- 13 Haziran 2015
- 1.864
- 894
- 73
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.021
gerilme gerilme bizim 2017 ikiz anneleri diye whatsap grubumuz var katilmak istersen no yolla mesajla orda birbirmizile konusyyoruz devamliOrhan beye baktım epeyde genç biriymiş aslında.. Pembe maviyle jimer arasında çok gidip gelmiştim doktor ararken. Hatta nedret hanımı çok önermişlerdi tam bir ikiz hastası bütün ikizleri kendine almak ister demişlerdi. Ama pembe mavinin sgk ile anlaşması olmadığından bebekler yoğun bakıma girerse diye jimeri seçtim hatice hanıma gidiyorum şimdilik bir sorunum yok sağolsun ilgili anlayışlı biri.. Ayrıntılı içinde jimer kendi bünyesinde randevu ayarlayamadı yoğunluktan dolayı doktorumda buraya yönlendirdi ücret olarak yarı yarıya fark var bilsonla aradım şimdide bakalım cumartesi bir gelsin geçsin inşallah sorunsuz bir şekilde.. Bebeklerin hareketlerinide hissedemiyorum henüz o yüzden gerildim biraz birşeyler var ama emin olamıyorum kesin onlardır diyemiyorum.
Aynen canum doktora özellikle söyledim hareketlerini hissetmiyorum diye baktı hareketli dedi belki sen ayıramiyorsun ikisinin hareketlerini dedi... büyük olan maşallah elimin altında hareketlerini görüyorum dışarıdan bile belli oluyor ama küçük olan arada çok içeriden içeriden tekme atıyor yani belirgin değil hareketleriBende oyle cnm kucuk olanin hareketleri daha az. Et yiyorum ben ama ekstra bi yararini hissettemedm belki sende ise yarar.
Merhaba, inşallah sıkıntı olmaz bende de gözümüze uyku girmiyor günlerdir. Sizin detaylıda ne gibi bir belirti görüp de istemişti ki doktor nifty'i?merhaba, biz 12+3 de yapılan detaylıdan sonra doktorun önerisiyle nifty testi yaptırdık, 2000 tl 'ye çok şükür sonuç iyi geldi, sıkma canını, bir sıkıntı olmaz,
bizde birinde ense kalınlığından şüphelenmişti, sonuçlar 10 günde geldi ama o 10 gün nasıl geçti anlatamam, seni çok iyi anlıyorum, bizim için test güzel geldi ama doktorumuz sürekli takip edeceğini belirtti, haftaya kontrolümüz var ,Merhaba, inşallah sıkıntı olmaz bende de gözümüze uyku girmiyor günlerdir. Sizin detaylıda ne gibi bir belirti görüp de istemişti ki doktor nifty'i?
Off kadar geç mi yaa . Bugün 14 oldum bende . İlkinde 16. Haftada hissetmiştim . ikinci gebelikte daha erken hissedilir diyorlar ama tık yok benimkilerde tembel olacaklar herhaldeGünaydın herkese, biz bugün itibariyle 18 haftalik olduk. Birkac gündür kelebek kipirtisindan ziyade minik pit pitlar oluyor. Galiba tekmeler basladi henüz cok hafif olsa da :)
Ay nasıl saklayabildiniz o kadar maşallah Bizimkiler çatladılar daha 14. Haftadayım sağır sultan bile duydu bizimkiniAyy kizlar ikizlere hamile oldugumu ogrendim ogreneli ikizlerle ilgili kotu hikayeler duyuyorumhalbuki ailemizde fazlasiyla ikiz var ,hepsi de vaktinde dogdu ve cok sagliklilar..
Genelde is yerinde muhabbeti geciyor tesadufen,hani bilincli yapiyorlar diyecegim bir durum yok,cunku bnm ikizlere hamile oldugumu aileler disinda kimse bilmiyor henuz,hatta sadece anneler..
Biraz da olsa rahatlattın inan ki, inşallah hiç bir sorun çıkmaz her şeyimiz güzel devam eder sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi. Ben de bugün kontrole gidicem kendi doktoruma, umarım her şey yolundadır. Senin çift yumurta mı, cinsiyetleri ne?bizde birinde ense kalınlığından şüphelenmişti, sonuçlar 10 günde geldi ama o 10 gün nasıl geçti anlatamam, seni çok iyi anlıyorum, bizim için test güzel geldi ama doktorumuz sürekli takip edeceğini belirtti, haftaya kontrolümüz var ,
Montessori yatağı için çerçeve şart değil bence yere bir yatak da yeter :) şu an oğlumun yatağı öyle :) mobilyası kırıldı biz de kaldırdık böyle daha rahat .ikeanin sitesinde de cok uygun besikler var ama snn fikrinde kafama yatti..
montessori yatagini esime gosterdim netten,kafes bu dedihevesimi kursagimda birakti
Yok canim bizimki yapmiyor her kontrolde. O yüzden her ay gireceksin ona dedi zaten. Insallah sorunsuz cikar her sey bekliyoruz o önemli bizim icin transfuzyon suphesine karsi.
Yok canim benim doktorumun dediği 20. haftadan itibaren her ay bakacagiz. Iki haftada bir demedi. Net ogrenirim bakalim
Montessori yatağı için çerçeve şart değil bence yere bir yatak da yeter :) şu an oğlumun yatağı öyle :) mobilyası kırıldı biz de kaldırdık böyle daha rahat .
merhaba cicis anneler,drdan geldik,hicbir sıkıntımız yoktu elhamdülillah ama cinsiyeti yine öğrenemedikdr um aşırı garantici,bekleyin dedi alisveris icin soruyoruz deyince,bu sefer de,18den once alisveris yapmayin zaten dedi
evet canım içini ferah tut, benim çift yumurta ikizi, cinsiyetleri biri erkek diğeri kız dedi ama değişir mi bilmemBiraz da olsa rahatlattın inan ki, inşallah hiç bir sorun çıkmaz her şeyimiz güzel devam eder sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi. Ben de bugün kontrole gidicem kendi doktoruma, umarım her şey yolundadır. Senin çift yumurta mı, cinsiyetleri ne?
evet canım içini ferah tut, benim çift yumurta ikizi, cinsiyetleri biri erkek diğeri kız dedi ama değişir mi bilmem
merhaba canım. Sana söylediklerinin hepsini banada dedi ayrıntılı da bakan dr.hemen kendi dr aradım. KorkmamamKızlar selam, canım çok sıkkın. Bugün detaylı ultrason sonucunda erkek bebeğimin böbreğinde devam eden genişleme ve kalbinde parlaklık gördü doktor. Bunlar da çok ufak olsa ve normal bebeklerde de görülebilse bile down sendromu olan bebeklerde de görülüyormuş. Doktor ismini şu an hatırlamadığım bir test önerdi, yurt dışına kan gönderiliyormuş sanırım, inceleniyormuş. O da %97ye kadar garanti sonuç veriyormuş, yaklaşık 2000 tl bir ücreti var. Yarın kendi doktoruma kontrole gidicem daha detaylı anlatır sanırım ama çok çok üzüldüm.
canım aslında net gibi konuştu ama duyduğum bir kaç şeyden sonra acaba diyorum, benim arkadaşım kız bekliyordu 7.ayda erkek olacağını öğrendi, iki ay önce doğdu erkekCanım sanmıyorum perinatologlar 3.ayda Söyler çünkü.net
Tecrübeyle alakalı dedi doktor bize
bende mıgren sorunu vr tetıklermı acaba aklımdan cıkmaz oldu a nasıl bır pıskolojıyse :)))Bana da öyle geliyor yakındır bebislerin gelmesi neyseki bu haftaya geldik tüm organları güzel gelişmiştir de sıkıntı çekmeden alırız kucagimiza spinal daha önce oldum ben başağrısı problemin yoksa hiç korkma derim hem yavrularını gösterirler seslerini duyarsin doğumu da ıyu bir yenidogan olan yerde yapmakta fayda var
Cnm ben genel anestezinin daha cok yan etkisi oldugunu duymustum eminmisin genel istediginden o narkozu atmak var bide o dikisler genel anestezide daha cok agri yapiyomus sanirim ayildiginda.bende mıgren sorunu vr tetıklermı acaba aklımdan cıkmaz oldu a nasıl bır pıskolojıyse :)))
gerilme gerilme bizim 2017 ikiz anneleri diye whatsap grubumuz var katilmak istersen no yolla mesajla orda birbirmizile konusyyoruz devamli
Migrenin varsa anestezi uzmanı ile gorusmennde fayda var spinali yapacak olan o mutlaka bilgilendirecektir seni bende grip oldum aksilik işte genel olmak benim için sıkıntı olabilir nasıl gecirecem bilmiyorumbende mıgren sorunu vr tetıklermı acaba aklımdan cıkmaz oldu a nasıl bır pıskolojıyse :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?