- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.261
Doktr verdyse kullan. Bisey olcagini sanmiyorum herkesten duydum onun adini zaten kotu bise olsa o kdr verilmezya o ilacı kullanayimmi kullanmayayimmi tereddütte kaldim
içiyorum artikDoktr verdyse kullan. Bisey olcagini sanmiyorum herkesten duydum onun adini zaten kotu bise olsa o kdr verilmez
Evet zaten ne oluyosa aksam oluyo gece oluyo. Donme donemiyom uyuma uyuyamiyom midemde degisik bse su iciyom gecmiyo yetmiyo dk basi tuvalete kalkym bide buna grip eklendi napcam bilmemiçiyorum artik) sende akşamları kotu oluyormusun. Mideme oturuyor biri Sanki.
Evet zaten ne oluyosa aksam oluyo gece oluyo. Donme donemiyom uyuma uyuyamiyom midemde degisik bse su iciyom gecmiyo yetmiyo dk basi tuvalete kalkym bide buna grip eklendi napcam bilmem
Çok geçmiş olsun dikkat et grip kotu ..Evet zaten ne oluyosa aksam oluyo gece oluyo. Donme donemiyom uyuma uyuyamiyom midemde degisik bse su iciyom gecmiyo yetmiyo dk basi tuvalete kalkym bide buna grip eklendi napcam bilmem
Offf off. Aynı dertten muzdarip. Yarasa gibiyim diyeceğim ama gündüz de uyku yokEvet zaten ne oluyosa aksam oluyo gece oluyo. Donme donemiyom uyuma uyuyamiyom midemde degisik bse su iciyom gecmiyo yetmiyo dk basi tuvalete kalkym bide buna grip eklendi napcam bilmem
Yaa evet yürürken de batıyo:) bazen arada yazılanlar kaynıyo kusura bakma. normal o acılar ilerde daha fenaları gelecek. ben artık sokağa çıkmıyorum ve yürümüyorum evde ettiğim hareket yetiyo da artıyo bile bana. genelde 37 ye kadar bekliyolar bi sıkıntı yoksa inşallah kalsınlar 37-38 e kadar tabi.
Tek bakmak cok zor uykusuzluktan oluyorum resmen bir de 7 yasinda kizim var oda ilgisizlikten kiskaniyor ikizleri rabbim yar ve yardimcimiz olsun zor cok zor
Bende de aynı şekilde ağrılar olmaya başladı özellikle son günlerde ben de 31 haftaligim. ...ama artık normal olarak görüyorum ben , bir de dünden beri sağ kaburgam batmaya başladı baya sizliyor, ama şikayet etmek istemiyorum yeterki sağlıkla büyüyüp dogsunlar diyorumSanırım kimse yaşamadı
hayirli olsn :) biz de insallah hafta sonu ilk alisverisimizi yapicazkızlar merhaba haftasonu anne bebek fuarı vardı ona katıldık eşimle, çok mutlu olduk, süt sağma makinesi ve süt saklama kabı aldım, birde ıslak mendil, bebek deterjanı ve bebek yumuşatıcısı aldım, ilk alışverişimizi yaptık , çok heyecanlıydı
Saol canım, inan çok heyecanlanıyorsun hele birde kıyafet alsak nasıl olurdukhayirli olsn :) biz de insallah hafta sonu ilk alisverisimizi yapicaz
Ben kullanıyorum Can'ım 21 haftalığım doktor rahim duvarım incelmiş diye verdi bide karaciğerimde şişme varmış hayırlısıyla 30 haftayı bir görsemKizlarrr acilllllll!!!!! 2 gündür çok kötüyüm karnım ağrıyor. Nstde sancı çıkmıyor. Bugün dr adalat diye bi ilaç verdi kullanan varmı acaba ????
Canım kıpırdanmalar bazen azalıp artıyor bence hiç kafana takma. Benim de 19-20 civarı çok azalmış gibi gelmişti. Şimdi 23'teyiz hiç durmuyorlar :) Artık dışardan eşim bile hissediyor görünüyor kıpırtılar. Sen huzurlu ve rahat ol, arada karnını açıp sev onları hissettiklerine eminim, biz sevdiğimiz zaman daha çok hareket ediyorlar. İçini ferah tut :)Kizlar ya ben 19. Haftadayim 17 de sanki daha kipirdama vardi suan 19 da cok hafif dokunuslar, goz seğirmesi gibi bi his var özellikle yemeklerden sonra korkuyorum bu haftalarda hareketleri daha net olmasi gerekmezmi acaba ikiz ve alan dar diyemi boyle önümüzdeki hafta gidicem kontrole zaman gecmiyo
Ayy ne guzel maşallah cok sukur benim bir sıkıntım yok ama insan istemesede endise ediyor iste cok saol walla destek alinca insan rahatliyorCanım kıpırdanmalar bazen azalıp artıyor bence hiç kafana takma. Benim de 19-20 civarı çok azalmış gibi gelmişti. Şimdi 23'teyiz hiç durmuyorlar :) Artık dışardan eşim bile hissediyor görünüyor kıpırtılar. Sen huzurlu ve rahat ol, arada karnını açıp sev onları hissettiklerine eminim, biz sevdiğimiz zaman daha çok hareket ediyorlar. İçini ferah tut :)
Kizlar ya ben 19. Haftadayim 17 de sanki daha kipirdama vardi suan 19 da cok hafif dokunuslar, goz seğirmesi gibi bi his var özellikle yemeklerden sonra korkuyorum bu haftalarda hareketleri daha net olmasi gerekmezmi acaba ikiz ve alan dar diyemi boyle önümüzdeki hafta gidicem kontrole zaman gecmiyo
Amin canim saglik ocagi kan damlasi vermisti galiba gaz yapan o bugun vermiycem bakalim nolcak zombi gibi dolasiyorum etraftakorktum benim de bir kızım var aynı yaşlarda , allah yardımcınız olsun hepsi düzene girer inşallah
Canim icini ferah tut benim de o aylarda cok hareketleri yoktu ilerleyen aylarda resmen seni dovuyolar sanki disardan bile karnima tekme attiklari belli oluyodu karnim bi yukari bir asagi cok komikti cikolata ve bol bol cerez yemeni tavsiye ederim bir avuc hergun yedim kayisi kurusu yedim masallah normal bebek kilosu agirliginda dogdu ikizlerimBugün tam olarak aynisini düşünüyordum. Biz de 19+3 olduk bu ara biraz daha az gibi geliyor hareketleri. Ben dr haftaya gidicem kontrole sorariz artik sıkıntı yoktur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?