2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Evet zaten ne oluyosa aksam oluyo gece oluyo. Donme donemiyom uyuma uyuyamiyom midemde degisik bse su iciyom gecmiyo yetmiyo dk basi tuvalete kalkym bide buna grip eklendi napcam bilmem
Evet zaten ne oluyosa aksam oluyo gece oluyo. Donme donemiyom uyuma uyuyamiyom midemde degisik bse su iciyom gecmiyo yetmiyo dk basi tuvalete kalkym bide buna grip eklendi napcam bilmem
Çok geçmiş olsun dikkat et grip kotu ..

Yaa evet yürürken de batıyo

Sanırım kimse yaşamadı
Bende de aynı şekilde ağrılar olmaya başladı özellikle son günlerde ben de 31 haftaligim. ...ama artık normal olarak görüyorum ben , bir de dünden beri sağ kaburgam batmaya başladı baya sizliyor, ama şikayet etmek istemiyorum yeterki sağlıkla büyüyüp dogsunlar diyorum

kızlar merhaba haftasonu anne bebek fuarı vardı ona katıldık eşimle, çok mutlu olduk, süt sağma makinesi ve süt saklama kabı aldım, birde ıslak mendil, bebek deterjanı ve bebek yumuşatıcısı aldım, ilk alışverişimizi yaptık , çok heyecanlıydı

hayirli olsn :) biz de insallah hafta sonu ilk alisverisimizi yapicaz

Kizlarrr acilllllll!!!!! 2 gündür çok kötüyüm karnım ağrıyor. Nstde sancı çıkmıyor. Bugün dr adalat diye bi ilaç verdi kullanan varmı acaba ????
Ben kullanıyorum Can'ım 21 haftalığım doktor rahim duvarım incelmiş diye verdi bide karaciğerimde şişme varmış hayırlısıyla 30 haftayı bir görsem

Kizlar ya ben 19. Haftadayim 17 de sanki daha kipirdama vardi suan 19 da cok hafif dokunuslar, goz seğirmesi gibi bi his var özellikle yemeklerden sonra korkuyorum bu haftalarda hareketleri daha net olmasi gerekmezmi acaba ikiz ve alan dar diyemi boyle önümüzdeki hafta gidicem kontrole zaman gecmiyo

Canım kıpırdanmalar bazen azalıp artıyor bence hiç kafana takma. Benim de 19-20 civarı çok azalmış gibi gelmişti. Şimdi 23'teyiz hiç durmuyorlar :) Artık dışardan eşim bile hissediyor görünüyor kıpırtılar. Sen huzurlu ve rahat ol, arada karnını açıp sev onları hissettiklerine eminim, biz sevdiğimiz zaman daha çok hareket ediyorlar. İçini ferah tut :)

Ayy ne guzel maşallah cok sukur benim bir sıkıntım yok ama insan istemesede endise ediyor iste cok saol walla destek alinca insan rahatliyor

Bugün tam olarak aynisini düşünüyordum. Biz de 19+3 olduk bu ara biraz daha az gibi geliyor hareketleri. Ben dr haftaya gidicem kontrole sorariz artik sıkıntı yoktur insallah

Bugün tam olarak aynisini düşünüyordum. Biz de 19+3 olduk bu ara biraz daha az gibi geliyor hareketleri. Ben dr haftaya gidicem kontrole sorariz artik sıkıntı yoktur insallah
Canim icini ferah tut benim de o aylarda cok hareketleri yoktu ilerleyen aylarda resmen seni dovuyolar sanki disardan bile karnima tekme attiklari belli oluyodu karnim bi yukari bir asagi cok komikti cikolata ve bol bol cerez yemeni tavsiye ederim bir avuc hergun yedim kayisi kurusu yedim masallah normal bebek kilosu agirliginda dogdu ikizlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…