- 15 Ağustos 2016
- 623
- 598
- 23
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.961
Merhaba, evet müdahale şansları var diye biliyorum o yüzden istiyorlar. Mesela ama benim doktorum da ikili test önermedi kan alınmasını uygun bulmuyorum ikiz bebekler olunca demişti. Bence Allah korusun yolunda gitmeyen bir şeyler varsa müdahale şansı olduğu için bilmek gerekli sanki. Bilemiyorum tabi ki annenin kararıdır bu. Hakkımızda en hayırlısını diliyorum, yeter ki kendimiz de evlatlarımız da sağlıklı olalım.Kizlar merhaba birsey sormak istiyorum dr. Ayrintili ile gormek istermisin genelde bir baska dr.a hastalar gorunur bence hersey normal ama dedi 18. Haftaya girdim 20. Haftada gittigimde konusalim bunu dedi allah korusun ama ayrintilida bir sorun gorunurse buna mudahale edilebiliyormu tedavi vs. Oyle birsey yoksa geriden geldigini yada sorun oldugunu ogrenmenin ne faydasi oluyor huzursuz olmaktan baska bilmemek daha stressiz gecirmek ve birazda allaha birakmak daha dogru geliyor sanki ne dersiniz??
:)) Bence direkt girince söyle siz ptesi demiştiniz ama benim biraz bel ağrım olunca endişelendim erken gelmek istedim de. Bence bir günden bi şey olmaz.Kizlarr bse sorcam sacma olcak ama :) simdi ben gecen hafta doktora gittim. 30.haftanda gel dedi 2 hafta snra dedi yani kontrol sureside 10 gun 10 gun icinde gidersem ucret odemiyorum cumartesi gunude tam 10.gunu kontrolu . Pzrtesi 30.haftaya baslicam. Cumartesi 29+5im arada 1 gun var yani. 1 gun icin bidaha muayne ucreti vermek istemedim yanlismi yapmisim. Yada doktor niye geldin der mi derse ne diyim :)
Bencede olmasin yani :) bende oyle dusunmustum agrm oluyo derim diye :):)) Bence direkt girince söyle siz ptesi demiştiniz ama benim biraz bel ağrım olunca endişelendim erken gelmek istedim de. Bence bir günden bi şey olmaz.
Evet cnm tüpbebek bende pihtilasma sorunu var hibor kullanıyorum hergün birde coraspirincnm snn de tup bebek degil miydi ?
bnm tedavinin basindan beri clexane igne verdi drum,kan pihtilasmasi olmadigi halde.
tedbir amacli demisti.
Evet :)) sağolasın canım. İki karizmatik erkek anneleriyiz biz :))Yaa canim senin de mi ogluslarin geliyormus hayirli olsun cok sevindim. iki erkek annesi oluyoruz ikimiz de :)
amın ınsllh canım hayrla kurtulalım bebıslere kavusalım bıraz sezeryandan korkuom dunden berı aklımdan cıkmıyo ılk normal dogumdu benm bunlar sezeryan genelmı olam yoksa spnalmı epuduralmı bılemıyom kararsız kaldım sen nasıl oldun canım tabı hemn haber veırım habersızz bırakmam topıktekı kızlarımızı hyrla ınsllhIlk firsatta yaz bize canim. Merak ederiz seni ve bebisleri. Ha bide sende cinsiyet karmasasi vardi onu da yaz bize. Allah kolay kurtarsin.
amın ınsllh canım salıkla ınsllh hepımızı allah kolay gecıtten gecırsın ınsllh bebıslerımızleOhh maşallah saglikla kavusursunuz ins.
Sağlıkla kavuşmak nasip olsun ins.
ınllh canım benım hyrla olsun korkmasam bıde ezeryandan :) kalırlarmı acaba kuvozde oda aklıma tkılıyo zayıflar cunku kısmet ark bakalım pazartesıyıbeklıyoruzay çok güzel olacak :)) az kaldı kavuşmanıza inşallah.
canım bızım 2 hafta gerıdeymıs 100 grm almıs kuzum aynen pazartesıye kadar aynı devam gıdaya ınsllh ıyı olur bız persembeydı kontrol ama erken cagrdı karar verık pazartesı hazrlıklı gel dedı alırız dedı hyrlısıyla kuruluruz ınsllh senınkılerde alıncak gıbı gelıyo bana ıcıme ole doguyo ama ınsllh arayı kapaturlar benım ara hıc kapanmammıs 15 hatadan snra hep 2 3 hafta farkı varmıs butun ulrtasyon kaıtlarına baktı evet ark hep varmı dedı ıcerde durcagna dısarda belensın kılo aır hem korkma yasarlar dedı ama kafam karısık aslında normalde bır hafta snra alcaktı ama bı hafta erken alcak fark olmaz meraklanma dedı bana doktorumHayırlısı ile gelsin kuzular benimde aynı canım hatta perşembe gelismemisse sezeryan günü kararkastiracazküvezde kalmasın lar inşallah Rabbim hiçbir sıkıntı vermesin fark ne kadardı sizde kaçıncı haftada kalmış değerler bize bir hafta süre verdi drumuz bakalım bir haftada degisiklik olacak mı sizde hic olmamış mi çok az mı almış sen yinede pazartesiye kadar güzelce ye iç ne kadar büyüdü o kar
yazarım canım benım tecrube enırız naılkı doguma kadr herseyımızı sorduk bılgılendık sımdı ıe yasaıklarımızı annlatcazkı bılgı dagılımı olsun rahat edelım ınsllh kuvozde kalmaazlar koklarım kuzularımı tedırıgınım bıraz nasıl olcak dıeSağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah. Haberdar et bizi canım olur mu özleriz:)
Hem deneyimlerinle yol gösterirsin oh mis kuzuları bol bol kokla annesi
Bu sayfa çok iyi oldu sayenizde panikli anlarımda hep buradakiler yardımcı oldu
amın ınsllh canım benımkılerde bırı ters genelde sezeryan yapıyolarmıs rıske atmıyoruz dıo doktorlar ama ınsllh normal yaparsın allah kalbıne gre versın canım donmeyınce donmuyo :) benımkı bırı kanala yerlesmıs dıgerı sıpa ayakta gıdıyo resmen ::)))))))Rabbim yardımcıniz olsun.
Benim Dr um da dün 34 de alırız dedi ters akım a dönmezse..inş dönmez.bana da dua edin..
hayrlısıyla gununde dogsunlar canım bende pazartesı alıncak bebıslerım genelmı epuduralmı spnalmı kararsızım korkudan yanı :) 22 haftalıksın rabbım kolay gecıtten gecırsın ınsllh dua edelım bırbırmıze ınsllh rabbımın ıznıyleDoğumu gelenler var burda ne güzel :) Allah bize de nasip etsin o günleri inşallah, sağlıkla kucaklarımıza alalım hepimiz bebeklerimizi ^.^ Benim daha çok erken 22. haftadayım ama ben de sezaryen olacakmışım doktorum söyledi. Ama epidural istemeli miyim bilmiyorum, aslında hevesliydim ama bazı şeyler okudum korktum.
aynen banada hiç mantıklı gelmiyor başka yolu yok mu bunun dün doktorumla konuştum bana bıraktı bi dilim baklavaya eş değer bence gerekli dedi ama bilmiyorum diğer yöntemlerde atlanabiliyor dediSeker yüklemesi yaptirdiniz mi? Benim gibi yaptırmayan veya yaptırmayı düşünmeyen var mi? Bana hic akil kari gelmiyor bakalim doktorum ne diyecek..
16. Haftada kesinlesmisti bizi,kilern.cinsiyetleri :)bnm poncikler 3hafta once snnkiler kadardi soylemedi,persembe gunune randevum var o zmn ogrenicez sanirim :)
soyleyen oluyor ama tahmini,yani kesinlik sanirim 16da falan oluyor.
Yaptrmayi dusunmuyordm hatta doktorum gerek bile duymadi yaptrma dedi,icim rahat etmedi 26. Haftamda yaptrdm ve gebelik sekeri sinirda cikti suan cok dikkat ediyrm kotu sonuclar dogurabiliyor bnce yaptr derimaynen banada hiç mantıklı gelmiyor başka yolu yok mu bunun dün doktorumla konuştum bana bıraktı bi dilim baklavaya eş değer bence gerekli dedi ama bilmiyorum diğer yöntemlerde atlanabiliyor dedi
Masallah cnim korkma Allah in.izniyle yavrularina kavusursun.kuveze felan.girmezler insAllah niye acele ettiki doktorcanim biri 1900 digeri 1500 olmus pazartesiye alcak nasl olcak bilemiyom bi heycan bi korku
Canim sen.nasilsin,bebislerin.durumu nasilIlk firsatta yaz bize canim. Merak ederiz seni ve bebisleri. Ha bide sende cinsiyet karmasasi vardi onu da yaz bize. Allah kolay kurtarsin.
Seker yüklemesi yaptirdiniz mi? Benim gibi yaptırmayan veya yaptırmayı düşünmeyen var mi? Bana hic akil kari gelmiyor bakalim doktorum ne diyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?