- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.221
15. haftada mıyız diye sordum sadece evet dedi.şimdi ultrasona baktım ikisi de 15 gözüküyor.Iyidir canim bir sey demediyse. Günleri nasil? Tam gününde mi? Ben 16+2 de gittiğimde tam gününde olan 143 gramdi. Digeri 17+1 ve 171 gramdi
ay süper benimkiler gibi çok sevindim :))ben 15+0 da gittim biri 110 diğeri 120 gr dı
Allah kolaylik versincok mu zor ya tek basina bakilmazmi kacinci haftada dogum yaptiniz
Merhabalar kızlar iki haftadır kasık ağrısı mı bilemiyorum tam kemiği bulamadım ama şu çatı denen kısım aşırı ağrıyor ani hareketlerde yatakta dönerken otururken kalkarken ayağımla halı çekerken allahım her harekette çalışıyormuş meğer o kemikler . Henüz erken değil mi ki bunun için daha 14 haftalığım bebişlerin ikisi 200 gr ya var ya yok. Magebone ü kullanmaya başlamadım henüz magnezyum eksikliğinden falan mı acaba. Birde doktor artık geçecek dedi ama bu bulantılar beni öldürüyor midem 7/24 ekşiyor kusma sadece sabahları var ama midem 24 saat hareket halinde ekşimesen bıktım ne yesem geçmiyor. 9 ay süren bulantılardan değildir umarım . Birde ben ovulasyon testi kullanarak hamile kaldım VE iki gün arayla yumurtladığımı gördüm yani kızların arası 2 gün ama kontrol anındaki kilolarına göre usg nin tayin ettiği fark değer alınıyor tabiki . Bizde de 4 gün büyük çıktı aradaki fark . İkiz gebe olduğumu unutuyorum çoğu zaman hiç de korkmuyorum nasıl bakarım diye Rabbim böyle bir nimet verdiyse sabrını gücünü de verecektir elbet şanslı annelerin biz . Kv bakma yanlısı ama ben ev işleri için yardımcı tutup kendim bakmayı düşünüyorum tabi Rabbim sağlık sıhhat versin oğlum da okula başlayacak seneye . Anane babane de ne zaman isterlerse gelsinler ama öyle kimseye bağlı kalamam hem hem de kimsenin özgürlüğünü elinden alamam Rabbim hepimize güç kuvvet versin hastalık olmasın yeter missler gibi bakalım inşallah bebeklere
ay nasıl tüketelim midem hiçbirşey kabul etmiyor kiBu arada ben 38 haftamda dogum yaptim son ay anneme gittim surekli istirahat ettim 38 i buldum kendinizi sartlandirin kizlar ben hep 37 yada 38 de doguracam rabbimin izniyle dedim oyle de oldu bol bol findik ceviz yogurt sut tuketin badem de.benim ikizlerin biri 2.700 digeri 3.100 du
15. haftada mıyız diye sordum sadece evet dedi.şimdi ultrasona baktım ikisi de 15 gözüküyor.
arkadaşım benim bi tavsiyem olacak gaz için.. kekik suyu iyi gelir hem sana hem bebeklerine aktarda varsa su halinde de alabilirsin yada evdeki baharat haliyle demleyip içebilirsin.. bebeklerine sulandır acı olur çünküKimyon denedim anason rezene metsil nurse harveys sab simplex yok yok karinlari davul gibi kizlar bildiginiz baska yontem var mi lutfen varsa soleyinn
Yemezsen gelismezler zorla kendini tv izlerkwn filan ye kuveze girip 1 ay bebisleri gormesen daha mi iyi canimay nasıl tüketelim midem hiçbirşey kabul etmiyor ki
Kimyon denedim anason rezene metsil nurse harveys sab simplex yok yok karinlari davul gibi kizlar bildiginiz baska yontem var mi lutfen varsa soleyinn
Maşallah cnm darisi bizlere inşallahBu arada ben 38 haftamda dogum yaptim son ay anneme gittim surekli istirahat ettim 38 i buldum kendinizi sartlandirin kizlar ben hep 37 yada 38 de doguracam rabbimin izniyle dedim oyle de oldu bol bol findik ceviz yogurt sut tuketin badem de.benim ikizlerin biri 2.700 digeri 3.100 du
arkadaşım benim bi tavsiyem olacak gaz için.. kekik suyu iyi gelir hem sana hem bebeklerine aktarda varsa su halinde de alabilirsin yada evdeki baharat haliyle demleyip içebilirsin.. bebeklerine sulandır acı olur çünkü
Ayaklarını acı elma yağıyla masaj yapabilirsiniz iyi diye duydum bide kimyon çayı tüketmeye devam edin siz yinedeKimyon denedim anason rezene metsil nurse harveys sab simplex yok yok karinlari davul gibi kizlar bildiginiz baska yontem var mi lutfen varsa soleyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?