- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.161
dualarimiz seninle,iyi olun insallah..Kizlar bir.bucukta sezeryane aliniyorum kuzularimin sularida bitmid gelismemisler yatisimiz yapilfi bir bucukta genel anesteziyle aliniyolar cok zayiflaranne karninda kilo vermisler strestenmis
Yaaaa. Uzulme cnm skntli haftalarini atlattin. Neden genel yapiyolarKizlar bir.bucukta sezeryane aliniyorum kuzularimin sularida bitmid gelismemisler yatisimiz yapilfi bir bucukta genel anesteziyle aliniyolar cok zayiflaranne karninda kilo vermisler strestenmis
Cnm insallah bebislerini sağlıkla kucağına da alacaksın dualarım seninle inşallah doğunca arayı kapatacaklarKizlar bir.bucukta sezeryane aliniyorum kuzularimin sularida bitmid gelismemisler yatisimiz yapilfi bir bucukta genel anesteziyle aliniyolar cok zayiflaranne karninda kilo vermisler strestenmis
bebişlerini sağlıcakla al kucağına inşallah.Kizlar bir.bucukta sezeryane aliniyorum kuzularimin sularida bitmid gelismemisler yatisimiz yapilfi bir bucukta genel anesteziyle aliniyolar cok zayiflaranne karninda kilo vermisler strestenmis
Benimkilerde de hala bir hafta fark var 2 hafta da bir kontrol oluyorum. Kilo almaları önemli o yüzden takipteyizüye olmadan sürekli takip ediyordum ama sgk sorusunu görünce hemen üye oldum araştırdığım bilgim olan bir konu olduğu için faydam olsun istedim.
bende 14. haftada ikiz gebelikteyim yalnız ikizlerimden biri 5 gün küçükken son muayenede 12 gün çıkmıştı arada ki fark
doktorlar her ihtimalli konuşuyorlar sizinkilerin araları nasıl hafta olarak
evet bogaboo donkey fiyatları biraz uçuk.ben prego ibiza'ya yakın gibiyim arka arkaya olması tercihim.dar alanlardan kolay geçirebilmek adına.bir de sağlam iki bebeğin ağırlığını eşyalarını taşıyacak bir araba olmalı bakalım araştırmak gerekMerhaba.benim icinde cok erken ama internette baktim bogaboo donkey guzel ama cok pahaliymis galiba. Bulursam bi inceliycem bakalim nasil. Ikizler icin bebek arabasi bulmak zormus gercekten guzel modeller var ama onlarda ustuste onuda istemiyorum.aslinda simdi bulsamda almayi dusunmuyorum dogduktan sonra alirim buyuk ihtimal.
Allahım sağlıkla hayirla kavuşmayı nasip etsin inşallah sagliklari yerinde olsun da kilo alırlar inşallah eğer girersen bizede haber et merak ediyoruz bende çarşamba girecem zayıf kalan bebek çok az hareket ediyor dualarinizi bekliyorum inşallah senin ve bebislerin içinde dua ediyorumKizlar bir.bucukta sezeryane aliniyorum kuzularimin sularida bitmid gelismemisler yatisimiz yapilfi bir bucukta genel anesteziyle aliniyolar cok zayiflaranne karninda kilo vermisler strestenmis
ben tamamladım sayılır canım her fırsatta oturarak yaptım alışverişimi. .çoğunu internetten aldım ama.ee alisverisleri nsl yapcaz biz
canım, stres yapma, daha iyi olacaksın , dualarımız seninle, bol bol dinlen
Rabbim hayırlısı ile kurtarmıştır inşaallah üzülme toparlar onlar Rabbim sağlık sıhhat versin...Kizlar bir.bucukta sezeryane aliniyorum kuzularimin sularida bitmid gelismemisler yatisimiz yapilfi bir bucukta genel anesteziyle aliniyolar cok zayiflaranne karninda kilo vermisler strestenmis
ben 4te kendimr grldim kixlar anca yazdm valla
allah uzuun sağlıklı ömürler nasip etsin canımKuzularimizi gorduk sukur kucucklrr allhim hoc skntimiz yok sukur kilo almalari icin kalcaklarmis kuvezde 30 haftalik gorunuyolarmis ay allahim el kadarlar 1500 digeri 1900 iki minnak kizlarim oldu kizlar agrilarim var.benimde sanci pluyo arara
Guzel saglikli nice saatleriniz olsun guzel anneben 4te kendimr grldim kixlar anca yazdm valla
Ya masallah bak 1900luk bebegini verirlerki cok tutmazlar. Cok sevindim cnm ya solunum skntnz olmamasini cok sevindim hadi atlattin kurtuldun darisi basimiza insallah. Allah analı babalı buyutsunKuzularimizi gorduk sukur kucucklrr allhim hoc skntimiz yok sukur kilo almalari icin kalcaklarmis kuvezde 30 haftalik gorunuyolarmis ay allahim el kadarlar 1500 digeri 1900 iki minnak kizlarim oldu kizlar agrilarim var.benimde sanci pluyo arara
Gözünüz aydın çok şükür Rabbim anali babalı büyütsün uzun hayırlı ömürler versin Sarısı bizlerin başına çok duygulandım. Rabbim sanada şifalar versin inşaallahKuzularimizi gorduk sukur kucucklrr allhim hoc skntimiz yok sukur kilo almalari icin kalcaklarmis kuvezde 30 haftalik gorunuyolarmis ay allahim el kadarlar 1500 digeri 1900 iki minnak kizlarim oldu kizlar agrilarim var.benimde sanci pluyo arara
Canım Allah analı babalı sağlıkla buyutmeyi nasip etsin bebeklerin hemencecik toparlasınlar inşallahben 4te kendimr grldim kixlar anca yazdm valla
Oh maşallah herşeyleri normalmiş bi kaç güne kucağında our Allah analı babalı büyütsün inşallah. Genel anestezi ile olmuşsun dimi, uyanınca çok ağrın oldu mu tavsiye edilir mjKuzularimizi gorduk sukur kucucklrr allhim hoc skntimiz yok sukur kilo almalari icin kalcaklarmis kuvezde 30 haftalik gorunuyolarmis ay allahim el kadarlar 1500 digeri 1900 iki minnak kizlarim oldu kizlar agrilarim var.benimde sanci pluyo arara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?