2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kuzularimizi gorduk sukur kucucklrr allhim hoc skntimiz yok sukur kilo almalari icin kalcaklarmis kuvezde 30 haftalik gorunuyolarmis ay allahim el kadarlar 1500 digeri 1900 iki minnak kizlarim oldu kizlar agrilarim var.benimde sanci pluyo arara

oyyy yerim onları ben maşallah size :) hadi geçmiş olsun güle güle güzel günlerini görün inşallah. birden toparlayacak onlar merak etme sen. demek ikisi de kızmış üç kız annesi oldun hayırlı uğurlu olsun.

Arkadaşlar ben iyice kötüleştim. Kaburgalarım ağrıyor. Çok ağırlaştm nefes darlığı çekyom, eğilmekte zorlanıyorum. Uyuyamıuorum, çabuk yoruluyorum. Üstüne bide çalışıyorum. Öğretmenim. 4hafta çalılacam. 1haftası bitti. Şuan 2.haftadaym. nasıl geçecek zaman? Kar tatilide yok :-(

Kuzularimizi gorduk sukur kucucklrr allhim hoc skntimiz yok sukur kilo almalari icin kalcaklarmis kuvezde 30 haftalik gorunuyolarmis ay allahim el kadarlar 1500 digeri 1900 iki minnak kizlarim oldu kizlar agrilarim var.benimde sanci pluyo arara
maaşallah rabbim hepinzie hayırlı sağlıklı ömürler versin

tebrik ederim sabah sabah güzel haber almak senin adına çok mutlu oldum :)

maşallah, gözün aydın, darısı bizlerin başına

Ben de ogretmenim,snn mesajları gordukce iyice korkuyorum ya calisamasam diye.
Snn cogu gitmis ışte,biraz daha az hareket etmeye calissan ?

Az kalmış ama dinlensen raporunu alsan daha iyi sanki , Doğum sonrası izin için değer diyip limitleri zorluyoruz ama özellikle ikizlerde istirahat diye bir genelleme var.

hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah

Ohh gözünüz aydın hayirli olsun. Ne guzel bak guzel dusunmek lazim kisa surede saglikla cikarlar ins.

Hayırlı olsun maşallah sağlıkla büyüsunler inşallah

herkese merhaba şanslı anneler. ikiz haberi aldıktan sonra kafam oldukça karşık, ben tedirgin, ikiz.. zor.. diye diye 20.haftama ulaştım. son zamanlarda aslnda ne kadar şükredilecek bir şey olduğunu düşünüyorum , başladım buna. Allah bize çoklu hazine gönderiyor şükürle yaşarız ve inşallah sağlıkla kucağımıza alırız can parçalarımızı..
Foruma yeni katıldım takip edemedim ama detaylı ultrasona giren var mı merak ediyorum. 2 gün sonra gireceğim ama ikiz anneleri olarak tecrübenizi merak ettim. her ultrason öncesi yükselen heyecan :)

Kizlar hepinizden allh razi plsn cok sagolun rabbim herkesi kolay gecitten gecirsin genel anestezi oldm uyaninca oyle durulmiycak bi agrim olmadi surekli agri kesici yapiliyo zaten elimizden geldikce ayaga kalkip yurumek faydali cok iyyim evdeyim suan kuzularim hastanede ikiside iyi sukur minnaklar kucuckler ya allhim yani premature bezi sart valla kiyafetler bile buyuk gelir dusunun.artk :) sutumuzu sagdik ilkin 30cc sut gonderdik ciktik bop bol siviyla.sutumuzu eksik etmeyelim dedi doktor biraz sancim var oda normal artk bence genel anestezi iyi cunku oyle cok acim olmadi esimin adini sayikliyarak uyandm zaten :) sukur kurtulduk darisi sizlere canlar

Kizlar ben geceleri uyuyamiyorum artik ya. Simdi bide bogaz agrsi ckti basima off

artık uyumak zorlaştı evet. uyuyabilsen bile durmadan gelen çiş ve bebek tekmeleri rahat vermiyo ki :))) bende gece uyanırsam tekrar uykuya dalmakta zorlanıyorum geç yatmaya çalışıyorum eğer geç yatarsam çok uykulu olduğum için daha rahat uyuyabildiğimi keşfettim bir de ben gündüzleri ev ahalisini gönderince öğlene kadar 2-3 saat daha uyuyarak toparlıyorum. boğaz ağrısı bende de var sanırım gece uyurken nefes alamadığım için ağzımı açıyorum bilmiyorum ilerleyen saatlerde geçiyo benimki bi de horlama peydah oldu valla bu hamilelik acayip bişi.

aaa hemen çıktın mı eve. ben iki gece yatmıştım oğlumda. allah tez zamanda kavuştursun inşallah. karnının boşalması nasıl bir duygu :))))) bu arada aminnnnnn.

evet sanırım herkes önce bir şok yaşıyo ikiz olduğunu öğrenince benim kendime gelmem neredeyse 3 ayımı almıştı bildiğin depresyona girmiştim çünkü benim birde 5,5 yaşında oğlum var ve annem yanımda değil ama sonra alışıyosun ve hatta bağlanıyosun herşey gözünde kolaylaşıyo. rabbim isteyen herkese versin. hayılı uğurlu olsun bebeklerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…