2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhabalar kızlar iki haftadır kasık ağrısı mı bilemiyorum tam kemiği bulamadım ama şu çatı denen kısım aşırı ağrıyor ani hareketlerde yatakta dönerken otururken kalkarken ayağımla halı çekerken allahım her harekette çalışıyormuş meğer o kemikler . Henüz erken değil mi ki bunun için daha 14 haftalığım bebişlerin ikisi 200 gr ya var ya yok. Magebone ü kullanmaya başlamadım henüz magnezyum eksikliğinden falan mı acaba. Birde doktor artık geçecek dedi ama bu bulantılar beni öldürüyor midem 7/24 ekşiyor kusma sadece sabahları var ama midem 24 saat hareket halinde ekşimesen bıktım ne yesem geçmiyor. 9 ay süren bulantılardan değildir umarım . Birde ben ovulasyon testi kullanarak hamile kaldım VE iki gün arayla yumurtladığımı gördüm yani kızların arası 2 gün ama kontrol anındaki kilolarına göre usg nin tayin ettiği fark değer alınıyor tabiki . Bizde de 4 gün büyük çıktı aradaki fark . İkiz gebe olduğumu unutuyorum çoğu zaman hiç de korkmuyorum nasıl bakarım diye Rabbim böyle bir nimet verdiyse sabrını gücünü de verecektir elbet şanslı annelerin biz . Kv bakma yanlısı ama ben ev işleri için yardımcı tutup kendim bakmayı düşünüyorum tabi Rabbim sağlık sıhhat versin oğlum da okula başlayacak seneye . Anane babane de ne zaman isterlerse gelsinler ama öyle kimseye bağlı kalamam hem hem de kimsenin özgürlüğünü elinden alamam Rabbim hepimize güç kuvvet versin hastalık olmasın yeter missler gibi bakalım inşallah bebeklere

merhaba, B birtutamzencefil
12.haftamda doktorum magnezyum vermişti,
bana ağrın ve kasılman olursa günde 1 defa magnezyumu(toz halinde) suya katıp iç dedi, ozamandan beri ikii defa kasılmam oldu, magnezyum iyi geldi, doktoruna sor muhakkak, sağlıkla büyüsün bebeişlerimiz

kızlar aranızda Almanyada yaşayan var mı? bizim oraya gitme ihtimalimiz var ve gebeliğimin son dönemini orada tamamlama ihtimalim var bilgi almak istiyorum konuşabileceğim biri varsa.

Cok zor ikiz tek bakilmiyor annem arada geliyor babam kalmaya gelmedigi icin bir hafta kalip gidiyor gaz yuzunden ne gulsum asyam ne de yusuf ardam uyumuyor psikolojim bozulacak diye korkuyorum surekli esime yukleniyorum sonrada uzuluyorum aptamil kullaniyorum comformil de kullandim ama nafilee

Kimyon denedim anason rezene metsil nurse harveys sab simplex yok yok karinlari davul gibi kizlar bildiginiz baska yontem var mi lutfen varsa soleyinn

o söylediğin şeyleri ben daha bir, bir buçuk aydır yaşıyorum doktoruna sor bence. mide bulantısı ben fazla yaşamadım ama yaşayan bir arkadaşıma doktoru en son yemeğini 6 gibi yemesini söylemişti hakkaten de kızın bulantıları geçti. ekşimeye gelince ben en son 7 den sonra bişi yemezsem yanmam olmuyo ama 8-9-10 gibi meyve, bırak meyveyi bazen beyaz leblebi yiyorum o bile midemi yakıyo ama gaviscon içiyorum iyi geliyo. bebeklere yalnız bakma konusunda sana katılıyorum allah güç versin hepimize kimseye muhtaç olmadan bakalım sadece annenin baktığı bebek başka oluyo bence bir de evde ben öyle sürekli birilerinin dolaşmasına katlanamam, üç öğün yemek daha çok çamaşır daha çok temizlik ben daha fazla yoruluyorum. diğer türlü tek çeşit yemek, yeteri kadar temizlik idare ederzi gibi geliyo. bana evdeki insanlarla uğraşmak daha zor geliyo her kafadan bir ses herkes bişiler söyler, üçüncü bir çocuk olunca illaki zor olacak ama inşallah. allah yardım edecek kimseye taşıyamacağı yükü yüklemezmiş.

Tek bakmak cok zor uykusuzluktan oluyorum resmen bir de 7 yasinda kizim var oda ilgisizlikten kiskaniyor ikizleri rabbim yar ve yardimcimiz olsun zor cok zor

ay nasıl tüketelim midem hiçbirşey kabul etmiyor ki

Kimyon denedim anason rezene metsil nurse harveys sab simplex yok yok karinlari davul gibi kizlar bildiginiz baska yontem var mi lutfen varsa soleyinn
arkadaşım benim bi tavsiyem olacak gaz için.. kekik suyu iyi gelir hem sana hem bebeklerine aktarda varsa su halinde de alabilirsin yada evdeki baharat haliyle demleyip içebilirsin.. bebeklerine sulandır acı olur çünkü

Ablam yegenimin karnini zeytinyagi ile ovuyor rahatliyor cocuk. Denemissinizdir belki ama soyleyeyim dedim Allah yardimciniz olsun insallah biter bir an evvel gaz sorunlari

Maşallah cnm darisi bizlere inşallah

Ayaklarını acı elma yağıyla masaj yapabilirsiniz iyi diye duydum bide kimyon çayı tüketmeye devam edin siz yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…