- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.141
merhaba,Merhaba ben de sizin gibi öğretmenim ve ikiz hamileyim 30.haftadayım izne ayrıldım bugün .Aslında kendimi çok iyi hissediyorum ama riskleri göze alamadım. Bence siz de ayrılın 4 hafta daha çalışmak ikiz gebelik olduğu için sakıncalı olabilir. Keşke devlet bu konuda bize daha çok izin verse. Malesef herkesin şartları da aynı değil ki ücretsiz izin alalım ben ücretsiz izin almadan başlayacağım çocuklar çok küçük olacaklar bu durum beni üzüyor ama herkesin şartları aynı değil malesef. Eğer branş öğretmeniyseniz ikinci dönem için ders saatlerinizi ayarlatın yarımşar gün gitseniz çok sıkıntı olmaz 2 ay öyle idare edersiniz eylülde de ücretsiz izin alırsınız. Ben nisanda tekrar başlayacağım Allah'ın izniyle okulda ders programı yapılırken çocuk durumu göz önünde bulunduruluyor. Çocuklara annem bakacak inşallah. Çocuklar sağlıklı doğsunlar da hocam gerisi hallolur inanın. Eğer bakacak biri de varsa izninize hemen ayrılın biliyorsunuz ikizler her an sürpriz yapabilirler
Merhaba,Merhaba ben de sizin gibi öğretmenim ve ikiz hamileyim 30.haftadayım izne ayrıldım bugün .Aslında kendimi çok iyi hissediyorum ama riskleri göze alamadım. Bence siz de ayrılın 4 hafta daha çalışmak ikiz gebelik olduğu için sakıncalı olabilir. Keşke devlet bu konuda bize daha çok izin verse. Malesef herkesin şartları da aynı değil ki ücretsiz izin alalım ben ücretsiz izin almadan başlayacağım çocuklar çok küçük olacaklar bu durum beni üzüyor ama herkesin şartları aynı değil malesef. Eğer branş öğretmeniyseniz ikinci dönem için ders saatlerinizi ayarlatın yarımşar gün gitseniz çok sıkıntı olmaz 2 ay öyle idare edersiniz eylülde de ücretsiz izin alırsınız. Ben nisanda tekrar başlayacağım Allah'ın izniyle okulda ders programı yapılırken çocuk durumu göz önünde bulunduruluyor. Çocuklara annem bakacak inşallah. Çocuklar sağlıklı doğsunlar da hocam gerisi hallolur inanın. Eğer bakacak biri de varsa izninize hemen ayrılın biliyorsunuz ikizler her an sürpriz yapabilirler
Merhaba.benim icinde cok erken ama internette baktim bogaboo donkey guzel ama cok pahaliymis galiba. Bulursam bi inceliycem bakalim nasil. Ikizler icin bebek arabasi bulmak zormus gercekten guzel modeller var ama onlarda ustuste onuda istemiyorum.aslinda simdi bulsamda almayi dusunmuyorum dogduktan sonra alirim buyuk ihtimal.ben de bir şey sorayım güzel anneler :)
bebek arabası alan var mı o kadar kararsız kaldım ki henüz çok erken ama canım tez telaşına düştüm bile
en azından fikir sahibi olayım
ben öğretmenim.30.haftam bugün alıcam inş.ikiz gebe iseniz alabilirsiniz 30. haftadan itibaren.Merhaba,
Bende çalışan 28 haftalık gebeyim. SGK ile telefonda görüştügümde 30. hafta dediler. sonra teyit amaçlı tekrar aradıgımda 30 hafta ama raporu 32. haftada alabiliyosunuz. 30 dan 32 ye kadar çalıştıgınız karınıza dedi. anlamadım. tam olarak nasıl oluyor anlatır mısınız?
ikiz gebeyim evet bende sigortalı çalışanım. ama dedim ya SGK yı aradıgımda farklı farklı konusuyolar. dogum öncesi 10 hafta diyolar ama raporu 32 de alıyosun . 2 hafta karın olur dedi anamadım. olmadı bugun tekrar arıcamben öğretmenim.30.haftam bugün alıcam inş.ikiz gebe iseniz alabilirsiniz 30. haftadan itibaren.
ikiz gebeyim evet bende sigortalı çalışanım. ama dedim ya SGK yı aradıgımda farklı farklı konusuyolar. dogum öncesi 10 hafta diyolar ama raporu 32 de alıyosun . 2 hafta karın olur dedi anamadım. olmadı bugun tekrar arıcamben öğretmenim.30.haftam bugün alıcam inş.ikiz gebe iseniz alabilirsiniz 30. haftadan itibaren.
Ben de 30. Haftada çalışabilir aldım...bana kurumumdan verilen bilgiye göre çalışabilir raporu almazsaniz çalışmanizin hic anlamı yok aktarılmiyor çalıştığınız günler benim bildiğim ...1 gün bile geciktirme boş yere çalışırsin dediler banaikiz gebeyim evet bende sigortalı çalışanım. ama dedim ya SGK yı aradıgımda farklı farklı konusuyolar. dogum öncesi 10 hafta diyolar ama raporu 32 de alıyosun . 2 hafta karın olur dedi anamadım. olmadı bugun tekrar arıcam
bnmkilerde de 5gun fark cikti son muayenedeüye olmadan sürekli takip ediyordum ama sgk sorusunu görünce hemen üye oldum araştırdığım bilgim olan bir konu olduğu için faydam olsun istedim.
bende 14. haftada ikiz gebelikteyim yalnız ikizlerimden biri 5 gün küçükken son muayenede 12 gün çıkmıştı arada ki fark
doktorlar her ihtimalli konuşuyorlar sizinkilerin araları nasıl hafta olarak
üye olmadan sürekli takip ediyordum ama sgk sorusunu görünce hemen üye oldum araştırdığım bilgim olan bir konu olduğu için faydam olsun istedim.
bende 14. haftada ikiz gebelikteyim yalnız ikizlerimden biri 5 gün küçükken son muayenede 12 gün çıkmıştı arada ki fark
doktorlar her ihtimalli konuşuyorlar sizinkilerin araları nasıl hafta olarak
aa bunu bilmiyordum,bnm de biri gununde biri gununden büyük.Merhaba. Bizim son muayenemizde 16+2 ydik. Küçük tam gününde çıktı diğeri 17+1 olarak çıktı. Gayet iyi dedi doktorum. Gününden geride cikmasi sorun yaratirmis. Tek yumurta mi sizin de?
aa bunu bilmiyordum,bnm de biri gununde biri gununden büyük.
Neden oluyor ki acaba,bizim tek yumurta ikizi de degil.
Benim uç hafta fark var.Küçüğüm haftasından uç hafta geride 20 . Haftadan sonra oluştu.
canım üzülme, sağlıkla al yavrularını, allahım sana güç versinKizlar bir.bucukta sezeryane aliniyorum kuzularimin sularida bitmid gelismemisler yatisimiz yapilfi bir bucukta genel anesteziyle aliniyolar cok zayiflaranne karninda kilo vermisler strestenmis
dua ediyorum sizin için..inş her şey güzel olacak..hayırlı haber verceksiniz bize..Kizlar bir.bucukta sezeryane aliniyorum kuzularimin sularida bitmid gelismemisler yatisimiz yapilfi bir bucukta genel anesteziyle aliniyolar cok zayiflaranne karninda kilo vermisler strestenmis
doktorun ne diyor bu durum için senin de yüksekmiş
Kizlar bir.bucukta sezeryane aliniyorum kuzularimin sularida bitmid gelismemisler yatisimiz yapilfi bir bucukta genel anesteziyle aliniyolar cok zayiflaranne karninda kilo vermisler strestenmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?