- 12 Nisan 2014
- 955
- 560
- 103
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.201
Allah kolaylik versinSelam ben ikiz annesiyim 5
5 aylik oldular inanin cok yiprandimm gece gunduz uyku yok gaz mahvetti bizi
MasaAllah cok sevindim Allah bagislasinKuzularimizi gorduk sukur kucucklrr allhim hoc skntimiz yok sukur kilo almalari icin kalcaklarmis kuvezde 30 haftalik gorunuyolarmis ay allahim el kadarlar 1500 digeri 1900 iki minnak kizlarim oldu kizlar agrilarim var.benimde sanci pluyo arara
Ben girdim cnm normal ultrason gibi sadece her şeyine detaylı bakılıyor iki kerede inceleniyor inşallah sende sorunsuz atlatirsin cnmherkese merhaba şanslı anneler. ikiz haberi aldıktan sonra kafam oldukça karşık, ben tedirgin, ikiz.. zor.. diye diye 20.haftama ulaştım. son zamanlarda aslnda ne kadar şükredilecek bir şey olduğunu düşünüyorum , başladım buna. Allah bize çoklu hazine gönderiyorşükürle yaşarız ve inşallah sağlıkla kucağımıza alırız can parçalarımızı..
Foruma yeni katıldım takip edemedim ama detaylı ultrasona giren var mı merak ediyorum. 2 gün sonra gireceğim ama ikiz anneleri olarak tecrübenizi merak ettim. her ultrason öncesi yükselen heyecan :)
Selam ben ikiz annesiyim 5
5 aylik oldular inanin cok yiprandimm gece gunduz uyku yok gaz mahvetti bizi
niye çalışıyorsun yasal iznini kullansan artık?Arkadaşlar ben iyice kötüleştim. Kaburgalarım ağrıyor. Çok ağırlaştm nefes darlığı çekyom, eğilmekte zorlanıyorum. Uyuyamıuorum, çabuk yoruluyorum. Üstüne bide çalışıyorum. Öğretmenim. 4hafta çalılacam. 1haftası bitti. Şuan 2.haftadaym. nasıl geçecek zaman? Kar tatilide yok :-(
Kizlar hepinizden allh razi plsn cok sagolun rabbim herkesi kolay gecitten gecirsin genel anestezi oldm uyaninca oyle durulmiycak bi agrim olmadi surekli agri kesici yapiliyo zaten elimizden geldikce ayaga kalkip yurumek faydali cok iyyim evdeyim suan kuzularim hastanede ikiside iyi sukur minnaklar kucuckler ya allhim yani premature bezi sart valla kiyafetler bile buyuk gelir dusunun.artk :) sutumuzu sagdik ilkin 30cc sut gonderdik ciktik bop bol siviyla.sutumuzu eksik etmeyelim dedi doktor biraz sancim var oda normal artk bence genel anestezi iyi cunku oyle cok acim olmadi esimin adini sayikliyarak uyandm zaten :) sukur kurtulduk darisi sizlere canlar
Cok cok sevindim smdi kuzularina kavusmayi bekleme vakti. Cok kalmaz onlar orda zaten cok sevindim cnm kurtuldun bebeklerine kavustun bundan snrasi daha iyi olcak insallah kocaman bi aile oldunuz kucuk abla yardim eder sana zaten :) Allah anali babali buyutsunKizlar hepinizden allh razi plsn cok sagolun rabbim herkesi kolay gecitten gecirsin genel anestezi oldm uyaninca oyle durulmiycak bi agrim olmadi surekli agri kesici yapiliyo zaten elimizden geldikce ayaga kalkip yurumek faydali cok iyyim evdeyim suan kuzularim hastanede ikiside iyi sukur minnaklar kucuckler ya allhim yani premature bezi sart valla kiyafetler bile buyuk gelir dusunun.artk :) sutumuzu sagdik ilkin 30cc sut gonderdik ciktik bop bol siviyla.sutumuzu eksik etmeyelim dedi doktor biraz sancim var oda normal artk bence genel anestezi iyi cunku oyle cok acim olmadi esimin adini sayikliyarak uyandm zaten :) sukur kurtulduk darisi sizlere canlar
Sorma o gece kalkmalar ztn yarim saatte bir inanki bazen :) o hrlama banada olmus bu sabah sevgili kocam oyle dedi nefes alamamaya bagladim bende. Gecen gece 5te yattm 8de kalktm. Bdahda gun icinde uyumadim dun gece uyumusum ama yinede tuvalete kalktgmda yatarken fln rahat yattgmi hissetmiyorum bi scak gbi bi bogaz agrisi daralti yastk yukselsin istyrm boynm agryo duz olmuyo ne istedgmide bilmiyorum :) hamilelgn son zamanlari gercekten zormus.artık uyumak zorlaştı evet. uyuyabilsen bile durmadan gelen çiş ve bebek tekmeleri rahat vermiyo ki :))) bende gece uyanırsam tekrar uykuya dalmakta zorlanıyorum geç yatmaya çalışıyorum eğer geç yatarsam çok uykulu olduğum için daha rahat uyuyabildiğimi keşfettim bir de ben gündüzleri ev ahalisini gönderince öğlene kadar 2-3 saat daha uyuyarak toparlıyorum. boğaz ağrısı bende de var sanırım gece uyurken nefes alamadığım için ağzımı açıyorum bilmiyorum ilerleyen saatlerde geçiyo benimki bi de horlama peydah oldu valla bu hamilelik acayip bişi.
Sorma o gece kalkmalar ztn yarim saatte bir inanki bazen :) o hrlama banada olmus bu sabah sevgili kocam oyle dedi nefes alamamaya bagladim bende. Gecen gece 5te yattm 8de kalktm. Bdahda gun icinde uyumadim dun gece uyumusum ama yinede tuvalete kalktgmda yatarken fln rahat yattgmi hissetmiyorum bi scak gbi bi bogaz agrisi daralti yastk yukselsin istyrm boynm agryo duz olmuyo ne istedgmide bilmiyorum :) hamilelgn son zamanlari gercekten zormus.
Gecen gun bendede oldu o sirt bel ya. Kasiklarimda agri sanci karnimda sertlesme yasiyorum ara ara yalancilari basladi yani ama bel agrisi sirt agrisi gecen ilk defa oldu bicak saplandi sanki oyle korktum ki dogurcam zannettim bi an. Sana doktor ne zaman aliriz dedi:))) zor işler. ben yatakta dönerken çok zorlanıyorum oturarak uyumayı denedim ama boynum ağrıdı. neyse inşallah az kaldı hayırlısıyla bitiyo. bende son haftalarda kasılma ve yalancı sancılar çok arttı özellikle akşamları ve geceleri canım çok yanıyo. bazen belime ve sırtıma ağrı saplanıyo korkmuyo değilim çünkü ilk gebeliğimde hiç yaşamadım böyle şeyleri bir gün doğuruvercem diye ödüm kopuyo.
Gecen gun bendede oldu o sirt bel ya. Kasiklarimda agri sanci karnimda sertlesme yasiyorum ara ara yalancilari basladi yani ama bel agrisi sirt agrisi gecen ilk defa oldu bicak saplandi sanki oyle korktum ki dogurcam zannettim bi an. Sana doktor ne zaman aliriz dedi
Banada 37.haftada demisti ama 37ye kdr gidebilcek gibi hissetmiyorum bunlar kilo aldikca ben fenalasiyorum 37ye kdrda durursalr alirlr baya gibi geliyo vucdum bunu tasiyabilecek gibi degil sanki :)aynen öyle bıçak saplanması gibi kalıyosun kıpırdayamıyosun. 3 şubat dedi 37+4 falan oluyo. kontrolümde 31 inde bakalım ne diyecek bilmiyorum ama baya sıkıntılı akşamlar yaşıyorum. rahmimden çıkıverecekler gibi oluyo bazen heralde yerleri çok daraldığı için bilmiyorum ki.
Banada 37.haftada demisti ama 37ye kdr gidebilcek gibi hissetmiyorum bunlar kilo aldikca ben fenalasiyorum 37ye kdrda durursalr alirlr baya gibi geliyo vucdum bunu tasiyabilecek gibi degil sanki :)
kızlar ben de bugün kontrole gittim. oğluşlarımın biri 109 diğeri 120 gr çıktı. 15. haftanın içindeyim nasıl ağırlıkları? doktor bişey demedi.
Oh oh masallah fiskirsin :)) doktora gdnce bizede haber ver benm daha bir haftam daha var. 2 haftaya dustumu kontrolleriniz kilolari nasldi en sonkindedursunlar ya onlar dursun da biz katlanalım sayılı gün çabuk geçer :) ama bana da daha önce olur gibi geliyo. ayın 31 ine kadar nasıl dayancam bilmiyorum çok merak ediyorum durumlarını inşallah iyidirler. geçen gün rüyamda suyum bitmiş doğurmuşum ikisini birden emzirmeye çalışıyodum, memelerden süt fışkırıyodu :)))))
ben 15+0 da gittim biri 110 diğeri 120 gr dıkızlar ben de bugün kontrole gittim. oğluşlarımın biri 109 diğeri 120 gr çıktı. 15. haftanın içindeyim nasıl ağırlıkları? doktor bişey demedi.
Oh oh masallah fiskirsin :)) doktora gdnce bizede haber ver benm daha bir haftam daha var. 2 haftaya dustumu kontrolleriniz kilolari nasldi en sonkinde
Maşallah Rabbim hayırlı ömür versin inşallah isimleriniz de çok güzel bu arada adlarıyla yaşasınlar ravza & hira isim çalabiliriz sizdenKuzularimizi gorduk sukur kucucklrr allhim hoc skntimiz yok sukur kilo almalari icin kalcaklarmis kuvezde 30 haftalik gorunuyolarmis ay allahim el kadarlar 1500 digeri 1900 iki minnak kizlarim oldu kizlar agrilarim var.benimde sanci pluyo arara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?