyyy bende koklamak için sabırsızlanıyorum ama oğlum için üzülüyorum yazık dün bana bebeklerin olunca ben hala senin çocuğun mu olcam dedi içim acıdı.
canim biri 1900 digeri 1500 olmus pazartesiye alcak nasl olcak bilemiyom bi heycan bi korkuBn
Bnm esimde ayni kafada alistirmayalim sallanmaya diyo. Millet tek bebekle bas edemiyo 2 bebekle nasil biz ona alistirmayalim buna alistirmayalim dicez ki bana mantikli gelmiyo. O zamn tek bebegi olanlarda alistirmazdi onlar bile ne kdr zorlandigini soyluyoken bizimkiler uslu soz dinleyen bebek mi olcak biz asil daha pratik seylere kacmaya caliscaz.
aaa süpermiş tek yumurta ikizi demek benim gibi darısı benim başıma inşallah :)) tek yumurtaya bak sen vay!tabi ki de var benim arkadaşım 40. haftada doğurdu hemde tek yumurta :) normal istiyordu ama bebekler gelmeyince sezeryan oldu
bn de onu cok begendim :) sallanan hamak da alırsak tamamdir,hazirizIkea da bir besik var onu cok begenmistim. Beyaz ahsap. 300 liraydi galiba onu alacagim gibi baska guzel bir sey bulamazsam
Aaa iki pasaaaaa geliyo hayirli olsun cnmkızlar bugün oğullarım olacağını öğrendim :))
ya benimki 15. haftadan itibaren her iki haftada bir dedi. seninki insaflıymış gene. tabi ben gidemem iki haftada bir dopplere.Doktorum 20. Haftadan itibaren her ay doppler dedi de. Ayrintili olan galiba ben oyle anladim. Transfuzyon riskini takip etmek icinmis
oyy masallah :) bnm heyecan tavan..persemde de ben ogrencm insallah :)kızlar bugün oğullarım olacağını öğrendim :))
sağolasın canımmm.Aaa iki pasaaaaa geliyo hayirli olsun cnm
hadi bakalım heyecanla bekliyoruz :))oyy masallah :) bnm heyecan tavan..persemde de ben ogrencm insallah :)
ay çok güzel olacak :)) az kaldı kavuşmanıza inşallah.canim biri 1900 digeri 1500 olmus pazartesiye alcak nasl olcak bilemiyom bi heycan bi korku
kızlar bugün oğullarım olacağını öğrendim :))
ya benimki 15. haftadan itibaren her iki haftada bir dedi. seninki insaflıymış gene. tabi ben gidemem iki haftada bir dopplere.
Kizlar merhaba birsey sormak istiyorum dr. Ayrintili ile gormek istermisin genelde bir baska dr.a hastalar gorunur bence hersey normal ama dedi 18. Haftaya girdim 20. Haftada gittigimde konusalim bunu dedi allah korusun ama ayrintilida bir sorun gorunurse buna mudahale edilebiliyormu tedavi vs. Oyle birsey yoksa geriden geldigini yada sorun oldugunu ogrenmenin ne faydasi oluyor huzursuz olmaktan baska bilmemek daha stressiz gecirmek ve birazda allaha birakmak daha dogru geliyor sanki ne dersiniz??Ayrıntılıda renkli de bakıyor zaten. Şöyle oldu benim, malesef evime yakın bir hastane var oraya gidiyorum hep kontrollerime. Özel ama sigorta üzerinden veriyorum muayene paramı. Ama bu detaylı ultrasonu ssk karşılamıyor, devlette de sıra gelmedi malesef o yüzden her bir aşamaya 600 TL ödedim. İkincisi için de yarın aynı ücreti alıyorlar. Zaten hastanem yapmıyor onu da, doktorum şu haftalarda yapmamız gerekli demişti, ben de bir görüntüleme merkezinden randevu almıştım. Çok uzun sürüyor zaten, yarım saatten fazla inceliyor perinatolog, tüm iç ve dış organlarına bakıyorlar. Gün verir sana da gibime geliyor benim, ilk aşamada çok fazla organları oluşmadığı için daha çok ense kalınlığına, down sendromu riskine, kalplere, böbreklere filan bakıyorlar. İkincide artık her şey neredeyse oluşmuş oluyor (22 hafta ) tümden inceliyorlar.
Benim miniklerimden erkek olanın böbreğinde çok küçük genişlemeler görmüştü doktorum, o yüzden yarın için çok endişeliyim aslında. Doktorum %99,9 kendiliğinden geçiyor bunlar gebelikte endişelenme dedi ama elimde değil tabi ki, rüyalarıma giriyor hep.
Ne çok yazmışım kusura bakma :))
Ohh maşallah saglikla kavusursunuz ins.Kizlar doktordan geldik pazartesiye sezeryani gunu belirlendi kuzlarm pazartesi alincak hayrlisiyla insllh
Sağlıkla kavuşmak nasip olsun ins.Kizlar doktordan geldik pazartesiye sezeryani gunu belirlendi kuzlarm pazartesi alincak hayrlisiyla insllh
Kizlar merhaba birsey sormak istiyorum dr. Ayrintili ile gormek istermisin genelde bir baska dr.a hastalar gorunur bence hersey normal ama dedi 18. Haftaya girdim 20. Haftada gittigimde konusalim bunu dedi allah korusun ama ayrintilida bir sorun gorunurse buna mudahale edilebiliyormu tedavi vs. Oyle birsey yoksa geriden geldigini yada sorun oldugunu ogrenmenin ne faydasi oluyor huzursuz olmaktan baska bilmemek daha stressiz gecirmek ve birazda allaha birakmak daha dogru geliyor sanki ne dersiniz??
Cift yumurta benimkiler. Ense kalinligi normal ama yinede dr. 2li test istedi kan verdim ve hersey iyi gorunuyo dedi rahat bi dr. Bende rahatim bu sayede siyah beyaz ultrasonla bakti hep bu gune kadar bana gore hersey normal ama yinede biri daha görsün dersen bi sonraki muayene de konusurz dedi kararsız kaldım fazla detay bilmek huzursuz eder dieTek yumurta miydi senin de? Bence de tevekkul en iyisi, sanirim transfuzyon oldugunda lazer gibi bir secenek var Allah korusun tabi. Onun dışında bilemiyorum ama doktorlarin bir bildigi var bence. Mesela ben ense kalinligini olcturmeyecektim gerek görmediğim icin. Doktorum israr etti şaşırdım ama yaptirdim. Sorun cikmadi cok rahatladim dedi doktorum da. Megerse ense kalinligi olcumu tek yumurta ikizlerinde erken transfuzyin suphesi icin önemliymiş. Yuksekse risk varmis vs. İnternette okudum bunu. Doktorum soylemedi bana gerekmedikce belli etmiyor bir sey bu da hosuma gidiyor acikcasi. Moralimi yuksek tutuyorum bu sayede şükür. Allah a emanet evlatlarimizi bizim elimizden gelen bir yere kadar
Ilk firsatta yaz bize canim. Merak ederiz seni ve bebisleri. Ha bide sende cinsiyet karmasasi vardi onu da yaz bize. Allah kolay kurtarsin.canim biri 1900 digeri 1500 olmus pazartesiye alcak nasl olcak bilemiyom bi heycan bi korku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?