2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kanamam tam bitmişti ki sabah bir öksürdüm yine gelmeye başladı offff ufacık şeyden kanıyor. Belki de rahim ağzı yetmezliği var bende dikiş attıracam böyle giderse
İnsan çok stres oluyor gerçekten ben de ec ye gidip gidip bakiyorum birşey var mi diye. İnşallah bir daha gelmez ikimizden de. Kirmizi taze kan şeklinde mi geliyor senden yoksa kahve mi

Ben de tek kese vardi vajinal muayeneyle 2000 den sonra görünüyor. HCG de sadece bir kere baktirdim ultrason ölçümlerine göre o zaman 4+2 ydim hcg 1945 cikmisti sonra kaça katladi bilmem
O zaman şu an gitsem kese gözükür yüksek ihtimalle ya bazı arkadaşlar değerleri yüksek olanlar dış gebelik vs yaşamışlar o yüzden biraz pinpiriklendim Biraz olsun içim rahatladı

Arkadaşlar hepimizin hamileliği inşallah sağlıklı sonuçlanır. Bize bu mutlulugu yaşatan Allah umarım sonunda kucaklarimizi boş bırakmaz.

Sizleri üzmek ya da strese sokmak istemiyorum ama paylaşmak da istedim bebeklerimden küçük olanın 8. Haftada gelişimi sonlanmış moralim bozuldu ağladım sizlandim ama diğer bebeğimi de düşünmem lazım buyumus gelismis. Hareketlenmis artik onun sağlığı için kendime daha da dikkat edeceğim .

İnsan çok stres oluyor gerçekten ben de ec ye gidip gidip bakiyorum birşey var mi diye. İnşallah bir daha gelmez ikimizden de. Kirmizi taze kan şeklinde mi geliyor senden yoksa kahve mi
Canım bildiğin adet gibi kırmızı sıvı.dün kahverengiye dönüp tamamen bitmişti bir öksürmeyle yine başladı netten araştırdım rahim ağzı yetmezliği diyor dikiş ten başka tedavisi yok. Hiçbirşey yapamıyorum sadece wc işte. 9 ay boyunca böyleyatacam sanırım

Hakkımızda hayırlısı canım hepimizin bir derdi var hepimiz riskli hamilelik geçiriyoruz insallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz kalan haftalarımız sorunsuz geçer kucagimiza almayı nasip eder inşallah

Merhaba kızlar. Bende 11.haftamdayım. son 4 gün kanamam olmadı ama bugün yine az az basladi. Hep böylemi olacak ya(

Merhaba kızlar. Bende 11.haftamdayım. son 4 gün kanamam olmadı ama bugün yine az az basladi. Hep böylemi olacak ya(
Dikkat et canım ilaçlarını kullan ve uzan hiç kalkma. Benim de 1 haftadır kanama var arada duruyor gibi ama yine başlıyor. Kasılmaların yoksa korkma

Dikkat et canım ilaçlarını kullan ve uzan hiç kalkma. Benim de 1 haftadır kanama var arada duruyor gibi ama yine başlıyor. Kasılmaların yoksa korkma
Belim ve kasiklarım felaket ağrıyor. Ama benim öyle kırmızı bi kan yok sadece kahverengi bir lekeleme oluyor (

Günaydın ikiz anneleri, bizde 6 haftalık olduk ve kalp atışı duyuluyor artık ama 2.kese henüz görülmedi daha erken mi görülmesi için hala bir ihtimal var mı? Doktor ilk muayeneye gittiğimizde ikiz olabilir ihtimal yüksek diyordu ama şuan tek bebişim kardeşi yok yanında henüz. İkiz hamile olduğunu 8.haftadan sonra öğrenenleriniz var aranızda değil mi?

Günaydın canım. Biz 8.haftada ikiz olduklarını öğrendik . Ama biz tek yumurta ikiziyiz . Allahım gönlüne gore versin

günaydin kizceler dun aksma cok fena istifra ettim icim cikti sandim iyki mide bulantim olmadi cok kötü bi durummuş bogazim tahriş olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…