- 3 Kasım 2015
- 60
- 33
- 8
- 40
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.241
inşallah fayda görürsün cnm.. buraya yada özele haber et geçip geçmediğini inşallah.. ara ara içirebilirsin.. ne kadarlıklardıDeneyecegim canim
5.5 ayliklar caniminşallah fayda görürsün cnm.. buraya yada özele haber et geçip geçmediğini inşallah.. ara ara içirebilirsin.. ne kadarlıklardı
Bir de su haberleri izleyince iyice uzuluyorum zorluklarla besle buyut sehit olsun rabbim sabir versin o annelere
bnmkiler de 15te 120-115ti.Ama 15+2ydik.kızlar ben de bugün kontrole gittim. oğluşlarımın biri 109 diğeri 120 gr çıktı. 15. haftanın içindeyim nasıl ağırlıkları? doktor bişey demedi.
olsun sana heyecan oluyor :) öyle düşünbnmkiler de 15te 120-115ti.Ama 15+2ydik.
Sen de cinsiyetleri ogrenmissin ne guzel,bnm drum cok fena inat çıktı
18bitmeden soylemem diyor,esim de baska dr a gitmeme izin vermiyor
Sanırım kimse yaşamadıAllah analı babalı büyütsün inşallah prensesleri. Darısı başımız sağlıkla kurtuluruz bizde inşallah. Bu arada ben de bugün çalışabilir raporumu aldım. Dr da artık 2 haftaya indirdi kontroleri. Oğlum da kızım da 1500 gr yaklaşık. 34 te normalde sonlandırıyolar ikiz gebeliklerde ama ben sende beklicem dedi dr. Pozisyonlarına göre de sezeryan ya da normal o zaman karar veririz diyor. Benim gönlüm normalden yana inşallah öyle olur. Bi de size sorayım, bugün çok yürüdüğümden midir nedir vajinamda bıçak saplanması gibi anlık bi acı oluyo sonra geçiyo. Sizlerde de var mı böyle bi acı?
15+2 16. hafta olmuyor mu? yoksa 15in içindemi oluyoruz?bnmkiler de 15te 120-115ti.Ama 15+2ydik.
Sen de cinsiyetleri ogrenmissin ne guzel,bnm drum cok fena inat çıktı
18bitmeden soylemem diyor,esim de baska dr a gitmeme izin vermiyor
16dan gun almis oluyoruz cnm :) bn 15te iken gitmedigim icin 15+2 diye belirttim,yani snnki gayet iyi :)15+2 16. hafta olmuyor mu? yoksa 15in içindemi oluyoruz?
sen benden bir hafta öndesin değil mi? satın nedir? ben kendimi hala tam konumlandıramadım benimki 9 eylül.16dan gun almis oluyoruz cnm :) bn 15te iken gitmedigim icin 15+2 diye belirttim,yani snnki gayet iyi :)
Maşallah ne güzel bakmışsın kendine ve miniklerine :) Su bile içemeyen bir anne adayı olarak imrendim sana :))Bu arada ben 38 haftamda dogum yaptim son ay anneme gittim surekli istirahat ettim 38 i buldum kendinizi sartlandirin kizlar ben hep 37 yada 38 de doguracam rabbimin izniyle dedim oyle de oldu bol bol findik ceviz yogurt sut tuketin badem de.benim ikizlerin biri 2.700 digeri 3.100 du
bnm sat 1eylul cnm.sen benden bir hafta öndesin değil mi? satın nedir? ben kendimi hala tam konumlandıramadım benimki 9 eylül.
Sanırım kimse yaşamadı
Cnm benmde var o agrilarim banada progestan verdi gunde 3 kere bide prltn igne haftada bir. Sonra kesti. Bnm nstde sancm falanda cikmisti gecen gttm cikmadi olabiliyo korkma normalKizlarrr acilllllll!!!!! 2 gündür çok kötüyüm karnım ağrıyor. Nstde sancı çıkmıyor. Bugün dr adalat diye bi ilaç verdi kullanan varmı acaba ????
ya o ilacı kullanayimmi kullanmayayimmi tereddütte kaldimCnm benmde var o agrilarim banada progestan verdi gunde 3 kere bide prltn igne haftada bir. Sonra kesti. Bnm nstde sancm falanda cikmisti gecen gttm cikmadi olabiliyo korkma normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?