- 23 Mayıs 2016
- 456
- 859
- 33
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.121
amınn ınsllh canım darısı kuvezsız olmasıyla bırlıkte butun hamıslere olsunrabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.çok heyecanlı gerçekten..darısı bizlerin başına inşaallah
Bisey sorcam kizlar dr um 3hafta sonraki kontrolden sonra cocuk druna da yonlendircem sizi dedi.O an neden demedik saskinliktan..
sizlerden cocuk druna giden var mi,cocuk druyla ne isimiz var ki
Netten baktim simdi cnm,“Fetal ekokardiyografi” diye bisey varmis,bebegin daha anne karnindayken,kalp hastaliklarinin tespiti ve tedavisi icin yapilirmis..Aa cok ilginc hakikaten niye ki acaba ?
18.haftadan sonra yapiliyormus bi de.Netten baktim simdi cnm,“Fetal ekokardiyografi” diye bisey varmis,bebegin daha anne karnindayken,kalp hastaliklarinin tespiti ve tedavisi icin yapilirmis..
Gaviscon iyi geliyo icen hamile arkadaslarim vardi icinde zaten hamileler rahatlikla icebilir yazio bana da ilk aylarda olmustu içmiştim ama yinede dr. Danis derimBu arada reflü öldürüyo beni. Çok kötü durumdayım olmazsa ilaç istycem drdan.. var mı bu sıkıntıyı yaşayan?
Bu arada reflü öldürüyo beni. Çok kötü durumdayım olmazsa ilaç istycem drdan.. var mı bu sıkıntıyı yaşayan?
Ben hamileliğin başından beri yaşıyorum reflü, şişkinlik, gastrit mahvoldum. Bana da rennie veriyorlar gavsicon midemi bulandırıyor. Onun dışında yeşil elma biraz kesiyor. Daha bu haftalarda oturarak uyuyorum mide yanmasından nasıl geçer bunca zaman bilmiyorumBu arada reflü öldürüyo beni. Çok kötü durumdayım olmazsa ilaç istycem drdan.. var mı bu sıkıntıyı yaşayan?
Merhaba canım, ben 23 ün içindeyim 4 kilo aldım. Ama hiç iştahım yok benim de, sürekli bi mide yanması kusma hali. Meyve, vitamin asla tüketemiyorum. Bence normal 19 haftaya göre 3 kilo. Fazla kilo alınca da zor geçiyor gebelik.Merhaba kizlar. 19, 20. Haftalarinda kac kilo almistiniz? Ben bugun itibariyle 19 oldum ve 3 kilo aldım. Nasil sizce? Cok fazla yiyebildigimi soyleyemem ama en baştaki halime göre istahim acik. Kahvaltiyi saglam yapabiliyorrum. Ama onun dışında canim cok yemek vs cekmiyor. Yedigimde de eskisi gibi yiyorum az yani. Meyve,sut, yogurt,kuruyemis tuketmeye çalışıyorum ama.
amin canım saolBen biriyle zorlanıyorum, canımı acıtıyor. sen ikisiyle birlikte çok zorlanıyorsundur. Valla sizleri düşündükçe daha da fena oluyorum. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Merhaba canım, ben 23 ün içindeyim 4 kilo aldım. Ama hiç iştahım yok benim de, sürekli bi mide yanması kusma hali. Meyve, vitamin asla tüketemiyorum. Bence normal 19 haftaya göre 3 kilo. Fazla kilo alınca da zor geçiyor gebelik.
canım Zeki bey miydi senin doktorun?o 1800 dediyse bnmki 3000 der kesin
iyi bence. ben de iki kilo almıştım ama son zamanlarda verdim onları yiyememekten. bence 20. haftaya kadar 3 kilo misss.Merhaba kizlar. 19, 20. Haftalarinda kac kilo almistiniz? Ben bugun itibariyle 19 oldum ve 3 kilo aldım. Nasil sizce? Cok fazla yiyebildigimi soyleyemem ama en baştaki halime göre istahim acik. Kahvaltiyi saglam yapabiliyorrum. Ama onun dışında canim cok yemek vs cekmiyor. Yedigimde de eskisi gibi yiyorum az yani. Meyve,sut, yogurt,kuruyemis tuketmeye çalışıyorum ama.
aynen ve çok önemi birşeydir benim de kalp cerrahı arkadaşım mutlaka yaptır dedi.Netten baktim simdi cnm,“Fetal ekokardiyografi” diye bisey varmis,bebegin daha anne karnindayken,kalp hastaliklarinin tespiti ve tedavisi icin yapilirmis..
canım, stres yapma, daha iyi olacaksın , dualarımız seninle, bol bol dinlenSelam kızlar
Kontrolden geldim bugün ama moralim bozuk
2 hafta önce rahim ağzı uzunluğum 4 civarındaydı
Şimdi 2.7
Ağrılarım var nst ye bağlandım ama çıkmadı
Progestan fitil verdi
Haftaya yine bakılacak
2,5un Altın'da olsaydı yatıracaktı.
Yavrularım daha çok küçük yeni 1 kilo oldular
Ciğer geliştiriciyi sordum
Doğum yapmıyorsun ki gerek yok dedi
Ama ben çok paniğim. Ailem uzakta hazırlıklar bitmedi gelebilen yok
Bana dua edin lütfen tek isteğim bu(
evt taniyor musun ?canım Zeki bey miydi senin doktorun?
tabi tanıyorum tedavi sürecime onla başladım çok iyi doktordur kendisi. o süre zarfında diyarbakırdaydık iş gereği. belki gene geliriz kim bilir. güzel şehir.evt taniyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?