2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Cnm benm oglumda 1300 kizim 1. Kizim 1 haffada geride. Bnmde sular doppler normal ama aralrndaki fark her seferinde artiyo. Doktor bse olmaz iyi ikiside dedi ama insan ister istemez uzuluyo da bizim yapabilecegmz bsey yok.

Doppler normal ne anlama geliyor?
Cnm bebegin damarlarini falan renkli gosteriyo ordan giden kan akislarini fln izliyo kalp atisi gibi onunda sesi oluyo kan akisi sesi fln bebegn vucudundaki kan akislarini net olarak gorup olcuyo benm doktorum onu duzenli sekildemi diye hatta sayi bile soyluyo onu yaptktan snra hemsiresine not etmesi icin

Tamam canim anladim simdi. Fiyati nasil onun? Ayrintili gibi degil herhalde
Cnm doktor normal kendi muaynesinde yapiyo onu. Her kontrolde bakiyo yani ayrintilidada ona bakiliyo zaten. Ya benim doktorum ayrintilida para verip yaptirdigimiz ayrintilida ne varsa hepsini her kontrolde yapiyo benm bi muayne 45 dk suruyo yani beni hep detayli inceliyo. Tbi ayrintiliyada gittim 20.haftada ama doktor gerekli gordugunden degil ben zaten oyle inceliyorum her kontrolunu ama 1 kere git hic degilse baska gozde gorsun dedigi icin gtmistim. Yani norml doktorlar doopler yapiyo mu bilmiyorum ayrintilida yapiliyo ama benm doktorm her kontrolumdede yapiyo.

Yok canim bizimki yapmiyor her kontrolde. O yüzden her ay gireceksin ona dedi zaten. Insallah sorunsuz cikar her sey bekliyoruz o önemli bizim icin transfuzyon suphesine karsi.

Yok canim bizimki yapmiyor her kontrolde. O yüzden her ay gireceksin ona dedi zaten. Insallah sorunsuz cikar her sey bekliyoruz o önemli bizim icin transfuzyon suphesine karsi.

canım benim doktorumda bakıyor ona ayrıntılı gibi 2 haftada 1. ama haftayla alakalı olabilir mi son 2dir böyle inceleniyor senin haftalarında bu kadar ayrıntılı değildi.
zaten kalbi falan 22 de tamamlıyormuş ya oluşumu 20lerden sonra her normal kontrolüne bakılır bunlar bence

kusura bakma canim yeni gördüm ben pembe mavide orhan orhana gidiyorum cok ilgli bi doktor ne sorarsam herseyı güzelce anlatiyor memnum ondan ayrintli icinde bilson ismail sekere yaptirdim radyolji uzmani cok araştirdim cok eski ve bilgli bi doktor biraz pahali ama 1bucuk saat sürdü muane daha sonra 24 haftaca kalpleri icin ayri cagirdi onda ücret alinmadi

Ben iyiyim sukur. Bebislerden biri 1850 oldu onu haftaya aliriz sanirim. Digeri 1450gr. Saglik durumlari iyi simdilik sukur. Allahim cumlesinin evlatlatlarini korusun. Gozumuzu yasli birakmasin.
InsAllah canim Rabbim sana bagislasn kuzularini saglikla evinize gidin insAllah

merhaba, biz 12+3 de yapılan detaylıdan sonra doktorun önerisiyle nifty testi yaptırdık, 2000 tl 'ye çok şükür sonuç iyi geldi, sıkma canını, bir sıkıntı olmaz,

Yok canim benim doktorumun dediği 20. haftadan itibaren her ay bakacagiz. Iki haftada bir demedi. Net ogrenirim bakalim

Cnm benm oglumda 1300 kizim 1. Kizim 1 haffada geride. Bnmde sular doppler normal ama aralrndaki fark her seferinde artiyo. Doktor bse olmaz iyi ikiside dedi ama insan ister istemez uzuluyo da bizim yapabilecegmz bsey yok.
Cevabın için çok teşekkür ederim canım, evet yapacak bişey yok ben pek et yiyemiyordum midem almiyordu şimdi biraz kendimi zorluyorum belki kilo alırlar biraz diye , bir de küçük olanın hareketlerini az hissediyorum o yüzden de moralim bozuluyor biraz napalım Allah a emanet inşallah sağlıkla kucağımiza aliriz hepimiz

Ben benzer durumdayım.aslinda daha vahim.aralarinda 3 hafta fark var.en küçük ölçümleri AC.benim kilolari daha da az.doppleri bozuktu küçüğün.gecen kontrol de Dr dopplerinin daha iyi olduğunu söyledi ancak 33 de alacağını da ilave etti.ben çok üzgünüm.dua ediyorum rabbim yardımcımiz olsun[/QUOTE]
AYNEN canım dua ediyorum ben de kendimi de suçluyorum biraz Canim hiç birşey yemek istemiyor çünkü galiba tam beslenemiyirum diye az kilo aldım zaten bir de birisi dağa az hareket edince elimde olmadan hep onu düşünüyorum inşallah güzel güzel büyürler hepimizinki

Amin rabbim evlatlarımızı bagislasin.ben de hareket lerini dinlemekten kafayı yemek uzereyim.beslenmeme aşırı dikkat etmeme rağmen çok çok az alıyor

Orhan beye baktım epeyde genç biriymiş aslında.. Pembe maviyle jimer arasında çok gidip gelmiştim doktor ararken. Hatta nedret hanımı çok önermişlerdi tam bir ikiz hastası bütün ikizleri kendine almak ister demişlerdi. Ama pembe mavinin sgk ile anlaşması olmadığından bebekler yoğun bakıma girerse diye jimeri seçtim hatice hanıma gidiyorum şimdilik bir sorunum yok sağolsun ilgili anlayışlı biri.. Ayrıntılı içinde jimer kendi bünyesinde randevu ayarlayamadı yoğunluktan dolayı doktorumda buraya yönlendirdi ücret olarak yarı yarıya fark var bilsonla aradım şimdide bakalım cumartesi bir gelsin geçsin inşallah sorunsuz bir şekilde.. Bebeklerin hareketlerinide hissedemiyorum henüz o yüzden gerildim biraz birşeyler var ama emin olamıyorum kesin onlardır diyemiyorum.

Amin rabbim evlatlarımızı bagislasin.ben de hareket lerini dinlemekten kafayı yemek uzereyim.beslenmeme aşırı dikkat etmeme rağmen çok çok az alıyor
Biraz araştırdım proteini artırmak bazen faydali olabiliyorMuş, günlük en az 2 yumurta yemeye çalışıyorum , kırmızı et ve et suyu ,hurma , keçiboynuzu pekmezi,muz,süt,ceviz, kuruyemiş gibi şeyler bebekleri toparliyorMuş ...ama tabi önemli olan kan akışı ama deniyorum bakalım

Bende oyle cnm kucuk olanin hareketleri daha az. Et yiyorum ben ama ekstra bi yararini hissettemedm belki sende ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…