2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Heyecanlandım ayyyy:))) kavuşmak güzeldir
Pozitif düşüneceğiz ne demiştik ilk konuşmaya başlayınca olumsuz düşünmeyeceğiz doğurduğumuz güne kadar
Hiç korkma tedirgin olma kuzuların annesi Rabbim yardım eder hem bizde dua edeceğiz inşallah burada bekliyor olacağız seni

Yok ya demez erken erken iyidir :) bende 2 3 gün erken giderim genelde
Bu arada canım kalkan sormuşsun
Güzel bişi faydalı sütler Boşa gitmiyor
Göğüs pedine akınca damla damla çöpe gidiyor
Kalkandan Alıp bebişe veriyorsun çok geliyorsa israf olmuyor
Hem göğüs için de hava aldırıyor delikli falan iyileşmesine yardımcı oluyormuş

Ama hani bazı Şeyler vardır lazımsa doğumdan sonra alınır o da onlardan bence
Lazım olursa alacağım onu
Ve kelebek var bir de ucu yara olan Çıkmayan için
Yaşayalım da sonra alırız
Ben bir liste Yaptım ufak kalkan biberon sterilizasyon falan.. Mama kullanma durumu olursa eşim alacak onları marka marka yazdım

Bu arada Avent in 2li 120ml biberonu aldım çantaya koymaya yeter mi hastane için ??

Bana da öyle geliyor yakındır bebislerin gelmesi neyseki bu haftaya geldik tüm organları güzel gelişmiştir de sıkıntı çekmeden alırız kucagimiza spinal daha önce oldum ben başağrısı problemin yoksa hiç korkma derim hem yavrularını gösterirler seslerini duyarsin doğumu da ıyu bir yenidogan olan yerde yapmakta fayda var

Yeter bence cnm. Ben 60 ml aldm eczaci yenidogan icin bunu aliyolar dedi 60 mllik verdi. Ama sordum buyugunu alsam nolur diye bse olmaz dedi. Bende 60ligi aldm snra alirim buyugunu dedim

Seker yüklemesi yaptirdiniz mi? Benim gibi yaptırmayan veya yaptırmayı düşünmeyen var mi? Bana hic akil kari gelmiyor bakalim doktorum ne diyecek..

Anladim canim. Ben hic tatli yemiyorum ya en fazla tahin pekmez. Hurma cok severdim onu bile fazla tatli diye yiyemiyorum düşün. Bilemiyorum birkac kez de ölçtük normal çıktı. Ablam yaptirdi bebek 1 ay sariligi atlatamadi biz de acaba ondan mi oldu dedik. Herkes baska sey soyleyince insanin kafasi karisiyor. Doktorumla bir konusayim da bakalim

bu seker yuklemesi ne zmn oluyor cnm ? herseye yabanciyim

benimde tatlıyla aram yok nerdeyse hiç yemiyorum diyebilirim kilomda yok 48 kiloyum boyum 168 doktorum şekerin çok zararlı olduğunu ama verilen dozun bebeğe zararı olmadığını söyledi ama benim mantığım hala herkese rutin olarak yapılmasını kabul etmiyor http://www.elele.com.tr/blog/anne-tavsan/benim-secimim
http://beybilianne.blogspot.com.tr/2014/03/seker-yuklemesi-yaptrmama-karar.html
bi kaç blog

Kızlar selam, canım çok sıkkın. Bugün detaylı ultrason sonucunda erkek bebeğimin böbreğinde devam eden genişleme ve kalbinde parlaklık gördü doktor. Bunlar da çok ufak olsa ve normal bebeklerde de görülebilse bile down sendromu olan bebeklerde de görülüyormuş. Doktor ismini şu an hatırlamadığım bir test önerdi, yurt dışına kan gönderiliyormuş sanırım, inceleniyormuş. O da %97ye kadar garanti sonuç veriyormuş, yaklaşık 2000 tl bir ücreti var. Yarın kendi doktoruma kontrole gidicem daha detaylı anlatır sanırım ama çok çok üzüldüm.

merhaba bursalisin sanirim kim yapti detaylini bahsettigi test nifty testi ben gebeligin 10 haftasinda yaptirmiştim kendi istegimle 10 15 gün snr sonuc geliypr

merhaba bursalisin sanirim kim yapti detaylini bahsettigi test nifty testi ben gebeligin 10 haftasinda yaptirmiştim kendi istegimle 10 15 gün snr sonuc geliypr
Merhaba, Bursa'daydım ama hamilelik olunca annemlerin yakını olsun diye İstanbul'a taşındım. Burda Burkom diye bi lab. da yapıldı detaylım. Testin adına da baktım şimdi cfDna testiymiş. Sadece anneden kan alınıyormuş. Senin dediğinle aynı sanırım 10-15 gün sonra alırsın dedi sonuçlar kan verince.
Şu an kaçıncı haftadasın? Bir de sonuçta bir şey çıkmadı inşallah ?

yok cikmadi canim ben kendi istegimle yaptirmiştim ztn 28 haftadayim ben detaylimda bişey cikmadi ztn o test oldugu icin detaylidada doktor demişti bu test yüzdr 90 dogrluk payi var diye kötü seyler getirme aklina bence hic bişey yok güzel bi hamilelik gecirmen dilegiyle

Merhaba kızlar ben ikiz kızlarımı bekliyorum Allah in izniyle 30 haftalik oldular ...Ancak dün kontrole gittik5bjrisi 1625 gram diğeri 1225 gram sadece...küçük olan geride çıktı 29 haftalik kilo olarak ama AC karın çevresi ölçümü 27 haftada görünüyor, neden böyle oldu anlamadim doktor suları ve dopplerleri normal dedi ama yine de çok moralim bozuldu...bunu yaşayan var mı aranızda acaba

Canım inşallah güzel olur sonuçta bi şey çıkmaz. Güzel dileklerin için teşekkürler, senin ve diğer anne adaylarının da rahat huzurlu hamilelikler geçirmesini diliyorum.

Canım inşallah güzel olur sonuçta bi şey çıkmaz. Güzel dileklerin için teşekkürler, senin ve diğer anne adaylarının da rahat huzurlu hamilelikler geçirmesini diliyorum.
sıkma canini bisey cikmaz Allahin izniyle..
Bikac sey okudum dedigin durumla ilgili,dogum sonrası kendiliginden gecen bir durummus yani illa down dur diye bisey yok,bikac kriter birden varsa downdan soz edilirmis.Sn de ferah tut icini..hatta baska dr a da git bnce,test yapmadan.

Canim bu sekilde o kadar cok sey duyuyoruz ki. Tabi ki insan cok üzülür cok endiselenir cok haklisin. Ama boyle anomali tespit ediliyor, testler yapılınca bir sey cikmiyor. Allahin izniyle iyidir bebegin. Iyiye gider insallah. Yaptiriyim dersen sana kalmis, en hayirlisi olsun. Dualarim seninle

Merhaba siz bursadamısınız bende bursadayımda .. hangi doktora gidiyorsunuz? Cumartesi sonomar diye bir merkezde ayrıntılıya giricem ben siz nerede girmiştiniz? ayrıntılı konusunda biraz gerginimde acaba herşey yolunda çıkıcakmı diye

Canım bilmiyorum kafam çok karışık canım sıkıldı baya. Ben de ona benzer şeyler okudum genellikle düzelirmiş. Bakalım yarın kendi doktorum ne diyecek ona göre bir karar vericez. Şu an tek sıkıntı maddi olarak pahalı olması biraz. Yoksa amniyosentez vb. testler gibi riskleri yokmuş.
Dualarınızı eksik etmeyin

Canım inşallah dediğin gibi olur, yarın kontrolümde konuşacağım doktorumla bakalım. Umarım sorun çıkmaz

[QUOTEMerhaba kızlar ben ikiz kızlarımı bekliyorum Allah in izniyle 30 haftalik oldular ...Ancak dün kontrole gittik5bjrisi 1625 gram diğeri 1225 gram sadece...küçük olan geride çıktı 29 haftalik kilo olarak ama AC karın çevresi ölçümü 27 haftada görünüyor, neden böyle oldu anlamadim doktor suları ve dopplerleri normal dedi ama yine de çok moralim bozuldu...bunu yaşayan var mı aranızda acaba][/QUOTE]
Ben benzer durumdayım.aslinda daha vahim.aralarinda 3 hafta fark var.en küçük ölçümleri AC.benim kilolari daha da az.doppleri bozuktu küçüğün.gecen kontrol de Dr dopplerinin daha iyi olduğunu söyledi ancak 33 de alacağını da ilave etti.ben çok üzgünüm.dua ediyorum rabbim yardımcımiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…