2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bisey sorcam kizlar dr um 3hafta sonraki kontrolden sonra cocuk druna da yonlendircem sizi dedi.O an neden demedik saskinliktan..
sizlerden cocuk druna giden var mi,cocuk druyla ne isimiz var ki

Tavsiyem epidurali ve spinali araştırın. Spinalin hiç bir kötü yönünü yaşamadım ama epidural olan arkadaşlarımda kalıcı bel ağrısı oluşmş. Hatta 10-15yıldır çeken var...Ve internette 10larca sayfa var bu durumdan muzdarip. Epidural denince benm ödüm kopuyo..belki anesteziyi olduğun gün sıkıntı yaşarsn ama ondan sonra yaşanmıyır tabi migren olayını bilmiyom

Bu arada reflü öldürüyo beni. Çok kötü durumdayım olmazsa ilaç istycem drdan.. var mı bu sıkıntıyı yaşayan?

Bu arada reflü öldürüyo beni. Çok kötü durumdayım olmazsa ilaç istycem drdan.. var mı bu sıkıntıyı yaşayan?
Ben hamileliğin başından beri yaşıyorum reflü, şişkinlik, gastrit mahvoldum. Bana da rennie veriyorlar gavsicon midemi bulandırıyor. Onun dışında yeşil elma biraz kesiyor. Daha bu haftalarda oturarak uyuyorum mide yanmasından nasıl geçer bunca zaman bilmiyorum

Merhaba canım, ben 23 ün içindeyim 4 kilo aldım. Ama hiç iştahım yok benim de, sürekli bi mide yanması kusma hali. Meyve, vitamin asla tüketemiyorum. Bence normal 19 haftaya göre 3 kilo. Fazla kilo alınca da zor geçiyor gebelik.

ben de bir şey sorayım güzel anneler :)
bebek arabası alan var mı o kadar kararsız kaldım ki henüz çok erken ama canım tez telaşına düştüm bile
en azından fikir sahibi olayım

Evet fazla kilo almayi ben de hic istemiyorum. Allahtan kusmuyorum da ama iste az yemek yiyorum hemen doyuyorum. Allah yardimcin olsun canim gecer insallah kusmalarin

iyi bence. ben de iki kilo almıştım ama son zamanlarda verdim onları yiyememekten. bence 20. haftaya kadar 3 kilo misss.

canım, stres yapma, daha iyi olacaksın , dualarımız seninle, bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…