- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.041
cnm bizimki merak,alisveris bahaneÇok almak istersen unisex birçok şey var canım bende Kızımın 18de öğrendim
Oğlumu 12de o Yüzden Oğluma alırken kıza da unisex Şeyler aldım ama acelesi de yok tam alışveriş 20den sonra da olur
canım kaçıncı haftadasın.o bahsettiğn testi ben yaptırdım.dr istememişti ama o testi yaptırınca diğer tarama testlerine gerek kalmıyor.aminiyosentez kadar doğru sonuç veriyor.ama benim drum sonuç kötü çıkarsa bebeklerden hangisinde sorun olduğunu anlamak için aminiyosentez yapılır demişti.umarın bebeklerinin ikisi de çok sağlıklıdır.rabbim yardımcın olsunKızlar selam, canım çok sıkkın. Bugün detaylı ultrason sonucunda erkek bebeğimin böbreğinde devam eden genişleme ve kalbinde parlaklık gördü doktor. Bunlar da çok ufak olsa ve normal bebeklerde de görülebilse bile down sendromu olan bebeklerde de görülüyormuş. Doktor ismini şu an hatırlamadığım bir test önerdi, yurt dışına kan gönderiliyormuş sanırım, inceleniyormuş. O da %97ye kadar garanti sonuç veriyormuş, yaklaşık 2000 tl bir ücreti var. Yarın kendi doktoruma kontrole gidicem daha detaylı anlatır sanırım ama çok çok üzüldüm.
Benim de öyle de ben de bilmiyorum değişiyor mu, yaptırcam o testi bu arada. Doktorumla görüştüm bugün bence hiç önemli bi şey değil bu belirtiler düşük belirtiler ama tabi ki için rahat etsin istiyorsan yaptır, sana kalmış dedi...evet canım içini ferah tut, benim çift yumurta ikizi, cinsiyetleri biri erkek diğeri kız dedi ama değişir mi bilmem
Canım sende hangi belirtileri görmüştü de demişti ki? Ben de bugün görüştüm kendi doktorumla, hiç korkma o gördüğü için söylemek zorunda ama bu belirtiler çok önemli markerlar değil dedi. Ama tabi ki için rahat etsin dersen yaptır mutlaka dedi. Kaldı ki ben de böyle sürekli kafaya takan bir insanım duyduğumdan beri uyku uyuyamadım, yaptırmayı düşünüyorum o yüzdenmerhaba canım. Sana söylediklerinin hepsini banada dedi ayrıntılı da bakan dr.hemen kendi dr aradım. Korkmamam
gerektiğini anlattı. Dayanamadım ertesi gün kendi dr gittim. Bana bunların geçici şeyler olduğunu bir-çok gebelikte rastlanabilecehini belirtti. Down sendromu içinse ikizlere tarama testleri yapılamadığından bu olasılıktan bahsedildiğini söyledi. İçini rahat tut. Allahım herşeyin hayırlısını verir. Ondan gelen başla göz üstüne
Canım selam, ben 22. haftamdayım şimdi. Zaten başka tarama testleri yapılmadı bana sadece detaylı ultrason bakıldı iki kez, biri 14, biri 22. haftada işte. Detaylıya göre de kızda herhangi bir sorun yok çok şükür ama erkekte iki minik belirti buldular işte. Amniyosenteze gerek yokmuş bugün öyle dedi doktorum. Sadece için rahat etsin dersen yaptır dedi. Bebeğe amniyosentez gibi herhangi bir zararı yok ya da anneye, tek sıkıntı maddi olarak biraz pahalı ama bu düşünceyle de uyku uyuyamam ben doğuma kadarcanım kaçıncı haftadasın.o bahsettiğn testi ben yaptırdım.dr istememişti ama o testi yaptırınca diğer tarama testlerine gerek kalmıyor.aminiyosentez kadar doğru sonuç veriyor.ama benim drum sonuç kötü çıkarsa bebeklerden hangisinde sorun olduğunu anlamak için aminiyosentez yapılır demişti.umarın bebeklerinin ikisi de çok sağlıklıdır.rabbim yardımcın olsun
canım maddi imkanın varsa yaptır, için rahatlar, hem riskli bir test değil, anne kanı alınıyor sadeceBenim de öyle de ben de bilmiyorum değişiyor mu, yaptırcam o testi bu arada. Doktorumla görüştüm bugün bence hiç önemli bi şey değil bu belirtiler düşük belirtiler ama tabi ki için rahat etsin istiyorsan yaptır, sana kalmış dedi...
Bursa'ya mı ait bu grup beni de alır mısınız :) bende bursadayımgerilme gerilme bizim 2017 ikiz anneleri diye whatsap grubumuz var katilmak istersen no yolla mesajla orda birbirmizile konusyyoruz devamli
Ay bugün sabahtan aklımdaydın merak etmiştim cinsiyetlerinizi :) yine öğrenememişsiniz hayırlısı inşallah bi dahakine artıkmerhaba cicis anneler,drdan geldik,hicbir sıkıntımız yoktu elhamdülillah ama cinsiyeti yine öğrenemedikdr um aşırı garantici,bekleyin dedi alisveris icin soruyoruz deyince,bu sefer de,18den once alisveris yapmayin zaten dedi
ayy valla catlicam :) hayirlisi saka bi yana..Ay bugün sabahtan aklımdaydın merak etmiştim cinsiyetlerinizi :) yine öğrenememişsiniz hayırlısı inşallah bi dahakine artık
20. Haftada ayrıntılı ultrasona gittim. Herhangi birseyden dolayı demedi. Ayrıntılı ultrason raporu hazırlarken söyledi. Ben yaptirmadim o testi yaptırmayida düşünmedim. İçin nasıl rahat ederse öyle yap canimCanım sende hangi belirtileri görmüştü de demişti ki? Ben de bugün görüştüm kendi doktorumla, hiç korkma o gördüğü için söylemek zorunda ama bu belirtiler çok önemli markerlar değil dedi. Ama tabi ki için rahat etsin dersen yaptır mutlaka dedi. Kaldı ki ben de böyle sürekli kafaya takan bir insanım duyduğumdan beri uyku uyuyamadım, yaptırmayı düşünüyorum o yüzdenAllah sağlık versin inşallah bebeklerimize de bize de...
Evet öyleymiş canım bakalım biraz zorlayacak beni madden ama olsun yeter ki içim rahat etsin.canım maddi imkanın varsa yaptır, için rahatlar, hem riskli bir test değil, anne kanı alınıyor sadece
bnm de oldu cnm,biz de crinone u kesmistik yine basladik ama gunluk 1tane.Kızlar günaydın bisey sorcam 2 aksam önce bende yattığım yerde azıcık sıvı geldı cok az ama 2 yemek kaşığı kadar hıssettım bir sıcaklık hemen tuvalrte gittim sümüksü koyu ama sulu cok azıcık bellı belırsız kırmızılık vardı ertesı gün Dr gittim herşey normal bebekler cok ıyı dedı Dr istirahat et dinlen crinonine jelı kesmıstı tekrar kullan dedı bu tur durum yasayan arkadaslar aranızda oldumu acaba .. Ama su var 2 gün temizlik yapmiştim sonrasında bu durum oldu yorumu olan ve önerisi olan arkadaslardan cevap bekliyorum iyi günler hanımlar
valla canım kararsızım nasıl olck bılmıyom spınalde bel agrısı felan kalıyomus dıe duydumCnm ben genel anestezinin daha cok yan etkisi oldugunu duymustum eminmisin genel istediginden o narkozu atmak var bide o dikisler genel anestezide daha cok agri yapiyomus sanirim ayildiginda.
valla canım kararsızım nasıl olck bılmıyom spınalde bel agrısı felan kalıyomus dıe duydum
Evet onu duydumda epidural ol en rahati o diyolarvalla canım kararsızım nasıl olck bılmıyom spınalde bel agrısı felan kalıyomus dıe duydum
bı karar vercem artk canım aynen epudural ıyyı dıolar bıde spınalı sorcam ıyce son ıkı gun kaldı heycan bastı :)Evet onu duydumda epidural ol en rahati o diyolar
Merhaba Gozunaydin darısı diğer bebise inşallah en kisa zamanda ona da sağlıkla kavusun bol bol sütün olsun güzel güzel emin seni inşallah bebisle hayat nasıl bizlere de biraz anlatirsan seviniriz bende çarşamba doguma girecem Allah izin verirseMrb kizlar. Dun hastaneden gelen telefonla uyandim. Allahim yedigim korkuyu ben bilirim. Sukur ki kizlarimdan birinin taburcu haberi idi. Cok sukur birine kavustuk 1850gr ile. Tahmin edemezsiniz cook kucuk ama saglikliyiz. Darisi Ada bebegimize insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?