2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhaba, evet müdahale şansları var diye biliyorum o yüzden istiyorlar. Mesela ama benim doktorum da ikili test önermedi kan alınmasını uygun bulmuyorum ikiz bebekler olunca demişti. Bence Allah korusun yolunda gitmeyen bir şeyler varsa müdahale şansı olduğu için bilmek gerekli sanki. Bilemiyorum tabi ki annenin kararıdır bu. Hakkımızda en hayırlısını diliyorum, yeter ki kendimiz de evlatlarımız da sağlıklı olalım.

:)) Bence direkt girince söyle siz ptesi demiştiniz ama benim biraz bel ağrım olunca endişelendim erken gelmek istedim de. Bence bir günden bi şey olmaz.

Ilk firsatta yaz bize canim. Merak ederiz seni ve bebisleri. Ha bide sende cinsiyet karmasasi vardi onu da yaz bize. Allah kolay kurtarsin.
amın ınsllh canım hayrla kurtulalım bebıslere kavusalım bıraz sezeryandan korkuom dunden berı aklımdan cıkmıyo ılk normal dogumdu benm bunlar sezeryan genelmı olam yoksa spnalmı epuduralmı bılemıyom kararsız kaldım sen nasıl oldun canım tabı hemn haber veırım habersızz bırakmam topıktekı kızlarımızı hyrla ınsllh

canım bızım 2 hafta gerıdeymıs 100 grm almıs kuzum aynen pazartesıye kadar aynı devam gıdaya ınsllh ıyı olur bız persembeydı kontrol ama erken cagrdı karar verık pazartesı hazrlıklı gel dedı alırız dedı hyrlısıyla kuruluruz ınsllh senınkılerde alıncak gıbı gelıyo bana ıcıme ole doguyo ama ınsllh arayı kapaturlar benım ara hıc kapanmammıs 15 hatadan snra hep 2 3 hafta farkı varmıs butun ulrtasyon kaıtlarına baktı evet ark hep varmı dedı ıcerde durcagna dısarda belensın kılo aır hem korkma yasarlar dedı ama kafam karısık aslında normalde bır hafta snra alcaktı ama bı hafta erken alcak fark olmaz meraklanma dedı bana doktorum

yazarım canım benım tecrube enırız naılkı doguma kadr herseyımızı sorduk bılgılendık sımdı ıe yasaıklarımızı annlatcazkı bılgı dagılımı olsun rahat edelım ınsllh kuvozde kalmaazlar koklarım kuzularımı tedırıgınım bıraz nasıl olcak dıe

Rabbim yardımcıniz olsun.
Benim Dr um da dün 34 de alırız dedi ters akım a dönmezse..inş dönmez.bana da dua edin..
amın ınsllh canım benımkılerde bırı ters genelde sezeryan yapıyolarmıs rıske atmıyoruz dıo doktorlar ama ınsllh normal yaparsın allah kalbıne gre versın canım donmeyınce donmuyo :) benımkı bırı kanala yerlesmıs dıgerı sıpa ayakta gıdıyo resmen ::)))))))

Doğumu gelenler var burda ne güzel :) Allah bize de nasip etsin o günleri inşallah, sağlıkla kucaklarımıza alalım hepimiz bebeklerimizi ^.^ Benim daha çok erken 22. haftadayım ama ben de sezaryen olacakmışım doktorum söyledi. Ama epidural istemeli miyim bilmiyorum, aslında hevesliydim ama bazı şeyler okudum korktum.

hayrlısıyla gununde dogsunlar canım bende pazartesı alıncak bebıslerım genelmı epuduralmı spnalmı kararsızım korkudan yanı :) 22 haftalıksın rabbım kolay gecıtten gecırsın ınsllh dua edelım bırbırmıze ınsllh rabbımın ıznıyle

Seker yüklemesi yaptirdiniz mi? Benim gibi yaptırmayan veya yaptırmayı düşünmeyen var mi? Bana hic akil kari gelmiyor bakalim doktorum ne diyecek..

Seker yüklemesi yaptirdiniz mi? Benim gibi yaptırmayan veya yaptırmayı düşünmeyen var mi? Bana hic akil kari gelmiyor bakalim doktorum ne diyecek..
aynen banada hiç mantıklı gelmiyor başka yolu yok mu bunun dün doktorumla konuştum bana bıraktı bi dilim baklavaya eş değer bence gerekli dedi ama bilmiyorum diğer yöntemlerde atlanabiliyor dedi

aynen banada hiç mantıklı gelmiyor başka yolu yok mu bunun dün doktorumla konuştum bana bıraktı bi dilim baklavaya eş değer bence gerekli dedi ama bilmiyorum diğer yöntemlerde atlanabiliyor dedi
Yaptrmayi dusunmuyordm hatta doktorum gerek bile duymadi yaptrma dedi,icim rahat etmedi 26. Haftamda yaptrdm ve gebelik sekeri sinirda cikti suan cok dikkat ediyrm kotu sonuclar dogurabiliyor bnce yaptr derim

Ben yaptırdım canım yeni çok şükür bişi çıkmadı
Doktorum da Israr etmedi ama yaptırdım
Şeker önemli çocuklar doğduktan sonra sağlık sorunu yaşamamak için.
Verilen glikoz 75gr çocuklara geçmiyormuş bile
Ikiz gebeler mutlaka yaptırmalı dedi ayrıntılıda Prof. Sağlık ocağı da yaptır dedi bana
Zaten bir oturuşta verilen şekerden daha fazla tatlı yediğimden pek etkilemedi beni:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…