2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Papatya yagi suruyorum karinlarina ayak altlarina i sallah sizinkiler gazli olmazlar biri uyaniyo ardindan digeri yetisemiyom ikisine oturup ben de agliyom bazen

Bir de su haberleri izleyince iyice uzuluyorum zorluklarla besle buyut sehit olsun rabbim sabir versin o annelere

Bir de su haberleri izleyince iyice uzuluyorum zorluklarla besle buyut sehit olsun rabbim sabir versin o annelere

Emziriyor musunuz? Annem hep siz stressiz olun ki bebege gecmesin derdi. Anne rahat olunca moral olarak bebek de iyi olurmus. Gazli bebekler stresten de etkilendiği icin olabiliyormus. Size yardim edecek birileri olsa aslinda rahatlardiniz biraz.

kızlar ben de bugün kontrole gittim. oğluşlarımın biri 109 diğeri 120 gr çıktı. 15. haftanın içindeyim nasıl ağırlıkları? doktor bişey demedi.
bnmkiler de 15te 120-115ti.Ama 15+2ydik.
Sen de cinsiyetleri ogrenmissin ne guzel,bnm drum cok fena inat çıktı
18bitmeden soylemem diyor,esim de baska dr a gitmeme izin vermiyor

Sanırım kimse yaşamadı

Maşallah ne güzel bakmışsın kendine ve miniklerine :) Su bile içemeyen bir anne adayı olarak imrendim sana :))

Sanırım kimse yaşamadı

:) bazen arada yazılanlar kaynıyo kusura bakma. normal o acılar ilerde daha fenaları gelecek. ben artık sokağa çıkmıyorum ve yürümüyorum evde ettiğim hareket yetiyo da artıyo bile bana. genelde 37 ye kadar bekliyolar bi sıkıntı yoksa inşallah kalsınlar 37-38 e kadar tabi.

Kızlar çok canım sıkkın ya, şu bahsettiğim nifty panorama testi yaptıramadım daha... detaylı ultrasonda bebeklerin birinde kalpte parlaklık ve böbrek genişlemesi gördü demiştim ya doktor onun için. Allah korusun bebeklerimizi, dualarınızı eksik etmeyin, her gece kabuslarla uyanıyorum

Kizlarrr acilllllll!!!!! 2 gündür çok kötüyüm karnım ağrıyor. Nstde sancı çıkmıyor. Bugün dr adalat diye bi ilaç verdi kullanan varmı acaba ????

Kizlarrr acilllllll!!!!! 2 gündür çok kötüyüm karnım ağrıyor. Nstde sancı çıkmıyor. Bugün dr adalat diye bi ilaç verdi kullanan varmı acaba ????
Cnm benmde var o agrilarim banada progestan verdi gunde 3 kere bide prltn igne haftada bir. Sonra kesti. Bnm nstde sancm falanda cikmisti gecen gttm cikmadi olabiliyo korkma normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…