2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kizlar bir.bucukta sezeryane aliniyorum kuzularimin sularida bitmid gelismemisler yatisimiz yapilfi bir bucukta genel anesteziyle aliniyolar cok zayiflar anne karninda kilo vermisler strestenmis
Cnm insallah bebislerini sağlıkla kucağına da alacaksın dualarım seninle inşallah doğunca arayı kapatacaklar

Benimkilerde de hala bir hafta fark var 2 hafta da bir kontrol oluyorum. Kilo almaları önemli o yüzden takipteyiz

evet bogaboo donkey fiyatları biraz uçuk.ben prego ibiza'ya yakın gibiyim arka arkaya olması tercihim.dar alanlardan kolay geçirebilmek adına.bir de sağlam iki bebeğin ağırlığını eşyalarını taşıyacak bir araba olmalı bakalım araştırmak gerek

Kizlar bir.bucukta sezeryane aliniyorum kuzularimin sularida bitmid gelismemisler yatisimiz yapilfi bir bucukta genel anesteziyle aliniyolar cok zayiflar anne karninda kilo vermisler strestenmis
Allahım sağlıkla hayirla kavuşmayı nasip etsin inşallah sagliklari yerinde olsun da kilo alırlar inşallah eğer girersen bizede haber et merak ediyoruz bende çarşamba girecem zayıf kalan bebek çok az hareket ediyor dualarinizi bekliyorum inşallah senin ve bebislerin içinde dua ediyorum

Rabbim hayırlısı ile kurtarmıştır inşaallah üzülme toparlar onlar Rabbim sağlık sıhhat versin...

Kuzularimizi gorduk sukur kucucklrr allhim hoc skntimiz yok sukur kilo almalari icin kalcaklarmis kuvezde 30 haftalik gorunuyolarmis ay allahim el kadarlar 1500 digeri 1900 iki minnak kizlarim oldu kizlar agrilarim var.benimde sanci pluyo arara
Ya masallah bak 1900luk bebegini verirlerki cok tutmazlar. Cok sevindim cnm ya solunum skntnz olmamasini cok sevindim hadi atlattin kurtuldun darisi basimiza insallah. Allah analı babalı buyutsun

Kuzularimizi gorduk sukur kucucklrr allhim hoc skntimiz yok sukur kilo almalari icin kalcaklarmis kuvezde 30 haftalik gorunuyolarmis ay allahim el kadarlar 1500 digeri 1900 iki minnak kizlarim oldu kizlar agrilarim var.benimde sanci pluyo arara
Gözünüz aydın çok şükür Rabbim anali babalı büyütsün uzun hayırlı ömürler versin Sarısı bizlerin başına çok duygulandım. Rabbim sanada şifalar versin inşaallah

Oh maşallah herşeyleri normalmiş bi kaç güne kucağında our Allah analı babalı büyütsün inşallah. Genel anestezi ile olmuşsun dimi, uyanınca çok ağrın oldu mu tavsiye edilir mj

Allah analı babalı büyütsün inşallah prensesleri. Darısı başımız sağlıkla kurtuluruz bizde inşallah. Bu arada ben de bugün çalışabilir raporumu aldım. Dr da artık 2 haftaya indirdi kontroleri. Oğlum da kızım da 1500 gr yaklaşık. 34 te normalde sonlandırıyolar ikiz gebeliklerde ama ben sende beklicem dedi dr. Pozisyonlarına göre de sezeryan ya da normal o zaman karar veririz diyor. Benim gönlüm normalden yana inşallah öyle olur. Bi de size sorayım, bugün çok yürüdüğümden midir nedir vajinamda bıçak saplanması gibi anlık bi acı oluyo sonra geçiyo. Sizlerde de var mı böyle bi acı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…