2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Arkadaşlar spinal anestesiyi tavsiye ederim. Epidural kalıcı bel ağrılarına sebep oluyormuş. Googledan araştırırsanz çok kişi muzdarip bu durumdan. Ben kızımda spinal oldum çok memnun kaldm

Arkadaşlar spinal anestesiyi tavsiye ederim. Epidural kalıcı bel ağrılarına sebep oluyormuş. Googledan araştırırsanz çok kişi muzdarip bu durumdan. Ben kızımda spinal oldum çok memnun kaldm
spınal tavsıyen yanı bende yarın olcam ınsllh sorunsuz gecer bugunde strestenmıdır nedır ıs yapasım bıle yok :)

kızlar strestenmıdır nedır ben bugun cok halsızım :) bacaklarım tasımıyo sankı benı o kadar ısım varkı nasıl yapcam dıe dusunuyom :) ay heycan tavanda ve korkuda bıde halsızlık cıktı bugun :)

Ada bebegede tez zamanda sağlıkla kavusmaniz dilegiyle ins.

Yaa yaparsin tbi heycn yrn bebeklerine kavusuyosun :) bizede haber ver olur mu. Adini ne koycksnz

Ayy cok guzel bir heyecan bosverin isi gücü ayni bedende 3 kisi olmanin tadini cikarin sağlıkla kucaginiza alin inş.

ee olsun o kadar,yrn bebisler geliyor isi gucu bosver,evde birileri varsa onlar yardimci olsun,sen otur son gunun tadini cikar

benim geçtiğimiz haftalarda tansiyo dusukligum vardı. Simdi o konuda daha iyiyim. Ama bende bebekler çok acayip sert hareket ediyor. Artik.nefes alamiyorum. Kalkıp oturamıyorum. Çok zorlanmaya başladım
Ben biriyle zorlanıyorum, canımı acıtıyor. sen ikisiyle birlikte çok zorlanıyorsundur. Valla sizleri düşündükçe daha da fena oluyorum. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Merhaba kizlar. 19, 20. Haftalarinda kac kilo almistiniz? Ben bugun itibariyle 19 oldum ve 3 kilo aldım. Nasil sizce? Cok fazla yiyebildigimi soyleyemem ama en baştaki halime göre istahim acik. Kahvaltiyi saglam yapabiliyorrum. Ama onun dışında canim cok yemek vs cekmiyor. Yedigimde de eskisi gibi yiyorum az yani. Meyve,sut, yogurt,kuruyemis tuketmeye çalışıyorum ama.

canııımm hayırlı olsun :) inşallah tez zamanda diğer miniğine de kavuşursun. rabbim bir daha ayırmasın

Kizlar biz kontrolden geldik. Kizim 1326 gram olmus 10 gunde 250 gram almis. Oglum 1376 gram 100 gram almis. Kiz 29 haftayla uyumlu erkek 30 uyumlu. Ama kilosu iyi kizin dedi. Ciger gelistiricilerimizin ilk dozunu olduk yrnda ikinci dozu olcz.

maşallah kuzularına :)

inşallah senin sütünle bir anda büyür merak etme sen. dinlen tadını çıkar bugünün :) yarın minnoşların kucağında olacaklar inşallah allah yardımcın olsun müsait olunca haber ver bize de.

kiloya çok takılma bence zaten az almışsın. son üç-dört ay zaten iştah çok açılıyo ve bebekler de büyüdüğü için kilo artışı fazla oluyo. ben ilk 20 hafta 6 kilo falan almıştım şu an 15 oldu mesela :/

Yok az aldigim icin sordum, sorun mudur acaba diye. Oyle diyenler oldu da merak ettim

spınal tavsıyen yanı bende yarın olcam ınsllh sorunsuz gecer bugunde strestenmıdır nedır ıs yapasım bıle yok :)
Cnm tansiyon ve migrenin varsa spinal tavsiye etmiyorlar. Dogumdan sonra felaket baş ağrısı yapıyor. Bir de bacakların komple uyuşuyor doğrulup emziremiyorsun ama epidural de sadece karın kısmın uyuşuyor baş ağrısı sorunu yok belinde katateri bırakıyorlar dogumdan sonra ağrın oldukça oradan agri kesici veriyorlar pamuk gibi oluyosun :)

evde kızım var 6 yasında onamı bıraksam ıslerı :))))))) acaba hyrlısıyla gunu bıtırdık yarın neler beklıyo allah buyuk canım az kaldı heycan tavan da tavan
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.çok heyecanlı gerçekten..darısı bizlerin başına inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…