- 27 Mayıs 2016
- 307
- 484
- 103
- 40
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.101
Darisi sizlere olsun ama kuvez yolu beklemeden insallah. Rabbim hepimizin kuzularinizi bize bagislasinMasaallah canım en kısa zamanda Ada'yı da kicaklaman duasıyla ...gozunaydin :) Rabbim sağlıklı ömürler versin ❤❤
Tek bebek cift bebek sezeryan yada normal olarak degisiyor. Doktordan doktora da degisiyor fiyatlar. Bize 1800 dendi ama memur indirimi vardi onu hesaplatmadik dahaDogum icin ne kadar aliyor cnm bilgin var mi ? bnm bi arkadaş da ona gidiyor ama henuz onun cok yeni dogumu sormamis.
o 1800 dediyse bnmki 3000 der kesinTek bebek cift bebek sezeryan yada normal olarak degisiyor. Doktordan doktora da degisiyor fiyatlar. Bize 1800 dendi ama memur indirimi vardi onu hesaplatmadik daha
spınal tavsıyen yanı bende yarın olcam ınsllh sorunsuz gecer bugunde strestenmıdır nedır ıs yapasım bıle yok :)Arkadaşlar spinal anestesiyi tavsiye ederim. Epidural kalıcı bel ağrılarına sebep oluyormuş. Googledan araştırırsanz çok kişi muzdarip bu durumdan. Ben kızımda spinal oldum çok memnun kaldm
Ada bebegede tez zamanda sağlıkla kavusmaniz dilegiyle ins.Mrb kizlar. Dun hastaneden gelen telefonla uyandim. Allahim yedigim korkuyu ben bilirim. Sukur ki kizlarimdan birinin taburcu haberi idi. Cok sukur birine kavustuk 1850gr ile. Tahmin edemezsiniz cook kucuk ama saglikliyiz. Darisi Ada bebegimize insallah.
Yaa yaparsin tbi heycn yrn bebeklerine kavusuyosun :) bizede haber ver olur mu. Adini ne koycksnzkızlar strestenmıdır nedır ben bugun cok halsızım :) bacaklarım tasımıyo sankı benı o kadar ısım varkı nasıl yapcam dıe dusunuyom :) ay heycan tavanda ve korkuda bıde halsızlık cıktı bugun :)
Ayy cok guzel bir heyecan bosverin isi gücü ayni bedende 3 kisi olmanin tadini cikarin sağlıkla kucaginiza alin inş.kızlar strestenmıdır nedır ben bugun cok halsızım :) bacaklarım tasımıyo sankı benı o kadar ısım varkı nasıl yapcam dıe dusunuyom :) ay heycan tavanda ve korkuda bıde halsızlık cıktı bugun :)
ee olsun o kadar,yrn bebisler geliyorkızlar strestenmıdır nedır ben bugun cok halsızım :) bacaklarım tasımıyo sankı benı o kadar ısım varkı nasıl yapcam dıe dusunuyom :) ay heycan tavanda ve korkuda bıde halsızlık cıktı bugun :)
Ben biriyle zorlanıyorum, canımı acıtıyor. sen ikisiyle birlikte çok zorlanıyorsundur. Valla sizleri düşündükçe daha da fena oluyorum. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.benim geçtiğimiz haftalarda tansiyo dusukligum vardı. Simdi o konuda daha iyiyim. Ama bende bebekler çok acayip sert hareket ediyor. Artik.nefes alamiyorum. Kalkıp oturamıyorum. Çok zorlanmaya başladım
Mrb kizlar. Dun hastaneden gelen telefonla uyandim. Allahim yedigim korkuyu ben bilirim. Sukur ki kizlarimdan birinin taburcu haberi idi. Cok sukur birine kavustuk 1850gr ile. Tahmin edemezsiniz cook kucuk ama saglikliyiz. Darisi Ada bebegimize insallah.
Kizlar biz kontrolden geldik. Kizim 1326 gram olmus 10 gunde 250 gram almis. Oglum 1376 gram 100 gram almis. Kiz 29 haftayla uyumlu erkek 30 uyumlu. Ama kilosu iyi kizin dedi. Ciger gelistiricilerimizin ilk dozunu olduk yrnda ikinci dozu olcz.
pazartesı 34+3 oluyolar canım ınsllh hyrlııyla sezeryan olcam sabh hastanede olcam oglene alırız demıstı gelısımı bırının ıyıde dıgerı az 1500 duruyo zaten almıyo kılo dıe alıncaklar yoksa 1 haftam daha vardı hayrlısı olr ınsllh
Merhaba kizlar. 19, 20. Haftalarinda kac kilo almistiniz? Ben bugun itibariyle 19 oldum ve 3 kilo aldım. Nasil sizce? Cok fazla yiyebildigimi soyleyemem ama en baştaki halime göre istahim acik. Kahvaltiyi saglam yapabiliyorrum. Ama onun dışında canim cok yemek vs cekmiyor. Yedigimde de eskisi gibi yiyorum az yani. Meyve,sut, yogurt,kuruyemis tuketmeye çalışıyorum ama.
hbr veririm cnm iki kiz plursa ravza ve hira olcak son ultrasyin erkek biri demisti oyle olursa hamza ve ravza olcak hyrlisiyla canmYaa yaparsin tbi heycn yrn bebeklerine kavusuyosun :) bizede haber ver olur mu. Adini ne koycksnz
maşallah kuzularına :)
inşallah senin sütünle bir anda büyür merak etme sen. dinlen tadını çıkar bugünün :) yarın minnoşların kucağında olacaklar inşallah allah yardımcın olsun müsait olunca haber ver bize de.
kiloya çok takılma bence zaten az almışsın. son üç-dört ay zaten iştah çok açılıyo ve bebekler de büyüdüğü için kilo artışı fazla oluyo. ben ilk 20 hafta 6 kilo falan almıştım şu an 15 oldu mesela :/
Neden ki neden fazla istiyor sizinkio 1800 dediyse bnmki 3000 der kesin
Cnm tansiyon ve migrenin varsa spinal tavsiye etmiyorlar. Dogumdan sonra felaket baş ağrısı yapıyor. Bir de bacakların komple uyuşuyor doğrulup emziremiyorsun ama epidural de sadece karın kısmın uyuşuyor baş ağrısı sorunu yok belinde katateri bırakıyorlar dogumdan sonra ağrın oldukça oradan agri kesici veriyorlar pamuk gibi oluyosun :)spınal tavsıyen yanı bende yarın olcam ınsllh sorunsuz gecer bugunde strestenmıdır nedır ıs yapasım bıle yok :)
evde kızım var 6 yasında onamı bıraksam ıslerı :))))))) acaba hyrlısıyla gunu bıtırdık yarın neler beklıyo allah buyuk canım az kaldı heycan tavan da tavanee olsun o kadar,yrn bebisler geliyorisi gucu bosver,evde birileri varsa onlar yardimci olsun,sen otur son gunun tadini cikar
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.çok heyecanlı gerçekten..darısı bizlerin başına inşaallahevde kızım var 6 yasında onamı bıraksam ıslerı :))))))) acaba hyrlısıyla gunu bıtırdık yarın neler beklıyo allah buyuk canım az kaldı heycan tavan da tavan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?