2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Çok almak istersen unisex birçok şey var canım bende Kızımın 18de öğrendim
Oğlumu 12de o Yüzden Oğluma alırken kıza da unisex Şeyler aldım ama acelesi de yok tam alışveriş 20den sonra da olur
cnm bizimki merak,alisveris bahane
unisex de almam sanirim,korkuyorum,hala kanama alani vardi rahimde kucuk de olsa

canım kaçıncı haftadasın.o bahsettiğn testi ben yaptırdım.dr istememişti ama o testi yaptırınca diğer tarama testlerine gerek kalmıyor.aminiyosentez kadar doğru sonuç veriyor.ama benim drum sonuç kötü çıkarsa bebeklerden hangisinde sorun olduğunu anlamak için aminiyosentez yapılır demişti.umarın bebeklerinin ikisi de çok sağlıklıdır.rabbim yardımcın olsun

evet canım içini ferah tut, benim çift yumurta ikizi, cinsiyetleri biri erkek diğeri kız dedi ama değişir mi bilmem
Benim de öyle de ben de bilmiyorum değişiyor mu, yaptırcam o testi bu arada. Doktorumla görüştüm bugün bence hiç önemli bi şey değil bu belirtiler düşük belirtiler ama tabi ki için rahat etsin istiyorsan yaptır, sana kalmış dedi...

Canım sende hangi belirtileri görmüştü de demişti ki? Ben de bugün görüştüm kendi doktorumla, hiç korkma o gördüğü için söylemek zorunda ama bu belirtiler çok önemli markerlar değil dedi. Ama tabi ki için rahat etsin dersen yaptır mutlaka dedi. Kaldı ki ben de böyle sürekli kafaya takan bir insanım duyduğumdan beri uyku uyuyamadım, yaptırmayı düşünüyorum o yüzden Allah sağlık versin inşallah bebeklerimize de bize de...

Canım selam, ben 22. haftamdayım şimdi. Zaten başka tarama testleri yapılmadı bana sadece detaylı ultrason bakıldı iki kez, biri 14, biri 22. haftada işte. Detaylıya göre de kızda herhangi bir sorun yok çok şükür ama erkekte iki minik belirti buldular işte. Amniyosenteze gerek yokmuş bugün öyle dedi doktorum. Sadece için rahat etsin dersen yaptır dedi. Bebeğe amniyosentez gibi herhangi bir zararı yok ya da anneye, tek sıkıntı maddi olarak biraz pahalı ama bu düşünceyle de uyku uyuyamam ben doğuma kadar Dediğin gibi inşallah bi şey çıkmaz canım, iyi dileklerin için teşekkür ederim ...

canım maddi imkanın varsa yaptır, için rahatlar, hem riskli bir test değil, anne kanı alınıyor sadece

Ay bugün sabahtan aklımdaydın merak etmiştim cinsiyetlerinizi :) yine öğrenememişsiniz hayırlısı inşallah bi dahakine artık

20. Haftada ayrıntılı ultrasona gittim. Herhangi birseyden dolayı demedi. Ayrıntılı ultrason raporu hazırlarken söyledi. Ben yaptirmadim o testi yaptırmayida düşünmedim. İçin nasıl rahat ederse öyle yap canim

Kızlar günaydın bisey sorcam 2 aksam önce bende yattığım yerde azıcık sıvı geldı cok az ama 2 yemek kaşığı kadar hıssettım bir sıcaklık hemen tuvalrte gittim sümüksü koyu ama sulu cok azıcık bellı belırsız kırmızılık vardı ertesı gün Dr gittim herşey normal bebekler cok ıyı dedı Dr istirahat et dinlen crinonine jelı kesmıstı tekrar kullan dedı bu tur durum yasayan arkadaslar aranızda oldumu acaba .. Ama su var 2 gün temizlik yapmiştim sonrasında bu durum oldu yorumu olan ve önerisi olan arkadaslardan cevap bekliyorum iyi günler hanımlar

bnm de oldu cnm,biz de crinone u kesmistik yine basladik ama gunluk 1tane.
bana da is yapma agir kaldirma vs dedi,ki hicbirini yapmiyorum sadece 1defa ogrencimi koltuklarindan kucaklayip yerine koydum,oturmamakta direnince mecbur kaldim..
Korkmana gerek yok jelini kullan biseycik olmaz Allahin izniyle..ayni durumdayiz.

valla canım kararsızım nasıl olck bılmıyom spınalde bel agrısı felan kalıyomus dıe duydum

benim ablam genel anestezi ile dünyaya getirdi bebeklerini ve hep korkunç bir acı içinde uyandığından bahseder. migreni olan bir arkadaşım da epiduralle doğum yapmıştı çok korkuyodu ama hiç sıkıntı yaşamadı migreninden dolayı belki de bünye ile alakalıdır.

Merhaba Gozunaydin darısı diğer bebise inşallah en kisa zamanda ona da sağlıkla kavusun bol bol sütün olsun güzel güzel emin seni inşallah bebisle hayat nasıl bizlere de biraz anlatirsan seviniriz bende çarşamba doguma girecem Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…