- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.181
maşallah onlara annesi :))Kuzularimizi gorduk sukur kucucklrr allhim hoc skntimiz yok sukur kilo almalari icin kalcaklarmis kuvezde 30 haftalik gorunuyolarmis ay allahim el kadarlar 1500 digeri 1900 iki minnak kizlarim oldu kizlar agrilarim var.benimde sanci pluyo arara
Kuzularimizi gorduk sukur kucucklrr allhim hoc skntimiz yok sukur kilo almalari icin kalcaklarmis kuvezde 30 haftalik gorunuyolarmis ay allahim el kadarlar 1500 digeri 1900 iki minnak kizlarim oldu kizlar agrilarim var.benimde sanci pluyo arara
maaşallah rabbim hepinzie hayırlı sağlıklı ömürler versinKuzularimizi gorduk sukur kucucklrr allhim hoc skntimiz yok sukur kilo almalari icin kalcaklarmis kuvezde 30 haftalik gorunuyolarmis ay allahim el kadarlar 1500 digeri 1900 iki minnak kizlarim oldu kizlar agrilarim var.benimde sanci pluyo arara
Kuzularimizi gorduk sukur kucucklrr allhim hoc skntimiz yok sukur kilo almalari icin kalcaklarmis kuvezde 30 haftalik gorunuyolarmis ay allahim el kadarlar 1500 digeri 1900 iki minnak kizlarim oldu kizlar agrilarim var.benimde sanci pluyo arara
maşallah, gözün aydın, darısı bizlerin başınaKuzularimizi gorduk sukur kucucklrr allhim hoc skntimiz yok sukur kilo almalari icin kalcaklarmis kuvezde 30 haftalik gorunuyolarmis ay allahim el kadarlar 1500 digeri 1900 iki minnak kizlarim oldu kizlar agrilarim var.benimde sanci pluyo arara
Ben de ogretmenim,snn mesajları gordukce iyice korkuyorumArkadaşlar ben iyice kötüleştim. Kaburgalarım ağrıyor. Çok ağırlaştm nefes darlığı çekyom, eğilmekte zorlanıyorum. Uyuyamıuorum, çabuk yoruluyorum. Üstüne bide çalışıyorum. Öğretmenim. 4hafta çalılacam. 1haftası bitti. Şuan 2.haftadaym. nasıl geçecek zaman? Kar tatilide yok :-(
Arkadaşlar ben iyice kötüleştim. Kaburgalarım ağrıyor. Çok ağırlaştm nefes darlığı çekyom, eğilmekte zorlanıyorum. Uyuyamıuorum, çabuk yoruluyorum. Üstüne bide çalışıyorum. Öğretmenim. 4hafta çalılacam. 1haftası bitti. Şuan 2.haftadaym. nasıl geçecek zaman? Kar tatilide yok :-(
CnM sen zaten 30.haftadan sonra çalışmazsn korkma. Ben 31.5. Haftalğm. O yüzden zorBen de ogretmenim,snn mesajları gordukce iyice korkuyorumya calisamasam diye.
Snn cogu gitmis ışte,biraz daha az hareket etmeye calissan ?
ben detaylari bilmiyorum cnm,daha o safhaya gelemedim :) sn niye 30da ayrilmadin ? rapor mu verilmedi sen mi istemedin ?CnM sen zaten 30.haftadan sonra çalışmazsn korkma. Ben 31.5. Haftalğm. O yüzden zor
hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallahKuzularimizi gorduk sukur kucucklrr allhim hoc skntimiz yok sukur kilo almalari icin kalcaklarmis kuvezde 30 haftalik gorunuyolarmis ay allahim el kadarlar 1500 digeri 1900 iki minnak kizlarim oldu kizlar agrilarim var.benimde sanci pluyo arara
Ohh gözünüz aydın hayirli olsun. Ne guzel bak guzel dusunmek lazim kisa surede saglikla cikarlar ins.Kuzularimizi gorduk sukur kucucklrr allhim hoc skntimiz yok sukur kilo almalari icin kalcaklarmis kuvezde 30 haftalik gorunuyolarmis ay allahim el kadarlar 1500 digeri 1900 iki minnak kizlarim oldu kizlar agrilarim var.benimde sanci pluyo arara
Hayırlı olsun maşallah sağlıkla büyüsunler inşallahKuzularimizi gorduk sukur kucucklrr allhim hoc skntimiz yok sukur kilo almalari icin kalcaklarmis kuvezde 30 haftalik gorunuyolarmis ay allahim el kadarlar 1500 digeri 1900 iki minnak kizlarim oldu kizlar agrilarim var.benimde sanci pluyo arara
Kizlar ben geceleri uyuyamiyorum artik ya. Simdi bide bogaz agrsi ckti basima off
Kizlar hepinizden allh razi plsn cok sagolun rabbim herkesi kolay gecitten gecirsin genel anestezi oldm uyaninca oyle durulmiycak bi agrim olmadi surekli agri kesici yapiliyo zaten elimizden geldikce ayaga kalkip yurumek faydali cok iyyim evdeyim suan kuzularim hastanede ikiside iyi sukur minnaklar kucuckler ya allhim yani premature bezi sart valla kiyafetler bile buyuk gelir dusunun.artk :) sutumuzu sagdik ilkin 30cc sut gonderdik ciktik bop bol siviyla.sutumuzu eksik etmeyelim dedi doktor biraz sancim var oda normal artk bence genel anestezi iyi cunku oyle cok acim olmadi esimin adini sayikliyarak uyandm zaten :) sukur kurtulduk darisi sizlere canlar
herkese merhaba şanslı anneler. ikiz haberi aldıktan sonra kafam oldukça karşık, ben tedirgin, ikiz.. zor.. diye diye 20.haftama ulaştım. son zamanlarda aslnda ne kadar şükredilecek bir şey olduğunu düşünüyorum , başladım buna. Allah bize çoklu hazine gönderiyorşükürle yaşarız ve inşallah sağlıkla kucağımıza alırız can parçalarımızı..
Foruma yeni katıldım takip edemedim ama detaylı ultrasona giren var mı merak ediyorum. 2 gün sonra gireceğim ama ikiz anneleri olarak tecrübenizi merak ettim. her ultrason öncesi yükselen heyecan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?