2017 de İkiz Annesi Olucaklar

sali günü tarama testimiz yapilcak nifty 3 hafta snr gelicek sonuclarimiz inşallah bi sorunumuz yoktur
Keşke yaptırmasan canım Allah korusun kötü birsey çıkarsa aldırmayı düşünmezsin dimi? Hem moralini simdiden bozarsın. Ben yaptırmayı düşünmüyorum açıkcası dr.um da önermedi. Ikiz gebeliklerde test sonucu yüksek çıkıyormuş yanıtlıyormuş bir de hangisinin riskli olduğunu bilinmezmiş ikisinden biri artık. Bu da insanin doğumdan once boş yere moralini bozar Allahım ne verdiyse kabulum

Bende 11.haftada öğrendim benimkiler dikaryonik diamniyotik. Belki daha önce den de belli olurdu ama eski dr.um hiç bilgi vermiyordu değiştirdim yeni dr.um herşeyde bilgilendiriyor sağolsun
Ben ilk gittiğimd sadece kese vardı ve tek keseydi. Sonra gittim 7. Haftada tek kesenin içinde 2 Bebek oluşmuştu. Tek yumurta ikizi dedi. Monokaryonik diamniyotik gibi şeyler bilmiyordum tabi eve gelince internetten öğrendim. Plesanta oluşunca anlayacağım artık

iki test degil benim dedigim tarama testleri var nifty diye butun hepsine bakiyor allah korusun tabikide sonuc kotu ciksa bile yapcak biseyimiz yok ama bunu en bastan bilmek daha iyi rabbim hakkimizda hayirlisini eylesin

Hayırlısı sağlıklısı olsun canım ikiz hamileler olarak biz her zaman daha temkinli, koruyucu olacağız bebeklerimiz için

Kızlar kanamam bitmek üzere çok şükür 6 gün sürdü. Çarşamba kontrolum var insallah herşey yolundadır

Günaydın kızlar boğaz ağrısından uyuyamadim bugün grip olucam sanırım sabah kalkıp ballı süt yaptm birazck iyi geldi ama ayni ayni durumda olanlar varmi ?

Günaydın kızlar boğaz ağrısından uyuyamadim bugün grip olucam sanırım sabah kalkıp ballı süt yaptm birazck iyi geldi ama ayni ayni durumda olanlar varmi ?
Gunaydin bende oksuruge uyandim iki gundur nezle bogaz agrisi doktor gargara verdi bir gun kullandim etkili oldu ama sabahlari nir sure oksuruk devam ediyor gecmis olsun insallah bir an once duzelirsin

Sanada gecmis olsun insallah geçer seninkide .
Teşekkürler ben daha iyiyim ,lekelenme yaşamıştım iki hafta sonra kontrole gel demişti doktor birazdan gideceğim inşallah bebeklerimde iyidir.

Hamilelik eşittir endişe demekmiş ne zaman keyfine varacagimiz zamanlar gelecek acaba :)

Merhaba arkadaşlarlar.25 yaşımdayım ilk gebeliğim .
1 yıllık evliyim adetime 3 gün kala betam 137 çıktı (29 temmuz ) . 31 temmuz 397 çıktı .4 ağustosta da 3640 değerim 3 kata yakın artıyor . Doktor ailemde ikizlik olup olmadığını sordu ? Sizce değerim Nasıl? Aranızda ikiz annesi var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim . Kese ne Zaman gözükür tahmini ? Bu katla artarsa bu cumartesi değerim 10000 i geçiyor . Yardımlarınızı bekliyorum

8 bin civari gorduk biz keseyi 4 bindeyken cok minikti. Ve tek olarak gorduk 7.haftada ikinci keseyi gorduk

Ben de tek kese vardi vajinal muayeneyle 2000 den sonra görünüyor. HCG de sadece bir kere baktirdim ultrason ölçümlerine göre o zaman 4+2 ydim hcg 1945 cikmisti sonra kaça katladi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…